merhabaaa cicislerrrrr
okanin programinda iki kiz vardi..böyle diyorlardi:roflol: pozitif enerji yayiyorlardii:roflol: duvar yapiyolar negatif enerjiler duvara carpip kiriliyomus:roflol::roflol: ne mutlu pembis bir hayatt yaaa..evet cicisslerrr
efenim önce kallistecim nedir bu yaa nazar mi var üzerinde cok gecmis olsun cok cok cok
chokocum kulak agrisi nedir cok iyi bilirim . bence dayanilmasi en zor agrilardan .. cok gecmis olsun hayatim ikinizide öpüyorumŞenizŞeniz
reyhan ablacim, 1. yi kizimda öyle cözmüs digerlerini cözememisti..aslinda sen bilirsin thema bruchteillerle ilgiliydi..bugün mathe ogretmeni olucakmis.. sonucu yazarim.. ah ablacim sen birde mathewettbewerb deki sorulari görüceksin..saka gibi:roflol:
kallisim esimle cevirmeyi dusundukte ..hep garip cikti bizede tercumesi beceremedik bazi tabirlerinde tam türkcesini bilemedik
arkadaslar, kendimde sinir oldugum cok buyuk bir eksigimi fark ettim.. simdi cuma kilo bildirimi yapiyoruz ya ertesi günü hafta sonu..aslinda bildirimleri pazartesi yapicaz ki haftasonunu kilo bildirimi yapti simdi hafta sonu tatili modundan cikicaz... kilo bildirimi yapinca bir rahatlama oluyor ve haftasonu oldugu icin bir kaytarma hali oluyor.. ben her cumartesi pazar böyle yapiyorum:kedi: snrada 4 günde vermeye calisiyorum sonrada böyle sacma bir tablo cikiyor ortaya
buarada patik örmeye basladim :hulya: hic patigim yoktu nette bakarken cok basit modeller oldugunu gördpüm bakalim deniycem ins digerleri gibi husrana ugramam