Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

adım sayacı hangisi Digiforce Pedometre (adımsayar) diye var bi tane 10.62 olmuş fiyatı %55 indirimdeymiş onu mu aldın kallisim hayırlı olsun inşallah çok güzel yararlanırsın.
duştan çıkıp sürüyorsun yağı sonra da üstünü mü giyiniyorsun kirletmiyor mu kıyafetlerini kallistecim? yoksa nasıl bişey yapıyorsun fiyatı ne kadardır ki?
canım yok unu almadım aeg vardı onu aldım daha çok fonksiyonu vardı çünkü...
ya hayatım duştan çıkıp yapıyorum ama benim cildim çok kuru ve ne sürsem hemen emer hiç öyle vıcık vıcık yağ hissetmedim vücudumda sürdüğümde .. duş alır almaz nefes almış cildime uyguluyorum geçen yıl çok güzel sonuçlar elde ettim ian .. yağların fiyatları az be tatlım 3-5 liraya alırsın ufak şişelerde olur ama yinede uzun zaman gidiyor sen bir yanından geçersen sor aktarlara....
ama akşamları yağlanma işi bazen riskli aklinialirimsmile eşim masörlük yapıyordu bana geçen yıl bıkmıştımkafamçokkarıştı tutturuyordu ben yapacağım diye kilo verdikçe vücut toparlandıkça seninde bakımlı olman hoşlarına gidiyor çünkü ama birde masaj sonrası kötü emellere alet olma var söylemedi demekaydirigubbakcemile3

aaa nerde, o adresi bana ulaştırır mısın ben de alayım delikafadulden

begenmene sevindim canım :1rolleyes: afiyet olsunnnnn cokacimcoook
bijom hepsiburadaya gir adımsayar yaz çıkıyor zaten 8-10 tane var....benim aldığım aeg olan...

uzun zaman sonra ilk kez bugün sahneye çıkıyorum,programım var bugün ve yarın akşam...ben çıkıyorum canlar,yarın çok fazla giremeyebilirim...
canım hayırlı olsun diyelim haydi bakalım hoş bir akşam geçirmeni dilerim...

arkadaşlar arada cevap vermek istediğim çok yorum vardı ama kızım beni bekliyor ödevini bitiremedi bir taraftan yazıcıdan çıkartıyor bilgi toplayıp.... gelemem sanırım yarın bakarım tekrar...

selam millet kimse yokmuuuu...
amanın herkes gitmiş in cin top oynuyor.ben 2 gündür çok iyi gidiyorum kızlar dün aç yattım tabi akşam hafif yedim ama sonra ağzıma hiç bişey koymadım kilo almamış olmamda bana iyi geldi en az 1 kilo aldığımı düşünüyordum veremediğime üzüleceğime almadığıma sevindim.çünki çok kötü 2 hafta geçirdim soğuktan hareketsizlikten bide misafir derken ipin ucu kaçtı diyordum neyse yakaladım yine.akşam yemeğide yemedim ikindin atıştırdım onunla duruyorum ve öylede yatacam inşallah.

bu gün çikolatayı gördüm tv de çok tatlı görünüyordu aradım ama cebi kapalıydı.
denetlemem vardı bugün bayağı yoğundum ama atlattım.bütün gün hesap kitap işleriyle uğraştım.
dünden beri neler konuşmuşsunuz bir bakim .

cok konustuk mersacigim coookkkkkk ..aklinialirimsmile
hosgeldin canim nasilsin? demek sende son hiz girdin bu diyet moduna. aman allah nazarlardan esirgesin. kolay gelsin canim. allah emeklerimizi karsiliksiz birakmasin. bahar gelsin diye dört gözle bekliyorum bahcenin altini üstüne getirecegim kücük bir sebze bahcesi yapacagim sonra ormanlarin altini üstüne getirip yürüyecegim salincak sallanacagim. ahhhh bu kis cok uzun geldi bana öyle sogukki hareket etmeyi insanin cani istemiyor.

ya arkadaşlar bir hatırlatma yapayım eve geldim acele acele listeyi toparlamaya başladım ama sohbetin arasından kilo bilgileri zor seçiliyor ya yazarken renkli harfle yazın lütfen ya da kilo bilginizi ayrı tek bir mesaj olarak yazın.. mesela mersanın kilo bilgisini görebilmek için sayfaları kaç kez taradım ama meğer kilo veremediği için yazıyla aynı yazmış ...
[COLOR="Red"]canım seni çok yormuşum özür ama bak kilo verdiğim haftalar kocaman renkli yazıyorum hemen görün diye veremeyincede arada kaynasın diye yapıyorum öyle söz bak bu hafta verirsem kocaman yazacamopuyorumnanaktan[/COLOR]
hıııımmmm naptı acaba o koca...
oburcuğum elbet listeye girersin,ama girmesen de yazdığın kadar takip ediyoruz seni zaten.bak ben de listede değilim canım ama dikkat ediyorum diyetime de,paylaşımıma da...gel de anlat bakalım noldu da ayar oldunkaydirigubbakcemile3

