Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ya ben ne şanssız bir insanım böyle... azıcık dolarım vardı kenarda,söylemesi ayıptır, bugün bozdurdum onları,birşeyler almak için... meğer yükselişe geçmiş,yarın öbürgün daha da yükselecekmiş...şimdi haberlerde gördüm akannehir bende şans olsa erkek doğardım zati :kızgın:

ya ben ne şanssız bir insanım böyle... azıcık dolarım vardı kenarda,söylemesi ayıptır, bugün bozdurdum onları,birşeyler almak için... meğer yükselişe geçmiş,yarın öbürgün daha da yükselecekmiş...şimdi haberlerde gördüm akannehir bende şans olsa erkek doğardım zati :kızgın:

yok tıss öle deme erkek olup ne yapacaktın ıyyyyyy boşver şunlarısositososito kadın olmak gibisi varmı yahuuusositosositosositososito

sağlık olsun de canım boşver sağlıktan ötesi yok dolarda yerine gelir herşeyde düzelir...

yaa reyhan ablam ben sana yazamadım ne yaptım ne ettim çok düzgü gidiyorum ama bunu bil sadece bana pc sırası gelmiyor eşimle çocuklar kavga ediyor neyse bir kaç gün sonra eşim işbaşı yaınca düzene gireriz...

arkadaşlar , az önce bir topicde okudum bu sözü,çok motive edici buldum...paylaşaım dedim.

unlu top model kate moss demiş ki hıc bırsey hıc bır yemek zayıflık kadar lezzetli değildir...

B .!.:
ahh canım ablam..ne demek bana ne oluyorsa..sen benim canımcım,ablacığımsın...senin benimle gururlanman,beni asıl mutlu eder. sağol..izlemek için uykusuz da kalmış,canım benim...çok sağol güzel sözler için.seni seviyorum opuyorumnanaktanB]

bende seni seviyorum cikolatamŞeniz

alkisalkisalkisalkisalkisalkis süperrr canim meyve yemissinn.. buna cok sevindim.. liste iyi sen iyisin spor yapmissin su icmissin..bende dün gece diyet listelerine yeniden baktim bir tane buldum ama cok düsük kalorili..ama uzun süredir az yemekle yapiyoruz ve ben hic ilerleyemiyorum.. oyuzden denemeyi dusunuyorum 600 kcl ben ilaveler yaparak bazi günler zenginlesitirim diyorum .. ins dün gece cikardim listeyi buhafta yapmayi dusunuyorum

bende yazayim günümü

sabah: maydonozlu kirmizi soganli yumurta salatasi,1 dilim kepek ekmegi, kk yarisi kadar peynir,3 zeytin, 3 tatli kasigi pekmez
ara:3 adet diyet biskuvi
ögle: 1 tabak bezelyeli patates yemegi ve 200gr yogurt
ara 1 mandalina
aksam (disardayim) henuz yemedim.. bijoma sadik kalip sadece yesil salata yemeyi düsünüyorum
suyumu cayimi ictim
ay meyve yedim pia ama sen kızdın diye yoksa hiççç canım istemiyor ha :roflol: 600 kalori cok az ya zor olur gel senle ayarlayalım 5 gün 5 gıda yapalım yine ne dersinnn :jeyyar: dün biraz karbonhidrat ağırlıklı yemişsin ama akşam ne yedin bilmiyorum belki dengelemişsindir, olmadı bugün dengelersin.. ben bu sabah tartıldım nedense şişmiş çıktım hafta içi yaptığım 2 kaçamak neden olamaz sanıyorum eh kıyafetlerde de sorun yok bilmiyorum neden böyle oldu anlamadım çok fazla 63,5 çıktım.. bu hafta bunu 62,0 a falan getirmem lazım elimden geleni yapıcam.. belki yarın başlarım ben 5 gün 5 gıdaya bakiyim senden gelecek cevaba göre..

dur kız ben de gidip bakayım tansaş a,merak ettim...ben de severim kupaları :)

cedricim hoşgeldin.nolur zorlama ruhunu,bekle,inan herşey sonunda senin istediğin gibi olacak...
ben her zaman görüşmeye hazırım..öpüyorum
baktın mı kızzz kupalara -tatlicadiarzu-

1-2 haftaya ben de ist teyim hadi ayarlayınn görüşelim :lepi:

bugün yediklerimi yazayım önce :

sabah: az peynir, yumurta,3-4 zeytin,1 çay kş bal, 1,5 dilim tam buğday ekmeği

ara : 1 muz ,1 avuç kuru meyve

öğlen : kepekli tost (dışardaydım)

ara: 1 elma

ara: 1 kase nesfit,1 bardak süt

akşam : kıymalı soğanlı yumurta, 2 dilim ekmek (bu öğünümü beğenmedim ama kıyma vardı,çözdürmüştüm ve kullanmam gerekiyordu bozulmasın diye)

not : acıktıkça beyaz lahanayı çiğ olarak yiyorum.
dün spora gittim : 20 dk yürüyüş,15 dk bisiklet,15 dk eliptik bisiklet,5 dk twist,5 dk kürek
bugün : spora gidemedim,sadece 45 dk yürüyüş yaptım...
bence az biraz daha azaltman lazım çikolatım yediklerini :kedi:

arkadaşlar , az önce bir topicde okudum bu sözü,çok motive edici buldum...paylaşaım dedim.

unlu top model kate moss demiş ki hıc bırsey hıc bır yemek zayıflık kadar lezzetli değildir...
hakikaten de öyle akannehir

günaydın herkeseee a.s.
eşimi yolladım çayımı aldım geldim, bugün evdeyim işim de yok pek.. o yüzden oyalanıcam buralarda biraz da ders çalışırım vs..

