Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günayyydıııın hanımlaaaar!
Herkese bol KİLO kayıplı haftalar olsun.İyi olan :hooray: olsun.
Hadi bakalım hodri meydan, her tür yol mübah demişsiniz.İnsanı baya bi gaza getirmişsiniz.
Sabahın 6.30 dan beri herkesin yazdıklarını sırayla okudum.Aklımda pek birşey kalmadı.
BİJouX ve Annenin Doğum gÜnÜ KuTlU oLsUn! Umarım geçen senelere göre bu seneniz daha güzel huzurlu ve sağlıklı geçer.
Pia ve Ocean bizden daha şanslı çünkü daha gençler ve inanın 30 yaşın altında kilo vermek daha kolay.Tecrübeler konuşuyor.Yaş ilerledikçe büyüme hormonu üretimiz durduğu gibi yetmiyor birde düşmeye başlıyor.Yetmiyor birde doğum olayları üstüne tuz biber.Ha birde menepoz olayıda işin içine girdiyse durum daha zorlaşıyor.
Mersaaaa takım arkadaşım, eşim ne etcez biz?Sen hep akşamları mı yazabiliyorsun?Ben sabahları kızları okula gönderdikten sonra yazabiliyorum.Yani bu saatler oluyor.Akşam üstü belki ama akşamları nete girmek bir yana bilgisayarın başına geçmem bile imkansız.eyvahedigeldismileNeyse ortak bir yol buluruz,yeterki gönüller bir olsun.
Şimdi haftasonu yediklerimi yazayım hatırlarsam tabiiibilmiyorumkismileCuma akşamı hesapta tavuk ve patates salatası yiyecektim.Onu yerine booolca etli nohut ve sadece1 kaşık pilavla booolca yeşil salata yedim.
Cumartesi sabah geç kalktım.10.30 da etrafı topla makina boşalt doldur derken sanırım12 de kahvaltı ettim.DEeee ne yedim.2-3 dilim ekmeklebeyazpeynir ve 1 tatlı ksaşığı reçel.Arada bir yeşil elma.Akşam cuma yiyemediğim tavuk ve patates KIz bana MErsa alsanaalsanasmileçünkü kocaman bir tabak kızarmış patates yedim.Yetmedi üstüne T.V. izlerken oturdum bir tabakta haşlanmış kestane yedim.eyvahedigeldismilee hak ettim dayağı.
Dün dün dün tamam hatırladım.Sabah pardon gene öğlen 3 dilim ekmekle beyaz peynir+2-3dlm hindi salam vallaha çok ince kesilmiş+azıcık reçel ve çay
Akşamüstü 1 yeşilelma kestim ama ne kadarını ben yedim bilmiyorum.Çünkü kızlar elimden birer parça aldılar.Akşam bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile ay vallaha kafam çalışmıyor.Dur aklıma gelecek.1 kaşık pilav+1 kaşık püre+5-6 köfte+bolca salata+2 adet zeytinyağlı dolma işte en kötüsüüüü geliyor.Yarım künefe yedim.:kedi:Daha sonra birde kahve içtim.yok yok başka birşey yemedim.Daha ne yiyeceksem.

günaydın oburcum sakın oburluk ettim demeee:oklava:
eyvah bu okuduklarım gerçek olamaz cumartesi hem kızartma hem kestane üstelik akşam
pazar günü akşamda pilav püre dolma hepsi karbonhidrat üstüne bide künefe naptın sen oburum yaaaa.
eşim seninde deiğin gibi netcez biz ?bu günü çok iyi götürelim bak sıkı rakiplerimiz var valla reyhan abla kalliste ikilisi çok hızlı başladılar reyhan abla biz birinciyiz diyor ona göre.ben sana kızacam kaçırdığında sende bana hiç acıma.akşamları elimizden geldiği kadar karbonhidrat az alalım suyumuzuda bol içelim anladığım seninde tatlıya düşkünlüğün var ben onun için destek bir ürün kullanıyorum istersen adını veririm bana çok iyi gelmişti .ben sabahlarıda girerim ne zaman fırsat bulursam .spor yapıyormusun onuda yaz ben bu gün başladım.

