Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tamam kizlar gelsin bir resim cektireyim 13 nisana kadar bir hedef koyalimmi kallisim su kadar veririz diye ben bir düsüneyim ne kadar olabilir diye yada birakalim bakalim kac kilo gidecek sürprizde olur

ben hiç istikrarla içemedim elmalı sirkeyi ama yapacağım sana destek için belki fayda eder bijoma ediyordu.. benimde hazır ballı elmalı sirkem var diyet için özel çıkmıştı almıştım kaç aydır duruyor içmedim..

soda içine hazırlanırsa daha etkili oluyormuş balda eklemeyi unutma ok az bir miktar... ben hemen yapacağım az sonra birde gece yatmadan önce yada yemek sonrasımı yapmalı bilemedim ki..

bir hafta yapıp şunun etkisini görmek istiyorum..

oceanım canım yazdım ya gördün boncuk aramızda yeni birde fazla gelemiyor sen yaptıklarını yazarsan hepimiz yorum yaparız canım bir iki günü talatırsak daha uyumu yakalarız zaten...

canımcım en büyük sebebi yaşından kaynaklanıyor bak ben akşam ne yazdım sadece spor ve çayla yemeğimden kısmadan bir ayda 12 kilo ne demek ama o zaman kaç yıl öncede kaldı şimdi yapsam veremem...

o zaman ben bir müddet böyle devam edeyim.
eğer kilo vermem durursa bir diyet listesini uygularım.

bir ayda 12 kg mu?akannehir yok o kadar olmasın yavaş olsun ama geri almayayım.
hedefim ayda 4-5 kg..
hazirana kadar ne kadar zayıflarsam o kadar iyi.
ama hedefim 65 olmak.
ortaokuldayken 63 falandım bi fotom var onun gibi olmak istiyorum.
o fotoya bakıp bakıp gaza getiriyorum kendimiboshayallersmile

tamam kizlar gelsin bir resim cektireyim 13 nisana kadar bir hedef koyalimmi kallisim su kadar veririz diye ben bir düsüneyim ne kadar olabilir diye yada birakalim bakalim kac kilo gidecek sürprizde olur

ablam bizim hedefimiz az olmalı biliyorsun veremiyoruz eskisi gibi eyvahedigeldismile

ben haftada yarım kilo diyebilirim ama çabalarsam bunu yapabileceğimi biliyorum senin içinde haftada 300 gr ile 500 gr arası bir şey olmalı ne dersin haftada yarımşar kilo versek ayda 2 kilo eder ama bu bize gaz olsun diye yazıyorum biliyorsun çabalarsak fazlasını yaparızyerimseniben..

ya bende adımsayar alıyım bari hemen hemde delikafaduldendelikafadulden eksik kalmıyım kesinlikla tahammül edemem:roflol:

oceanım canım yazdım ya gördün boncuk aramızda yeni birde fazla gelemiyor sen yaptıklarını yazarsan hepimiz yorum yaparız canım bir iki günü talatırsak daha uyumu yakalarız zaten...

tabi zaten boncuk olsun olmasın ben her gün yaptıklarımı yazıcam.
boncuk da geldikçe o beni denetler ben de onu denetlerim.

o zaman ben bir müddet böyle devam edeyim.
eğer kilo vermem durursa bir diyet listesini uygularım.

bir ayda 12 kg mu?akannehir yok o kadar olmasın yavaş olsun ama geri almayayım.
hedefim ayda 4-5 kg..
hazirana kadar ne kadar zayıflarsam o kadar iyi.
ama hedefim 65 olmak.
ortaokuldayken 63 falandım bi fotom var onun gibi olmak istiyorum.
o fotoya bakıp bakıp gaza getiriyorum kendimiboshayallersmile

canım tabiki benim yazdığım sağlıklı değil çabuk vermek ama diyet yapmamıştım spor ve çay metabolizmam hızlı olduğundan o kadar fazla etkilemişti işte sen sağlıklı beslenmenden şaşma...
bende evlendiğimde 59 kiloydumzemuszemus ah ahhhh aggggghhhhhsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
oceanım metabolizmanın hızlı olduğu şu yaşları lütfen kaçırıp bizim gibi sürünmeŞeniz

canım tabiki benim yazdığım sağlıklı değil çabuk vermek ama diyet yapmamıştım spor ve çay metabolizmam hızlı olduğundan o kadar fazla etkilemişti işte sen sağlıklı beslenmenden şaşma...
bende evlendiğimde 59 kiloydumzemuszemus ah ahhhh aggggghhhhhsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
oceanım metabolizmanın hızlı olduğu şu yaşları lütfen kaçırıp bizim gibi sürünmeŞeniz

öyle deme ablacım ya.
biraz zorlanıyoruz hepimiz o kadar.

spor+sağlıklı beslenme hayat felsefemiz olmalı bizim.
vücudumuz müsait, bir biz de ırsiyet de var, halalarımın hepsi kilolumafoldumben
inşallah hedefime ulaşınca bırakmayacağım ben sporu+sağlıklı beslenmeyi.

zaten 2 senedir hep bu kilolardayım çünkü daha fazla almayayım diye dikkat ediyordum.
bi verirsem koruyacağıma eminim.
onca emekten sonra göze alamam herhalde eski halime dönmeyi..

ben dün 1 saat yürüdüm. yediklerimi de yazıyorum
ssabah: 1 dilim ekmek, 4 zeytin, peynir,
ara: yoğurt, 3 tane mavi yeşil mısırlı pirinçli şeyden
öğle: bolca limonlu marul üstüne peynirden salata yağsız
ara yok
akşam: eşim almıştı ondan ısırdım bi kaç kere çeyrek dürüm çiğ köfte eve gidince de hamsi fırında yağsız ve salata
akşama kadar 3-3.5 litre sıcak su, 2 kupa yeşil çay işte bu kadar
sen naptın cokocum ne durumdasın?neler yedin içtin sporun ne alemde yoksun herhalde daha. lahana suyu nasıl gidiyor etkilerini görmeye başladın mı? nasıl olmuş benim yemeklerim? sporum? çiğ köfteye çok kızma olur mu?
haa bi de nerden saldın bunu başıma deme kallise

canım fena görünmüyor yediklerin. bak şimdi,

1-sen 85 kg sun.senin kilonda bir insanın sabahları en az 2 dilim kepekli ekmek yemesi gerek.kahvaltını çeşitlendir,salatalarla,otlarla...
2-mısırlı pirinçli şeyin adı BİSKOT,bunu daha önce bir diyetisyen yazmıştı listeme..biskot diye anabilirsin...ara iyi.
3-sadece peynir ve marul,öğlen yemeği için az. yanında da en az 1 dilim kepekli ekmek ye ,tek salata da olmaz. eğer öğlen ve akşamdan önceki öğünü hafif karbonhidratlı yapmazsan,akşama çok acıkırsın.
4-saat 16-17 arası kepekli galeta ve yoğurt yiyebilirsin.
5-akşam öğünün iyi olmuş ama akşam için de bir daha ekmek,dürüm içeren şeyler yememeni tavsiye ediyorum.hamsi tava-salata ikilisi ve belki 1 dilim kepekli ekmek senin için yeterli olmalı. ama çok fena olmamış yani,güzel.

az sonra ne yediğimi yazacağım dün akşam canım.

heee kallise nerden saldın başıma bunu demem,aksini söyledim tombilim... Şeniz

maşallah kilo vermek,zayıflamak,spor,egzersiz üzerine harika sohbetler dönmüş burda...
kallisim...... seni çok heyecanlı ve azimli gördüm. dilerim hep böyle devam eder ve ben de buna katkıda bulunmak için ne lazımsa yapacağım!
oceanım inşallah sen de düğüne kadar inceleceksin,ben sana inanıyorum.
tombilim benim için çok iyi bir seçim olmuş,çok istikrarlı geliyor ve ayrıntılı yazıyor ne yaptıysa.ben eşimi sevdim.
şimdiiiiii....
önce kendi yapmayı planladıklarımı yazayım,tombilimle konuştuktan sonra da iki kişi neler planladığımızı yazarım ...
ben spora başlıyorum,bir spor merkezinde.3 aylık üyelik yaptıracağım ve Allah kısmet ederse en az haftanın 3-4 günü fitness,1 günü pilates,1 günü de aerobic yapacağım. fitness günlerimden ayda 2 kere alıp havuzda yüzmeyi de planlıyorum. spor olayım böyle..daha ne olsun?
beslenmeme gelince,
akşama kadar abartılı olmayan ,en fazla 3-4 dilim kepekli ekmek içeren,fakat akşam daha hafif,(çorba-salata, bakliyat-salata, haşlanmış sebze-salata) ve saat 19.00 dan sonra yemediğim bir beslenme programı uygulayacağım. bunlar içinde en kesin olanı akşam 19.00 dan sonra yememek! yemeyeceğim... bunun için yemin etmeyi filan düşünüyorum ama olur da ilk zamanlar aşırı acıkırsam(çünkü beni en zorlayn şey,gece otururken yiyememek) meyve veya yoğurt yiyeceğim. bu kadar.
inşallah güzel kilo veririm de birgün kilo vermem durur veya yavaşlarsa ,o zaman bana Yeşim Çelik in verdiği (çok ünlü bir diyetisyen o da) detoks diyetini yapacağım 1 hafta.
hedefim haftada 500 gr-800 gr arası... fazlasına söz vermeyeyim,fazlasını verirsem de ne ala.ama eskisi gibi kilo hızlı veremiyorum ne yazık ki...
bu arada kilomu bir iki kere 75 olarak yazmışsın kallisim ama 75 değil :( ben de söylemek istemiyorum. bir süre al ver al ver yapınca yine arttı.ben sadece haftalık verdiğim kiloyu söyleyeceğim bir süre. ama artık üzülmeyi de bir kenara bırakıyorum.ben daha önce bu işi halletmiştim,yine hallederim.halledeceğim de.....

12 şubat 2010 , yediklerim

Sabah uyanınca ; 1 bardak su,yarım yağlı süt ve nesfit

3 saat sonra : az peynir,1 yumurta,2 dilim kepekli ekmek ve 4 zeytin

2 saat sonra:1 elma

2 saat sonra: 2 adet wasa ( bir tür galeta,isveçlilerin)

akşam : 1 kepçe çorba,hamsi tava,salata ve 1 dilim ekmek

not 1- gün içinde 2 lt su
not2 - geç uyandığım için öğlen öğünü yapmadım,sık ve hafif yedim kendimce.

spor - yarım saat evde bantta yürüdüm

KALLISIM HAYIRLI OLUR INSALLAH ADIM SAYICIN ay büyük olmus yazdiklarim..
adim sayici kesin cok motive ediyor hepinize tavsiye ediyorum kizlar. kendinize bir hedef koyun günde sukadar bukadar adim diye.. eglenerek kilo verirsiniz yada tas gibi olursunuz
cikolatam masallah sende cok azimli görünüyorsun. bundan sonra birincilikler bekliyor bizi..zemuszemus
tamam kallisim azar azar ama kesin zayifliyalim yaza daha cok var cokkk kilodan kurtuluruz allahin izniyle.ille yaza kadarda degil yani yazin diyeti birakip yemeye basliyacagiz diye birsey yok. ben 65 kilo olana kadar durmiyacagim insallah.
yüzüklerimi kolyelerimi taktim takistirdim.tüm tedbirimi aldim..:)))

