Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ooff yaaa offfffffff patigin birini yaptim simdi süper olduuuuu zaten cok kolaymis ama galiba ip yetmiycekmafoldumbenmafoldumben yaaagliycam nerdeyse..tam bitirdim birini birlestirdim ip cok az devam ediyim diyorum ama kesin yetmiycek 4 parca daha lazim... ne sinirrrrrrr

tombilicim slm benim ayaklar kücük ama beyindemi kücükneee anliyamadim ipin yetmiycegini tek patikle kaldim ortadamafoldumben

ay hemen bitirmişsin nasıl kolaymış öyle ya da sen çok beceriklisin herhalde. kesin öylesin. ama eğer öyle çok örgü ören biri falan değilsen nerden bileceksin ki yetip yetmeyeceğini. ben de bilemem hiç.devamını alırsın sende çok mu önceden almıştın ki ipin devamı yokmudur?

SELAMLARRRRRR
daha yeni geldim eve ya yemek bile yemedim ilk size baktim..
ay kallisim ne kötü olmus disininde kirilmasi bende cok ürperirim soka girerim nerdeyse dolgum falan düsse. gecmis olsun canim insallah igneler fayda eder. cikolatam sanada gecmis olsun güzelim ama sen bugün gittin insallah doktora. nasilda anlatiyorsun kanli iltihap akti kulagim duymuyor falan diye. benki doktordan gercekten cok korkarim ama böyle bir durumda gece yarisi olsa hastaneye giderim pes yani. kulaklarini cekeyim azicik.. heheheheeh.kaydirigubbakcemile3
piacigim sonucu bekliyorum canim ben misafir gittikten sonrada bayagi ugrastim ama olmadi.mutlaka cok basit bir formülü vardir am ben okuldan cikali 40 yil oldu be cnim.
ay allahim ne güldümm... 40 yilin basi bir patik örmeye kalktin tek patikle kaldin he ..:hulya: heheheheh

off ablacim sormaa.. kaldi öyle bir patik devam etsem kesinlikle yetmiycek biliyorum..ama bukadar talihsizlik olurmu yaa.. kader benim örgü örmemi istemiyor resmen o tek patigin resmini cekicem koyucam buraya... ablacim bugun mate varmis ama yeni direktörü tanitmaktan ogretmen ders yapmamislar.. ama bende taktim .. ogrenince yazicam sana Şeniz

yemek tariflerime yenilerini ekledimmmmmmmcokacimcoook ayy sizde bakin ayooollll

:icecream::tomato:

Piam Piam problemin sonucunu ben de istiyorum :)) çok uğraştım ama sonuca ulaşamadım görmek istiyorum..

rethan ablam sorma yaaa tamamen gitti ağzım şu 10 günde off aslında hep sağlığı ertelemek yapıyor bunu zamanında gitseydim hiç bu kadar canım acımazdı... sabahtan beri kıvranıyorum nasıl ağrım var kendimi hop oraya hop buraya atıyorum azıcık sakinleşiyor hemen uzanıyorum biraz sürüyor öylece.. elimde damla gibi bir uyuşturucu var diş için onu bırakamıyorum ağrı kesicileri peş peşe alıyorum fayda etmiyor yarından sonra belki diner canımın acısı.. bu sabah iğne yaptırmak için sağlık ocağına gittim saat 10 u biraz geçiyordu neymiş 10 da bitiyormuş yapamazlarmış hey nalet olsun dedim sonra şehi,r merkezine özel hastaneye gittim yaptırdım şimdi yine oraya gideceğim 3. iğnem olacak.. biraz hafiflesin yaaaaa çok sıkıldım...

çikolatım nolur gitmiş ol yoksa bu geceyi nasıl atlatacaksın canım ya kendiliğinden geçecek bir şey değilki kulak...

mesajları okudum ama yazamadım bugün bir kaç kez baktım... mersam sana dün için geçmiş olsun demeyi unutmuşum canım can acısı herşeyden önce geliyor demek :) verilmiş sadakanız varmış canım sen yinede yaşlı birilerini görürsen ufak bir yardım ediver....

geçmiş olsun demiş tüm arkadaşlarım herkese teşekkür ediyorum..
cedricimde yarın gidiyor hayırlı yolculuklar dilerim canım benim...
şimdi hazırlanmam gerek eşim yolda herşeyi halledip sonra gelirim :))

oyyyyyy canim kallisim ya bu dis agrisi nekadar gereksiz birsey. lüzumsuz bir agri hemde ne kadar siddetli. insanin gözünde simsek caktiriyor.

bize neden cis yaaamafoldumbenmafoldumben sempatiksalakcinni ya ama abla diger arkadaslarin kilerede eger resimliyse bakmaktan nasil zevk aliyorum bir bilsen alllahim icim gidiyor..zevk aliyorum böyle

kallisim tamam aldigim gibi sonucu ekliycem ..sahi ben chokoyla görüstüüüümmmmmmmmmmmmmmmm:teytey:hihoyyyt:dance::dance: ins ikinizde biran evel iyilesirsiniz..ben bugünü iyi atlattim.. gece sinemaya gitmek istiyorum.. sinemayida kazasiz atlarim inssss

mesajları okudum ama yazamadım bugün bir kaç kez baktım... mersam sana dün için geçmiş olsun demeyi unutmuşum canım can acısı herşeyden önce geliyor demek :) verilmiş sadakanız varmış canım sen yinede yaşlı birilerini görürsen ufak bir yardım ediver....

geçmiş olsun canım inşallah bu gün daha iyisindir .dün çok korktuk gerçekten verilmiş sadakamız varmış.doğru söylüyosun bunu düşünmemiştim.

off ablacim sormaa.. kaldi öyle bir patik devam etsem kesinlikle yetmiycek biliyorum..ama bukadar talihsizlik olurmu yaa.. kader benim örgü örmemi istemiyor resmen o tek patigin resmini cekicem koyucam buraya... ablacim bugun mate varmis ama yeni direktörü tanitmaktan ogretmen ders yapmamislar.. ama bende taktim .. ogrenince yazicam sana Şeniz

yemek tariflerime yenilerini ekledimmmmmmmcokacimcoook ayy sizde bakin ayooollll

canım baktım yemek tariflerine çok güzel bende profilime pasta resimleri ekledim .bakabilirsin.

merhaba mersacigim aman allah ne heyecanli bir gün gecirmissiniz.. allah beterinden korusun ya allah allah verilmis sadakaniz varmis. ne yapalim gelen mala gelsin.
ya sorma canim matematik ti bu haftaki konumuz :)))) ben sabah ise basliyorum kismetse artik sadece aksamlari gelebilirim simdiden sinirim bozuk ahhhhhhhhh ahhhhhh okulu ben cok ararim yaaaaa

evt ablacım tabi cana geeceğine mala gelsin .mersine çok kar yağmaz ya herkes hazırlıksız çıkmıştır yola kar erimiş yollar çok kaygan yollada yeni yapıldı çok güzel herkes bastı gaza kaza ardına kaza allah korudu yinede ucuz atlattık.
senin tatil bitti ablacım allah kolaylık versin sağlığın yerinde olsunda çalış çalışmak yorucuda olsa çok güzel.

günaydınlar fıstıklar
mersacım büyük kaza atlatmışsınız çok geçmiş olsun allah korumuş hem onları hem de sizleri. moraliniz de alt üst olmuştur şimdi sizin.
bijom o bebek nasıl tatlıydı ya maşallah allah analı babalı büyütsün inşallah kardeşiyle de hemen maceralara başlamışlar bak sen şunlara.

saol canım gerçekten allah korudu büyük kaz atlattık.

gideceğim canım. ya bu akşam eşim gelince,ya da yarın annemle gideceğiz doktora.şuan sağ kulağım duymuyor,damla var ama kafama göre damla kullanmak istemiyorum. doktora gitmek şart oldu... mersam korkutucu bir gezi olmuş,geçmiş olsun,neyse ki bişey olmamış...

evet canım dün çok kötü başladı ama sonrası güzeldi .yinede çok eğlendik arabanın önü nerdeyse kalmamıştı ama biz gezmeyi ihmal etmedik.
sen nasıl oldun bugün inşallah doktora gitmişsindir.bak geçti sanırsın unutursun gece bir yarısı bir tutar sana kendini hatırlatır sakın ihmal etme.

günaydın çayımı aldım geldim. hava öyle karanlık ki nerdeyse evde ışık yakıcam perdeler açık olmasına rağmen.. yağmur da yağıyor..
kahvaltı hazırlamaya üşendim kısa yoldan da halledemiyorum suntam bitmiş :)

günaydinn ,
günaydin bijuoxxx.. burasida öyle bir aydinlik ki kardan... 1 ayi geciyor kar bitmedi... tam eriycekkken yenisi yagiyor..haftasonu boyumu gecicek kardanadamlar yaptim adamlarrr diyorum cunku herkese devasa kardanadamlar yapicak kadar kar vardigamyoncuiremsu

benim canim güzel bir kahvalti istiyo,, sonra henuz tepe kadar olan ütülerim dag olmadan ütülerimi yapicam.. sonraaaaa yemek yapicam. soonnnraaa eger bu saydiklarimi öglen 12 ye kadar bitirirsem, ögle uykusu yapicam..sonraaa kizimda okuldan gelir ögle yemegi..sonraaa hastanede bir arkadasimi ziyarete gidicem..sonrasida varda kafa sisirmiyimm... herkese kocaman birrŞenizŞenizŞenizŞeniz

Günaydııın Kızlar;
Kalliste......Cikolat.......Çooook geçmiş olsun.Ay kıyamam size ,Tombili geçen hafta zehirlendi.Ben geldim herkes hasta oldu.Gruba ters etki mi yaptım?Üstüme alınacağım.Herkes kırılıyor.Kendinize dikkat edin hanımlar.Hasta olduk mu Bize bakan yok.Ama evdeki herkes izim elimize bakıyor.
Arkadaşlar bu haftayıda sağ salim atlatabilirsem kesin kesin önümüzdeki hafta listedeyim.Şu okullar bir açılsa düzene gireceğim.
Bu haftada paylaşımda pek bulunamayacağım.Bugün temizlik var.Yarın akşama cokacimcoookyemeğe misafir.İnanın kaç kişi gelecek bilmiyorum.20 -35 arası olacağız.:uhm:Kimi nereye oturtup nerde yemek yedireceğim bilmiyorum ama olacak ve bitecek.
Bu arada ÇİKoLAt.......... yarışmaya çok üzüldüm.Dün başladım izlemeye herzaman ki gibi çok gıcıklar.Zaten yarışma gıcık.O kadar emek ver eziyet çek ondan sonra kıllar gelsin damak tadı damak tadı saçma sapan eletirsinler.Yetmezmiş gibi birde sonunda kuraya kal.Bari daha sonra kurada kalan arkadaşla paylaşsaydınız ödülü.Ben olsam paylaşırdım.vereliniortakÇünkü ikisininde 1.lik hakkı.Bence parayı alan eğer paylaşmazasa o paradan hayırda gelmez.GÖZÜM KALLLIIIIIR....Ne yalan söyleyeyim,kalır vallaha......Oda o paradan hayır beklesin.
şimdilik bu kadar yazayım artık gelecek günler içinde ne zaman fırsat bulursam yazacağım.Sağlıcakla kalın........Bu arada bendeeee sizin msn adreslerinizi istiyorum.:sm_confused:Beni neden dışlıyorsunuz:sinifsinif: resimleree bakmak istiyorum.Ağlamaya başlarsam susturamazsınız.senağlamaÖpüyorum hepinizi görüşmek üzere.......:1hug:

ben de merak ediyorum valla bakarsın bende örerim oğluş rahat bırakırsa eğer ben çok severim örgü örmesini.
yemek tariflerine de bakıcam ama diyet değilse bakmam valla canım çeker senin güzel yemeklerini. hazır kilolar da giderken yiyemem de :gitme:

Piam Piam problemin sonucunu ben de istiyorum :)) çok uğraştım ama sonuca ulaşamadım görmek istiyorum..

rethan ablam sorma yaaa tamamen gitti ağzım şu 10 günde off aslında hep sağlığı ertelemek yapıyor bunu zamanında gitseydim hiç bu kadar canım acımazdı... sabahtan beri kıvranıyorum nasıl ağrım var kendimi hop oraya hop buraya atıyorum azıcık sakinleşiyor hemen uzanıyorum biraz sürüyor öylece.. elimde damla gibi bir uyuşturucu var diş için onu bırakamıyorum ağrı kesicileri peş peşe alıyorum fayda etmiyor yarından sonra belki diner canımın acısı.. bu sabah iğne yaptırmak için sağlık ocağına gittim saat 10 u biraz geçiyordu neymiş 10 da bitiyormuş yapamazlarmış hey nalet olsun dedim sonra şehi,r merkezine özel hastaneye gittim yaptırdım şimdi yine oraya gideceğim 3. iğnem olacak.. biraz hafiflesin yaaaaa çok sıkıldım...

çikolatım nolur gitmiş ol yoksa bu geceyi nasıl atlatacaksın canım ya kendiliğinden geçecek bir şey değilki kulak...

kallistecim benim sana bir önerim olacak ben hamileyken de çok dişim ağrırdı bana bunu tarif ettiler tabi ilaç içemediğim için bana çok iyi gelmişti çok rahatlamıştım belki sana da bir faydası dokunur 1 çay bardağı sıcak suya 1 tatlı kaşığı sumak dökeceksin kaynatma falan yok bekle biraz öyle rengi çıkıyor o suyla gargara yapacaksın. istediğin kadar tekrarlayabilirsin iyi gelmişti bana bir dene derim ben belki iğneden de kurtulursun. ( sumak bilirmisiniz bilmem bazıları bilmiyor ekşimsi bir tadi var biz mantıya koyarız)

günaydın çayımı aldım geldim. hava öyle karanlık ki nerdeyse evde ışık yakıcam perdeler açık olmasına rağmen.. yağmur da yağıyor..
kahvaltı hazırlamaya üşendim kısa yoldan da halledemiyorum suntam bitmiş :)

günaydın bijom
ben de suyumu aldım geldim geçmişe bakıyorum. ve dün seni bir diyet uzmanı olarak tebrik ettim.çünkü aklıma taktın geri alırsın bir kısmını dedin ya ben de akşqam hemen tartıldım gerçekten de 500 gramı geri gelmiş verdiğim kiloların. ne kadar üzüldüm. 5 kilo almış gibi. ama biraz da sevindim. hepsini de geri almamışım yani bu da iyidir. sudan verdiğimi geri aldıysam eğer demekki 500 gramı suymuş verdiğimin diğperi yağmış diyebiliriz inşallah. tabi devamı gelmezse . içim rahat çünkü diyetimi hiç bozmadım bu arada ben. 500 gram aldığımı görünce hemen 1 saat yürüdüm akşam sabah da kalktım 1 saat yürüdüm geldim. ayy yoruldum laelaelaelaelae

Günaydııın Kızlar;
Kalliste......Cikolat.......Çooook geçmiş olsun.Ay kıyamam size ,Tombili geçen hafta zehirlendi.Ben geldim herkes hasta oldu.Gruba ters etki mi yaptım?Üstüme alınacağım.Herkes kırılıyor.Kendinize dikkat edin hanımlar.Hasta olduk mu Bize bakan yok.Ama evdeki herkes izim elimize bakıyor.
Arkadaşlar bu haftayıda sağ salim atlatabilirsem kesin kesin önümüzdeki hafta listedeyim.Şu okullar bir açılsa düzene gireceğim.
Bu haftada paylaşımda pek bulunamayacağım.Bugün temizlik var.Yarın akşama cokacimcoookyemeğe misafir.İnanın kaç kişi gelecek bilmiyorum.20 -35 arası olacağız.:uhm:Kimi nereye oturtup nerde yemek yedireceğim bilmiyorum ama olacak ve bitecek.
Bu arada ÇİKoLAt.......... yarışmaya çok üzüldüm.Dün başladım izlemeye herzaman ki gibi çok gıcıklar.Zaten yarışma gıcık.O kadar emek ver eziyet çek ondan sonra kıllar gelsin damak tadı damak tadı saçma sapan eletirsinler.Yetmezmiş gibi birde sonunda kuraya kal.Bari daha sonra kurada kalan arkadaşla paylaşsaydınız ödülü.Ben olsam paylaşırdım.vereliniortakÇünkü ikisininde 1.lik hakkı.Bence parayı alan eğer paylaşmazasa o paradan hayırda gelmez.GÖZÜM KALLLIIIIIR....Ne yalan söyleyeyim,kalır vallaha......Oda o paradan hayır beklesin.
şimdilik bu kadar yazayım artık gelecek günler içinde ne zaman fırsat bulursam yazacağım.Sağlıcakla kalın........Bu arada bendeeee sizin msn adreslerinizi istiyorum.:sm_confused:Beni neden dışlıyorsunuz:sinifsinif: resimleree bakmak istiyorum.Ağlamaya başlarsam susturamazsınız.senağlamaÖpüyorum hepinizi görüşmek üzere.......:1hug:

yok canım sen üstüne alınma biz sütten zehirlendik sen zehirlemedin ki bizi :olmaz:
kolay gelsin misafirlerin için ben kesin kafayı yerdim o kadar kalabalıkda. ne yemek yapacan nasıl yetiştirecen nerde yedirecen. ooooo kim kime dum duma bir de bunun ertesi günü temizliği var. ben biraz tembelimdir de bakma sen bana yine de hep beraber olmak güzeldir. şahsen biz o kalabalığı her zaman yaşayamıyoruz. keyfini çıkar birlikte olmanın

Back
X