Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ahh canzim gelmiş hoşgeldin canım..

reyhan ablayla mersanın arasına sıkışacağım artık ne yapayım yada bijoyu kucağıma alacağımohaoldumsmile

canım az kalmış hadi bakalım ocak sonu garanti olacak inşallah anladığım kadarıyla haydi hayırlısı gitmeden yine uğrarsın şimdiden bol şans ve geçmiş olsun diyelim.. güzel haberlerini almak için sabırsızlanıyoruz canım dikkat et kendimeboshayallersmile

çikolatım bende bu sabah rütbe bulamadım kendime bak ne yazdımohaoldumsmile

kaydirigubbakcemile3 :roflol:
cholategirl ben de bazen günde yarım saat bazen 2 saat bazen de hiç yürüyemiyorum hepsi dengeliyordur herhalde

bence gayet iyi,yeter ki gün aşırı hareket et. ben bunu bile yapamıyorum azmedip :oklava:

Yeni rütben güzelmiş. evin dışında da olmak zor içinde de, inşallah çabuk bıkmazsın ev hanımlığından..

işin esprisindeyim ben canım. ev hanımlığı beni sıkar,her kadın evinin hanımı olmalıdır ama sadece evde yapabilecek biri değilim ne yazık ki, ben geçici bir süre evdeyim Allah kısmet ederse,mayıs ayında sınavım var,onu geçince formasyonumu alıp öğretmenliğe başlıyorum. Ama bir iki hafta sonra bile bu geçici süreçten sıkılacağıma emin olabilirsinz bilmiyorumkismile

çok zamandır yapmadığım bir şy yaptım bugün ara öğün yedim :))) yarım avuç kuru üzüm.. yeterli demi..
..

kallisim yanında biraz ceviz ve badem yeseydin daha lezzetli ve doyurucu olurdu bence...ama ara öğün tüketmen bile harika!

ben raporumu vereyim. sabah iki dilim ekmek iki cay bir dilim ince peynir 4 zeytin bir domates
arada bir portakal bir mandalin
yine bir ara 150 gr meyvali yogurt
gec kalktigim icin öglen kaynadi saat 4 gibi bir tabak karnibahar yemegi ekmeksiz. az öncede sütlü kahvemi ictim günü kapadim.
kosu bandinda 40 dakika saatte 5km süratle yürüdüm 5200adim230kalori
yarin okula gidiyorum yine tatil bitti

ben geldimm
reyhan abla harika basladin buyrunnnnnnnnn tebrik ederim

bijoux canim onun bir adi vardi..degisik birsey söylemistiniz? o takildi aklima simdi.. bu arada görevinde basarilar, kolay gelsin a.s.

bende gunu söyliyim
sabah kahvaltidan önce 1saat yürüdüm 5 km
kahvaltida disardaydim bir dilim ekmek ve azar azar kahvaltiliklardan yedim
öglen önce bir elma sonra cok az sebzeli makarna
arada yine yesil elma
arada malesef cocuklar yuzunden dondurma kacti.. ama cok seye hayir dedim bugun
oyuzden aksam yemeginde 2 kasiktaze fasulye
bir elma daha yiycem 3 liycem elmayi
ve yesil cay

reyhan ablam ve piamın listeleri ve ablacığımızın yürüyüşü süper görünüyor bence de... devam !

selam kızlar yazdıklarınızı okudum ama yazacak vaktimde halimde yok çok yorgunum yatacam .sabah cevap yazarım mesajlara devam bu günde iyi gitti tabi biraz pasta börek kaçırdım ama yinede iyidir moralimi bozmiyim .hadi sizde yatın çünki sabah hep beraber yürüyüşe çıkacaz. kaytarmak yok yoklama yapacam ona göre ismini söylediklerim elini kaldırsın .sabah 7 :30da aşağıda buluşalım yürüyüşe gelmeyenler ceza olarak 500 mekik çekecek okey......

selam mersa cığm,pasta böreğe dikkat...bunlar kilo vermeni durdurur canım ya..öperim

ay ben yediklerimi yazmıyım yoksa kesin tekmeyi yerim :)) aslında fazla birşey yemedim gün içinde ve akşam yemeğinde deeee extra bir dilim pasta yedim :S sanıırm bu hafta "etkisiz eleman" görevi göreceğim grupta ...

