hıııımmmm naptı acaba o koca...
oburcuğum elbet listeye girersin,ama girmesen de yazdığın kadar takip ediyoruz seni zaten.bak ben de listede değilim canım ama dikkat ediyorum diyetime de,paylaşımıma da...gel de anlat bakalım noldu da ayar oldunkaydirigubbakcemile3
Saol okuyanım varmış.Sabah sabah kalkmış çekmecesinde 4 sıra çorap var 1 sırasını eilne
alıp içinden bir tanesi ıkına sıkına seçti.Sonra başaldı "bu evde benim yeni çorabım yok mu?"Vaar varda ben iki haftadır çamaşır yıkamıyorum."Neden yıkamıyorsun?"Zaten hata bende Çekmecesini açıp eline yeni çorabı vermem lazımdı.Adam 1 sırada ne varsa o ,koca çekmece sanki başka çorap yok.Birde kalkıp "beni bu eski topuğu çıkmış çorapla işe gönderiyorsun" diyor.
1.Kızdığım olay:dediğim gibi çekmecede daha 1 dünya çorap var.
2.si sanki gittiği yerde ayakkabısını çıkaracak?!?Ki çıkaracaksa NE İŞ YAPACAK?
Bu arada eşim haftanın 2 günü yada 1 günü işe gider.Bu haftada şirket yeni bir program tanıtacakmış.Onun için 2 gün seminer verecekler.Bu akşam onun için akşama annesine kalmaya gidecek.
3.sü benim çamaşır yıkamamla ne işin var.Hadi işin var.Bu çamaşırlar KURUUUMUYOOOR.Balkonda 1 hafta sallanıyor,gene kurumuyor.Askıyla evin içine asıyorum 4 günde zor kuruyor.Hadi rutubetliyken kaloriferin üstüne koyuyorum.BU sefer ev ısnmıyor diye söyleniyor.Salona koyuyorum "yumuşatıcı koktu,cam aç."Yatak odasına asıyorum."rutubet yaptı ,oda havasız kaldı,cam aç."Kalorifere koyma ev ısınmıyor.Tam kurumadan kaldırmışsın bu çamaşırlar küf kokuyor,bir daha yıka.............Bunun kavgasını her sene ve aşağı yukarı her çamaşır yıkamamdan sonra yaşıyoruz.
BEN KIIIIŞIIII hiç ama hiç sevmiyoruuuum
Daha bitmedi.Çamaşır yıkamışım ,yıkamamşım ve neden yıkamadığım tartışmasından sonra en küçük "anne gömleğim yok "dedi.Vaaar dolapta asılı,ama yatağına koymadım ya onun için yok.Hadi gömlek olmasa dolap swetshort dolu.ortanca küçüğün hırkasını giymiş.Çünkü dolabı alt üst.Eline geçeni giymiş sırtına.Benim eşimde bana laf saymayı bitiremedi ya hani hızını alamadı."BU çocukların gömlleği yok mu?Bunun hırkası neden küçük."Hani bana neden çamaşır yıkamadın" diye yeterince laf sayamadı ya bahane arıyor.Siz bakın ki ben çocukların bütün okul kıyafetlerini tatilde temizleyip ütüleyip dolaplarına yerleştirmiştim.Şimdi burdan laf sayamdı başka şey aranıyor.ÇÜNKÜ hızını alamadı.Ortancanın hırkasınıda verdim. Hırka resim dersinde kullandıkları bir boyadan ötürü beyaz beyaz lekeli temizlemeye çalıştım.ama öyle deterjan leke sökücü ile olacakşey değil tırnakla kazımak lazım.Bir kısmını çıkarabildim.Bir kısmı duruyor.Bu sefer "madem lekeliymiş neden temizlememişim."Ya temizledim daha çıkaramdım.Kızımada "kalanını temizle ,bir daha ki sefere ellemem böyle lekeli gidersin "dedim.Hah işte demişim ama işi takip edip kızıma temizletmemişim.
Daha yazayım mı ?kapıdan biran önce çıkıp gitsinde kavga etmeyeyim diye sabah oda kapmaca oynadık.Ben mutfağa kaçıyorum arkamdan geliyor ,ben yatakodasına kaçıyorum peşimden geliyor.Neyse sonunda çıktı gitti.Umarım bu sinirle başına birşey gelmez.
İŞte beni
sabah sabah bu şekil AYAR etti.[/QUOTE]
valla oburcum tebrik ederim seni çok ciddiyim kavga çıkarmamana hayran kaldım. ben böyle bişey olsa kesin babasının evine yollamıştım benim kocayı zaten beni istedikleri gün annem dediydi bunlara bu kız iş bilmez dediydi kayınbabam da olsun ben de hanımı sokakta ip atlarken aldıydım daha öğrenir dediydi. bana bunları yapsa bilmiyor değildin almasaydın der yollarım ondan hesap sorsun öğrenir dediydin baba daha öğrenmedi bu desin. haaa bu arada kimi nereye yolluyorsam zaten ben de babasının evinde kalıyorum kaydirigubbakcemile3