canım benim,hem çok sevdiğimden,hem de senin için taktım :)
canım benim aslında çok özel bişey değildi vaktim olmadığı için o kadar oldu .ama sen onu çok güzel olmasada nezaketinden taktın .ince ruhlu çikolatam benim.söz sana daha güzelinide yapacam hele bide bebişleriniz olsun senin ve bijomun ve tabiki cedricin neler yaparım ben onlara...
evet ya süper tespit,hiç görüşmediğin arkadaşın,senin yolladığın bir şalı takıyor ve tv de :))
evt çok değişik bir duygu .tv başında beni görsen çocuk gibiydim yani internette seyredebildim .
evet haklısın mersam,bu yaz bu işi bitirmek lazım,elimden geleni yapıyorum.ben de 3 gündür spor yapıyorum.
bitirecez allahın izniyle yazın daracaık kotları giyecez ayy ahayali bile çok güzel.
adaletsiz bir yarışma olsa da :) bu tarz şeyler iyidir.umarım kızın kazanır.sen hele bir kenarda dur,parasız da verirsin sen :)))
çikolatam niye adaletsiz dedin merveye 7 kilo fazlamı olmazsa onu 6 yaparız .bende epilasyon sözü verdim reklamlarda çıkıyor başlangıç seti diye 150 de benden gidecek 6 kiloya iyi para valla .keşke banada böyle tekliflerle gelseler.ama bayağı hırs yaptı 2 gündür inşallah işe yarar.
[
alkisalkisalkisŞenizHerkesi tebrik ederim kocaman kocaman öpücükler.Vallaha herkese rağmen kilo vermeyi becerdik ya helal bize.Tam gaz yaza çıtır kızlar olarak gireceğiz.
Bu eşleşme işi kimin fikriydi harika oldu.opuyorumnanaktanAman kaçıracağım ayıp olacak ,biz daha çok kilo verelim diye gayret edince bayağı iyi oldu.
Mersam ve takım arkadaşlarım saolun sizin desteğniz olmasa ben bu hafta çökmüştüm.İyiki varsınız!....opuyorumnanaktan
canım eşim benim sen süper gidiyorsun bende idare eder durumdayım bak bende senin sözünü dinledim dün meyve yedim sen arada bana su içmediğimede kız en büyük eksiğim benim.bu hafta sende bazı sorunlar vardı galiba ama ben kaçırdım sanırım .umarım önemli bişey değildir sakın moralini bozup kendini bırakma .benim en büyük korkum depresyona bir girersem diyet felan hiç bişey kalmaz aman allah korusun .elimizden geldiğince hepimiz birbirimizi desteklersek her sorunu aşarızda zayıflarızda.(ay şey gibi oldu çocukta yaparım kariyerde)
ay canım çok teşekkür ederim:kedi:
benim hedefim daha fazlaydı ama pek yürüyemedim ondan az oldu.
bu hafta daha bi azimliyimsüprizzzzz
olsun canım buda çok iyi bir kere başladınmı gerisi gelir sen inancını kaybetme yeterki.