Saol okuyanım varmış.Sabah sabah kalkmış çekmecesinde 4 sıra çorap var 1 sırasını eilne
alıp içinden bir tanesi ıkına sıkına seçti.Sonra başaldı "bu evde benim yeni çorabım yok mu?"Vaar varda ben iki haftadır çamaşır yıkamıyorum."Neden yıkamıyorsun?"Zaten hata bende Çekmecesini açıp eline yeni çorabı vermem lazımdı.Adam 1 sırada ne varsa o ,koca çekmece sanki başka çorap yok.Birde kalkıp "beni bu eski topuğu çıkmış çorapla işe gönderiyorsun" diyor.
1.Kızdığım olay:dediğim gibi çekmecede daha 1 dünya çorap var.
2.si sanki gittiği yerde ayakkabısını çıkaracak?!?Ki çıkaracaksa NE ıŞ YAPACAK?
Bu arada eşim haftanın 2 günü yada 1 günü işe gider.Bu haftada şirket yeni bir program tanıtacakmış.Onun için 2 gün seminer verecekler.Bu akşam onun için akşama annesine kalmaya gidecek.
3.sü benim çamaşır yıkamamla ne işin var.Hadi işin var.Bu çamaşırlar KURUUUMUYOOOR.Balkonda 1 hafta sallanıyor,gene kurumuyor.Askıyla evin içine asıyorum 4 günde zor kuruyor.Hadi rutubetliyken kaloriferin üstüne koyuyorum.BU sefer ev ısnmıyor diye söyleniyor.Salona koyuyorum "yumuşatıcı koktu,cam aç."Yatak odasına asıyorum."rutubet yaptı ,oda havasız kaldı,cam aç."Kalorifere koyma ev ısınmıyor.Tam kurumadan kaldırmışsın bu çamaşırlar küf kokuyor,bir daha yıka.............Bunun kavgasını her sene ve aşağı yukarı her çamaşır yıkamamdan sonra yaşıyoruz.
BEN KIIIIŞIIII hiç ama hiç sevmiyoruuuum
Daha bitmedi.Çamaşır yıkamışım ,yıkamamşım ve neden yıkamadığım tartışmasından sonra en küçük "anne gömleğim yok "dedi.Vaaar dolapta asılı,ama yatağına koymadım ya onun için yok.Hadi gömlek olmasa dolap swetshort dolu.ortanca küçüğün hırkasını giymiş.Çünkü dolabı alt üst.Eline geçeni giymiş sırtına.Benim eşimde bana laf saymayı bitiremedi ya hani hızını alamadı."BU çocukların gömlleği yok mu?Bunun hırkası neden küçük."Hani bana neden çamaşır yıkamadın" diye yeterince laf sayamadı ya bahane arıyor.Siz bakın ki ben çocukların bütün okul kıyafetlerini tatilde temizleyip ütüleyip dolaplarına yerleştirmiştim.Şimdi burdan laf sayamdı başka şey aranıyor.ÇÜNKÜ hızını alamadı.Ortancanın hırkasınıda verdim. Hırka resim dersinde kullandıkları bir boyadan ötürü beyaz beyaz lekeli temizlemeye çalıştım.ama öyle deterjan leke sökücü ile olacakşey değil tırnakla kazımak lazım.Bir kısmını çıkarabildim.Bir kısmı duruyor.Bu sefer "madem lekeliymiş neden temizlememişim."Ya temizledim daha çıkaramdım.Kızımada "kalanını temizle ,bir daha ki sefere ellemem böyle lekeli gidersin "dedim.Hah işte demişim ama işi takip edip kızıma temizletmemişim.
Daha yazayım mı ?kapıdan biran önce çıkıp gitsinde kavga etmeyeyim diye sabah oda kapmaca oynadık.Ben mutfağa kaçıyorum arkamdan geliyor ,ben yatakodasına kaçıyorum peşimden geliyor.Neyse sonunda çıktı gitti.Umarım bu sinirle başına birşey gelmez.
ıŞte beni sabah sabah bu şekil AYAR etti.[/QUOTE]

ayy oburcum okurken içim daraldı bazen bizdede olur çekmece çorap doludur illa istediği çorap olacak yada gömlek dolap doludur niye o gömleğim yok diye söylenir aslında eskiden söylenirdi şimdi ne bulursa giyiyor garibim .ayy kaynanam bir duysa bunları oluşuna çok üzülür aman duymasın.
oburcum varya sen fazla yüz vermişsin hepsine...aklinialirimsmile

eşim çorap için homurdanırsa ben daha çok homurdanırım bilir onun için çekmecesini kurcalamadan bana bir şey demez donunuda giydiriyimmi derim oturur olduğu yere yoksa:roflol: çocukmu canım aaaaaaaa...