Son düzenleme:
günaydinnnnnnnnnnnnn. ne kadar güzel bir gün degilmiiiiiiiiiiiiiiiii disarsi bembeyaz isi eksi 12 ama olsun ben mutluyummmmmmmmm kallisim reyhan ablan sever seni sakin birakma beni..olumunekankayizsmile sen beni tut kilo vermeyen sey olsun. ne olsun sonra karar veririz ama cok mutlu oldum cok tesekkür ederim.... vedeeeeee hemen adim sayicimi taktim .dediklerini yapacagim hemde zevkle. bu hafta hamur isi yok hepsine telefonla haber verdim ekmek var mis gibi. ben bu gazla herhalde sadece domates maydonoz yiyecegim..:jeyyar: acaip gaza geldim tutmayin beni..
kallisim lahana haslamak falan sabah erken uzun geliyor bana ama sirkeli su cok pratik ona basliyalim bu hafta elmali sirkemde var. haftayada besi biryerde yapabiliriz istersen. oda kolay..
kallisim bugün itibariyle sende yirmi dakika disarda birseyler yap yürü yada varsa kar küre yada yirtikla bahcede oyna ama temiz havada 20 dakika hareket et.. sonrada yine 20 dakika istedigin saatte callanetics yap. ilk basta cok zorliyan o hareketler inan bagimlilik yapiyor ve yoga gibi esnetiyor. birde ensene koydugun oklava yada yer fircasi sopasiyla saga sola dön 100 kere saga sola egil 100 kere..
besinlerin kalori degerlerini hepimiz asagi yukari biliyoruz bugün 1400 kaloriyi gecirme daha azda yeme..
hadi öptüm gazamiz mubarek olsun kizlar. bakin bu yöntemle güle oyniya kilo verecegiz.
kallisimin sarkik pörsük degil sütun bacakli bir ablasi olacak..:smiley-cool:

ay ablacım güldürdün beni şöyle bir şarkı var biliyormusun? o geldi aklıma
günaydın sevgilim ne güzel bir gün değil mi
kahvaltıdan önce birazcık sevişelim mi? kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey :roflol:

ayrıca başarılar diliyorum size bakalım kim daha çok kilo verecek? harika bir proğramınız oluştu sizin ohhh be ne güzel hayat geldi 5.takıma :lepi:

reyhan abla kolyeni küpeni yüzüğünü ayağına kulağına neren boşsa takmayı unutmakaydirigubbakcemile3

oceanım biz takım halinde aytaşı kolyesi kullanıyoruz bir kaçmızda çok etki edip iştahı yok etti ama bazılarımızda etki etmedi belkide gerçek değil olabilir diye düşünüyorum...zemuszemus

bu aytaşı kolyesi ne olaki? nerde satılır ne işe yarar? ablam ne kremi sürecek? de bakıyım bunları bir bir. biz de eksik kalmayalım yani

canım fena görünmüyor yediklerin. bak şimdi,

1-sen 85 kg sun.senin kilonda bir insanın sabahları en az 2 dilim kepekli ekmek yemesi gerek.kahvaltını çeşitlendir,salatalarla,otlarla...
2-mısırlı pirinçli şeyin adı BİSKOT,bunu daha önce bir diyetisyen yazmıştı listeme..biskot diye anabilirsin...ara iyi.
3-sadece peynir ve marul,öğlen yemeği için az. yanında da en az 1 dilim kepekli ekmek ye ,tek salata da olmaz. eğer öğlen ve akşamdan önceki öğünü hafif karbonhidratlı yapmazsan,akşama çok acıkırsın.
4-saat 16-17 arası kepekli galeta ve yoğurt yiyebilirsin.
5-akşam öğünün iyi olmuş ama akşam için de bir daha ekmek,dürüm içeren şeyler yememeni tavsiye ediyorum.hamsi tava-salata ikilisi ve belki 1 dilim kepekli ekmek senin için yeterli olmalı. ama çok fena olmamış yani,güzel.

az sonra ne yediğimi yazacağım dün akşam canım.