Gunaydınlarr. ... Oceeaan :) ben hemen rapor vermek ıstıyorumm

Dunn sabah sutle nesfit yedim bir kase. 9.30 gibi
Ondan sonra 12.30 da kepeklı ekmek arasında 2 dılım çökelek yedım.
Sonraa 5.30 da Bir servis tabagının 3.te birine tavuk sote, yıne 3te bırıne light yogurt (fazla degıldı) kalan bolumu de salata koydum. ve yedım salata nın yerı bı defa bosaldı tekrar koydumm:)

Bu arada salataya elma sirkesi koydukk :) 2-5 lutreye yakın su tukttımm dun.

Mersam ben haftanın iki günü 30dak aerobik 30 dk.step yapıyorum.Onun dışında evde yer kaplayan ve pas tutan bir adet stepperimla ,twisterım var.Birde masaj aletim var.Nedense bir türlü bir yerlerimi kaldırıp yapmıyorum.ıllaki bir dürtükleyen ve mecburiyet olacak.Yoksa ev işleri bir türlü bitmiyorr.Hani sıra spora gelemiyor.Gün içinde yediklerimi kısarım.Akşam yemeğime dikkat ederim.AMAAAA işte yemekten sonra tv seyrederken işin ucu kaçı veriyooor.

Son düzenleme:
Gunaydınlarr. ... Oceeaan :) ben hemen rapor vermek ıstıyorumm

Dunn sabah sutle nesfit yedim bir kase. 9.30 gibi
Ondan sonra 12.30 da kepeklı ekmek arasında 2 dılım çökelek yedım.
Sonraa 5.30 da Bir servis tabagının 3.te birine tavuk sote, yıne 3te bırıne light yogurt (fazla degıldı) kalan bolumu de salata koydum. ve yedım salata nın yerı bı defa bosaldı tekrar koydumm:)

Bu arada salataya elma sirkesi koydukk :) 2-5 lutreye yakın su tukttımm dun.

canım, yediklerin güzel görünüyor ama öğünler arası çok uzun ve de ara öğün yok.
öğünler arası 2 saatten fazla uzun olmasın.
mesela 9.30 da kahvaltı yapmışsın en geç 12 de bi ara öğün yapmalıydın.
sonrasında 2.30 gibi yine bi ara öğün yapmalıydın.
5.30 dan sonra da hiç bir şey yemedin mi?
7,30 gibi bir elma-yoğurtla beraber yiyebilirdin ya da portakal.

mesela ban sabah 1,5 dilim kepekli ekmek+ pınar beyaz yedim.
yeşil çayla beraber. saat 8 de yaptım.
şimdi saat 10, aç değilim ama ara öğünü atlamak yok.
eti formun pirinç patlaklı şeeysinden yiyorum adı neydi biskottu sanırım.bilmiyorumkismile

Mersam ben haftanın iki günü 30dak aerobik 30 dk.step yapıyorum.Onun dışında evde yer kaplayan ve pas tutan bir adet stepperimla ,twisterım var.Birde masaj aletim var.Nedense bir türlü bir yerlerimi kaldırıp yapmıyorum.ıllaki bir dürtükleyen ve mecburiyet olacak.Yoksa ev işleri bir türlü bitmiyorr.Hani sıra spora gelemiyor.Masaj aletini akşamları T.V seyrederken kullanayım dedim.Hani nasıl olsa oturuyorum.Oturduğum yerden orama burama yağ sürüp masaj aletini kullanırım dedim.DEDıM DEeee benim muhteşem adamım çok ses yapıyor dedi.Müsade etmedi.:olmaz:Tv seyrederken atıştırmayayım elim meşgul olsun dedim.Dantel yapayım dedim.:umursamaz:Işık rahatsız ediyor dedi.:olmaz:3 lamba yerine tek lamba yaktı.Elektriktende tasaruf etttik.Çok iyi oldu.Tamam o zaman örgü öreyim ,örerken fazla bakmıyorum.Yeterki birşey yemeyeyim hemde uyumayayım.Evvet sıkı dur.Bu seferde şişlerin çıkardığı ses rahatsız ediyor dedi.sempatiksalakcinnikafamçokkarıştı
Gün içinde yediklerimi kısarım.Akşam yemeğime dikkat ederim.AMAAAA işte yemekten sonra tv seyrederken işin ucu kaçı veriyooor.