çocuklara gelince asla ütülerini yapmam odalarını toplamam giyecek kıyafetleri kalmasa çamaşır varmı diye sormam herkesin sorumluluğu kendinedir...
çamaşır yıkarım herkesin kini katlar koyarım ortaya herkes alır yerleştirir dolabına... herkes ütüsünü kendi yapar..
başları sıkışırsa çamaşırsız kalırlarsa acele temiz kıyafete ihtiyaçları olursa asla yıkamam önceden haber verseydiniz derimsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Kötüyüm ben kötüyüm kötüyümmmm hahahaaasempatiksalakcinni

kallistem artık bende senin gibiyim kızların odasını asla toplamıyorum tabi odaya girilmiyor mayın tarlası gibi odalarına girerken yön belirliyorum çıkşta aynı yerden yoksa her an mayına basabilirim.biz daha ütüyü aşamadık benimkiler daha küçük ama arada veriyorum ellerine alışsınlar diye çamaşır işlerinide benim kızlar kendisi hallediyor ama kocam asla yerinden kıpırdamaz allahtanki fazla isteği olan bir adam değil.şimdi paçanga böreğine merak sardı haftada enaz bir gün oturuyor mutfağa börek sarıyor difrizede atıyor misafir gelirse hemen kullanırsın diyor.geçen akşam misafirlerim vardı yine yaptı ay bozuldumda benim pasta börekler güme gitti bayıldılar bunun böreklerine çok havaya girdi bende kullanıyorum yap canım çok güzel oluyor diyorum baya börek yapıp attı dolaba.galiba bende kötüyüüümmm..
canım arada sorun oluyor banada rastladı yazıyorum ertesi gün bakıyorum yok mesaj..

hedefleri bu haftadan itibaren yapalım mersam artık bizde takıldık kaç haftadır bugün son hefesiz günümüz olsun yazacağım ilk fırsatta ama ben şöyle tahmini herkesin kilosuna yaşına uygun bişeyler yazayım diyorum...

atarımmmmm sınıftannnnn dedim mersam:roflol::roflol:
tamam canım artık havalarda düzeldi inşallah yürüyüşlerede başlarız .bu gün burası bahar gelmiş gibi hava çok güzel.ve bende kendimi çok iyi hisediyorum ilk hedefim 75 yazınki kilomu geri istiyorummm...

kallistem sen beni kapıdan atsan ben bacadan girerim kaldım başınıza kaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
cok konustuk mersacigim coookkkkkk ..aklinialirimsmile
hosgeldin canim nasilsin? demek sende son hiz girdin bu diyet moduna. aman allah nazarlardan esirgesin. kolay gelsin canim. allah emeklerimizi karsiliksiz birakmasin. bahar gelsin diye dört gözle bekliyorum bahcenin altini üstüne getirecegim kücük bir sebze bahcesi yapacagim sonra ormanlarin altini üstüne getirip yürüyecegim salincak sallanacagim. ahhhh bu kis cok uzun geldi bana öyle sogukki hareket etmeyi insanin cani istemiyor.

ablacım geçmişi okurken seni görmemişim ya .iyiyim ablacım sen nasılsın bayadır birbirimize rastlayamıyoruz.özledim seni.oh ne güzel organik sebze yetiştirecen yani tam benlik .yaa dediğin gibi ablam bu kış çok soğuk geçti ama burada havalar 2 gündür güzel sen yazmışsın sıfırın altında diye biz şu anda ne klima nede soba çalıştırdık evin içi gayet güzel dışarısıda öyle bahar görünmeye başladı buralarda.ben yinede halime şükrediyorum 2 sene öncesine kadar 100 kiloyu görmüş biri olarak bu kışıda iyi atlattım sayılır.kesinlikle bunda sizlerin katkısı çok büyük.aldığım kiloyuda geri verecem inşallah.

ablacım geçmişi okurken seni görmemişim ya .iyiyim ablacım sen nasılsın bayadır birbirimize rastlayamıyoruz.özledim seni.oh ne güzel organik sebze yetiştirecen yani tam benlik .yaa dediğin gibi ablam bu kış çok soğuk geçti ama burada havalar 2 gündür güzel sen yazmışsın sıfırın altında diye biz şu anda ne klima nede soba çalıştırdık evin içi gayet güzel dışarısıda öyle bahar görünmeye başladı buralarda.ben yinede halime şükrediyorum 2 sene öncesine kadar 100 kiloyu görmüş biri olarak bu kışıda iyi atlattım sayılır.kesinlikle bunda sizlerin katkısı çok büyük.aldığım kiloyuda geri verecem inşallah.