öfff çocuk uyudu ama ben uyuyamıyorum bu sefer de... gidip oyalanacak birşeyler bulayım.. herkese tatlı rüyalar.renkli gecelerrr

kız ne pastası ,tam dayaklıksın bence de alsanaalsanasmile

ayy bir kaç hafta sonra üffff deme de çikolatım, o kadar kolay değil kızz evde oturmak :hulya:

ben daha yeniyim ya bijom,henüz sıkılmadım.sıkılınca da dert yanarım artık kaydirigubbakcemile3

bijom sayayım saymasınada bir an önce mezun edelim seni :gitme: takımda bana yer kalmamış ohaoldumsmile paylaşıma yazdım ama kimse cevap bile yazmıyor:gitme:

ne paylaşımı? nereye ne yazdın? cevap vermemiz gereken bir durum mu var kallisim? görmedim valla

gunaydın herkese.sabah kendılıgınden uyandım bır bakdım aclıkdan oluyorum.dun aksam yemegı yememısdım.kocaman bır bardak sut ıcmısdım.cok acıkmısım.hemen kahvaltı yapdım.evı toplamadan sızlere bır bakıym dedım.bugun full sebze yıyıcem karnıbaharım var yarısını besamel sosla fırına vermek ıstıyorum.ama besamelın kalorısıne bakıcam bır.az yaglı hatta sıvıyeglı kavururum unu.kasarda az eklerım bakalım artık.en sevdıgım sebzelerden bırı karnıbahar ama aynı yontemle pısırılınce degısıklık ıstıyor ınsan.

off çok severim karnabaharı cedric cğm. hele beşamel soslu olursa Allaaaaaaaaaahh... afiyet olsun.bende de ıspanak var bugün,bunu da çok seviyorum...

valla orası tartışılır kallistecim. mesela dün akşam mantı vardı. mecburen yedim bir kepçe.bi de eşim dayanamamış çiğköfte almış lavaşa. onun da yarısını yedim. onlara diyette olduğumu söyleyemiyorum. yani eşim hariç diğerlerine. gençken yiyebildiğin kadarını yemen lazım diye bir düşünceleri var diyette olduğumu duyarlarsa daha çok baskı yaparlar.

ne saçma bir düşüncedir değil mi... gençken ye,yaşlanınca yiyemeyeceksin... yahu zaten gençken her bulduğunu yediğin için midene zarar veriyorsun ve yaşlanınca yiyemiyorsun. her yaşımızda azar azar,sık sık ve sağlıklı yesek de hiçbir zaman kısmasak nasıl olur??

canlarım güzel takımımım hepinize merhabalar maşallah takım coşmuş herkesler diyette kalisste ablama takımda yer kalmamış ama azcık zayıflasınlar sana yer açılır ablacım merak etme inşallah sizler bu işi başaracaksınız ben inanıyorumm

hoşgeldin canziciğm,herşey yolunda görünüyor hayatında... senin aadına çok seviniyorum ben,sık sık gel :)

süper gidiyo aebenim herkes yani dağınıklar toparlanmaya başladı artık süper yani..
:lepi::lepi:ne güzel.... bu haftada bizde lilyum ablam başlıyor .. sen bilirsin ablam 2 kere mezun olmuştu daha önce ..... ayrıca bizim takımın dan bazı kıslar yenden başlıyor galiba 2 takımda şöyle bir baktımda ......
ya hayatımızda belli bir yeme düzeni oturtmadıktam sonra geri geliyor dimi kilolar ..:delphin: o yüzden montiyi bırakamıyorum ben bu yönden çok mantıklı geliyor bana . bilmiyorumkismile

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...a-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-19.html
çikolatım son iki sayfada takımların kontenjanı 12 olmak zorunda ama aşağısıda olmayacak yukarısıda fakat aylardır 12 kişiye ulaşan tek takım yoktu.. bende ricada bulundum ama kimse cevap bile vermiyor.. sizin değil her takımın sözcüsünün cevap vermesi gerek...
ne yapayım artık birazda sadece takım içinde liste yaparım bizim için özel olur :))

merhaba aebenim..
haklisin güzelim. yeme düzenimizi degistirmeliyiz. baska yolu yok.
senin kilon cok az kalmis masallah. allah bizede nasip etsin degilmi kallisim?

ah aebenim o montiyi hiç inceleyemedim ya kahretsin bakmalıyım bir an önce ama derin bakmam gerek..

birde geçen yazdım görmedin konunda temizlik yapıcam mesajlar kayboldu deme :)

bu fikir cok güzel kallisim takim icinde sonradan kilo almis abartmis bizim gibi günahkarlarin bulundugu bir liste.eyvahedigeldismile

