Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aklıma ne geldi.. bizim kızlar tutturdu evdede çekiliş yapalım diye tamam dedik.. eşim dün gece diyor ki bu nasıl iş anlamadım her gelen hediye için para istedi kendime bile ben mi aldım siz mi aldınız anlayamadım:roflol: yapmayın nan çekiliş filan diyor:roflol:

evet kallisim ayin 24ünden beri evdeyim tatildeyim. ocak 4te ise basliyorum yani okula.opuyorumnanaktan
sende isi astim kaytardim sandin dimiiiiiii heheheheh

o zaman iyice dinlen ablam piada tatil diyordu hemde merak ediyordu o nasıl olacak tatil nasıl geçecek diye :))

sen kaanla çocuklarla anlamadan geçirirsin ben bilirim seni :)

yine geldim :)) bijoma bakmak için geliyorum 2 dakikada bir helecan yaptım.. bugün bijom paketini alacağı içinde yani en son kişi paketini alacağı için bend ehediyemi açtım çikolatım dünyalar güzeli arkadaşım bana nevresim takımı yollamış ihtiyacım olduğunu çıkınca alacağım dediğimi duymuş sanırım :)) bir de not iliştirmiş pakete söylediği her sözden yazdığı her harften kendi içinin güzelliği akmış sanki çok ama çok teşekkür ederim çikolatım sultanın öpüyor seni kocaman kocaman... beni çok mutlu ettin sende yakala artık şu mutluluğu inşallah en kısa zamanda...

bugün salı ve ben daha 1 gr bile veremedim ama diyetimi de bozmadım ve çok yorgunum artık ne yazacağımı da bilmiyorum sizin yazdıklarınızı okuyorum sadece...benneyaptımki

merhaba arkadaşlar bugun tüm gün uyukladım dün gece 4 yattım eşim arkadaşlarıyla beraberdi gece gelirim dedi bende onu bekledim ancak bey efendi gelmedi:) bende uykusuz kaldığımla kaldım ama sabah baya naz ederek acısını çıkardım :)))
hala nazmı ediyorsun cicim benim gel artık bak psikolojin kaçmasın yavaş yavaş başladık say...
bende kendimi çok iyi hissediyorum böyle dedimya geçen doktor normal ye tahliller çıkana dek diyet yapma dedi ben ciddi ciddi abartılı yemeyi bırakıp diyet kelimesini unutup herşeyden normal yiyorum :)) kontrol altında olmak beni motive edecek inşallah toparlayacağım şu 15 günde bir geçse keşke...
günaydınlar herkese umarım herkes iyidir hafta sonu evde yanlız kalınca diyet yapmak ne kadar zor oluyormuş anladım ufak tefek kaçamaklarım oldu ama bugün pazartesi ve cumaya daha var inşallah güzel ve kilo vermesi kolay bir hafta olur tüm takıma mutlu ve başarılı bir hafta diliyorum...
elektracım hala toparlanamadınmı yeme düzenini ne yaptın canım... herkes evde olunca dediğinde bir de beni düşünün nolur derim :)) kalabalık yemek bakımından çok tehlikeli reyhan ablamında toparlanamamasının nedeni bu çok zaman zaten aman dikkat derim..

serzenish canım sen ne yaptın, fazla gelemediğiniz için kolay toparlayamazsınız söyliyeyim acıgülde uğramıyor hayırdır..

günaydınnnn ben neler yaptınız bi bakimde gelim.

elektracım geçen hafta fazla verdiğinden daha doğrusu başlangıcından bu yana hızlı verdiğinden diyetin ilk zamanlarında vücut korumaya geçiyor seninkide olmuş olabilir aman vermiyorum diye bozma sakın sabredersen sonucu çok daha hoş oluyor..

a-a-a-a bijom şimdi baktım paketin araca yüklenmiş sana doğru ay helecan yaptım şimdi wuwwwwwww...

aklıma ne geldi.. bizim kızlar tutturdu evdede çekiliş yapalım diye tamam dedik.. eşim dün gece diyor ki bu nasıl iş anlamadım her gelen hediye için para istedi kendime bile ben mi aldım siz mi aldınız anlayamadım:roflol: yapmayın nan çekiliş filan diyor:roflol:

hediyem geldiiii delikafaduldendelikafadulden

canzim gelmiş Şeniz bebiş nasıl bebiş:ecrin_bebek:

allaha çok şükür iyiyiz ablacım bulantılarım dışında hiç sıkıntım yok şükürler olsun oda tadı tuzu olsun dimi ama ben bugünleri çok bekledim o yüzden bulantı vız geliyor valla allahım sağlıcakla kucağıma aldığım günleride göstersin inşallah sende iyileştin artık herhalde aman dikkat et ablacım bir daha grip falan olma
canzim haklisin canim derli toplu ve sik görünüslü perdeler.. boyunu kendin ayarliyorsun cam temizligi sorun degil. ta yukari kadar katlaniyor temizlerken ele ayaga dolanmiyor perdeler.. alisirim mutlaka zaten cok istiyerek yaptirdim altin renki cizgileri var boncuklarida cok hrika. zaten cok severim incik boncugu.sengözlerimebaksanab

ben camı silmekten değilde perdenin yıkanmasının zorluğundan bahsetmiştim reyhan ablacım takıp çıkarmak oyalıyor insanı o kadar ama dediğin gibi şık duruyor güle güle kullan ablacım

yine geldim :)) bijoma bakmak için geliyorum 2 dakikada bir helecan yaptım.. bugün bijom paketini alacağı içinde yani en son kişi paketini alacağı için bend ehediyemi açtım çikolatım dünyalar güzeli arkadaşım bana nevresim takımı yollamış ihtiyacım olduğunu çıkınca alacağım dediğimi duymuş sanırım :)) bir de not iliştirmiş pakete söylediği her sözden yazdığı her harften kendi içinin güzelliği akmış sanki çok ama çok teşekkür ederim çikolatım sultanın öpüyor seni kocaman kocaman... beni çok mutlu ettin sende yakala artık şu mutluluğu inşallah en kısa zamanda...

