- Konu Sahibi Cherry Mom
- #18.341
azıcık temizlik yapmam gerekiyor,birkaç saat sonra gelirim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
reyhan ablayla mersanın arasına sıkışacağım artık ne yapayım yada bijoyu kucağıma alacağımohaoldumsmile
tamam ben kucağına otururum kallisim kaydirigubbakcemile3
yeni geldim doktordan herşey normalmiş 6 ay bekle olmazsa gel dedi.. eve girer girmez de aşureye başladım buğdaylar kaynıyor.. kallisim mesaj atmış onla bile ilgilenemedim.. Allahın izniyle dağıtınca çok rahatlicammm kaydirigubbakcemile5
evet kallisim gidip gidip geliyorum mutfaga o yüzden düşmüşüm farketmemişim..sen yap aşureni önemli bir şey yok zaten şu anda...boş olduğunda bakarsın... msn mesaj attım aşureyi görünce ama düştün galiba ohaoldumsmile
oy çok teşekkür ederim kallisim inşallahhh, yazmıştım hiç telaşım yok Allah bilir zamanını :Saruboceq:bijom 6 ay dediğine göre telaşlanacak bir durum yok inşallah bu süre içinde sende tekrar tombiş olma yolunda ilerlersin bak nasıl dua ettim ama sana :))))
tombilicim meyve ve süt ürünü almayı ihmal etme canım..
bende yazayım..
sabah kepekli ekmekten yapsız tost 2 tane ufacık yedim..
sütlü kahve
ara olarak bir kase yoğurt yedim
az öncede aramı öğlenmi artık karıştırdım :)) içinde her türlü renk salata malzemesini barındıran piyaz yaptım kendime kocaman bir tabak yedim..
akşama kereviz salatam var birde elma yerim tamamdır bugünlük..
raporumu veriyim kızlar sabah 1 dilim kepekli ekmek 1 peynir çay
ara yok
öğle 1 simit 1 peynir domates 2-3 zeytin bolca maydonoz
tombilicim meyve ve süt ürünü almayı ihmal etme canım..
bende yazayım..
sabah kepekli ekmekten yapsız tost 2 tane ufacık yedim..
sütlü kahve
ara olarak bir kase yoğurt yedim
az öncede aramı öğlenmi artık karıştırdım :)) içinde her türlü renk salata malzemesini barındıran piyaz yaptım kendime kocaman bir tabak yedim..
akşama kereviz salatam var birde elma yerim tamamdır bugünlük..
tamam ben kucağına otururum kallisim kaydirigubbakcemile3
yeni geldim doktordan herşey normalmiş 6 ay bekle olmazsa gel dedi.. eve girer girmez de aşureye başladım buğdaylar kaynıyor.. kallisim mesaj atmış onla bile ilgilenemedim.. Allahın izniyle dağıtınca çok rahatlicammm kaydirigubbakcemile5
zamanı önemli mi canım ben akşam yemeğinde yoğurt yiyorum mutlaka ve yemekten sonra da meyve.portakal falan.
senin piyazın lafı bile güzel olmuş afiyet olsun canım
ayyy canım çok geçmiş olsun .ne kadar zorlanıyorsunuzdur kimbilir yavrumya her istediğini yiyemez bizler bile boğazımızı tutamıyoruz o napsın .bende şeker hastayım ama çocuk denince akan sular duruyor .bun unla yaşamayı öğrenecek .tip 1 diyabetmi merak ettim allah kızına ve özelliklede sana güç kuvvwt versin çünki her şeyi ayarlayan sensindir bide yaşadığın üzüntü ama allaha şükretmek lazım şeker hastalığı kontrol edilebildiğinde insanı çok zorlamayan bir hastalık.çok geçmiş olsun.....
çok çok geçmiş olsun.. sabırlar, sabırlar...
