Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

a256.jpg

ayy pia yaaa gülmekten iş yapamıyorum senin yüzünden heheheee ... siz bakın beğendiğiniz varsa yazın az bişi eşime vereceğim sonra bakarım..
pia sen varya senn......

begendigimiz varsa yazalim mi? niye? yapimivereceksin:roflol: yakin olsaydim inan yüzsüzlük yapardim.. aslinda uzak oldugumuz icin yapiyorum eheh eh yani yuzsuz dilim akannehir sacma gibi oldu :roflol: ama degil:roflol:

ben en cok en son koydunu begendim ..rengi.. yakasi .. mmmhhh

spor yapicim ben gaza geldimguclubacismile

ıyı gecelerr arkadaslar... Nasılsınızz ?? Bugun okul , gitar dersi, matematik dersi derken saat oldu bu saat. 2 gundur baya kotu gecıyor gunler , ve cok kacırdım cok .. Yarın toparlıcamm artık . kılo yu cuma gunu yazıyoruz buraya degıl mı??

selam boncukcumm cokmu kacirdinnn:oklava: aferin sanaalsanaalsanasmile:teselli:alsanaalsanasmile:teselli:alsanaalsanasmile:teselli: :roflol:

ofhh lesli ile 3 mil yürüdüm ve mekik cektim.. guzel uyurum simdiaklinialirimsmile

günaydınnn a.s.
bi yağmur bi rüzgar sormayın. gece de uyuyamadım pek. eşim gelir az sonra gelmeden size bir bakayım dedim.

kallisim ben en çok yegeninin magazada giydiğini begendimmm kaydirigubbakcemile2

ben de arada kaçamak yapıyorum falan derken 63 lere dogru cıkmaya başlamışım sıkıcam yine biraz bakalım..

Gunaydınn arkadaslar.. Okula gıtmeden bır ugrayayım dedım.. Bugun sıkmaya devam artık , kaçamaga fılan yer yook. Umarım guzel bir gun geçirirsiniz... :) Kendinize iyi bakın.

o olmasaymış birinciymişsin mersacım ama sağlık olsun bak yenileri gelecek Pia sen ve ben başka isteyen olursada katılacağız hiç anlamam.. sırada sanırım çocuklara özel yemekler olacak:1ninca: benden duymuş olmayınyerimseniben

çocuklara özel yemekler ha? ben de katılabilirim buna ama benimkile süslü değildir öyle sadedce besleyicidir. ama ne biçim besleyici kuzum iyileşse de yapsam yedirsem paşama ya cokacimcoook sonra da yarışmaya :lepi:

ayy aslinda cok sinirliydim.. ama buraya geldim biseye güldüm :roflol::roflol: ama söyleyemiyciimm.. böyle gergin smileyler kullanicakken gplmekte hos oldu..

reglim bitti tartildim ayni kilodayim..deli oldum ben reglden onceki kiloda olmayi ummustum.. deliricem yaa.. buraya yazdigim disinda hic birsey yemiyorum... en fazla sekerim tutarsa bir kücük kare cikolat yada bir meyveli seker

havalar okadar kötü ki disari cikmak imkansiz..yürüyüs fln mumkun degil.. lahana kürü yapiyorum cok su iciyorum sislik olabilirmi? ama hic chokomun dedigi gibi ben wcye gitmiyorum:sinifsinif:

ben kendime 4. ayin basina kadar süre verdim.. 1 bucuk ayim kaldi.. ondan sonra havalar isinicak..olsun ondan sonrada spora agirlik verir toparlanirim.. kilolarin o zamana kadar gitmis olmasi lazim
ama dün bi esofmanim vardi bayadir giymiyodum .. evde bile hosuma gitmiyodu.. dün kitliktan giydimkaydirigubbakcemile3 neyse cok toparlanmisim aslinda yaa cok iyi durdu..ama sabah dustan önce tartilinca cok uzuldüm.. goruntude cok fark var ama kiloda yok..nasil oluyor bu

piacım bir buçuk ayda 4 kilo dediğin nedir ki verirsin merak etme sen . lahana da şişirmiş olabilir dediğin gibi bence denemeye devam etmelisin biraz daha daha erken herhalde sonuçları alabilmen için. görüntüde fark olması da sıkılaştığını göstermiyor mu zaten kilo verip de aynı beden giydiğini düşün bir de yani sarkık bir vücudun olduğunu bu da iyidir bence devam et sen harika gidiyorsun :hooray: ara sıra takılmalar olması normal herhalde

sen sen (de) söylemiycem.. deliii kiizzzz

bende yediklerimi yazayim
sabahlahan suyumu ictim ardindan ekmeksiz bir tabak yumurtali fasulye
ara elma
ögle: ezo gelin corbasi 1 bucuk kepce(kendim yaptim bulgur,princ,mercimek hersey vardi icinde.. "kuzum onlar olmadan zaten ezogelin olmuyooo" demeyin ilk defa yaptim:)

aksam:1 tabak patates broccoli ve tavuk etli bi yemek ( kafadan uydurdum ama tadini begendik)

oglusumun kolu düzeldi vebugün ilk antremanina gitti..yarin vesikalik resim cekilicez.. özel takim karti cikaricaklarmisss yaaaa.. allahim allahimm

hadi gözünüz aydın canım allah tekrarını göstermesin :Saruboceq:

ayyy bu sinemacilarr aptaaallllll
sinemaya gitmek istiyodum .. hic guzel film yok... gelecekte 4 tane iyi film var.. arka arkaya giriyolar vizyona .. sonra izleyemiyoruz hepsini..simdide bir tane film yok düzgün:kızgın:

ay ben de çok seviyorum sinema ama biz gitmiyoruz. vcd ya da dvd alıp evde izliyoruz diyetten önce oğluşu yatırırdık. cipsi kolası çikolatası tatlısı sofra yapardık. yanında d afilm keyfi ama şimdi canım bunları isteyecek diye film de izlemek istemiyorum hem evde de değiliz kayınvalidemler var sempatiksalakcinni

Günaydın kızlaaar;
Bir hafta sonra ancak kendime gelebildim.Misafirlar hesapta çarşamba gelecekti jardı buzduşakşam olmasın öğlen olsun.Çarşamba olmasın cumartesi olsun derken,cuma akşamı geldiler.Ben 25-30 kişi beklerken gele gele 20 kişi geldi.O da yetmedi birde diyetteymişler.Abe nedemeye geldiler.Yaptıklarım hala bitmedi.
Fırında üstü başemel soslu+kaşar peynirli karnıbahar yapmıştım.Dün kıymalı karnıbahar olarak akşam yemeği oldu.
Kızartma kaldı.Onuda kalan tas kebabı ve garnitürle karıştırp sebze oturtma yaptım.
Kalan pilav yoğurt çorbası oldu.
Gelen misafirlerin bir kısmı et yemiyor diye tavukta yapmıştım.O tavukta bugün börek olacak.
Salatalar dediğim gibi dün bitti.Olan bana oldu.mafoldumbenVerdiğim 1 kilo geri geldi.:gitme:
Neyse ki bu hafta sporum başladı.Salı günü 1 saat aerobik+step canım çıktı.Spor çıkışı arabayı çekmişler.kar kıyamette terli terli yürüdüm.Üşütmüşüm,dün akşama kadar mide sancısından öldüm.
Mide sancısıyla, 2 haftalık hamlığın acısıda üstüne binince akşam baygın düşmüşüm.Bugün daha iyiyim.Ama halen bacak,kalça ve midemdeki tombilik kasalar gerilmeye çalıştığı için acıyor.yarın sabah 1 saat spor var.Umarım yarına bu kas ağrıları düzelir.hihoyyytYoksa hiçbirşey yapamayacağım.YAPMAM LAZIMMM.hihoyyytsositososito
Yarın sabah bildirim yaparım.Ama umutlu değilim.77 olarak kaldım herhalde.Neyse yarın sabah ola hayır ola.

günaydin arkadaslar..
nasilsinizzz?

tombilicim.. evet aynen devam edicem..takima girdigimden beri 2 kilo verdim..cok az.. ilk basladigimda diyete diger takimda hizli kilo vermsitim ..ama saglikli olmadigini surdan biliyorum .. detoks yapmistim .. o hafta nasil avuc avuc saclarim dökülmüstü..bas agrisida cabasi..sonra okudugumda sac dökülmesiyleilgi yanlis beslenme zorlu diyetlerdede saclar dökülürmüs..ayni yil icinde birdaha 2 kez detoks yok asla... zaten lahana küründeki ilk amacim saglikli oldugu icin .. her yil bir kez yapicam .. kansere karsi nekadar etkili oldugunuda biliyorum lahananin .. o yuzden yapiyorum zaten ... diyetimede destek olur.. lahana suyu icip diyeti birakirsak zaten hic etkilemiyor kiloyu
simdi hazir suyum birazdan kahvaltidan önce icicem..sonra kahvaltiya bir arkadasima gidicem .. haftaya cuma artik 59,900 olsa bile 59 rakamini görmek istiyorum..
dün bazi kiyafetlere bakiyordum netten .. aslinda hepsinden var..hepside gelyior aslinda ama cok dar duruyor.. sanki bir beden kucuk alip zorla icine girmisim gibi.. oyuzden giyemiyorum sevmiyorum öyle.. almaktan vazgecip o kiyafetlere giymeye karar verdim.. basaricam basaricam basaricam ..
evi toparlarsam arkadasa gitmeden sporda yapicam..
tsk ederim canim allah butun hastalara acil sifalar versin ..

obur masaallah ne guzel degerlendirmissin kalanlari... ne guzel marifet ben bazen uyduramiyorum öyle.. yemek döküldümü cok üzülüyorum

aman bijom dikkattt verilen ilk bir kac kilo aliniyor hemen .. bende oyuzden 57 aslinda hedefim 55 olabiirsem cabaliycam.. cunku 2 si geri geliyor..1-2 kilo hep oynuyor... burasida cok soguk mümkün degil disarida yürüyüs yapmak:umursamaz:

öpüyorum hepciniziopuyorumnanaktan

boncuk sana da iyi dersler canimmm.. cokta ac kalip derslerde basini agrittma.. ama seneyede uniye söyle ttiii gibi gir valaa yaaa..

begendigimiz varsa yazalim mi? niye? yapimivereceksin:roflol: yakin olsaydim inan yüzsüzlük yapardim.. aslinda uzak oldugumuz icin yapiyorum eheh eh yani yuzsuz dilim akannehir sacma gibi oldu :roflol: ama degil:roflol:

ben en cok en son koydunu begendim ..rengi.. yakasi .. mmmhhh

spor yapicim ben gaza geldimguclubacismile
yakın olsaydık yapamazdın yüzsüzlük kusura bakma:olmaz: çocuklara bile 5 ayda bir kazak bitiremedim bir şeyler oldu bana yapamıyorum iyice saflaştımkaydirigubbakcemile3 ama beraber yapardık karşılıklı..:hulya:

ıyı gecelerr arkadaslar... Nasılsınızz ?? Bugun okul , gitar dersi, matematik dersi derken saat oldu bu saat. 2 gundur baya kotu gecıyor gunler , ve cok kacırdım cok .. Yarın toparlıcamm artık . kılo yu cuma gunu yazıyoruz buraya degıl mı??
valla hiç şaşırmadım boncukçum bizim takıma gelen artık toparlanamamaya başladı bu durumda beni çok üzmeye başladı hiç birimiz toparlanamıyoruz yaz geldi gelecek biz daha bir kilo veremedik toptan... o yüzden ben yapamadım diye üzülme biz böyle geldik böyle gideceğiz herhalde...

selam boncukcumm cokmu kacirdinnn:oklava: aferin sanaalsanaalsanasmile:teselli:alsanaalsanasmile:teselli:alsanaalsanasmile:teselli: :roflol:

ofhh lesli ile 3 mil yürüdüm ve mekik cektim.. guzel uyurum simdiaklinialirimsmile
aperin sana Piacık mekik filanda çekmiş ohh ohh...:lepi:

kallisim ben en çok yegeninin magazada giydiğini begendimmm kaydirigubbakcemile2

ben de arada kaçamak yapıyorum falan derken 63 lere dogru cıkmaya başlamışım sıkıcam yine biraz bakalım..
bijocum o hırka öyle basit ki istersen sana başlayalım hem uygun model diyorduk ya bahara giyersin.. dümdüz oluyor ben sayılarını yazarım tarifini yazarım istersen yaparız çünkü hiç zorluğu yok...

Gunaydınn arkadaslar.. Okula gıtmeden bır ugrayayım dedım.. Bugun sıkmaya devam artık , kaçamaga fılan yer yook. Umarım guzel bir gun geçirirsiniz... :) Kendinize iyi bakın.
yerimseniben

çocuklara özel yemekler ha? ben de katılabilirim buna ama benimkile süslü değildir öyle sadedce besleyicidir. ama ne biçim besleyici kuzum iyileşse de yapsam yedirsem paşama ya cokacimcoook sonra da yarışmaya :lepi:
canım o konu netlik kazanmadı belkide olmayacak ben haber veririm...

ay ben de çok seviyorum sinema ama biz gitmiyoruz. vcd ya da dvd alıp evde izliyoruz diyetten önce oğluşu yatırırdık. cipsi kolası çikolatası tatlısı sofra yapardık. yanında d afilm keyfi ama şimdi canım bunları isteyecek diye film de izlemek istemiyorum hem evde de değiliz kayınvalidemler var sempatiksalakcinni
böyle izleyeceksen izleme zatenalsanaalsanasmile bari bir kase mısır patlatta yararlı bir şey olsun ...:kedi:

ay kızlar ben de kaçırdım akşam 1 tane baklava yedim. valla hiç de üzülmedim nefisti çünkü :jeyyar:
ye tombilim afiyet olmuş gitmiş zatenohaoldumsmile

Mide sancısıyla, 2 haftalık hamlığın acısıda üstüne binince akşam baygın düşmüşüm.Bugün daha iyiyim.Ama halen bacak,kalça ve midemdeki tombilik kasalar gerilmeye çalıştığı için acıyor.yarın sabah 1 saat spor var.Umarım yarına bu kas ağrıları düzelir.hihoyyytYoksa hiçbirşey yapamayacağım.YAPMAM LAZIMMM.hihoyyytsositososito
Yarın sabah bildirim yaparım.Ama umutlu değilim.77 olarak kaldım herhalde.Neyse yarın sabah ola hayır ola.
misafirler az geldi diye kızan birisi yaaakaydirigubbakcemile3
yemekler çabucak bitsinde aramıza dönmeni bekliyoruzaklinialirimsmile
kas ağrılarında 3 gün devam edebilsen geçerdi ama bir gün yapıp dinnelip tekrar yaptığında yeniden başlar..

dün

sabah
1 tost yedim yanında domates ve şekersiz çay

ara
1 bardak süt

öğlen
bijonun sunta bisküvisinden ve yoğurt :))

ara yapmadım

akşam
bol yeşil salata
4-5 kaşık çok az yağlı kısır
ve bir kase çorba

Back
X