heee kallise nerden saldın başıma bunu demem,aksini söyledim tombilim... Şeniz

ay yaşasın yaşasın kızmamışsın kallise o zaman biz de harika bir takım olacaz eminim :lepi: :lepi:
kahvaltıda sadece 1 dilim ekmek yiyorum ben başka hiç yok gün içinde. yani çorba pilav falanda ekmekten sayılıyor ya onlardan yiyebiliyorum ama haklısın sabah 1 dilim daha ekmek olmalı
biskot daha kolaymış iyi oldu öğrendiğim bunu
bana çok ayrıntılı yazıyorsun çok mutlu oluyorum canım yaa senin sayende yeme alışkanlıklarımı oturtabilecem zaten azim de kendim de var bol bol harika olacak.
dur ben de şimdi senin yediklerini okuyum

maşallah kilo vermek,zayıflamak,spor,egzersiz üzerine harika sohbetler dönmüş burda...
kallisim...... seni çok heyecanlı ve azimli gördüm. dilerim hep böyle devam eder ve ben de buna katkıda bulunmak için ne lazımsa yapacağım!
oceanım inşallah sen de düğüne kadar inceleceksin,ben sana inanıyorum.
tombilim benim için çok iyi bir seçim olmuş,çok istikrarlı geliyor ve ayrıntılı yazıyor ne yaptıysa.ben eşimi sevdim.
şimdiiiiii....
önce kendi yapmayı planladıklarımı yazayım,tombilimle konuştuktan sonra da iki kişi neler planladığımızı yazarım ...
ben spora başlıyorum,bir spor merkezinde.3 aylık üyelik yaptıracağım ve Allah kısmet ederse en az haftanın 3-4 günü fitness,1 günü pilates,1 günü de aerobic yapacağım. fitness günlerimden ayda 2 kere alıp havuzda yüzmeyi de planlıyorum. spor olayım böyle..daha ne olsun?
beslenmeme gelince,
akşama kadar abartılı olmayan ,en fazla 3-4 dilim kepekli ekmek içeren,fakat akşam daha hafif,(çorba-salata, bakliyat-salata, haşlanmış sebze-salata) ve saat 19.00 dan sonra yemediğim bir beslenme programı uygulayacağım. bunlar içinde en kesin olanı akşam 19.00 dan sonra yememek! yemeyeceğim... bunun için yemin etmeyi filan düşünüyorum ama olur da ilk zamanlar aşırı acıkırsam(çünkü beni en zorlayn şey,gece otururken yiyememek) meyve veya yoğurt yiyeceğim. bu kadar.
inşallah güzel kilo veririm de birgün kilo vermem durur veya yavaşlarsa ,o zaman bana Yeşim Çelik in verdiği (çok ünlü bir diyetisyen o da) detoks diyetini yapacağım 1 hafta.
hedefim haftada 500 gr-800 gr arası... fazlasına söz vermeyeyim,fazlasını verirsem de ne ala.ama eskisi gibi kilo hızlı veremiyorum ne yazık ki...
bu arada kilomu bir iki kere 75 olarak yazmışsın kallisim ama 75 değil :( ben de söylemek istemiyorum. bir süre al ver al ver yapınca yine arttı.ben sadece haftalık verdiğim kiloyu söyleyeceğim bir süre. ama artık üzülmeyi de bir kenara bırakıyorum.ben daha önce bu işi halletmiştim,yine hallederim.halledeceğim de.....

spora yazılman harika olmuş süper valla. çok rahat kilo verirsin böylece hem de şekillenirsin de. hem de çeşitli yapıyorsun senin için süper olacak.şimdi ben de günde hiç yürümesem yarım saat yürümeyi garanti ederim sana canım. bunun dışında sen de bana söyleyebilirsin yanında şunları bunları da yap diye ya da ben bi ara kendi kendime hareketler yapıyordum göbek bölgem çok güzel incelmişti. oklava çevirme hareketi oturup kalkma hareketi sonracığımaaaa ayaktayken bacakları yanlara açma hareketi bi kaç tane var. onları da ekleyim ben en iyisi.
bi de ben yeşil çay içiyorum bi de bijonun dediği çaydan aldım ona da başladım. öğlen ve akşam yemekten sonra içicem
beslenme düzeninde harika olmuş hele 19 dan sonra yememek zaten başlı başına o bile yeter. ben malesef onu yapamıyorum o yüzden de akşam öğünlerine karbonhidrat koymuyorum genelde. bi de meyve de akşamdan sonra değil çünkü zaman kalmıyor aralarda yiyorum ve genelde yeşil elma. sen de yeşil elma en masumu gözüküyor hem de inanılmaz bişekilde benim tatlı ihtiyacımı karşılıyor ve tok hissetmeme neden oluyor çok acıkırsan bunu da deneyebilirsin.
benim de zayıflamam durursa isterim o detoks diyetini senden hızlanır böylece tekrar. ama hemen detoksları aklımıza getirmeyelim zaten çok rahat ve sağlıklı vericez diyelim biz.
benim de hedefime varmam için ayda 4 kilo hafta başına 1 kilo vermem lazım inşallah hedeflerimi tuttururum ama en önemlisi de verdiklerimizi geri almamak yoksa haftada 300 300 gitsin ama geri gelmesin önemli değil.