çok teşekkür ederim.....
bu arada Kallitecim kızımın yeni diyeti ve saatlerini yoluna koyana kadar idare etmeni istiyorum... bu guruba girmeyi çok istedim ve çokta memnunum ama aksilikler eşliğinde fırsatta bulamadım. hastanede tost yiye yiye verdiğim gramcıklarıda hep geri aldım zatiboshayallersmile az işlerimi ve moralimi toparlayım istediğin gibi bir üye olcaminşallahkaydirigubbakcemile2
bu arada yediklerimide yazayım
kahvaltıda 2 dilim ekmek, 1 ince dilim peynir 3-5 adet zeytin, 2 bardak çay ve söğüş yedim
arada 1 galeta ve elma yedim
öğle 1 porsiyon ıspanak, 1 sb. yoğurt 1 dilim ekmek ve bol salata yedim
akşamada kuru fasulye, pilav ve bol salatam var yine....
kızımında yemek saati geldi bu arada babaannesindeydi getirip yedireyim...Allah'a emanet olun a.s.
[
hoşbulduk canım iyiyim allahıma şükürler olsun bebek iyi maşallah inşallah allahın izniyle sonuna kadar da iyi olur şimdilik bir sıkıntımız yok hafif bel ve kasık ağrılarım oluyor oda normal diyor doktor kanaman olmadığı sürece birde kasılma tipi ağrı olmadığı sürece normal diyor bakalım allahım korusun canım
evet evde vardi az önce bitti bizdedebelki bilmezsiniz cedricimle benim çok sevdiğim birde kereviz salatamız var mesela bu akşam sadece onu yapacağım kendim için.. kerevizi rendeleyip içine hemen kararmasın diye limon ekle.. sonra tuz kırmızıbiber vs.. yoğurt azıcıkta zeytinyağ.. tadına doyulmuyor.. çocuklarda eşimde çok seviyor..
chokocum artik ev hanimi olmussun..senin icin en hayirlisi en guzeli olsun insssss canimolumunekankayizsmile
bugün,
sabah:bir dilim siyah ekmek,az peynir,5-6 zeytin,1 yumurta..kusburnu ve yesilcay karistirip ictim
ara:1 yesil elma
ögle:2yemek kasigi et kavurma
ara:1 yesil elma
aksam 3-4 yemek kasigi sebzeli pilav (bezelye havuc karnibahar)
az önce yedim pilavi 16:00 flndi saat acikirsam hatta acikmasamda yine yesil elma yiycem
sabahta 30 dk cardiyo 10 dk karin egzersizi yaptimguclubacismilekaydirigubbakcemile2
ben geldimm zemuszemus
aşure işi tamam eşim gelince dağıtır.. sonra da hastanede yatan arkadaşımı ziyarete gidicez. ondan sonra da pestilim çıkar zaten eve gelir yatarım aşşaya akannehir
yarın da temizliğimi ve çamaşırlarımı halledersem ohhhhhhhh süper olacak ders çalışmaya geri dönebilicem hihoyyyt
ben de artık yediklerimi yazıcam ama hiiç bırakmicam yazmayı hiiiç guclubacismile
sabah: kepek ekmeğine beyaz peynirli tost, 1 yumurta, 6 zeytin
ara: yapmadım
öğlen: 1 tabak tavuk suyu corba, 1 dilim ekmek
ara: 1 kase aşure (haketmiştimmmmmmmmmmmmm)
akşam: yemicem
su da yarım litre falan :bbo: düzene sokucam ama kararlıyım..
hastaneden yürüyüş yaptıgım stad görünüyor.. aa baktım teyzeler yürüyolar onlar üşümüysa ben de üşümem di mii.. yarın da evimin işlerini halledeyim öbür gün yürümeyi denicem sabah 8-9 gibi.. o zaman çok hızlı kilo veriyodum biliyosunuz.
canım benim çok teşekkür ederim, inşallah beraberce kilomuzu verir,sağlıklı ve mutlu insanlar oluruz Şeniz
helal olsun sana,maşşallah ! çok iyi gidiyorsun canım.
ben ne zaman ciddi ciddi azimleneceğim... varya bıktım reyhan ablam,yahu başlıyorum ama devam ettiremiyorum.zorluğundan değil..ama sebebi nedir bilemiyorum.disiplinden sıkılıyorum sanırım.hayatı boyunca yürüyüşünü sporunu bırakmamış insanlara gıpta ediyorum :sinifsinif: