Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabahtan beri yediklerimi yazayım.Kızlaaaar yediklerimizi yazma işi bayağı faydalı oluyor.Çünkü yazdıkça kendimizde neyi fazla kaçırdığımızı fark edip daha dikkatli oluyoruz.Yada birbirimizi uyarıyoruz.
Bu sabah ince ayardan sonra evi şöyle bir toplayıp.Azıcık ekmeğin burnuyla beyazpeynir yiyerek spor salonuna koştum.Dönüşte sizlerin yazdıklarını okurken kızarttığım iki dilimekmeği yaktım.Artık sağlam kalan kısımlarını gene beyazpeynirle kemirdim.1 brd'ta su+süt nescafe içtim.
Aboooo öğlen olmuş.Meyva yemeğe niyetliyim.Akşamada 2 tavuk butla biraz patates salatası ve bol yeşillik yiyeceğim.
Bugünlük yeter çok yazdım.Fırsatım olursa haftasonuda yazarım yoksa pazartesiye görüşürüz artık.
Buarada "ZENGİNLİK SEVİŞTİRİR ,YOKLUK KAVGA ETTİRİR."Bayıldım çok güzel bir laf.Doğru sözün üstüne daha başka birşey demem sadece saygıyla eğiliriiim.

şimdi bildirimi yaptım yavaştan mesajları okuyayım gözüme çarpanı yazayım eski arkadaşlarımız biliyorlar bundan 7-8 ay önce eşleşme yapmıştık birde ortak diyet listesi yapıyorduk kaç hafta rekor kırmıştık ..

hıııımmmm naptı acaba o koca...
oburcuğum elbet listeye girersin,ama girmesen de yazdığın kadar takip ediyoruz seni zaten.bak ben de listede değilim canım ama dikkat ediyorum diyetime de,paylaşımıma da...gel de anlat bakalım noldu da ayar oldunkaydirigubbakcemile3

Saol okuyanım varmış.Sabah sabah kalkmış çekmecesinde 4 sıra çorap var 1 sırasını eilne
alıp içinden bir tanesi ıkına sıkına seçti.Sonra başaldı "bu evde benim yeni çorabım yok mu?"Vaar varda ben iki haftadır çamaşır yıkamıyorum."Neden yıkamıyorsun?"Zaten hata bende Çekmecesini açıp eline yeni çorabı vermem lazımdı.Adam 1 sırada ne varsa o ,koca çekmece sanki başka çorap yok.Birde kalkıp "beni bu eski topuğu çıkmış çorapla işe gönderiyorsun" diyor.
1.Kızdığım olay:dediğim gibi çekmecede daha 1 dünya çorap var.
2.si sanki gittiği yerde ayakkabısını çıkaracak?!?Ki çıkaracaksa NE İŞ YAPACAK?
Bu arada eşim haftanın 2 günü yada 1 günü işe gider.Bu haftada şirket yeni bir program tanıtacakmış.Onun için 2 gün seminer verecekler.Bu akşam onun için akşama annesine kalmaya gidecek.
3.sü benim çamaşır yıkamamla ne işin var.Hadi işin var.Bu çamaşırlar KURUUUMUYOOOR.Balkonda 1 hafta sallanıyor,gene kurumuyor.Askıyla evin içine asıyorum 4 günde zor kuruyor.Hadi rutubetliyken kaloriferin üstüne koyuyorum.BU sefer ev ısnmıyor diye söyleniyor.Salona koyuyorum "yumuşatıcı koktu,cam aç."Yatak odasına asıyorum."rutubet yaptı ,oda havasız kaldı,cam aç."Kalorifere koyma ev ısınmıyor.Tam kurumadan kaldırmışsın bu çamaşırlar küf kokuyor,bir daha yıka.............Bunun kavgasını her sene ve aşağı yukarı her çamaşır yıkamamdan sonra yaşıyoruz.
BEN KIIIIŞIIII hiç ama hiç sevmiyoruuuum
Daha bitmedi.Çamaşır yıkamışım ,yıkamamşım ve neden yıkamadığım tartışmasından sonra en küçük "anne gömleğim yok "dedi.Vaaar dolapta asılı,ama yatağına koymadım ya onun için yok.Hadi gömlek olmasa dolap swetshort dolu.ortanca küçüğün hırkasını giymiş.Çünkü dolabı alt üst.Eline geçeni giymiş sırtına.Benim eşimde bana laf saymayı bitiremedi ya hani hızını alamadı."BU çocukların gömlleği yok mu?Bunun hırkası neden küçük."Hani bana neden çamaşır yıkamadın" diye yeterince laf sayamadı ya bahane arıyor.Siz bakın ki ben çocukların bütün okul kıyafetlerini tatilde temizleyip ütüleyip dolaplarına yerleştirmiştim.Şimdi burdan laf sayamdı başka şey aranıyor.ÇÜNKÜ hızını alamadı.Ortancanın hırkasınıda verdim. Hırka resim dersinde kullandıkları bir boyadan ötürü beyaz beyaz lekeli temizlemeye çalıştım.ama öyle deterjan leke sökücü ile olacakşey değil tırnakla kazımak lazım.Bir kısmını çıkarabildim.Bir kısmı duruyor.Bu sefer "madem lekeliymiş neden temizlememişim."Ya temizledim daha çıkaramdım.Kızımada "kalanını temizle ,bir daha ki sefere ellemem böyle lekeli gidersin "dedim.Hah işte demişim ama işi takip edip kızıma temizletmemişim.
Daha yazayım mı ?kapıdan biran önce çıkıp gitsinde kavga etmeyeyim diye sabah oda kapmaca oynadık.Ben mutfağa kaçıyorum arkamdan geliyor ,ben yatakodasına kaçıyorum peşimden geliyor.Neyse sonunda çıktı gitti.Umarım bu sinirle başına birşey gelmez.
İŞte beni sabah sabah bu şekil AYAR etti.[/QUOTE]

valla oburcum tebrik ederim seni çok ciddiyim kavga çıkarmamana hayran kaldım. ben böyle bişey olsa kesin babasının evine yollamıştım benim kocayı zaten beni istedikleri gün annem dediydi bunlara bu kız iş bilmez dediydi kayınbabam da olsun ben de hanımı sokakta ip atlarken aldıydım daha öğrenir dediydi. bana bunları yapsa bilmiyor değildin almasaydın der yollarım ondan hesap sorsun öğrenir dediydin baba daha öğrenmedi bu desin. haaa bu arada kimi nereye yolluyorsam zaten ben de babasının evinde kalıyorum kaydirigubbakcemile3

şimdi bildirimi yaptım yavaştan mesajları okuyayım gözüme çarpanı yazayım eski arkadaşlarımız biliyorlar bundan 7-8 ay önce eşleşme yapmıştık birde ortak diyet listesi yapıyorduk kaç hafta rekor kırmıştık ..

eşleşme işimize de bi açıklık getirsen herkes eşleşelim diyor herhalde hemfikiriz. geriye kim kimle eş olacak sorusu kalıyor bu ortak diyet listesi olayı nasıl olacak belli yemekler mi olacak yoksa 4 kaşık sebze yemeği gibi mi. öyleyse daha kolay olur yoksa ben hergün nasıl kaynuşa yemek listesi veriyim tefe kor valla beni haksız da sayılmaz o zaman da ben listenin dışında mı kalırım kafam karıştı?

ayy zor okudum gecmisi..epey sohbet etmissiniz

anacim erkeklerin hepsi ayni ayni ayni ayniiiiiii... köküne kibrit cöpüüüüübayanssulusmilebayanssulusmile benimde su sira cok kizginligim var .. bakalim kafamdaki sorular netlesmedi.. erken gerginlik istemiyorum . ins yanilirim..

bende herseye raziyim eslesmeyede listelemeyede herseyee varim !

sabah:lahana suyumu ictim(bugün5.günüm) ardindan kahvalti..sair gunlere göre biraz az oldu

ara:yesil elma
ögle: bir kase corba
aksam: firinda cupra ve salata (yiycem)

spor henuz yapmadim yaparsam gelir yazarim

____

Kurallar koyalım , gerçekten herkesin her gün ne yediği buraya yazıldığı zaman motivasyonumuz güçlenecek ve birbirimizi çekirmeden uyaracaksak neden olmasın , yapalım.
Ben mesela , kalori hesabı yapmaya başladım yediğim şeylerden , hem eğlenceli de oluyor. Günlük alman gerekeni geçmiyosun en azından. ve yatarken OLEY! bugun 100 kalori daha az aldım dıye uyursak sabah daha pozitif uyanırız.

_______
canım boncukum ne hoş ne güzel şeyler yazmışsın sen öyle hadi bakalım yapacağız inşallah:lepi:
hosgeldin ocean:hulya: nasil gidiyo

bende spor yaptimdaaklinialirimsmile onu settirim dedim

step yaptim 300 kalori yaktim
100 ip atladim boksörler gibi :)
150de mekik cektim

lahana suyumuda ictim sabah aksam unutmadan
piacım benim ilk takımlardan birinde arkadaşımız her gün ip atlıyordu öyle güzel kilo veriyordu ki yapabiliyorsan ne mutlu sana...

anlatamadım derdimi kallisim,az önce annem de burdaydı.konu onun yanında da açıldı. eşim diyor ki "şuan uygun değiliz,vermemiz gereken yerler varken bu kadar parayı spora vermek zorunda değiliz.daha uygun bir yere de gidebilirsin..hatta kendi kendine bile ,çok istiyorsan şayet,spor yapabilirsin" diyor... akannehir zihniyet bu.tamam vereceğimiz çok yer var ama sen o parayı zaten senelik sigarana veriyorsun,ben çalışmışım,biriktirmişim.uykusuz gecelerimin emeği o para..kendi keyfime harcamışım çok mu..ki keyif bile değil,ihtiyaç sayılır benim için...
evet canım yaa yanlış anlamışım... ama ne olursa olsu seni eşin bunalıma itmiyormu süreki zayıfla diye psikolojik etki yatarmıyormu sende yapıyor değil mi o zaman bu dertten kurtulman için eliden gelen desteği göstermeli borcuda olsa harcıda olsa vermeli benim çocuğum olmayacak valla kalkar giderim benim harcayacağım her kuruş çocukların ihtiyacının karşılanmaması olacağı için kıpırdayamıyorum yerimden yoksa kocayı kim takar:delphin: ama onun bahanesi omuş o yoksa kıskançlığında yapıyordur...

ayy zor okudum gecmisi..epey sohbet etmissiniz

anacim erkeklerin hepsi ayni ayni ayni ayniiiiiii... köküne kibrit cöpüüüüübayanssulusmilebayanssulusmile benimde su sira cok kizginligim var .. bakalim kafamdaki sorular netlesmedi.. erken gerginlik istemiyorum . ins yanilirim..

bende herseye raziyim eslesmeyede listelemeyede herseyee varim !

sabah:lahana suyumu ictim(bugün5.günüm) ardindan kahvalti..sair gunlere göre biraz az oldu

ara:yesil elma
ögle: bir kase corba
aksam: firinda cupra ve salata (yiycem)

spor henuz yapmadim yaparsam gelir yazarim
Piam beni sapık sanacaksınızda aklıma ne geldikaydirigubbakcemile3 geçende bir evlenme programında yaşlı amca dikkatimi çekti eşim zap yapıyordu dursana azıcık bu amcadamı evlenmeye gelmiş yuh filan dedim.. adama soruyorlardı niye geldin çiftleşmek için geldim diyordu :roflol::roflol: sende şimdi eşleşmeye çiftleşmeye razıyım gibi yazmışsın ya ayy yaa allahın sapuğuu kallis:roflol:
yediklerine yiyeceklerinede bayıldım ay birazdan bende yazacağım bakalım dün neler yemişim...
kızgınlığııda anlatmazsan küserimsırnaşık şey

eşleşme işimize de bi açıklık getirsen herkes eşleşelim diyor herhalde hemfikiriz. geriye kim kimle eş olacak sorusu kalıyor bu ortak diyet listesi olayı nasıl olacak belli yemekler mi olacak yoksa 4 kaşık sebze yemeği gibi mi. öyleyse daha kolay olur yoksa ben hergün nasıl kaynuşa yemek listesi veriyim tefe kor valla beni haksız da sayılmaz o zaman da ben listenin dışında mı kalırım kafam karıştı?

sen kaynuşa liste verme canımın içi kadını sıkıntıya sokma ortak bişeyler buluruz ben listeleri tararım birazdan çikolatamın listesini yapıp çok güzel sonuçlar elde etmiştik onuda getiririm bakalım... en azından gittiği yere kadar deriz bir hafta yapsak kar olur...

eşleşme içinde ben şunu istiyorum diyen varsa yazsın yoksa ben yapacağım... herkes her gün birbirine hesap verecek sporunu yemeğini..

Saol okuyanım varmış.Sabah sabah kalkmış çekmecesinde 4 sıra çorap var 1 sırasını eilne
alıp içinden bir tanesi ıkına sıkına seçti.Sonra başaldı "bu evde benim yeni çorabım yok mu?"Vaar varda ben iki haftadır çamaşır yıkamıyorum."Neden yıkamıyorsun?"Zaten hata bende Çekmecesini açıp eline yeni çorabı vermem lazımdı.Adam 1 sırada ne varsa o ,koca çekmece sanki başka çorap yok.Birde kalkıp "beni bu eski topuğu çıkmış çorapla işe gönderiyorsun" diyor.

oburcum varya sen fazla yüz vermişsin hepsine...aklinialirimsmile

eşim çorap için homurdanırsa ben daha çok homurdanırım bilir onun için çekmecesini kurcalamadan bana bir şey demez donunuda giydiriyimmi derim oturur olduğu yere yoksa:roflol: çocukmu canım aaaaaaaa...

çocuklara gelince asla ütülerini yapmam odalarını toplamam giyecek kıyafetleri kalmasa çamaşır varmı diye sormam herkesin sorumluluğu kendinedir...
çamaşır yıkarım herkesin kini katlar koyarım ortaya herkes alır yerleştirir dolabına... herkes ütüsünü kendi yapar..
başları sıkışırsa çamaşırsız kalırlarsa acele temiz kıyafete ihtiyaçları olursa asla yıkamam önceden haber verseydiniz derimsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Kötüyüm ben kötüyüm kötüyümmmm hahahaaasempatiksalakcinni

selammmmmmm.. ay ne güzel hareket geldi takima gelince bir saat gecmisi okuyorum..:nazar:
aebenim merhabaaaaaaaa demek mezun oluyorsun cok güzel canim tebrikler darisi bizim basimiza insallahhhhhhhhhhhhhhhh.
kallisim bende aynisini yaparim. kimsenin üstü basiyla ugrasamam. bir pazar aksamlari oglumun kiyafetlerini ütülerim onada yeni basladim kizlar varken bana yaptirmazlardi. halada gitmeden ütüyüde halledip giderler. bir hafta sonlari yada tatillerde yemek yaparim yemegede karismam. kimseyi simartacak halim yok. herkesin eli ayagi var herkes kendi isini yapsa evde is olmaz.

bir de bişey danışıcam ben sütlü irmik tatlısını çok sevrim ve canım çok istiyor.
bunu nasıl yapıp yiyebilirim?
bir de ara öğünde mi yemeliyim,günün hangi saatinde yersem en az zararla kurtarırım?boshayallersmile

irmik tatlısını tatlandırıcıyla yapmalısın oceanım dyet tatlı tarifleri vardır aslında bir aratsan..

birde püslüütünmü bir yazısında okumuştum unuttum öğlen öğünüde yemeliymişsin böyle tatlıları yada ara olarak..

ablam hoşgeldin valla hareket geldide ben saatlerdir mesajları bitiremedim..

ha bu arada şu nalet ağrıyan dişiminde tedavisi oldu bugün bitti şu an acı var ama iğnenin etkisi geçmedi galiba ondan..

kırılan porselenim içinde haftaya gideceğim...onuda tamir olabiliyorsa yapacaklar yoksa yeniden yapılacak düzgün olanlarla beraber değişecek.. iş çıktı yani..

valla kızlar süpersiniz siz yaa. biz de eskiden daha iyiydik. eşim her işe yardım ederdi ben evdeyken çocuktan yetiştiremezdim çünkü yemeği ben yapardım sadece temizlik ütü bulaşık ortaklaşa. şimdi kaynuşun evinde bulaşık makinesi yok. akşamları beraber yıkıyorduk ne güzel oluyordu ama kaynuş oğlum sen neden yıkıyorsun işten geldin yoruldun çekil ben yardım ederim diyor sanki ben gezmeden geldim ya. ilk bir iki o yardım etti sonra o da kesti yardımı malum çocuk yoruyor onu da anlıyorum kızmıyorum ama neden bizim işimize karışıyor ki. benim bi kayınbiraderim var hiiiiiiiiiiççç biişe karışmaz kayınpederim de aynı hep benimkiyle dalga geçerlerdi onların yanında dura dura artık benimki de elini sürmüyor hiçbiişe sinirden çatlıyorum ben de ama en yakın zamanda konuşacam bakalım gene. ben ona destek için çalışıyorsam onun yanında ssk mı falan da kendi abim yatırıyor zaten maaş da yok o da bana yardım edecek başka yolu yok. işte benim de bikaç gündür sinirim bundan yardım etmiyor romantik değil üstüme titremiyor. yaşlandı mı acaba evliliğimiz?
ayy ne çok kafa ütüledim yaa.

hosbuldum canim...
gecmis olsun canim benim bugün degilsede yarina gecer acisi. digeride insallah tamir edilebilir durumdadir.

sağol ablam yaa eski olduğu için eski yapılanlar fırına koyduğumuzda patlayabiliyor dedi bir şans deneyelim dedi eğer fırında patlarsa 3 diş birden gidecek hepsi birleşik... o olmazsa diğperieride renk tutmaz tabiki dedi vay başıma gelenler ahh azıcık şansım olsada tamir olsa

sen kaynuşa liste verme canımın içi kadını sıkıntıya sokma ortak bişeyler buluruz ben listeleri tararım birazdan çikolatamın listesini yapıp çok güzel sonuçlar elde etmiştik onuda getiririm bakalım... en azından gittiği yere kadar deriz bir hafta yapsak kar olur...

eşleşme içinde ben şunu istiyorum diyen varsa yazsın yoksa ben yapacağım... herkes her gün birbirine hesap verecek sporunu yemeğini..

benim yok istediğim biri yani herkes olur benim için farketmez. kimseyi küstürmeyim şimdi aaa neden tombili beni seçmedi diye kaydirigubbakcemile3

en dünde girdim bir sürüde yazmıştım şimdi baktım hiç biri yokyaaa hiç biri çıkmamış .
kallisim canım baştanda söylediğim gibi sana haftada yarım kilo sözü vermiştim tutamadım şimdi bana ne ceza verirsen razıyım :sinifsinif:

kızlar valla bişeyler yapmamız lazım kalistem sen bazı zorunluluklar getir herkes günlük yediğini yaptığı sporu hergün olmazsa bile haftanın belli günleri yazsın yoksa hepinizi atarım sınıftan deeee....olumunekankayizsmile

canım arada sorun oluyor banada rastladı yazıyorum ertesi gün bakıyorum yok mesaj..

hedefleri bu haftadan itibaren yapalım mersam artık bizde takıldık kaç haftadır bugün son hefesiz günümüz olsun yazacağım ilk fırsatta ama ben şöyle tahmini herkesin kilosuna yaşına uygun bişeyler yazayım diyorum...

atarımmmmm sınıftannnnn dedim mersam:roflol::roflol:

ay arkadaşlar eve geldim bildirim filan mesajlar derken yoruldum valla yaz yaz nereye kadar:roflol: yeter bu kadar değil mi... cevap yazmadıklarım kusuruma bakmasınlar yoruldum ciddi...

Back
X