- Konu Sahibi Cherry Mom
- #17.861
a-a-a-a bijom şimdi baktım paketin araca yüklenmiş sana doğru ay helecan yaptım şimdi wuwwwwwww...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hala nazmı ediyorsun cicim benim gel artık bak psikolojin kaçmasın yavaş yavaş başladık say...merhaba arkadaşlar bugun tüm gün uyukladım dün gece 4 yattım eşim arkadaşlarıyla beraberdi gece gelirim dedi bende onu bekledim ancak bey efendi gelmedi:) bende uykusuz kaldığımla kaldım ama sabah baya naz ederek acısını çıkardım :)))
elektracım hala toparlanamadınmı yeme düzenini ne yaptın canım... herkes evde olunca dediğinde bir de beni düşünün nolur derim :)) kalabalık yemek bakımından çok tehlikeli reyhan ablamında toparlanamamasının nedeni bu çok zaman zaten aman dikkat derim..günaydınlar herkese umarım herkes iyidir hafta sonu evde yanlız kalınca diyet yapmak ne kadar zor oluyormuş anladım ufak tefek kaçamaklarım oldu ama bugün pazartesi ve cumaya daha var inşallah güzel ve kilo vermesi kolay bir hafta olur tüm takıma mutlu ve başarılı bir hafta diliyorum...
günaydınnnn ben neler yaptınız bi bakimde gelim.
a-a-a-a bijom şimdi baktım paketin araca yüklenmiş sana doğru ay helecan yaptım şimdi wuwwwwwww...
aklıma ne geldi.. bizim kızlar tutturdu evdede çekiliş yapalım diye tamam dedik.. eşim dün gece diyor ki bu nasıl iş anlamadım her gelen hediye için para istedi kendime bile ben mi aldım siz mi aldınız anlayamadım:roflol: yapmayın nan çekiliş filan diyor:roflol:
canzim gelmiş Şeniz bebiş nasıl bebiş:ecrin_bebek:
canzim haklisin canim derli toplu ve sik görünüslü perdeler.. boyunu kendin ayarliyorsun cam temizligi sorun degil. ta yukari kadar katlaniyor temizlerken ele ayaga dolanmiyor perdeler.. alisirim mutlaka zaten cok istiyerek yaptirdim altin renki cizgileri var boncuklarida cok hrika. zaten cok severim incik boncugu.sengözlerimebaksanab
yine geldim :)) bijoma bakmak için geliyorum 2 dakikada bir helecan yaptım.. bugün bijom paketini alacağı içinde yani en son kişi paketini alacağı için bend ehediyemi açtım çikolatım dünyalar güzeli arkadaşım bana nevresim takımı yollamış ihtiyacım olduğunu çıkınca alacağım dediğimi duymuş sanırım :)) bir de not iliştirmiş pakete söylediği her sözden yazdığı her harften kendi içinin güzelliği akmış sanki çok ama çok teşekkür ederim çikolatım sultanın öpüyor seni kocaman kocaman... beni çok mutlu ettin sende yakala artık şu mutluluğu inşallah en kısa zamanda...
yok kallisim gitmedim.. belki bugun giderim ya da gitmem belli değil..
benim canım çok sıkkın 2-3 gündür. geliyorum sizi okuyorum ama yazmıyorum affedin mafoldumben
10-11 gibi çıkıcam çarşıya, ptt kargoya gidicem bir yere özgeçmiş vericem falan.. hava güzele benziyo ama bilmiyorum.. dün kaçamak yaptım sanıım bu hafta kilom pek oynamaz.. hııı başkaaa bu kadar -tatlicadiarzu-
cok tsk ederım canzı.bılıyosun hamılelerın duası kabul olurmus.ıns saglıkla gelır bebısım.allah ım senıde saglıkla kavusdursun bebısıne
hediyem geldiiii delikafaduldendelikafadulden
canzim canım sen geldikçe benim yüzüm gülüyor seni hoş ve mutlu görmek çok güzel bebeğim yaaa.. inşallah en kısa zamanda senin yanına bijomu ve cedricimide koyarız. aminnnnn....