Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam millet iyi geceler mi diyim yoksa günaydınmı bilmiyorum.ben daha yatamadım misafirim vardı gittiler ortalığı toparladım .sizde bol bol matematik çözmüşsünüz .sabah kar a gidecez inşallhah bir aksilik olmazsa arkadaşlarla anlaştık bir koca çanta kıyafet hazırladım ıslanırsak soğuk olursa diye görseniz sanki tatil hazırlığı yaptık koca bir çantayı doldurduk hepsi 2 saat durup gelecez.sabah uğrayamam yani hepinizi öpüyorum iyi geceler.opuyorumnanaktan

selam herkese güzel pazarlar diiliyorum... mahalle santralinde arıza varmış kaç gündür internet falan yoktu.patladım sıkıntıdan:) hiç başına oturmasam bile internetin olmaması sanki büyük bir eksiklikmiş gibi çok bunaldım :))) eskiler sokak lambası ışıklarında nasıl vakit geçirirlermiş vayy ki halimize vayyy :))

selam herkese güzel pazarlar diiliyorum... mahalle santralinde arıza varmış kaç gündür internet falan yoktu.patladım sıkıntıdan:) hiç başına oturmasam bile internetin olmaması sanki büyük bir eksiklikmiş gibi çok bunaldım :))) eskiler sokak lambası ışıklarında nasıl vakit geçirirlermiş vayy ki halimize vayyy :))
bilmiyorumkismile doğru diyorsun bende hiç işim olmasada elektrik bile kesilse moralim bozulur veya sokağa çıkmayacak olsam biri beni bekle dese beklemek çok zor gelir sanki dışarıda işim varda yapamıyormuşum gibi.. kızımız nasıl canım iyidir umarım...
arkadaşlar şimdi bende bu gruba katılacağım ama nasıl ??

profilden bilgi verdim size....

merhabalar ıssız takımcığım :)) sabah geldim kimsecikler yoktu yazmadım çıktım bir mersam uğramıştı...

ben buün öyle kötüydüm ki yine dişim ama bugünkü kadar hiç olmamıştı ne ilaç ne bişey fayda etmedi kıvarndım durdum gözümden yaş gelene dek... eşim geldi azcık uyudu kaldırdım gidelim bir yere ben randevu günüme dek bekleyemeyeceğim dedim... apar topar gittik geçen hafta ki dişim çekilirken buda oynadı sanırım ve abse yapmış meğerse 10 tane iğne verdi doktor sabah akşam vurulacağım .. off yaaaa valla sıkıldım doktor işinden koşturmacasından allah büyük dert vermesin tabikide ama ne kadar zaman oldu hep doktordayım yok tahlildeyim yok dişçideyim bir türlü sakin keyifli kafamla kalamıyorum.... şimdi dinleniyorum biraz valla azıcık ısı farkında bile tutuyor hiç konuşmuyorum sessiz sinema oynuyoruz :) umarım herkes iyidir ...

selamlar
bende dün misafir bugün misafir dolanip duruyorum..
kallisim gecmis olsun ya hay allah valla canim allh beterinden saklasin zor tabiki

merhabalar ıssız takımcığım :)) sabah geldim kimsecikler yoktu yazmadım çıktım bir mersam uğramıştı...

ben buün öyle kötüydüm ki yine dişim ama bugünkü kadar hiç olmamıştı ne ilaç ne bişey fayda etmedi kıvarndım durdum gözümden yaş gelene dek... eşim geldi azcık uyudu kaldırdım gidelim bir yere ben randevu günüme dek bekleyemeyeceğim dedim... apar topar gittik geçen hafta ki dişim çekilirken buda oynadı sanırım ve abse yapmış meğerse 10 tane iğne verdi doktor sabah akşam vurulacağım .. off yaaaa valla sıkıldım doktor işinden koşturmacasından allah büyük dert vermesin tabikide ama ne kadar zaman oldu hep doktordayım yok tahlildeyim yok dişçideyim bir türlü sakin keyifli kafamla kalamıyorum.... şimdi dinleniyorum biraz valla azıcık ısı farkında bile tutuyor hiç konuşmuyorum sessiz sinema oynuyoruz :) umarım herkes iyidir ...
:1no2: hala geçmedimi....akannehirakannehir:delphin:

merhaba takımcığım,
dünden beri inliyorum kulak ağrısından :( zannediyorum geçmeyen nezlem ,kulak etrafında iltihap biriktirdi ki,dün yarım saatte beni yatağa atan bir ağrı başladı bir anda...sabah 7 de uyuduk karı koca,neler çektim,bağırdım ağrısından resmen,adamcağız da iki sefer çıktı eczaneden ilaç almaya gitti sabahın 5inde. doktora gidemedim korktum,kulak damlası varmı annemde,kardeşime de aynı şey olunca doktor hazırlatmış..damlattım gece,sabaha kadar kulağımdan iltihap aktı,hem de kan da vardı,korktum ya.şimdi çok iyi olmasam da daha iyiym.

senin dişin benim kulağı... ikisi de en berbat ağrılar,Allah yardımcımız olsun.geçmiş olsun kallisim :gitme:

selam millet iyi geceler mi diyim yoksa günaydınmı bilmiyorum.ben daha yatamadım misafirim vardı gittiler ortalığı toparladım .sizde bol bol matematik çözmüşsünüz .sabah kar a gidecez inşallhah bir aksilik olmazsa arkadaşlarla anlaştık bir koca çanta kıyafet hazırladım ıslanırsak soğuk olursa diye görseniz sanki tatil hazırlığı yaptık koca bir çantayı doldurduk hepsi 2 saat durup gelecez.sabah uğrayamam yani hepinizi öpüyorum iyi geceler.opuyorumnanaktan
ufak bir kar tatili sanırım,ohh ne güzel ... keyifli bir pazar olmuştur umarım

çikolatım ben hep o kura işine sacmalıkla bakmışımdır. yahu ya ikiye bölsünler ya da tekrar puanlandırma yapsınlar allah allah.. o kadar yarış yorul işin şansa kalsın.. ne uyuz bi durum.

evet ya,bence öyle bir durumda parayı ikiye bölmeleri daha adalatli bir durum olurdu bence de..neyse artık kısmet..

ah canım kıyamam yaaa çok üzüldüm ama hayırlısı deyin kısmetinizde yokmuş üzülmeyin canım..

yok artık üzülmüyoruz kallisim,napalım:sinifsinif:

selam kızlar umarım herkes iyi bir pazar geçirmiştir.bu gün kara gideceğimizi yazmıştım ya büyük bir hevesle hazırlandık arkadaşla anlaştık 2 aile yola çıktık 2 araba daha yayla yoluna yeni girmiştikki onlar arkadan geliyolardı birden araba ters yöne döndü ve şarampole düştü ne olduğunu anlayamadık deli gibi arabadan fırladık neyse kendilerinde bişey yok arkadaşımın kızı yavrum nasıl ağlıyor çocuk şoka girdi bizde tabi arabanın ön tarafına bir baktımki darmadağın ön tampon tamamen parçalanmış dua ettik karşıdan araba gelmiyordu eğer bir araba olsaydı yolda kazanın boyutu çok büyük olurdu .sakinleştik baktık araba çalışıyor çocuklar yalvarıyor nolur gidelim diye devam ettik gitttik ama kar kalmamış erimiş .dönüşte 4 kazaya denk geldik biri yeni olmuş durduk hemen yardıma ihtiyaçları olabilir diye araba yoldan 2 metre kadar aşağı uçmuş tekerler havada içinden bir karı koca birde çocuk çıkardılar allahtan onlarda küçük yaralarla atlatmış gibi görünüyolardı ambulans geldi gitttiler .yani bu gün çok heyecanlı bir gün geçirdik allahım herkesi korusun çok korktuk kar yeni erimiş yollar kaygan tahminim kazlar bu yüzden oldu neyse atlattık sağsalim evimize döndük.

canım geçmiş olsun ya sana ne oldu böyle iltahap çok ağrı yapar .ağzını açamıyosundur şimdi .bağışıklık sisteminmi zayıfladı senin noldu .bende öyle olur böyle durumda bütün hastalıklar ortaya çıkar .kendine dikkat et canım çok geçmiş olsun.

merhaba takımcığım,
dünden beri inliyorum kulak ağrısından :( zannediyorum geçmeyen nezlem ,kulak etrafında iltihap biriktirdi ki,dün yarım saatte beni yatağa atan bir ağrı başladı bir anda...sabah 7 de uyuduk karı koca,neler çektim,bağırdım ağrısından resmen,adamcağız da iki sefer çıktı eczaneden ilaç almaya gitti sabahın 5inde. doktora gidemedim korktum,kulak damlası varmı annemde,kardeşime de aynı şey olunca doktor hazırlatmış..damlattım gece,sabaha kadar kulağımdan iltihap aktı,hem de kan da vardı,korktum ya.şimdi çok iyi olmasam da daha iyiym.

senin dişin benim kulağı... ikisi de en berbat ağrılar,Allah yardımcımız olsun.geçmiş olsun kallisim :gitme:

ufak bir kar tatili sanırım,ohh ne güzel ... keyifli bir pazar olmuştur umarım

evet ya,bence öyle bir durumda parayı ikiye bölmeleri daha adalatli bir durum olurdu bence de..neyse artık kısmet..

canım nooldu size ya kaliste de sende bu aralar kendinizi fazlamı yordunuz acaba .çikolatam doktora gitmeyi ihmal etme kulak iltahabı çok kötü olur bir anda ağrısı tutar deli eder insanı çok zordur iyi bilirim .hemen doktora git.geçti deyip sakın gitmemezlik yapma geçmiş olsun canım.

kar gezisi diye gittik başımıza bir sürü iş geldi hala çok kötüyüm allah korudu verilmiş sadakalrı varmış.

amannn yarışmayı hiç konuşmuyorum artık çok sinirlendim o yarışmanın kurallarına.

reyhan ablacım şimdi seni gördüm çıkmadan sanada bir selam veriyim dedim.bu gün matamatik sorusu yokmu o gün ne uğraştım o soruya kendimi sınavdayım sandım .biz bu gün biraz kötü bir gün geçirdik aslında çok güzeldi çok sevdiğimiz aile dostlarımız ne güzel eğlenecez diyoduk yinede çok şükür.inşallah senin günün iyi geçmiştir ablacım .bana diyet felan sormayın mahvoldum bu gün.ben çıkıyorum kendine iyi bak öpüyorum.

merhaba mersacigim aman allah ne heyecanli bir gün gecirmissiniz.. allah beterinden korusun ya allah allah verilmis sadakaniz varmis. ne yapalim gelen mala gelsin.
ya sorma canim matematik ti bu haftaki konumuz :)))) ben sabah ise basliyorum kismetse artik sadece aksamlari gelebilirim simdiden sinirim bozuk ahhhhhhhhh ahhhhhh okulu ben cok ararim yaaaaa

:1no2: hala geçmedimi....akannehirakannehir:delphin:
yok hayatım yaaaaaamafoldumben

sanada geçmiş olsun çikolatım nedir bu yaşadığımız bilmem kulakta çok kötüdür yaaa benim ortanca çok sık olurdu aynen dediğin gibi bir gün olmuştu nasıl ağrıyor bir pamuğa ılık zeytinyağı damlatıp kulağına koymuştum çocuk biraz rahatladı uyudu ama o iltihaplı kulağından nasıl akmaya başladı başında oturup siliyorum altına kağıt peçete koyuyorum ama mümkün değil şırıl şırıl akıyordu hiç unutmam o günü kalktık doktora gidiyoruz giderken benim bir elimde peçeteler silmeye yetişemiyorum yavrum ne ağlardı ağrıdan kaç yıldır yaşamıyoruz çok şükür.... sende kötü üşütmüşsün canım zaten geçen diyordun kulağım diye... ama doktora gitseydin keşke böyle damlayla filan geçiremezsin antibiyotik kullanman gerek neden korktun onu anlamadım...

canım geçmiş olsun ya sana ne oldu böyle iltahap çok ağrı yapar .ağzını açamıyosundur şimdi .bağışıklık sisteminmi zayıfladı senin noldu .bende öyle olur böyle durumda bütün hastalıklar ortaya çıkar .kendine dikkat et canım çok geçmiş olsun.
mersam sağolasın evet aşırı ağrım vardı artık dayanamaz olunca kalkıp gittim işte aslına bakarsanız benim şu 10 gün önce çektirdiğim diş tamam çekilmesi gerekiyordu ama ağrı yapa o değildi işte o günden sonra bu şimdikide çok azdı demekki iltihap iyice coştu ağrı dayanılmaz oldu ... inşallah şu iğnelerden sonra geçerde rahatlarım çok sıkıntı verdi bu diş işi bana..

birde o kadarla kalsa iyi dün gece hiç konuşmamaya ağzıma hava aldırmamaya çabalıyorum eşim tv izliyor bende şekerleme yapıyorum bir fırladım söylene söylene adamcağızda şaşırdı telaşlandı.. tam ortanın biryanı 2. dişim porselen sen tam dibine yakın kırıl tüm parçalar ağzıma dçkül... bağışıklık sistemimi zayıfladı benmi iyice çürüdüm böyle patır patır gidiyor her yönden şaşırdım.. neyse ki ağrı yapmıyor bugün canım istemiyor ama yarında onun için gideceğim... :gitme:mafoldumben

merhaba mersacigim aman allah ne heyecanli bir gün gecirmissiniz.. allah beterinden korusun ya allah allah verilmis sadakaniz varmis. ne yapalim gelen mala gelsin.
ya sorma canim matematik ti bu haftaki konumuz :)))) ben sabah ise basliyorum kismetse artik sadece aksamlari gelebilirim simdiden sinirim bozuk ahhhhhhhhh ahhhhhh okulu ben cok ararim yaaaaa
ablacım yaa biz seni çok arayacağız e güzel böyle tüm gün yazışıyorduk alışmıştık şimdi ne yapacağız...:bbo:

günaydinnnn......
öyle deme kallisim.. üc cocuk cok iyidir. hatta dört daha iyidirde ben bijoma kiyamadim. onlarin dertleri bile güzel. bir düsünsene dünya kadar paran olsa ve hic cocugun olmasa??????????????????????
cevap ortada.. bir tanesi dünyalara degisilmez.. tek cocuk yalniz kalir simarir iki cocukda fena degil ama en az 3 olmali.. buna sende yürekten katiliyorsun biliyorumda iste bugünlerde seni rahat birakmak gerekiyor.delikafadulden
piacigim buralardayim güzelim yaz sen problemi ben cözemezsem cözecek cok kisi var gurubumuzda.
almancadan cevirmekte sende cok zorlaniyormusun benim gibi? dün yazdigimi kimse anlamadi delikafadulden
cedricim güle güle git ve gel canim benim. aman iyi giyin tatlisim cizmelerin topuklu falan olmasin. kaymayan cinsten olsun insallah mutlu dönersin. keske baharda gelseydin.. ama bu civarinda kisi meshurdur yani buraya ben kisin geldim ve aklimda hep kar soguk ve buz kaldi. sendede öyle olacak galiba öyle bir kar yagdiki dün öglenden beri daha bir saat önce durdu. yarim metre kar var yerde, sen alisi gönder kallisim kardan adamlardan cin ordusu bile yapilir okadar cok kar varki nereye koyacagimizi bilemiyoruz. cadde kenarlarina tek arabalik yer yok parketmek icin..
evet reyhan abla havanın cok soguk oldugunu bılıyorum cokda kar varmıs.kar botlarım var allah dan ama kalın bır kabanım yok kase kabanla usumem ıns.cok kalın seyler gıyemıyorum.ins bıkezde baharda gelırım.ıst da 3 gun kar yagdı sıkıntılandım.oralarda napcam bakalım
sanada geçmiş olsun çikolatım nedir bu yaşadığımız bilmem kulakta çok kötüdür yaaa benim ortanca çok sık olurdu aynen dediğin gibi bir gün olmuştu nasıl ağrıyor bir pamuğa ılık zeytinyağı damlatıp kulağına koymuştum çocuk biraz rahatladı uyudu ama o iltihaplı kulağından nasıl akmaya başladı başında oturup siliyorum altına kağıt peçete koyuyorum ama mümkün değil şırıl şırıl akıyordu hiç unutmam o günü kalktık doktora gidiyoruz giderken benim bir elimde peçeteler silmeye yetişemiyorum yavrum ne ağlardı ağrıdan kaç yıldır yaşamıyoruz çok şükür.... sende kötü üşütmüşsün canım zaten geçen diyordun kulağım diye... ama doktora gitseydin keşke böyle damlayla filan geçiremezsin antibiyotik kullanman gerek neden korktun onu anlamadım...

