- Konu Sahibi Cherry Mom
- #20.001
Günayyydıııın hanımlaaaar!
Herkese bol KİLO kayıplı haftalar olsun.İyi olan :hooray: olsun.
Hadi bakalım hodri meydan, her tür yol mübah demişsiniz.İnsanı baya bi gaza getirmişsiniz.
Sabahın 6.30 dan beri herkesin yazdıklarını sırayla okudum.Aklımda pek birşey kalmadı.
BİJouX ve Annenin Doğum gÜnÜ KuTlU oLsUn! Umarım geçen senelere göre bu seneniz daha güzel huzurlu ve sağlıklı geçer.
Pia ve Ocean bizden daha şanslı çünkü daha gençler ve inanın 30 yaşın altında kilo vermek daha kolay.Tecrübeler konuşuyor.Yaş ilerledikçe büyüme hormonu üretimiz durduğu gibi yetmiyor birde düşmeye başlıyor.Yetmiyor birde doğum olayları üstüne tuz biber.Ha birde menepoz olayıda işin içine girdiyse durum daha zorlaşıyor.
Mersaaaa takım arkadaşım, eşim ne etcez biz?Sen hep akşamları mı yazabiliyorsun?Ben sabahları kızları okula gönderdikten sonra yazabiliyorum.Yani bu saatler oluyor.Akşam üstü belki ama akşamları nete girmek bir yana bilgisayarın başına geçmem bile imkansız.eyvahedigeldismileNeyse ortak bir yol buluruz,yeterki gönüller bir olsun.
Şimdi haftasonu yediklerimi yazayım hatırlarsam tabiiibilmiyorumkismileCuma akşamı hesapta tavuk ve patates salatası yiyecektim.Onu yerine booolca etli nohut ve sadece1 kaşık pilavla booolca yeşil salata yedim.
Cumartesi sabah geç kalktım.10.30 da etrafı topla makina boşalt doldur derken sanırım12 de kahvaltı ettim.DEeee ne yedim.2-3 dilim ekmeklebeyazpeynir ve 1 tatlı ksaşığı reçel.Arada bir yeşil elma.Akşam cuma yiyemediğim tavuk ve patates KIz bana MErsa alsanaalsanasmileçünkü kocaman bir tabak kızarmış patates yedim.Yetmedi üstüne T.V. izlerken oturdum bir tabakta haşlanmış kestane yedim.eyvahedigeldismilee hak ettim dayağı.
Dün dün dün tamam hatırladım.Sabah pardon gene öğlen 3 dilim ekmekle beyaz peynir+2-3dlm hindi salam vallaha çok ince kesilmiş+azıcık reçel ve çay
Akşamüstü 1 yeşilelma kestim ama ne kadarını ben yedim bilmiyorum.Çünkü kızlar elimden birer parça aldılar.Akşam bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile ay vallaha kafam çalışmıyor.Dur aklıma gelecek.1 kaşık pilav+1 kaşık püre+5-6 köfte+bolca salata+2 adet zeytinyağlı dolma işte en kötüsüüüü geliyor.Yarım künefe yedim.:kediaha sonra birde kahve içtim.yok yok başka birşey yemedim.Daha ne yiyeceksem.
günaydın oburcum sakın oburluk ettim demeee

eyvah bu okuduklarım gerçek olamaz cumartesi hem kızartma hem kestane üstelik akşam
pazar günü akşamda pilav püre dolma hepsi karbonhidrat üstüne bide künefe naptın sen oburum yaaaa.
eşim seninde deiğin gibi netcez biz ?bu günü çok iyi götürelim bak sıkı rakiplerimiz var valla reyhan abla kalliste ikilisi çok hızlı başladılar reyhan abla biz birinciyiz diyor ona göre.ben sana kızacam kaçırdığında sende bana hiç acıma.akşamları elimizden geldiği kadar karbonhidrat az alalım suyumuzuda bol içelim anladığım seninde tatlıya düşkünlüğün var ben onun için destek bir ürün kullanıyorum istersen adını veririm bana çok iyi gelmişti .ben sabahlarıda girerim ne zaman fırsat bulursam .spor yapıyormusun onuda yaz ben bu gün başladım.