:roflol::roflol:şaka gibi ya inanamıyorum..
her yaptığına bi bahane bulmuşkaydirigubbakcemile3

canım, yediklerin güzel görünüyor ama öğünler arası çok uzun ve de ara öğün yok.
öğünler arası 2 saatten fazla uzun olmasın.
mesela 9.30 da kahvaltı yapmışsın en geç 12 de bi ara öğün yapmalıydın.
sonrasında 2.30 gibi yine bi ara öğün yapmalıydın.
5.30 dan sonra da hiç bir şey yemedin mi?
7,30 gibi bir elma-yoğurtla beraber yiyebilirdin ya da portakal.

mesela ban sabah 1,5 dilim kepekli ekmek+ pınar beyaz yedim.
yeşil çayla beraber. saat 8 de yaptım.
şimdi saat 10, aç değilim ama ara öğünü atlamak yok.
eti formun pirinç patlaklı şeeysinden yiyorum adı neydi biskottu sanırım.bilmiyorumkismile

evet ama söyle oldu mesela 5.30 da oturduk 6 6ceyrek gbı kalktık fılan ondan sonra yarım saat 1 saat ısler vardı onları yaptmm zaten cok yorgndm karnımda sıstı yemeym dedm uzandm :S :(

tamamdır bundan sonraaa ara ogun atlamak yok :)

kızlar benim çıkmam gerekiyor daha sonra yine uğrarım oburum dikkat et özellikle akşamlarıda girmeye çalışalımki birbirimizi frenleyelim .

günaydın kızlar
dün 2 saat yürümüştüm chococum sabah kahvaltıda 2 dilim ekmek peynir yumurta zeytin ve bolca çeşitli yeşillik yedim harika bir kahvaltıydı. kahvaltıdan sonra dışarı çıktık bundan sonrası çok düzenli olmadı ama malesef benim pazarlarım böyle oluyor. akşama kadar ara ara 1 avuç fıstık yedim 1 çeyrek simit yedim 1 dilim ekmekle 1 köfte yedim. akşam yemeği olarakda ıspanak yoğurt 1 dilim ekmek yedim. dünkü halimi hiç beğenmedim ama hafta içi daha iyi oluyorum dün yürüyüş yaptığım da güzeldi şimdi biraz işlerim var osnra yine gelirim aranıza.

hepinize günaydınlar..
güzel bir gün geçirmemiz dileğiyle...
canımcım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın kızlarrrr
yürüyüşümü yaptım geldim hava inanılmaz sıcak bahar geldi burda ter içinde kaldım daha duşumu almadan buraya oturdum napıyosunuz bir bakim dedim.
mersacım burasıda kaç gündür çok sıcak aynen bahar gibi sadece yatmakta yatmaya kaloriferi yakıyorum...

.Hatalı olsam sorun değilde sırf onu susturmak için bazen özür diliyorum.İşte o beni çok rahatsız ediyor.

oburcuğum allah sana sabır kocanada nezaket saygı versin ne diyelimsempatiksalakcinni
özür dilemeye devam edersen daha çok üzülürsün onu susturmak için asla konuşmayacaksın duymayacaksın benden söylemesi önceleri neden sustuğuna anlam veremeyecek daha çok konuşacak daha sonralarıda onu takmadığın duymadığın için sinir olacak fakat az sabır edersen oda hatasını anlayıp davranışlarını değiştirecekti..sempatiksalakcinni

benimde kızım uyandı sohbet ettik çok öslemişimopuyorumnanaktan

reyhan ablamada not düşeyimdelikafaduldendelikafadulden ablam takım içinde birinciyiz herkeşçikler kaçamak yapmış yine ama biz de cokacimcoook ciddi sağlıklı beslenme delikafadulden ay ne güsel bir duygu mutluluk vericiopuyorumnanaktan