mersam sağolasın evet aşırı ağrım vardı artık dayanamaz olunca kalkıp gittim işte aslına bakarsanız benim şu 10 gün önce çektirdiğim diş tamam çekilmesi gerekiyordu ama ağrı yapa o değildi işte o günden sonra bu şimdikide çok azdı demekki iltihap iyice coştu ağrı dayanılmaz oldu ... inşallah şu iğnelerden sonra geçerde rahatlarım çok sıkıntı verdi bu diş işi bana..

birde o kadarla kalsa iyi dün gece hiç konuşmamaya ağzıma hava aldırmamaya çabalıyorum eşim tv izliyor bende şekerleme yapıyorum bir fırladım söylene söylene adamcağızda şaşırdı telaşlandı.. tam ortanın biryanı 2. dişim porselen sen tam dibine yakın kırıl tüm parçalar ağzıma dçkül... bağışıklık sistemimi zayıfladı benmi iyice çürüdüm böyle patır patır gidiyor her yönden şaşırdım.. neyse ki ağrı yapmıyor bugün canım istemiyor ama yarında onun için gideceğim... :gitme:mafoldumben

ablacım yaa biz seni çok arayacağız e güzel böyle tüm gün yazışıyorduk alışmıştık şimdi ne yapacağız...:bbo:

kallıste gecmıs olsun ya dıscıden cok korkan bırı olarak allah yardımcın olsun.acıl sıfalar canım.
chocolate canım sanada gecmıs olsun.ama doktora gıtmeyı ıhmal etme.antıbıyotıklı damla kullansan en azından.

günaydın evde işlerim var anca yazabiliyorum size. yine kalkıp devam edicem..
karnım da çok agrıyor regl oldum ama aşırı oluyorum of ama işler de duruyor Allah bayanların yardımcısı olsun vallaaa..

kallisim hakatten bi okut kendini bu ne ya kurtulamadın doktorlardan valla.. çok geçmiş olsun tekrar tekrar..

çikolat kız Allah iyiliğini versin doktordan korkulur mu.. git doktora kulak bu ihmale gelmez Allah korusun.. yoktur önemli bişey dediğin gibidir,geçmeyen soguk algınlıgından kalmıştır ama yine de ilaç versin sana göree.. umarım atlatırsın en kısa zamanda..

ben de işlere dönüyorum herkesi kocaman öpüyorummmm..

günaydınlar fıstıklar
hafta sonu abimler gelmişti şehir dışından onlarla berbaerdik bizde . işe gelemedim o yüzden de yazamadım. bu hafta malesef böyle oldu. önce cenaze sonra paşayla zehirlenmemiz sonra misafirler neyse artık berbaberiz bu hafta inşallah.
geçmiş olsun dileğinde bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. ben iyiyim çok şükür. düzeldi midem. oğluş hala kötü ama. iştah o olaydan beri yok. azıcık ısrar edersem hemen bulanıyor gerçi alt köpek dişleri de çıkacak biraz da onun etkisi var herhalde.
bijom sudur giden bu hafta geri gelebilir demişsin ya gelmez inşallah ya. benim de aklımda o ihtimal o yüzden çok dikkat ediyorum bu hafta. allahım nolur gelmesin diye :Saruboceq:
kallistecim ve çikolatçım sizlere de geçmiş olsun ikisi de fenadır valla allah iyilik versin . kardeşine de çok üzüldüm ne var ki sanki 2 birinci olsa? kura çekilmese ya da tekrar oylayın dense daha mı adil olurdu ki?
mersacım büyük kaza atlatmışsınız çok geçmiş olsun allah korumuş hem onları hem de sizleri. moraliniz de alt üst olmuştur şimdi sizin.
bijom o bebek nasıl tatlıydı ya maşallah allah analı babalı büyütsün inşallah kardeşiyle de hemen maceralara başlamışlar bak sen şunlara.