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...a-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-19.html
çikolatım son iki sayfada takımların kontenjanı 12 olmak zorunda ama aşağısıda olmayacak yukarısıda fakat aylardır 12 kişiye ulaşan tek takım yoktu.. bende ricada bulundum ama kimse cevap bile vermiyor.. sizin değil her takımın sözcüsünün cevap vermesi gerek...
ne yapayım artık birazda sadece takım içinde liste yaparım bizim için özel olur :))
delikafaduldendelikafadulden yapma kalişim ya tek kusurumuz sizin 13 kişi olmanızmı ? pöf ..:dilcikar:.

bu fikir cok güzel kallisim takim icinde sonradan kilo almis abartmis bizim gibi günahkarlarin bulundugu bir liste.eyvahedigeldismile

istersen sanada biraz öyle yapayım ablacım sadece paylaşım alanına vermeyiz takımda batsa vicdan azabı çekmeyiz eyvahedigeldismileyeme tırnaklarını kıyamam ben sanaaolumunekankayizsmile

ah aebenim o montiyi hiç inceleyemedim ya kahretsin bakmalıyım bir an önce ama derin bakmam gerek..

birde geçen yazdım görmedin konunda temizlik yapıcam mesajlar kayboldu deme :)
delikafadulden ay niyen görmeyim 5. takıma cevap bile yazdım eline saglık diye gıı .... sen takımını okumuyomusun ayol ..:roflol:-tatlicadiarzu-

bi okuyun alıcı gözüyle valla .... biliyosunuz ben takılmıştım 65. lerde . iyi geldi bana hemde yiyyorum ben baya oburum yane ....:utangac::utangac:

delikafadulden ay niyen görmeyim 5. takıma cevap bile yazdım eline saglık diye gıı .... sen takımını okumuyomusun ayol ..:roflol:-tatlicadiarzu-

bi okuyun alıcı gözüyle valla .... biliyosunuz ben takılmıştım 65. lerde . iyi geldi bana hemde yiyyorum ben baya oburum yane ....:utangac::utangac:

ama ama amaaaaaohaoldumsmile kaçırmışımmmmmmmmmohaoldumsmile

istersen sanada biraz öyle yapayım ablacım sadece paylaşım alanına vermeyiz takımda batsa vicdan azabı çekmeyiz eyvahedigeldismileyeme tırnaklarını kıyamam ben sanaaolumunekankayizsmile

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile. haklisin hayatim öyle yapalim. ama ben cok ciddi diyetteyim gercekten her yolda varim. yürüyüsümü mutlaka cok iyi oturtmam gerek cok mutlu oluyorum yürüyünce. ayak agrim varda azicik sol kalcamdaki agri minimumda simdilik. bir haftaya kalmaz gecer insallah.
aman kizlar cikolatamin dedigi gibi genclikte iyi bakin vücudunuza yaslilikta daha uzun rahat etmeniz acisiz sancisiz yasamaniz icin.ohaoldumsmile

kusurları saymaya kalksak off aebenim ama aması var işte kimseye öyle gelmiyor herkes halinden memnun sanırım...püsküütüm niye gitti dersinohaoldumsmile
bilmimmi:delphin: niye takımda olmadıgım halde burnumu sokuyorum.. belki bi faydam olur düzene diye amaaaaa..:1no2:

anladım kallis sultan... sanırım insanlar bu yarışmaya gereken ilgiyi göstermiyorlar artık..tüm olanları topladığımda ortaya bu çıkıyor...
sen dediğin gibi bize özel bir liste yap en iyisi...:)

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile. haklisin hayatim öyle yapalim. ama ben cok ciddi diyetteyim gercekten her yolda varim. yürüyüsümü mutlaka cok iyi oturtmam gerek cok mutlu oluyorum yürüyünce. ayak agrim varda azicik sol kalcamdaki agri minimumda simdilik. bir haftaya kalmaz gecer insallah.
aman kizlar cikolatamin dedigi gibi genclikte iyi bakin vücudunuza yaslilikta daha uzun rahat etmeniz acisiz sancisiz yasamaniz icin.ohaoldumsmile

ben ne zaman ciddi ciddi azimleneceğim... varya bıktım reyhan ablam,yahu başlıyorum ama devam ettiremiyorum.zorluğundan değil..ama sebebi nedir bilemiyorum.disiplinden sıkılıyorum sanırım.hayatı boyunca yürüyüşünü sporunu bırakmamış insanlara gıpta ediyorum :sinifsinif:

Back
X