Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayhhh bugün bir degisigimboshayallersmileboshayallersmile

tombilicim nasilsin? keyifler nasil ? bebis nasil?

dün yaptiklarimi yazim bari

sabah: 1 tane tost yagsiz sade kasar ve bir dilim salam vardi icinde
ögle:bir kepce terbiyeli sulu köfte (burdan almistim tarifi) ve 2 yk kasigi kuskus
ara: buyuk bir kupa süt
aksam: yarim nar,yarim ayva..ve cay ictim aksam otururken

merhaba hatunlar,
kallisim dualarım sanırım tuttu,ağrın azalmış. inşallah bir daha çoğalmaz ve kısa zamanda da komple kurtulursun şu illetten.
yeni üye konusuyla ilgili kesinlikle katılıyorum sana. ben obur ve tombiliyi çok sevdim,hem bol bol hem de sürükleyici paylaşım yapıyorlar. gitmeyeceklerine eminim.başka da almayalım,gerçekten manevi anlamda hepimize zarar veriyor gelip bir süre sonra ayrılmaları. motivasyon bozuluyor ister istemez.
ben şuan listede değilim belki ama kg vermek için yine çabalamaya başladım. pazartesiden beri yürüyorum ve hatta kar yağmasa ve her yer buz olmasaydı,pzts günü spor salonuna yazılacaktım.ben bu işi spor yapmadan başaramayacağım.evde koşu bandım var ama her zaman olmuyor evde. 4 gün spora gidip diğer günler evde yarım saat yürüyüşler yapmaya karar verdim. şuanda 3 gündür yapıyorum evde,kar hafifler hafiflemez spor salonuna kaydolacağım.bu arada bu sabah lahana,maydonoz suyu kürü yaptım,şu ibrahim saraçoğlu nun tarifi.1 hafta yapacağım bunu,gelişmelerden haberdar ederim sizi... tadı biraz kötü ama ben zaten kütür kütür çiğ lahana yiyen biriyim,limon sıkınca fena olmuyor,yapılabilir bana göre... listeye bir süre sonra girmek istiyorum kallisim ama şimdi değil,ben sana haber vereceğim...

tombili maşallah hiç aksatmıyorsun yürüyüşlerini,bu gidişle çok sürmeyecek kilolarını vermen...

piam sen de dün güzel beslenmişsin canım,devam devam

merhaba hatunlar,
kallisim dualarım sanırım tuttu,ağrın azalmış. inşallah bir daha çoğalmaz ve kısa zamanda da komple kurtulursun şu illetten.
yeni üye konusuyla ilgili kesinlikle katılıyorum sana. ben obur ve tombiliyi çok sevdim,hem bol bol hem de sürükleyici paylaşım yapıyorlar. gitmeyeceklerine eminim.başka da almayalım,gerçekten manevi anlamda hepimize zarar veriyor gelip bir süre sonra ayrılmaları. motivasyon bozuluyor ister istemez.
ben şuan listede değilim belki ama kg vermek için yine çabalamaya başladım. pazartesiden beri yürüyorum ve hatta kar yağmasa ve her yer buz olmasaydı,pzts günü spor salonuna yazılacaktım.ben bu işi spor yapmadan başaramayacağım.evde koşu bandım var ama her zaman olmuyor evde. 4 gün spora gidip diğer günler evde yarım saat yürüyüşler yapmaya karar verdim. şuanda 3 gündür yapıyorum evde,kar hafifler hafiflemez spor salonuna kaydolacağım.bu arada bu sabah lahana,maydonoz suyu kürü yaptım,şu ibrahim saraçoğlu nun tarifi.1 hafta yapacağım bunu,gelişmelerden haberdar ederim sizi... tadı biraz kötü ama ben zaten kütür kütür çiğ lahana yiyen biriyim,limon sıkınca fena olmuyor,yapılabilir bana göre... listeye bir süre sonra girmek istiyorum kallisim ama şimdi değil,ben sana haber vereceğim...

tombili maşallah hiç aksatmıyorsun yürüyüşlerini,bu gidişle çok sürmeyecek kilolarını vermen...

piam sen de dün güzel beslenmişsin canım,devam devam

ben de az önce okudum seni maydonoz küründe merak ediyorum gelişmeleri evde koca bir lahana var benim de yapasım var gerçi eşim o tarz şeylere çok bulaşma diyor yavaş yavaş veriyorsun işte diyor da bu sağlıklı bişey sonuçta. ibrahim saraçoğluna da güveniyorum ben. evde yürüyüşü nasıl yapıyorsun? cdlerden falan mı şu leslie teyzeninkilerden mi ben indiremedim onları bazen yürüyemiyorum ya da az yürüdüm gibi hissediyorum içim kıpır kıpır oluyor azcık kilom gitti ya iyice hevesleniyorum video falan mı lazım evde internet bağlantım yok ama laptopum var ona yükleyebilirmiyim bana yardımcı olabilirmisin bu konuda? ben de inşallah durumları biraz toparlayım yürüyüşün yanına ek olsun diye spora yazılıp orda da bişeyler yapmak istiyorum o zaman daha güzel vereceğime inanıyorum sen de vereceksin inşallah hiç merak etme yaza takımın adı çıtırlar takımı olacak bayanssulusmile
çok azimliyim valla ve bu azmimin herkese de bulaşmasını istiyorum bazen 300-400 gram veriyorum ama azmimde eksilme yok aynen yola devam o yüzden yazıyorum size de siz beni gaza getiriyorsunuz ben de nasıl sizi motive edebilirim diye yazıyorum işte. inşallah verecem kilolarımı yaza resimlerimi de ekleyecem hiç bu kadar çok istememiştim kilo vermeyi ve bu kadar yaklaşmamıştım kilo vermeye.
uzun oldu biraz ama çenem düştü napiyim.

ayhhh bugün bir degisigimboshayallersmileboshayallersmile

tombilicim nasilsin? keyifler nasil ? bebis nasil?

dün yaptiklarimi yazim bari

sabah: 1 tane tost yagsiz sade kasar ve bir dilim salam vardi icinde
ögle:bir kepce terbiyeli sulu köfte (burdan almistim tarifi) ve 2 yk kasigi kuskus
ara: buyuk bir kupa süt
aksam: yarim nar,yarim ayva..ve cay ictim aksam otururken

harikasın valla o nasıl güzel bir liste bravo sana. kara görünüyor valla
keyifler süper dün kuzumla nasıl güzel oynadık teyzesi görsen. hala yemek yediğinin tadı yok ama napıyım sağlığı yerinde olsun da hiç bir zaman çok yesin istemedim zaten.
legolardan otopark yaptık arabalarını koyuyor oraya. dili daha tam açılmadı bizim tembelin ottopak ottopak diye istiyor otopark yapalım diyor. ama aklıma bişey takılıyor ya senin de oğlun vardı belki akıl verirsin bana. silahlara çok meraklı hiç almadık silah kuzuma almayı da düşünmüyorum asla. tv de falan ben izletmezdim ama şimdi kayınpederime değiştir diyorum silah çıkınca hiç oralı olmuyor ve tabi bir de eltimin oğlu var onda görüyor ama ben çok sinir oluyorum ya. geçen de birisi erkek çocuğu bu o kadar üstüne düşme hepimiz oynadık hangimiz katil olduk dedi esirgedikçe daha çok tatlanır dedi aklım karıştı bilmiyorumkismile

bugün de ne kadar çenem düşük tombili nasılsın diyorlar bir dokunuyorlar bin ah işitiyorlar anlat anlat bitiremiyorum ama dedim ya sadece zayıflama amaçlı görmüyorum burayı bana dost oluyorsunuz siz opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

günaydın kallistecim
sen kovsan bile ben gitmem haberin olsun. beni çok güzel motive ediyorsunuz diyetimi rahatlıkla yapabiliyorum sayenizde. ayrıca benim hiç arkaşaşım yok yakınımda. sizlerle sanki yüzyüze gibi konuşuyorum dertleşiyorum kendimce sıkıntılarınızı paylaşmaya çalışıyorum. ben bayılıyorum buraya. gitmem işte kovsan bile. ben hala yeni üye miyim bu arada? her gün girmeye sizlerle bişeyler paylaşmaya çalışıyorum eşim bile kıskanıyor valla. kızlara anlattıklarını bana anlatmıyorsun diyor. kaydirigubbakcemile3
canım benim inan bizde öyle hissediyoruz ve ben nasılsa 3 yıldır buralardayım bir gün bile şevkimi kaybetmedim sempatiksalakcinni bende tüm yaşamımı aktarıyorum işte burayaboshayallersmile..kimseyi kovmayız estafurullah gitmek isteyenide tutmayız zorlaohaoldumsmile

merhaba hatunlar,
yeni üye konusuyla ilgili kesinlikle katılıyorum sana. ben obur ve tombiliyi çok sevdim,hem bol bol hem de sürükleyici paylaşım yapıyorlar. gitmeyeceklerine eminim.başka da almayalım,gerçekten manevi anlamda hepimize zarar veriyor gelip bir süre sonra ayrılmaları. motivasyon bozuluyor ister istemez. tadı biraz kötü ama ben zaten kütür kütür çiğ lahana yiyen biriyim,limon sıkınca fena olmuyor,yapılabilir bana göre... listeye bir süre sonra girmek istiyorum kallisim ama şimdi değil,ben sana haber vereceğim...
evet çikolatım bugün neyseki azaldı bu saate dek 2 kez tutt hafifçe atlattım geçse diye dua ediyorum ama ancak iğneler işe yaramaya başladı sanırım... teşekkür ederim hepinize tüm sıkıntılarım sizlerle azalıyor benim..

motivasyon konusunda evet haklısın bizimde motivemiz bozuluyor ama şu güne dek sonuç elde edemedik artık kimseyi davet etmeyeceğim... bende bekleyenler oluyor diye üzülüyorum takımdada hareket olur diyorum ama hareket 3 günden sonra bitiyor malesef...

bugün de ne kadar çenem düşük tombili nasılsın diyorlar bir dokunuyorlar bin ah işitiyorlar anlat anlat bitiremiyorum ama dedim ya sadece zayıflama amaçlı görmüyorum burayı bana dost oluyorsunuz siz opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
ŞenizŞeniz

tombili canım , benim yürüyüş bandım var. orda yürüyorum.ama her zaman mümkün olmuyor,daha doğrusu her zaman motive olamıyorum ona çıkmak için. oysa spor salonuna gidince,oraya spor yapmak için gitmiş oluyorsun ve o zaman da bırakamıyorum.nerdeyse 1,5 saat yapıp geliyorum. bu gideceğim yerde,üyeliğe pilates ve aerobic de dahil. o yüzden hoşuma gitti biraz da... yaz gelene kadar evde idare et,sonra sen de çıkar dışarda yürürsün bol bol canım. lahana-maydonoz kürü ile ilgilş, şuana kadar sabahtan beri 3 kere vc ye gittim ve sanki günlerdir gitmemiş gibi ... halbuki zaten wc ye rahat çıkarım...toksinleri attığı bir gerçek ama 1 haftadan fazla yapmam ben . yazarım hergün buraya sonuçları
azmimiz hiç kaybolmasın canım inşallah

SELAMLAR.....
kallisim sükür biraz nefes aldirdi sana agrilarin..Şeniz
cikolatam bir salona gitme fikri bence en uygun olni bizim icin. valla halime bakamadan ben bile ariycagim bir salon.. yada hastalik kasama gidip durumumu anlatacagim..belkide salon icin tesvik ederler insallh. birde doktorumla konusayim. sen yazinca iyice bir heveslendim. düsünsene profesyonel birilerinin seninle ugrasip en uygun calisma programi hazirlamalarine güzel olur ben iki günde bir giderim mutlaka.
tombisim cocugun silah istemesi özentiden baska birsey degildir. ama egilimide vardir silaha simdi nasil bir yöntem uygulamak dogru olur birsey demiyeyim diyorum yinede duramiyorum yanlis olmasindan korkuyorum cünkü..en iyisi bir örnek vereyim. benim en kücük kizim celimsiz siska bir cocuktu.hic eli bos disari cikmazdi kendini koruma cabasindaydi hep. minicik bir cakisiyla cikardi disari. yataginin parmakliklarini cikarip onunla cikardi kapinin önüne. incecik sopadan güc alirdi. ama asla korktugunu yada kendini korumak arzusunda oldugunu aciklamazdi zaten en fazla dört bes yasindaydi ozamanlar. ve yine ozamanlar yasgününde yada yilbasinda hediye olarak boks eldiveni isterdi..biz sasardik kücücük kiz cocugunun böyle seylerden hoslanmasina. neyse ben boks eldiveni flan almadim tabiki..
hiper aktif bir cocuktu.14 yasinda bir taekwondo kulubune yazdirdi kendini zorla. yaralanacak sakatlanacak korkusuyla ben hic istememistim. ama o kulup cok iyi geldi ona . tüm hirsini enerjisini orada birakip hanim hanimcik eve geliyordu. okulda evde örnek bir cocuk oldu. girdigi bütün turnuvalarda basarili oldu 2005 yilinda almanya sampiyonu oldu 57 kiloda..sonrami ne oldu? taekwondo hocasina asik oldu. 2008 ekim ayinda evlendiler. simdide minik bir kaanlari var dünya tatlisi.
artik bu hikayeden ne cikarirsin bilmem ama böyle siddet iceren oyuncaklara hevesli cocuklar yani bir süre sonra hevesleri gecebilir coktakafaya takmamak lazim..
valla kaan aglamaya basladi arkamda acele ettim galiba sacmaladim idare et artik..yerimseniben

evet reyhan ablacığım,beni birşeylerin tabiri caizse dürtmesi lazım. az önce yürüyüş yaptım koşu bandımda ama kalkıp üstüne çıkana kadar üşengeç şeytanımla ne savaşlar verdim,ama spor salonuna belli bir ücret ödüyorsun,manevi anlamda bir görev ediniyorsun..geçen sene öyle olmuştu açıkçası,yine 3 aylık bir programa yazılmıştım,arada gitmek istemediğim günler oluyordu..he bu istememeler kapıdan çıkana kadardı,çıkınca ve sporumu yapıp gelince çok ama çok mutlu oluyordum.hem görevimi yerine getirmiş olmanın rahatlığı,hem de sporun salgıladığı endorfin...buna kesinlikle ihtiyacım var,sporun bana yaşattığı hazzı hiçbirşeyde bulamıyorum açıkçası.hem seviyorum hem de kaçıyorum bazen,ne acayip bir çelişki!

yediklerimi yazmak istiyorum ; arada yazarım artık,ne yediğimi görmek için.hem sizinle de paylaşmış olurum :)

sabah: nesfit+süt

öğlen :peynir,3 zeytin,domates salatalık,çok az bal ve 2 dilim kepek ekmeği(eşim evdeydi,ikinci kahvaltı)

ara:kepekli tost,bir iki ceviz
ara:yeşil mercimekli salata,1 dilim ekmek

akşam : salata , 1 dilim ekmek

ara: 1 nar

içecekler : 2 bardak lahana-maydonoz suyu(limonlu),soda-limon,2 lt su

nerdesiniz millet?? ben de amma tersim hee,herkesin burda olduğu zaman ben yokum,kimse yok ben burdayım :)

Son düzenleme:
güaydınlarrrrrropuyorumnanaktan ağrısız gecede sonra ağrısız bir sabaha uyandım çok mutluyum opuyorumnanaktan hepiizi öpüyorum...

yarı akşam iğnelerim bitiyor cumartesi sabah diğer ilaçlarımı kullanmaya ve diyetime başlıyorum işallahsempatiksalakcinni

herkese günaydın
lostun son sezon ilk bölümü dün akşam amerikada yayınladı. şimdi ben de izlicem netten, yoksa çatlarım akannehir

sonra burdayım hepinizi öptüm...

günaydın arkadaşlar bir kaç gündür uğrayamaz oldum . samsundan ablam geldi ( görümcem 9 yani 2de dünya güzeli kızı var sabah akşam onlarla geziyoruz bi taraftanda kız kardeşim burda ablamdan fırsat buldukçada onla geziyoruz anlayacağınız sayelerinde acayip yoğun oldum :) çok yoruluyorum gezmekten . diğer taraftan cumartesi günü samsuna gitmeyi planlıyoruz ablamı ve kızları bırakmak için ama dünden beri acayip kar yağıyor korkuyorum yola çıkmaya . eşimide yalnız göndermeyi istemiyorum off kafam karıştı.

kallisim bi yerlerin mi ağrıyor canımcım çok geçmiş olsun .
çikolata kız kardeşin ne zaman çıkacak tv ye yazdıysan kaçırmadım inşallah.
annecim nasılsın nasıl gidiyor

güaydınlarrrrrropuyorumnanaktan ağrısız gecede sonra ağrısız bir sabaha uyandım çok mutluyum opuyorumnanaktan hepiizi öpüyorum...

yarı akşam iğnelerim bitiyor cumartesi sabah diğer ilaçlarımı kullanmaya ve diyetime başlıyorum işallahsempatiksalakcinni

hadi bakalım geçti gitti kallisim,sevindim... diyete beklerim:)

herkese günaydın
lostun son sezon ilk bölümü dün akşam amerikada yayınladı. şimdi ben de izlicem netten, yoksa çatlarım akannehir

sonra burdayım hepinizi öptüm...

biz daha yeni izlemeye başladık,2.sezondayız vallahi... 4 senedir izleyeceğim diyorum,kısmet bugünlereymiş napalım...açıkçası neler oluyor yeni sezonda ve ilerleyen sezonlarda çok merak ediyorum bilmiyorumkismile

günaydın arkadaşlar bir kaç gündür uğrayamaz oldum . samsundan ablam geldi ( görümcem 9 yani 2de dünya güzeli kızı var sabah akşam onlarla geziyoruz bi taraftanda kız kardeşim burda ablamdan fırsat buldukçada onla geziyoruz anlayacağınız sayelerinde acayip yoğun oldum :) çok yoruluyorum gezmekten . diğer taraftan cumartesi günü samsuna gitmeyi planlıyoruz ablamı ve kızları bırakmak için ama dünden beri acayip kar yağıyor korkuyorum yola çıkmaya . eşimide yalnız göndermeyi istemiyorum off kafam karıştı.

kallisim bi yerlerin mi ağrıyor canımcım çok geçmiş olsun .
çikolata kız kardeşin ne zaman çıkacak tv ye yazdıysan kaçırmadım inşallah.
annecim nasılsın nasıl gidiyor

hanımefendi gezmekten yoruluyormuşmuş... kız insan gezmekten şikayet eder mi :)
yok canım daha çıkmadık tv ye,ben hepinize özel mesaj atarım sen merak etme Şeniz

günaydın takımcım,
kulağımdan hala iltihap geliyor benim,ağrı bitti ama hafif işitme kaybım devam ediyor. geçse de kurtulsam...
güne 2 bardak ılık su,taze portakal suyu ve kepekli tostla başladım,süperim süper :)) :lepi:
bugün dışarı çıkabilirim,hepinizi öpüyorum

selam millet
yarin buyuk gün ve ben bugün regl oldum hep persembe cuma oluyorum .. birazdan cikicam uzun suredir annesi hasta olan bir arkadasim vardi.. bu sabah vefat etmis..oraya gidicem..önemli bir seminerim vardi ..bi onemi kalmadi hic.. tüm gün gelmem heralde .. yarin sabah gorusuruz

harikasın valla o nasıl güzel bir liste bravo sana. kara görünüyor valla
keyifler süper dün kuzumla nasıl güzel oynadık teyzesi görsen. hala yemek yediğinin tadı yok ama napıyım sağlığı yerinde olsun da hiç bir zaman çok yesin istemedim zaten.
legolardan otopark yaptık arabalarını koyuyor oraya. dili daha tam açılmadı bizim tembelin ottopak ottopak diye istiyor otopark yapalım diyor. ama aklıma bişey takılıyor ya senin de oğlun vardı belki akıl verirsin bana. silahlara çok meraklı hiç almadık silah kuzuma almayı da düşünmüyorum asla. tv de falan ben izletmezdim ama şimdi kayınpederime değiştir diyorum silah çıkınca hiç oralı olmuyor ve tabi bir de eltimin oğlu var onda görüyor ama ben çok sinir oluyorum ya. geçen de birisi erkek çocuğu bu o kadar üstüne düşme hepimiz oynadık hangimiz katil olduk dedi esirgedikçe daha çok tatlanır dedi aklım karıştı bilmiyorumkismile

tombilicim hic öyle meraki olmadi oglumun o yuzdenoyle bir arastirmaya girmedim hic .. ne desem mantik yuruterek bilmeden cevap vermis olucam.. kendin arastir bence.. benim ioglumun hic tabacasi silahi olmadi hicte istemedi .. aklimizada gelmedi öyle birsey.. simdi sen sorunca fark ediyorum .. oynadigi en aksiyonlu oyuncagi bionicle:)

tombili canım , benim yürüyüş bandım var. orda yürüyorum.ama her zaman mümkün olmuyor,daha doğrusu her zaman motive olamıyorum ona çıkmak için. oysa spor salonuna gidince,oraya spor yapmak için gitmiş oluyorsun ve o zaman da bırakamıyorum.nerdeyse 1,5 saat yapıp geliyorum. bu gideceğim yerde,üyeliğe pilates ve aerobic de dahil. o yüzden hoşuma gitti biraz da... yaz gelene kadar evde idare et,sonra sen de çıkar dışarda yürürsün bol bol canım. lahana-maydonoz kürü ile ilgilş, şuana kadar sabahtan beri 3 kere vc ye gittim ve sanki günlerdir gitmemiş gibi ... halbuki zaten wc ye rahat çıkarım...toksinleri attığı bir gerçek ama 1 haftadan fazla yapmam ben . yazarım hergün buraya sonuçları
azmimiz hiç kaybolmasın canım inşallah

canim bende yapmak istiyorum bu kürden .. tam nasil yaptigini ve yapilmasi gerektigini yazarmisin huysuz ve tatli kadin :))

selam citirlarimaaaaaa..opuyorumnanaktan
nerdesiniz bakayim koca gündür himmmmm? 20 saatte 10 mesaj yok nedir bu aaaaa
mustangim iyiyim canim ne olsun okuldan sonra zor geliyor calismasi. hanimliga hemen alismisim.
seninde keyfin yerinde masallah gez anam gez. canin istiyorken firsatta bulmusken gez..kaydirigubbakcemile5 bende severim gezmeyi.

reyhan abla ne yapalım iyiyiz şükür :)) kimsecikler yok diye bende dolaıp dolanıp çıkıyorum yazamadan... neyse kendime gelirim düzenim bozuldu iyice çünkü...

ohhhhh aman allahhhhhhhh offfffff allahim bana ne oldu
oyyyyyy anam oyyyyyy iiiiiihhhhhh
ihhh ihhhhh gayseri gayseri
tam 32 dakika ortalama 5 km hizla kosu bandinda yürüdüm. 205 calori yaktim 2,7 km yürümüsüm.
sabahtan beri yaptigim adimlarla birlikte su anda 7725 adim olmus. ben bunu belkide onbine tamamlarim bu aksam. ama bacaklarim tutmuyor. zonkluyor ter döküyor bacaklarim ayaklarimin alti nasil zonkluyor.. durun durun bakayim ya benim kafamin dislerimin etleri bile zonkluyor.. ben kendime ne kötülük etmisim ya bir yili askin zamandir gereginden fazla hic adim atmadim birkac kez heveslendim ama tembellik agir geldi devam etmedim.
gelin kizlar herkes aksamlari neler yaptigini yazsin yürüyüs olabilir dans pilates oyun hersey olabilir.benim ayaklarim agrimaya basladi kalcamdaki siyatik iyice azdi. eger üzerimdeki fazla kilonun hic degilse bir kismini atip spora baslamazsam on yila kalmaz yerimden kalkamam bunu biliyorum.
ben su andaki duydugum hazzi hergün yasamak istiyorum.hani gecende callanetics yapmistimya? bugün bile hala bacaklarim ve kollarim agriyordu kizlar bir deneyin youtubeden kisada olsa biraz yapmayi deneyin

selam ahali
reyhan ablam meeeaaasaaalllaaahhh meeeaaasaaallaahhhh

harikasin ablacim,, örneksinnnalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bende bugun yediklerimi yazayim
sabah hafif bir kahvalti yaptim
öglen bir kase corba icip evden ciktim
arada bir kase corba yine (ikram edildi geri ceviremedim)
aksam yiyemedim..geri dönerken cok basim agriyordu yorgun kotu hissediyordum kendimi oyuzden bir dondurma yedimakannehir sadece o.. simdi bir cay icmek ve meyve yemek istiyorum

ama bugun regl oldum yarin fark edicek kesin :((( ama kallisim bilir gecen aylar regl oldugumda 62/63 gösteriyordu diymi?
simdi öyle göstermiycek.. yani aslinda cok yavas gidiyorum ama gram gram gidenler geri gelmiyor..suan net ortu giden 2 -3 kilobir 4 kilo daha versemboshayallersmileboshayallersmile

Back
X