kallisim inanirmisin eslesmeyi yazarken yanina muzurluk olsun diye ciflesmeyi yazicaktim.. vaz gectim:roflol: simdiy azarken görmüyoruzya ifadelerimizi oyuzden :))) ama kafalar ayni isleyince akliniali
piacım çok güldüm ya hayırlısıyla eşleştik mart ta geldi amanınnn:kedi:
ay bende tarif cok piacım eskiler bilir :roflol:
hepsini kendim uydurdum, denemeler devam ediyor :roflol:
bazılarını da böğğ dersiniz diye yazmıyorum ama cok işime yarıyor. irmikli tatlıyı kessinlikle tavsiye ederim zemuszemus
biyocum yaz tariflerini aklına geldikçe irmiği bende yapıyordum canım tatlı istediğinde yine diyet şekerle yapsam merviş e zararlı olurmu acaba .
heeeeyy kızlar...
yemekteyiz in fragmanları yayında... netten izleyebilirsiniz :) esmer genç kız kardeşim ve ben de görünüyorum :)
bende gördüm çikolatam hemen seni aradım ama cebin kapalıydı sen çok tatlı görünüyordun .kardeşinde bir bakış fırlattıki bakalım neler yapmış diğerlerine .
Canım benim önünde ki yıllar sevdiklerinin yanında huzur ve sağlık içinde geçsin inşallah ...
bijom mutlu yıllar canım .inşallah kocanla ve kucağında bebişinle uzun sağlıklı ve mutlu nice yıllara....
Arkadaşlar eşleşme listemizi böyle yaptım itirazı olan ya şimdi konuşsun ya da hepimiz sıkılana kadar sussunaklinialirimsmile
2 eşleşme isteği geldi onları yamıyorum ona görede ayarladım biraz reyhan ablamıda ben bırakmak istemedim aklinialirimsmilesempatiksalakcinni
boncuk sadece akşamları katılabiliyor eğer oceanı takip etmekte zorlanacağını samıyorum ama eğer olursa diğer kişiler devraye girebilirler... birimizin motivesinden sonuçta hepimiz sorumluyuz..
Şu an itibari ile kaçamaklar kaldırılmıştır haftaya listede artı kilo alan kimse olmamalıdır sempatiksalakcinni 2 haftalık bir istikrar gösterelim sadece sonrası zaten gelecektir..bahara geç kalmayalım..
Bu haftayı gaza gelmemiz için çok hafif geçirmeye çalışalım lütfen.. örnek bir kaç liste bulayım sonrasınıda anlaşalım kimler yapar kimler yapamaz...
Pia - bijoux
tombili - çikolata
mersa - obur
ocean - boncuk
reyhan - kalliste
obur 77.0
ocean 82.2
boncuk 85.0
çikolat 75.0
bijoux
reyhan
kalliste
şikayetimiz yok canım .obur aman beni bırakıp kaçma önceki eşleşmede yanlız kalmıştım asılalım sıkı sıkı.
tamam kizlar gelsin bir resim cektireyim 13 nisana kadar bir hedef koyalimmi kallisim su kadar veririz diye ben bir düsüneyim ne kadar olabilir diye yada birakalim bakalim kac kilo gidecek sürprizde olur
bu çok iyi bizde oburla konuşup hedef belirleyelim neler yapacaz yazalım.
ablam bizim hedefimiz az olmalı biliyorsun veremiyoruz eskisi gibi eyvahedigeldismile
ben haftada yarım kilo diyebilirim ama çabalarsam bunu yapabileceğimi biliyorum senin içinde haftada 300 gr ile 500 gr arası bir şey olmalı ne dersin haftada yarımşar kilo versek ayda 2 kilo eder ama bu bize gaz olsun diye yazıyorum biliyorsun çabalarsak fazlasını yaparızyerimseniben..
ya bende adımsayar alıyım bari hemen hemde delikafaduldendelikafadulden eksik kalmıyım kesinlikla tahammül edemem:roflol:
bende adım sayarımı aldığım yere götüreyim bir türlü kullanamadım 1 senedir duruyor boşta.benim hedefimde aynı aslında haftada 500 gram .
ay tombisim ya sende beni güldürdün. hic duymadim o sarkiyi. ama kilo vermek fazladan enerji harcamak icin ideal hahahahah
sagol seker bende tüm takima basarilar diliyorum.. ama biz kazanacagiz.kallisimle.:lepi:
aman allahım rekabet ha ..oburcum hemen harekete geçmemiz lazım biz kazanmalıyız.bak kilo vermek için her yol mübah diyolar ona göre .:kedi:
uzun zaman sonra ilk kez bugün sahneye çıkıyorum,programım var bugün ve yarın akşam...ben çıkıyorum canlar,yarın çok fazla giremeyebilirim...
hadi kolay gelsin çikolatam ev hanımlığına dayanamadın dimi .çalışmak en güzeli.