merhabaaa cicislerrrrr

okanin programinda iki kiz vardi..böyle diyorlardi:roflol: pozitif enerji yayiyorlardii:roflol: duvar yapiyolar negatif enerjiler duvara carpip kiriliyomus:roflol::roflol: ne mutlu pembis bir hayatt yaaa..evet cicisslerrr

efenim önce kallistecim nedir bu yaa nazar mi var üzerinde cok gecmis olsun cok cok cok
chokocum kulak agrisi nedir cok iyi bilirim . bence dayanilmasi en zor agrilardan .. cok gecmis olsun hayatim ikinizide öpüyorumŞenizŞeniz

reyhan ablacim, 1. yi kizimda öyle cözmüs digerlerini cözememisti..aslinda sen bilirsin thema bruchteillerle ilgiliydi..bugün mathe ogretmeni olucakmis.. sonucu yazarim.. ah ablacim sen birde mathewettbewerb deki sorulari görüceksin..saka gibi:roflol:

kallisim esimle cevirmeyi dusundukte ..hep garip cikti bizede tercumesi beceremedik bazi tabirlerinde tam türkcesini bilemedik

arkadaslar, kendimde sinir oldugum cok buyuk bir eksigimi fark ettim.. simdi cuma kilo bildirimi yapiyoruz ya ertesi günü hafta sonu..aslinda bildirimleri pazartesi yapicaz ki haftasonunu kilo bildirimi yapti simdi hafta sonu tatili modundan cikicaz... kilo bildirimi yapinca bir rahatlama oluyor ve haftasonu oldugu icin bir kaytarma hali oluyor.. ben her cumartesi pazar böyle yapiyorum:kedi: snrada 4 günde vermeye calisiyorum sonrada böyle sacma bir tablo cikiyor ortaya

buarada patik örmeye basladim :hulya: hic patigim yoktu nette bakarken cok basit modeller oldugunu gördpüm bakalim deniycem ins digerleri gibi husrana ugramam

merhabaaa cicislerrrrr

okanin programinda iki kiz vardi..böyle diyorlardi:roflol: pozitif enerji yayiyorlardii:roflol: duvar yapiyolar negatif enerjiler duvara carpip kiriliyomus:roflol::roflol: ne mutlu pembis bir hayatt yaaa..evet cicisslerrr

efenim önce kallistecim nedir bu yaa nazar mi var üzerinde cok gecmis olsun cok cok cok
chokocum kulak agrisi nedir cok iyi bilirim . bence dayanilmasi en zor agrilardan .. cok gecmis olsun hayatim ikinizide öpüyorumŞenizŞeniz

reyhan ablacim, 1. yi kizimda öyle cözmüs digerlerini cözememisti..aslinda sen bilirsin thema bruchteillerle ilgiliydi..bugün mathe ogretmeni olucakmis.. sonucu yazarim.. ah ablacim sen birde mathewettbewerb deki sorulari görüceksin..saka gibi:roflol:

kallisim esimle cevirmeyi dusundukte ..hep garip cikti bizede tercumesi beceremedik bazi tabirlerinde tam türkcesini bilemedik