12 şubat 2010 , yediklerim

Sabah uyanınca ; 1 bardak su,yarım yağlı süt ve nesfit

3 saat sonra : az peynir,1 yumurta,2 dilim kepekli ekmek ve 4 zeytin

2 saat sonra:1 elma

2 saat sonra: 2 adet wasa ( bir tür galeta,isveçlilerin)

akşam : 1 kepçe çorba,hamsi tava,salata ve 1 dilim ekmek

not 1- gün içinde 2 lt su
not2 - geç uyandığım için öğlen öğünü yapmadım,sık ve hafif yedim kendimce.

spor - yarım saat evde bantta yürüdüm

hım çok güzel olmuş bence
kahvaltıyı 2 ye bölmüşsün gibi olmuş peynir yumurta yediğin öğünün de öğle yemeği yerine geçer aslında çok erken yemediysen bu arada akşam yemeğimiz aynıymış wasayı biliyorum burda migrosta var yani hiç yemedim ama gördüm. süper atlatmışsın gününü. yılmak yok yola devam arkadaşım. harika kilo vericez biz. biz de resimlerimizi çekelim mi? ben 93 kiloluk halimi de koyuyum şimdi ki halimi de ve biz de 1 ay sonrakini koyalım bakalım neler olmuş? görsünler bakalım 5. takımın çıtırlarını kaydirigubbakcemile2

Kramplara, bacak ağrılarına ve sırt ağrılarına iyi gelir.

Oburluğa karşı faydalıdır.

Aytaşı, kişinin duygusal gerilimden kurtulmasına ve duygularını kabullenmesine yardımcı olur.

Aşırı tepki verdiğiniz ve endişeli olduğunuz durumlarda aytaşı sizi dengeler ve diğer insanların hislerine karşı duyarlı olmanızı sağlar.

ınsanlarla aranızdaki şefkat ve sempati duygularını karşılıklı olarak artırır ve kendisini taşıyan kişiye sempati kazandırır.

Duygusal dengeyi sağlar ve egoya karşı iyi gelir.

Sezgileri ve iletişimi kuvvetlendirir.

Yıldızı düşük olanların taşıdır. Nazara karşı etkilidir.

Sevgililerin daha ihtiraslı olmasını sağlar.

aytaşını arattım bulduğum sonuçlar bunlar hem merakım gitmiş oldu hem de kullananlar ve etkisini tam bilmeyenler de faydalansın istedim

ay ablacım güldürdün beni şöyle bir şarkı var biliyormusun? o geldi aklıma
günaydın sevgilim ne güzel bir gün değil mi
kahvaltıdan önce birazcık sevişelim mi? kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey :roflol:

ayrıca başarılar diliyorum size bakalım kim daha çok kilo verecek? harika bir proğramınız oluştu sizin ohhh be ne güzel hayat geldi 5.takıma :lepi:

ay tombisim ya sende beni güldürdün. hic duymadim o sarkiyi. ama kilo vermek fazladan enerji harcamak icin ideal hahahahah
sagol seker bende tüm takima basarilar diliyorum.. ama biz kazanacagiz.kallisimle.:lepi:

Back
X