ooo hediyede açılmış güle güle kullan ablacım bu hediye işi güzel oldu gerçekten hepimizn 5. takım olarak hiç bir zaman unutmayacağımız hatıralarımız oldu hediyeler bijomda alınca tamamlanacak hediye işi herkesler güle güle kullansın inşallah

yok kallisim gitmedim.. belki bugun giderim ya da gitmem belli değil..

benim canım çok sıkkın 2-3 gündür. geliyorum sizi okuyorum ama yazmıyorum affedin mafoldumben

10-11 gibi çıkıcam çarşıya, ptt kargoya gidicem bir yere özgeçmiş vericem falan.. hava güzele benziyo ama bilmiyorum.. dün kaçamak yaptım sanıım bu hafta kilom pek oynamaz.. hııı başkaaa bu kadar -tatlicadiarzu-

canım hayır olsun inşallah fazla sıkma canını hiç birşeye canım allahım sıkıntın neyse biran önce geçirsin seni zorda darda koymasın canım

cok tsk ederım canzı.bılıyosun hamılelerın duası kabul olurmus.ıns saglıkla gelır bebısım.allah ım senıde saglıkla kavusdursun bebısıne

aminnnn canım ikimiz ve diğer bebek sahibi olmak isteyen herkese allahım nasip etsin sağlıcakla kucağıma almak şuandaki en büyük dileğim canım allahım kabul eylesin inşallah

canzim canım sen geldikçe benim yüzüm gülüyor seni hoş ve mutlu görmek çok güzel bebeğim yaaa.. inşallah en kısa zamanda senin yanına bijomu ve cedricimide koyarız. aminnnnn....

ay arkadaşlar -tatlicadiarzu-

dışarı çıktım bişeyler almaya, geri dönerken caddenin başından bir baktım ne diyim 300 metre falan var, bizim apartmanın önünde yurtiçi kargo arabası.. benim bi koşuşum var aşaya doğru görmeliydiniz :roflol: eşim gece vardiyasından gelince top patlasa uyanmıyor bazen.. baktım adam arabaya bindi ben haala aşaya doğru koşuyorum :roflol: adam yürüdü gözümün önünde gitti haaaaaayyyyyyyyııııııııııııırrrrrrrrrr oooolllllllaaaaaaaammmmmmazzzzzzzz dedim.. adam 1 apartman geçti arabayla ve durdu :roflol: :roflol: indi arabadan paket almaya, koştum hemen şu apartmana kargo bıraktınız mı diye. evet şu şu kişi mi dedi böyle suratında kızgın bi ifade :roflol: evet dedim aldı hanfendi eşiniz aldı dedi biraz geç açtı kapıyı ama teslim ettim dedi döndü gitti. eve bi geldim eşim diyo ki kargon geldi adamı az daha öldürüyodum manyak mıdır nedir diyo :roflol: :roflol: çok ısrarlı basmış zile :roflol: ay koptumakannehir

canzim canım sen geldikçe benim yüzüm gülüyor seni hoş ve mutlu görmek çok güzel bebeğim yaaa.. inşallah en kısa zamanda senin yanına bijomu ve cedricimide koyarız. aminnnnn....

inşallahhhhhhhh ablacım tüm dualarım onlar için allahım tez zamanda onlarınd ayüzünün gülüdrsün

kallisim bana birrrrrrrrrrrrr sürü şey yollamışş ŞenizŞeniz oyy beklediğime değimiş. hepsinin fotosunu çektim. eşim bile heyecandan uyumaya gitmedi beraber açtık paketi..

ekliyorum fotolarını üzerlerine de yorumlarımııı

işte paket, kocamannnn kaydirigubbakcemile5

eşime dedim ki bana şal lazım şöyle şık bişey daha geçen gün. yakınız ya kallisim duymuş ennn güzelinden enn değerlisinden yollamış bir tane opuyorumnanaktan

eşimle karşılıklı türk kahvesi içeriz bazen. ama eşim her gün günde en az 4-5 fincan içer. seramiklerin porselenlerin içinde oturmama rağmen 2 li fincan takımım yoktu. bi türlü kısmet olmadı almak ve ben şişko fincanları sevmiyorum aşası dar üstü geniş olanları seviyorum ya da değişik şekillileri.. kallisim bunu da hissetmiş heralde süper şeyler yollamış bana.. bir poşet tramisulu top -süper dayanılmaz bişey-, bir poşet türk kahvesi.. (daha doğrusu eşime, bunlar benim dedi, tramisulu topları aldı vermiyo şu anda yiyo zevkle, 1 tane ver dedim hayır onlar benim diyo mafoldumben )

toka kutusu arıyordum ama hiç güzel bişey bulamıyodum. diyodum ki kendi kendime ahşap boyama bilen birine desem de bana boyasa.. kallisimden Allah razı olsun yollamış bana.. içinde kırmızı bi iç çamaşırı vardı hani yılbaşında giyilenlerden pullu falan çok şık ama çekmedim onu siz hayal edin :roflol: hem de s beden :dilcikar:

bu da içine hediyeleri koyduğu büyük kese, çok tatlı

ceylanımın kesesi. içine baktım az daha el koyuyodu eşim şalına uygun o senin olsun dedi zor aldım elinden :roflol:

hepsi ama hepsi beni o kadar mutlu etti ki anlatamam. çok çok teşekkür ederim canım ablam Şenizopuyorumnanaktan

Back
X