insallah vereceksin canim.. hepimizde verecegiz insallah..
su an disarsi eksi 18 derece mersam. okadar sogukki kanimizda dondu sanki ya. yilin en soguk günlerini geciriyoruz. kar tepelerinin boyu iki metreyi gecti. kaldirimlardaki yigili karlar yani.. hic eriyecegede benzemiyor. mayisa kadar erimez bu kar ooofff of.:1no2:

2 saate yakin spor yaptim:lepi:

4mil lesli ile yürüdüm(5km) ayagima 500gr agirlik bagliyarak

150 ip atlama

10 dakika karin egzersizleri (slim)

5 dk agirlik

kallisim inanirmisin eslesmeyi yazarken yanina muzurluk olsun diye ciflesmeyi yazicaktim.. vaz gectim:roflol: simdiy azarken görmüyoruzya ifadelerimizi oyuzden :))) ama kafalar ayni isleyince akliniali

piacım çok güldüm ya hayırlısıyla eşleştik mart ta geldi amanınnn:kedi:

ay bende tarif cok piacım eskiler bilir :roflol:
hepsini kendim uydurdum, denemeler devam ediyor :roflol:

bazılarını da böğğ dersiniz diye yazmıyorum ama cok işime yarıyor. irmikli tatlıyı kessinlikle tavsiye ederim zemuszemus
biyocum yaz tariflerini aklına geldikçe irmiği bende yapıyordum canım tatlı istediğinde yine diyet şekerle yapsam merviş e zararlı olurmu acaba .

heeeeyy kızlar...
yemekteyiz in fragmanları yayında... netten izleyebilirsiniz :) esmer genç kız kardeşim ve ben de görünüyorum :)
bende gördüm çikolatam hemen seni aradım ama cebin kapalıydı sen çok tatlı görünüyordun .kardeşinde bir bakış fırlattıki bakalım neler yapmış diğerlerine .

sampd5e7b6d1c272be5b.jpg

Canım benim önünde ki yıllar sevdiklerinin yanında huzur ve sağlık içinde geçsin inşallah ...

bijom mutlu yıllar canım .inşallah kocanla ve kucağında bebişinle uzun sağlıklı ve mutlu nice yıllara....

Arkadaşlar eşleşme listemizi böyle yaptım itirazı olan ya şimdi konuşsun ya da hepimiz sıkılana kadar sussunaklinialirimsmile
2 eşleşme isteği geldi onları yamıyorum ona görede ayarladım biraz reyhan ablamıda ben bırakmak istemedim aklinialirimsmilesempatiksalakcinni
boncuk sadece akşamları katılabiliyor eğer oceanı takip etmekte zorlanacağını samıyorum ama eğer olursa diğer kişiler devraye girebilirler... birimizin motivesinden sonuçta hepimiz sorumluyuz..

Şu an itibari ile kaçamaklar kaldırılmıştır haftaya listede artı kilo alan kimse olmamalıdır sempatiksalakcinni 2 haftalık bir istikrar gösterelim sadece sonrası zaten gelecektir..bahara geç kalmayalım..

Bu haftayı gaza gelmemiz için çok hafif geçirmeye çalışalım lütfen.. örnek bir kaç liste bulayım sonrasınıda anlaşalım kimler yapar kimler yapamaz...

Pia - bijoux
tombili - çikolata
mersa - obur
ocean - boncuk
reyhan - kalliste

obur 77.0
ocean 82.2
boncuk 85.0
çikolat 75.0
bijoux
reyhan
kalliste

şikayetimiz yok canım .obur aman beni bırakıp kaçma önceki eşleşmede yanlız kalmıştım asılalım sıkı sıkı.

tamam kizlar gelsin bir resim cektireyim 13 nisana kadar bir hedef koyalimmi kallisim su kadar veririz diye ben bir düsüneyim ne kadar olabilir diye yada birakalim bakalim kac kilo gidecek sürprizde olur
bu çok iyi bizde oburla konuşup hedef belirleyelim neler yapacaz yazalım.

ablam bizim hedefimiz az olmalı biliyorsun veremiyoruz eskisi gibi eyvahedigeldismile

ben haftada yarım kilo diyebilirim ama çabalarsam bunu yapabileceğimi biliyorum senin içinde haftada 300 gr ile 500 gr arası bir şey olmalı ne dersin haftada yarımşar kilo versek ayda 2 kilo eder ama bu bize gaz olsun diye yazıyorum biliyorsun çabalarsak fazlasını yaparızyerimseniben..

ya bende adımsayar alıyım bari hemen hemde delikafaduldendelikafadulden eksik kalmıyım kesinlikla tahammül edemem:roflol:

bende adım sayarımı aldığım yere götüreyim bir türlü kullanamadım 1 senedir duruyor boşta.benim hedefimde aynı aslında haftada 500 gram .

ay tombisim ya sende beni güldürdün. hic duymadim o sarkiyi. ama kilo vermek fazladan enerji harcamak icin ideal hahahahah
sagol seker bende tüm takima basarilar diliyorum.. ama biz kazanacagiz.kallisimle.:lepi:

aman allahım rekabet ha ..oburcum hemen harekete geçmemiz lazım biz kazanmalıyız.bak kilo vermek için her yol mübah diyolar ona göre .:kedi:

uzun zaman sonra ilk kez bugün sahneye çıkıyorum,programım var bugün ve yarın akşam...ben çıkıyorum canlar,yarın çok fazla giremeyebilirim...

hadi kolay gelsin çikolatam ev hanımlığına dayanamadın dimi .çalışmak en güzeli.

bende bu gün yaptıklarımı yazayım.spora başlayamadım inşallah pazartesi başlıycam .
sabah 1 dilim peynir 1çatal sucuklu yumurta domates tere 1 dilim kepek ekmek(bu arada ekmeğimide kendim yapmaya başladım)
ara öğün:1 kare bitter çikolata
öğlen :hiç birşey yiyemedim bütün gün yönetim odasındaydım.
ikindin:8 tane yaprak sarması ve 1 dilim kek.
akşam :yemedim.
çok düzensiz beslendiğimin farkındayım bu gün böyle oldu. beni hepiniz denetleyebilirsiniz .obur sende yaz fırsat buldukça .ve şu anda inanılmaz acımmmmmm...

bende bu gün yaptıklarımı yazayım.spora başlayamadım inşallah pazartesi başlıycam .
sabah 1 dilim peynir 1çatal sucuklu yumurta domates tere 1 dilim kepek ekmek(bu arada ekmeğimide kendim yapmaya başladım)
ara öğün:1 kare bitter çikolata
öğlen :hiç birşey yiyemedim bütün gün yönetim odasındaydım.
ikindin:8 tane yaprak sarması ve 1 dilim kek.
akşam :yemedim.
çok düzensiz beslendiğimin farkındayım bu gün böyle oldu. beni hepiniz denetleyebilirsiniz .obur sende yaz fırsat buldukça .ve şu anda inanılmaz acımmmmmm...

inşallah hepimiz düzene oturtcaz mersacım.
ben de çok açtım 2 kaşık yoğurtla elma yedim.cokacimcoook
rahatladım vallaboshayallersmile

Gunaydınnnn herkeslere. saat 01.23 ama mesajımı sabah gorursunuz sanırm.

Oncelıkle sevgılı Bijoux dogum gunun kutlu olsun. Nice senelere umarım huzurlu ve mutlu bır hayatın olur:)

Ocean , oncelıkle kac yasındasın :) gencım demıssınde. Ben 18 yasındayım.
Okula gıdıp gelıyorum , sence ne yapalım ? Anladıgım kadarıyla lısteye baglı kalmayacaksn.
Porsıyonları azaltıp sporla bırlıkte gotureceksın.
Azaltıp azıcıkta dıkkat ettıgımde ben de verıyrum evet. saat 8de dersım baslıyo.12:25 e kadar.
Aralarda ne yememı onerırsın . Ne yapalım :) Yarın elimden geldiği sürece internette olmaya çalışacagım.

ay adımsayarımı sipariş ettim hemen sanırım pazartesi gelir o zaman yeni hevesle atarım adımlarıopuyorumnanaktan
hayırlı olsun kallisim, bol bol kilo vermene neasip olsun inşşallahhhhhhhh :Saruboceq:

MUTLU YILLAR BIJOMMMMa.s.:nazar:a.s.
merrrsi merrrsiii canımmmmm Şeniz

günümü yazayim
sabah bir kase sütlac (dün gec saatte pisirmistim, yiyememis, sabahi zor etmistim ve ilk isim buyuk bir kase sütlac yemek oldu..elllerimle yaptim sütlü vs umarim telafisi mumkun olmayan bir hata degildir,, sanmiyorum :)

ögle: bir kase lahana salatasi

ara:bir yesil elma

aksam: lasagne (kiymali bir dilim) ve yogurt
sütlaç çok şekerli değilse hiiç bişey olmaz bence. aksine ara sıra böyle tadları almamız lazım ki gözümüz dönüp saldırmayalım bir zaman sonra. bir de kahvaltı yerine yemişsin hiç sorun değil canım.. ama öğlen biraz hafif olmuş 1 dilim kepek ekmeği alsaydın yanına süper olurmuşş..

bijom biz neler yapalim?
-haftalik kilo belirliyelim?
-haftalik diyetlistesi yada sirkeli su kür tarzinda birseyler belirleyelim haftalik
- spor agirlikli yapabiliriz?
- gunlük icmek zorunda oldugumuz su olabilir
-ölcülerimizi paylasabilirim .. az kilo vericegimiz icin siklasmaya daha cok ozen gösterebiliriz?