arkadaslar, kendimde sinir oldugum cok buyuk bir eksigimi fark ettim.. simdi cuma kilo bildirimi yapiyoruz ya ertesi günü hafta sonu..aslinda bildirimleri pazartesi yapicaz ki haftasonunu kilo bildirimi yapti simdi hafta sonu tatili modundan cikicaz... kilo bildirimi yapinca bir rahatlama oluyor ve haftasonu oldugu icin bir kaytarma hali oluyor.. ben her cumartesi pazar böyle yapiyorum:kedi: snrada 4 günde vermeye calisiyorum sonrada böyle sacma bir tablo cikiyor ortaya

buarada patik örmeye basladim :hulya: hic patigim yoktu nette bakarken cok basit modeller oldugunu gördpüm bakalim deniycem ins digerleri gibi husrana ugramam

piacım onları bilmem ama sen gerçekten pozitif enerji yaydın bu mesajınla beni çok güldürdün.
gerçekten de cuma kilo bildiriminde bulununca bir rahatlama hali oluyor arkasına da hafta sonu eklenince sempatiksalakcinni ben zaten eğer pazarı kaçamaksız atlatmışsam eğer korkmuyorum o haftadan.
kolay gelsin oh sıcacık tutar patiklerde benim de ayaklarım büyük hiç bir patik falan olmaz ben de kendime örsem mi ne yapsam

ooff yaaa offfffffff patigin birini yaptim simdi süper olduuuuu zaten cok kolaymis ama galiba ip yetmiycekmafoldumbenmafoldumben yaaagliycam nerdeyse..tam bitirdim birini birlestirdim ip cok az devam ediyim diyorum ama kesin yetmiycek 4 parca daha lazim... ne sinirrrrrrr

tombilicim slm benim ayaklar kücük ama beyindemi kücükneee anliyamadim ipin yetmiycegini tek patikle kaldim ortadamafoldumben

canım nooldu size ya kaliste de sende bu aralar kendinizi fazlamı yordunuz acaba .çikolatam doktora gitmeyi ihmal etme kulak iltahabı çok kötü olur bir anda ağrısı tutar deli eder insanı çok zordur iyi bilirim .hemen doktora git.geçti deyip sakın gitmemezlik yapma geçmiş olsun canım.

kar gezisi diye gittik başımıza bir sürü iş geldi hala çok kötüyüm allah korudu verilmiş sadakalrı varmış.

amannn yarışmayı hiç konuşmuyorum artık çok sinirlendim o yarışmanın kurallarına.

gideceğim canım. ya bu akşam eşim gelince,ya da yarın annemle gideceğiz doktora.şuan sağ kulağım duymuyor,damla var ama kafama göre damla kullanmak istemiyorum. doktora gitmek şart oldu... mersam korkutucu bir gezi olmuş,geçmiş olsun,neyse ki bişey olmamış...

ya ben hep korkmuşumdur doktordan,şimdi gideceğim kulağıma bişey sokacak,canımı acıtacak. malesef canım çok tatlı benim...
annem bir damla vermişti,onu damlattım 2 kere..benim de öyle aktı kallisim,hem de kanlı :( şuan sağ kulağım duymuyor,illaki gideceğim doktora. seninki de geçmedi gitti,ikimiz de kurtulsak artık...poff

chocolate canım sanada gecmıs olsun.ama doktora gıtmeyı ıhmal etme.antıbıyotıklı damla kullansan en azından.

gideceğim canım,artık şart oldu...teşekkür ederim

çikolat kız Allah iyiliğini versin doktordan korkulur mu.. git doktora kulak bu ihmale gelmez Allah korusun.. yoktur önemli bişey dediğin gibidir,geçmeyen soguk algınlıgından kalmıştır ama yine de ilaç versin sana göree.. umarım atlatırsın en kısa zamanda..

..

sağol canım benim,korkağım ben korkak.yarın gidiyorum canım inşallah...

kallistecim ve çikolatçım sizlere de geçmiş olsun ikisi de fenadır valla allah iyilik versin . kardeşine de çok üzüldüm ne var ki sanki 2 birinci olsa? kura çekilmese ya da tekrar oylayın dense daha mı adil olurdu ki?
sağol canım..
biz de üzüldük ama herşeyin hayırlısı be canım,saçma sapan kurallar işte...

piam sağol canım benim...

Back
X