Adamın işi zaten herşeye bir kulp bulmak.Onun için genelde canıma tak etmedikçe onunla tartışmaya girmiyorum.Çünkü eninde sonunda alem edip kullem edip kendisi haklı çıktığı gibi birde üstüne özür diletiyor.Hatalı olsam sorun değilde sırf onu susturmak için bazen özür diliyorum.İşte o beni çok rahatsız ediyor.

tartışmaya girsen sinirlerin daha fazla bozulur zaten.
onu da öyle kabullenip idare edeceksin o zaman..
ama içinde kalmasın söyle, sen sırf sus diye özür diliyorum de.:kızgın:

evet ama söyle oldu mesela 5.30 da oturduk 6 6ceyrek gbı kalktık fılan ondan sonra yarım saat 1 saat ısler vardı onları yaptmm zaten cok yorgndm karnımda sıstı yemeym dedm uzandm :S :(

tamamdır bundan sonraaa ara ogun atlamak yok :)

tamam canım akşam yemesen sorun olmaz ama
gündüz muhakkak ara öğün yap, metabolizmamızı canlı tutmak zorundayız.

oburcuğum allah sana sabır kocanada nezaket saygı versin ne diyelimsempatiksalakcinni
özür dilemeye devam edersen daha çok üzülürsün onu susturmak için asla konuşmayacaksın duymayacaksın benden söylemesi önceleri neden sustuğuna anlam veremeyecek daha çok konuşacak daha sonralarıda onu takmadığın duymadığın için sinir olacak fakat az sabır edersen oda hatasını anlayıp davranışlarını değiştirecekti..sempatiksalakcinni

benimde kızım uyandı sohbet ettik çok öslemişimopuyorumnanaktan

,,,,,,,,,,,,,,,,

Son düzenleme:
Saol zaten o şekil kabullendim.Sussun diye özür dilediğimi hissetiği anda daha çok üstüme yürüyor.kaydirigubbakcemileBirde senin dediğini yaparsam vay halime.:olmaz:Yani aşağısı sakal yukarsı bıyık.laelaelaelaelae4 sene gezdik.17 senedir evliyiz.halaaa alışamadımya ben ona şaşıyorum.Söylediği en ufak şey beni kırıyor.Yahu insan biraz kaşarlanır.Kendime kızıyorum.Anneannesi bana" kızım allah insana 2 külak vermiş.Birinden girsin diğerinden çıksın."demişti.Ne hikmetse 2. kulağımdaki tıkacı çıkaramıyorum söylediği herşey canı acıtıyor.Genede tavsiye için teşekkür ederim.a.s.

aman o zaman bi aile faciasına sebep olmamayımeyvahedigeldismile
neyse iyisi mi ben karışmayayım:1no2:

Ay kıyamam yaa insanı psikolojikman çökertiyorlar işte çocuklara vs sinirlenip ceza vermekte neymiş psijolojik olarak normal değil kesinlikle tedavi olmalı bu tür insanlar kaç yaşında eşin oburcuğum...

bizimde tartıştığımız kavgalı zamanlarımız oldu halada olur olmasıda normaldir ama siniri çocuktan çıkartmak vs ne demek canım o çocuğun o babaya saygısı olurmu hiç sonra, benim eşim sadece ufaklıkla atışır hemen ardından gülüşürler oda çok konuştuğu için fabrikada aşırı gürültü var çok konuşunca tv izlerken sesler karışıyor azıcık sessiz ol diye söylenir ama sonra hemen kalkar kızından özür diler koskoca adamlarla uğraşıyorum tahammül sınırım kalmıyor bazen bende sizi üzüyorum der pişman olur, bizimkide çok şey yaşadık çok huyunun değişmesini sağladık memnun olmadığımız yönler çok vardı ama yaş ilerledikçe değişti fakat asla kızlarını üzen bir insan değil onların istedikleri olmayacak bir şeyden sebep üzülecekler diye ödü patlar...

Back
X