sen bu konuda daha tecrübelisin canim.. ben belirtmisstim cok ehil deyilim diyet listesi yorumliycak kadar.. oyuzden daha cok senden bekliyorum

benim yapabilicegim sporlar sunlar.. bunlardan bana öneriler yazmak istersen
pc´m de lesli var 5 mil, callen var, ve slim diye 10 dakikalik bir karin egzersizi var süper bi program , bir tane cardio pragrami var oda cok guzel 1 saatlik
ip atliyabilirim, mekik cekerim.. disarida yurumek neredeyse imkansiz canim.. öyle sogukki havlar kar yagmur firtina.. su siralar galiba imkansiz ama biraz havalar isininca disarida söyledigin dakika yürüyebilirim... emir ve görüslerine hazirim bebegimbuyrunnnnnnnnn
-haftalik kilo belirliyelim?
belirleyelim canım kilomuz az en fazla 400-500 gr verebiliriz haftada..
-haftalik diyetlistesi yada sirkeli su kür tarzinda birseyler belirleyelim
haftalik diyet listesine ben uyamıyorum malesef akşamları yemek yemiyorum çünkü ama senin bi listen varsa paylaş benimle yorum yaparım seve seve..
- spor agirlikli yapabiliriz?
spor evde yapamıyorum yazmıştım yasak diye ama havalar süper gidiyor pzt den itibaren yan tarafta kütahya stadı var bizim.. oraya gidicem yürümeye sabahları.. bu kiloları da orda bırakmış gelmiştim baharda ve yazın zemuszemus
sen evde yaptıklarını yaz ama yorum yapıcammm :oklava:
- gunlük icmek zorunda oldugumuz su olabilir
tamam bu süper fikir 2-2.5 arası çok çok iyi oluyor.. sirkeli suyu bıraktım bebiş istiyorum diye ama sana tavsiye ederim..
-ölcülerimizi paylasabilirim .. az kilo vericegimiz icin siklasmaya daha cok ozen gösterebiliriz?
ölçüleri de paylaşalım bugün ölçer yazarım canım..
eşim masörlük yapıyordu bana geçen yıl bıkmıştımkafamçokkarıştı tutturuyordu ben yapacağım diye kilo verdikçe vücut toparlandıkça seninde bakımlı olman hoşlarına gidiyor çünkü ama birde masaj sonrası kötü emellere alet olma var söylemedi demekaydirigubbakcemile3
bijom hepsiburadaya gir adımsayar yaz çıkıyor zaten 8-10 tane var....benim aldığım aeg olan...
ayy evet sapık ruh hatırladım :roflol: :roflol:

adımsayara baktım aeg olan gayet güzel ve uygun görünüyor.. ama radyolu olanları vardı bunların bakayım onlardan bulamazsam ben de bundan sipariş vereyim..

2 saate yakin spor yaptim:lepi:

4mil lesli ile yürüdüm(5km) ayagima 500gr agirlik bagliyarak

150 ip atlama

10 dakika karin egzersizleri (slim)

5 dk agirlik
süpersin canım helal olsun valla.. aynnennn devam..

biyocum yaz tariflerini aklına geldikçe irmiği bende yapıyordum canım tatlı istediğinde yine diyet şekerle yapsam merviş e zararlı olurmu acaba .
afiyet olsun mersacım bence verme merveye tatlandırıcı. esmer şeker veya az şekerle yap.. geçende dr cıktı tv de siz tatlandırıcı almayın ama marketten aldıgınız herşeyin içinde var uzak durmanız imkansız dedi :bbo: ama olsun o daha çocukkk

Oncelıkle sevgılı Bijoux dogum gunun kutlu olsun. Nice senelere umarım huzurlu ve mutlu bır hayatın olur:)
teşekkür edderimmmm boncuk kaydirigubbakcemile5

günaydınlar herkeseeeee opuyorumnanaktan
eşim artık bu seneki gece vardiyasını bitirip gelicek az sonra allaha şükür. bir daha ekime kadar yok gece mece. dün arkadaşlar geldiler süpriz yapmışlar pasta almışlar cok mutlu oldum.. herkes hediye hediye üstüne verince kıyamadım eşime herkes gidince ben de onun sevgililer günü hediyesini verdim -tatlicadiarzu- çooook begendi cok mutlu oldu..

