selaaaammmmm,,
yaaa anca oturabildim.. bir cirpida anlatayim günü mü
sabah kizimin 12 yas kontrolu vardi .. oraya gittik guzel bir kontrolden gectik.. yarin oglene kadar aramasalar hersey yolunda... degilse ariycaklar.. insss hersey iyi cikar
oglumun dogum gunuydu okulda kutladik okula arkadaslarina paket hazirladim dun gece... sabah mekik dokudum.. sonra kas hastasi cocugu olan bir arkadasim var .. onun yanina gittim.. biz ordayken gelen giden gelen giden doktor masör hemsire ev bi hareketli ordan aksam 8 de geldim.. ordayken " aaaa benim arkadasimin kardesi bugün yemekteyizde yarisiyoorrrrr" diye bir bagirmisim ki :))) biranda aklima geldi.. anlattim.. galiba havali anlattimkaydirigubbakcemile3
sonra eve geldim yarin cok onemli misafirlerim gelicek onun hazirligini yaptim yogurtlu salatalarimi aksamdan hazirladim.. anca bitti isim
söyle bir menü hazirladim corbasiz
havuclu bademli pilav, etli türlü, patatesfirinda, patlican dolma, tavuk salatasi, kereviz salatasi, yesil salata,
tatli olarakta güllac ve cayin yaninda kurabiye.. kendimce kafamda bi sunum hazirladim .. neyse.. yazdigim kimi seyleri ben farkli yapiyorum biraz.. resimlerini cekip yemek tariflerime ekliycem..2 tarifim duruyor foto makinemde
aksam..turlunun sebzelerini kizarttim ve tavuk ve kereviz salatasini yaptim .. o esnada yine choko geldi aklima ben 3 saatte sadece 2 salata ve sebze dograyip tavada soteleyebildim dedim " ya bu kiz nasil yetisdiricek bunlari" diye aklimdan gecirdim durdum.. aslinda .. simdi chokoyuuu arayip süpriz yapmak istedim cok ama trde saat 1.. bence yatmamistir :)) konusuyorlardir.. ama simdi araya girmiyim ben kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kallisim allah yardimciniz olsun..
yarin bildirim günüeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile