- Konu Sahibi Cherry Mom
- #19.661
reyhan abla ne yedin ne içtin yaz bende topladım yine az sonra yazıyorum haberin olsun ilaçlarımada artık tamamen başladım sporada ... ara vermeden her gün yazacağım söz..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam tamam inandım benimde hamsili pilavıma bakmışsı çünküopuyorumnanaktan tanıtım başlığına yazdım canım eğer kurbanın bensemçok marifetli de boncuk klozet takımını da gördüm böreğe zaten bayıldıım yakında olsaydı rica ederdim yapar mısın diye ne kadar şanssızım mafoldumben ee kalliste seni de sorayım canım sen kaç kilosun kaç tane çocuğun var???
Piacım ilk zamanlarda ben de aynı şeyi söylüyordum diyette bir zaman geçirdikten sonra kilo vermemeye ama ölçüde ufalmaya başlamıştım bende sorudm sordum cevap alamadım sen de sorkaydirigubbakcemile3ben kendime 4. ayin basina kadar süre verdim.. 1 bucuk ayim kaldi.. ondan sonra havalar isinicak..olsun ondan sonrada spora agirlik verir toparlanirim.. kilolarin o zamana kadar gitmis olmasi lazim
ama dün bi esofmanim vardi bayadir giymiyodum .. evde bile hosuma gitmiyodu.. dün kitliktan giydimkaydirigubbakcemile3 neyse cok toparlanmisim aslinda yaa cok iyi durdu..ama sabah dustan önce tartilinca cok uzuldüm.. goruntude cok fark var ama kiloda yok..nasil oluyor bu
ablam yaa yapmayalım hadi yaramazlık filan... yaramazlıktı kaçamaktı yapınca kendimden nefret etmeye başladım artık ilaçlarımıda düzenli kullanmaya başlayınca moralim tekrar düzeldi bende sabah başlıyayım o zaman bu gün yediklerimi sabaha yazayım...kallisim ben yarin yazayim bugün yaramazlik yaptim.eyvahedigeldismile
Piam ben ezo yapmam hiç o yüzden ne olmadan olmaz demem sanakaydirigubbakcemile3sen sen (de) söylemiycem.. deliii kiizzzz
bende yediklerimi yazayim
sabahlahan suyumu ictim ardindan ekmeksiz bir tabak yumurtali fasulye
ara elma
ögle: ezo gelin corbasi 1 bucuk kepce(kendim yaptim bulgur,princ,mercimek hersey vardi icinde.. "kuzum onlar olmadan zaten ezogelin olmuyooo" demeyin ilk defa yaptim:)
aksam:1 tabak patates broccoli ve tavuk etli bi yemek ( kafadan uydurdum ama tadini begendik)
oglusumun kolu düzeldi vebugün ilk antremanina gitti..yarin vesikalik resim cekilicez.. özel takim karti cikaricaklarmisss yaaaa.. allahim allahimm
ablam yaa bende akşamdan akşama iki sıra yapıyorum ilk kez bir iş aylarca kaldı elimde böyle... ama son kola başladım başlayacağım sayılır az kaldı bende ayça gelmeden bitireyim bari....kallisim ben kazagi bitirdim cok begendi kizim. bir ara resmini koyarim. isi az effekti büyük göz dolduran tek parcada biten bir modelin varmi ??? elim bos bu ara
yumurtali fasulye nasil oluyor piacik? valla hic duymadim. salatasini tursusunu kavurmasini duydumda yumurtalisini ilk senden duydum..
Piacım ilk zamanlarda ben de aynı şeyi söylüyordum diyette bir zaman geçirdikten sonra kilo vermemeye ama ölçüde ufalmaya başlamıştım bende sorudm sordum cevap alamadım sen de sorkaydirigubbakcemile3
Piam ben ezo yapmam hiç o yüzden ne olmadan olmaz demem sanakaydirigubbakcemile3
oğluşuna sevindim canım bnim ne sıkıntı çekmiştir kimbilir:gitme:
ah bende koca kızımı özledim pazar günü dönecek ohaoldumsmile allah ayırmasın çok özlüyor insan...