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktansizede mutlu sevgililer günü diliyorummmmmmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
günaydinnn

tamam bijomm bende ögleden sonra ölcülerimi yazarim..hem gecmi ölcülerimede bakarim ins fark vardir ve yazarim buraya

banada uyar 400-500gr
listede sorun degil..su siralar bende yapmiyorum .. guzel bir liste denk gelirse yaparim
alistim günlük yemeklerimi kismaya eskiden yapamiyordum :)

sütlacada cok sevindim..1,5L de yarim kilo seker vardi..bikac yemek kasigida nisasta yarim bardak da pirinc..tadi cok azdi aslinda az seker koyudugumu tadinda hissettim .. iyimidir bu ölcüler bijom?

havalar biraz isininca bende disarda yürümek istiyorum..dedigim gibi su siralar mumkun degil.. ama ben zaten disaridada yürüsem , vucudum isinmisken 5er 10 dk lik ilaveler yapiyourm ..agirlik, mekik ip atlama gibi.. cunki bunlari az yaptigim icin rasgele vucudum sicak degilken yapilinca fazla faydasinin olmadigini biliyorum.. oyuzden genelde yuruslerin arkasindan illa iseyler yapiyorum sanada tavsiye ederim cicimm

sirkeli suya gelince.. ben hep unutuyorum aslinda telefonuma alrm kurdum her aksam caliyor :) ama su sira lahana kürü yapiyorum annemle.. bir haftasi bitti..yapabilirsem iki hafta daha yapicam..21 günü tamam liycam..suyu zaten cok iciyorum ..baskada bisi yok heralde hmm..
bijom biz cok kilo veremeyiz ama mezun olalimda gecelim herkesiii..gelir cekirdek citlariz soraa:roflol:

ama akşamları yağlanma işi bazen riskli aklinialirimsmile eşim masörlük yapıyordu bana geçen yıl bıkmıştımkafamçokkarıştı tutturuyordu ben yapacağım diye kilo verdikçe vücut toparlandıkça seninde bakımlı olman hoşlarına gidiyor çünkü ama birde masaj sonrası kötü emellere alet olma var söylemedi demekaydirigubbakcemile3

.

allahimmmakannehir kapilar ardinda ayni dolaplarimi cevirri bu erkekler
gecen yilda benim esim bu tür (krem yag vs satan) yerlerden nefret eden adam elinde bir yag sisesi ile geldi.. saatlerce yaglara bakmis arastirmis sormus bi sise almis gelmis akannehir hay allah yaa.. görüyomusun:roflol::roflol:

Gunaydınnnn herkeslere. saat 01.23 ama mesajımı sabah gorursunuz sanırm.

Ocean , oncelıkle kac yasındasın :) gencım demıssınde. Ben 18 yasındayım.
Okula gıdıp gelıyorum , sence ne yapalım ? Anladıgım kadarıyla lısteye baglı kalmayacaksn.
Porsıyonları azaltıp sporla bırlıkte gotureceksın.
Azaltıp azıcıkta dıkkat ettıgımde ben de verıyrum evet. saat 8de dersım baslıyo.12:25 e kadar.
Aralarda ne yememı onerırsın . Ne yapalım :) Yarın elimden geldiği sürece internette olmaya çalışacagım.

ben de 24 yaşındayım canım..
aynen dediğin gibi porsiyonlarımı küçültüp düzenli yürüyüş yapmayı planlıyorum.
ama bunun dışında hamur işi, kızartma gibi ağır şeylerden, kola,meyve suyu gibi içeceklerden de uzak duruyorum-duracağım.

canım en de memurum çalışıyorum.
sabah 8,30 akşam 5,00 mesaim.

şimdi sana tavsiyem sabah güzelce kahvaltını yap.
2-3 dilim ekmek, peynir, zeytin. bazı otlardan vs..
sonra saat 10 da muhakkak ara öğün yapmalısın.
benim ara öğün seçeneklerim şunlar:

2 tane galeta,4 tane kuru kayısı,1 portakal-elma-mandalina,1 çay bardağı beyaz leblebi,eti form ürünlerinden,2 kuru kayısı+2 ceviz ya da badem,fındık gibi.
bunlarıçeşitlendirmek mümkün.

bunlardan hangisi varsa onu yiyorum.
sen de ne uygunsa bunlardan yiyebilirsin
.

günaydinlarr..
masallah takim dört nalda. pazar günleri burda birilerini görmek cok zordu. durun bir boncuk takayim.:nazar:
ben daha yeni kalktim hemen kahvalti hazirlamaya gidiyorum gelirim sonra öpüldünüz sekerler haaaaa hemen adim sayicimida takayim her adim gecerli bakalim aksama kim daha cok adim atmis olacak..:dilcikar:

hamur işi, kızartma gibi ağır şeylerden, kola,meyve suyu gibi içeceklerden de uzak duruyorum-duracağım.
Bunlar bizim evde çok pişmez zaten. Ve hamur işi gerçekten çok kötü yapıyo ınsanı.

şimdi sana tavsiyem sabah güzelce kahvaltını yap.
2-3 dilim ekmek, peynir, zeytin. bazı otlardan vs..
sonra saat 10 da muhakkak ara öğün yapmalısın.
benim ara öğün seçeneklerim şunlar:

2 tane galeta,4 tane kuru kayısı,1 portakal-elma-mandalina,1 çay bardağı beyaz leblebi,eti form ürünlerinden,2 kuru kayısı+2 ceviz ya da badem,fındık gibi.

Bunlar çok güzel :) tamamdır o zaman yarından ıtıbaren ben de ara öğünümü bu seçeneklerden yararlanarak yıyeceım . tesekkur ederim :)

Bunlar dışında sunları da solemem lazım Oceon haberın olsun :) Oyle cok spor yapamıyorum maalesef. Spor salonuna yazılıyım ama en fazla haftada 2-3 gun gıdebılıyorum. Evde yapabildiğim kadarını yapacağım. Malum sınavlar fılan var cunku.

Son düzenleme:

Bunlar çok güzel :) tamamdır o zaman yarından ıtıbaren ben de ara öğünümü bu seçeneklerden yararlanarak yıyeceım . tesekkur ederim :)

Bunlar dışında sunları da solemem lazım Oceon haberın olsun :) Oyle cok spor yapamıyorum maalesef. Spor salonuna yazılıyım ama en fazla haftada 2-3 gun gıdebılıyorum. Evde yapabildiğim kadarını yapacağım. Malum sınavlar fılan var cunku.

ara öğün için diğer arkadaşlar daha tecrübeli.benim ilk ciddi diyetim valla:kedi:
onlar da tavsiyelerde bulunurlar bize.

spor işine gelince de çok yapamıyorsan bile muhakkak hareketini arttır.
haftada 2-3 gün salona gitsen, 2 gün de yürüyüş yapsan süper olur.
haftada 4 ya da 5 gün spor yaparsan bence verebilirsin.

ben hava durumuna göre haftada 5 gün 1 saat yürümeyi planladım ama bayağı tempolu şekilde.

bir de haftalık kg hedefin nedir?
ben haftada 1 kg vermeyi hedefledim.
az ya da çok olması durumuna göre o haftaki porgramımı gözden geçireceğim.

günaydinlarr..
masallah takim dört nalda. pazar günleri burda birilerini görmek cok zordu. durun bir boncuk takayim.:nazar:
ben daha yeni kalktim hemen kahvalti hazirlamaya gidiyorum gelirim sonra öpüldünüz sekerler haaaaa hemen adim sayicimida takayim her adim gecerli bakalim aksama kim daha cok adim atmis olacak..:dilcikar:

günaydın canım hoşgeldin..
kimdi bir uzman günde 1000 adım atmalısınız diyordu memhet öz dü sanırım.
bak bakalım kaç adım oluyor.

bir de haftalık kg hedefin nedir?
ben haftada 1 kg vermeyi hedefledim.
az ya da çok olması durumuna göre o haftaki porgramımı gözden geçireceğim.

Benimki de 1 olabilir. Ayda 4 kılo çok ıyı , belkı yavas olabılır ama saglam bır sekılde gıderız en azından. Benim yaklasık ,
16-18 kılo arası fazlalıgım var. Ve de haziran temmuz gibi göğüs ameliyatı olmayı planlıyorum. O zamana kadar kılolarımdan kurtulmayı planlıyorum , hızlı olması onemlı degıl. O yuzden ayda 1 ıyı bır hedef.

günaydınlarrrrrr... eşimle yok film yok pc bakalım derken sabahı etmişiz yattığımızda sabah 4.30 du eh sonra 11 de kalktık ancak kahvaltı faslı mutfağı toparladım derken sizede bir bakayım dedim şimdi eşim az daha kesitireyim dedi bende bu fırsat spor yapayım reyhan ablam sabah yazacağım ben 2 günlük raporumu seninkinide sabaha değerlendiririm ama çok güzel olacağını biliyorum sirkli sular içtim soğan suları yaptım eşimde bende diye tutturdu oda içiyor soğandı sirkeydikaydirigubbakcemile3 kaç gün içeceğiz diyor 15 gün dedim aksatma bari bende istiyorum senle bakalım ne işe yarayacakmış diye sayıklıyorkaydirigubbakcemile3 ama soğan suyu vücutta iltihabı atıyormuş erkeklerdede prostat iltihabını atıyormuş bir taraftan yaramasa bir taraftan yarar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 veriyorum ne yapayım hoşuma gitti benimle eşlik etmesi..
bu adam benim ses çıkarmasamda diyette ciddi olup olmadığımı seziyor ciddi yaptığımda bana eşlik ediyor bir yol bulup haydi hayırlısı yakında yürüyüşede çıkarız bizalkisalkisalkis sadece işte çok yoğun şimdi isteyemem...

ayy bu gece sabaha doğru kızım geliyor çok özledim anneciğimi 15 gün oldu mafoldumben

hadi gevezelik yapmıyımda pazar pazar az zamanım olur zaten spor yapimmmmm hepiizi öpüyorumŞeniz

Back
X