günaydın herkeseee a.s.
eşimi yolladım çayımı aldım geldim, bugün evdeyim işim de yok pek.. o yüzden oyalanıcam buralarda biraz da ders çalışırım vs..

günaydın bijocum bende yürüyüşümü yaptım kızımla beraber 40 dakika ama .merveşin dersanesi vardı ona yetişabilmek için az yürüdük.bende çayımı aldım oturdum.birazdan aşağı inecem muhasebede biraz sorun var bütün gün onlarla uğraşırım heralde.:sinifsinif:

heyy takimimmm harikasinizzz.. süppersiniz.. herkes ne güzel kilolar vermis herkesi tek tek kucakliyorumŞenizŞenizŞenizŞeniz

evet bencede harika bir takımız.

saol bijommm.. onumuzdeki aylarda 2 hafta kampi olucak.. ileride hic dusunmuyoruz profesyonel basketci olucak diye birsey yok.. ama takim ruhu.. orda basarmaya calismasi,, ordaki cocuklarin arasindan siyrilmasi anlasmasi, paylasmasi hersey cok onemli .. özellikle bu yaslarda..

ne güzel spora başlaması hele takım ruhu benim de kızlarımda en çok istediğim şeylerden biriydi ama burda imkanlar daha kısıtlı .en zevk alarak ve eniyi yaptıkları spor yüzme ama burda o imkan yok ne yazıkki .bir ara tenise heveslendiler herşeyi aldım bir sürü masraf yaptım ama oda kaldı .çok sevindim canım inşallah çok daha büyük başarılarını görürsünüz.

mersam sali sen gönderdin ama ben bile okadar mutlu oldum ki taaa ilk basta söylediginde bile.. bencede cok ince bir davranis.. bende cok mutlu oldum ne guzel insanlarla tanismisim diye..
evt piacım bende aynı düşünüyorum çok ince bir davranış .hepiniz çok güzel insanlarsınız hepinizi çok seviyorum.sizlerle tanıştığım için çok şanslıyım.

güzel takimim masallah masallah hepinizi kucakliyorum tebrikler ediyorum cok güzel kilolar vermissiniz galiba rekor tombisimde. ama hepinizde cok basarilisiniz

canım ablam bu hafta süper gidiyoruz sen ne kadar verdin sende yazsana .toparlanmışsındır inşallah biraz .tombili harika gidiyor benim eşimde öyle herkes süper....

canım benim,hem çok sevdiğimden,hem de senin için taktım :)
canım benim aslında çok özel bişey değildi vaktim olmadığı için o kadar oldu .ama sen onu çok güzel olmasada nezaketinden taktın .ince ruhlu çikolatam benim.söz sana daha güzelinide yapacam hele bide bebişleriniz olsun senin ve bijomun ve tabiki cedricin neler yaparım ben onlara...

evet ya süper tespit,hiç görüşmediğin arkadaşın,senin yolladığın bir şalı takıyor ve tv de :))

evt çok değişik bir duygu .tv başında beni görsen çocuk gibiydim yani internette seyredebildim .

evet haklısın mersam,bu yaz bu işi bitirmek lazım,elimden geleni yapıyorum.ben de 3 gündür spor yapıyorum.

bitirecez allahın izniyle yazın daracaık kotları giyecez ayy ahayali bile çok güzel.

adaletsiz bir yarışma olsa da :) bu tarz şeyler iyidir.umarım kızın kazanır.sen hele bir kenarda dur,parasız da verirsin sen :)))
çikolatam niye adaletsiz dedin merveye 7 kilo fazlamı olmazsa onu 6 yaparız .bende epilasyon sözü verdim reklamlarda çıkıyor başlangıç seti diye 150 de benden gidecek 6 kiloya iyi para valla .keşke banada böyle tekliflerle gelseler.ama bayağı hırs yaptı 2 gündür inşallah işe yarar.

[
alkisalkisalkisŞenizHerkesi tebrik ederim kocaman kocaman öpücükler.Vallaha herkese rağmen kilo vermeyi becerdik ya helal bize.Tam gaz yaza çıtır kızlar olarak gireceğiz.
Bu eşleşme işi kimin fikriydi harika oldu.opuyorumnanaktanAman kaçıracağım ayıp olacak ,biz daha çok kilo verelim diye gayret edince bayağı iyi oldu.
Mersam ve takım arkadaşlarım saolun sizin desteğniz olmasa ben bu hafta çökmüştüm.İyiki varsınız!....opuyorumnanaktan

canım eşim benim sen süper gidiyorsun bende idare eder durumdayım bak bende senin sözünü dinledim dün meyve yedim sen arada bana su içmediğimede kız en büyük eksiğim benim.bu hafta sende bazı sorunlar vardı galiba ama ben kaçırdım sanırım .umarım önemli bişey değildir sakın moralini bozup kendini bırakma .benim en büyük korkum depresyona bir girersem diyet felan hiç bişey kalmaz aman allah korusun .elimizden geldiğince hepimiz birbirimizi desteklersek her sorunu aşarızda zayıflarızda.(ay şey gibi oldu çocukta yaparım kariyerde)

ay canım çok teşekkür ederim:kedi:
benim hedefim daha fazlaydı ama pek yürüyemedim ondan az oldu.
bu hafta daha bi azimliyimsüprizzzzz

olsun canım buda çok iyi bir kere başladınmı gerisi gelir sen inancını kaybetme yeterki.

dünki raporumuda verimde çıkiyim ondan sonra.
oburcum ben senin dünki yaptıklarını göremedim belki kaçırmışımdır yine .neyse sen beni denetle bende bulunca senin yaptıklarına bakarım.
dün sabah:1 dilim kepek ekmek 1 dilim beyaz peynir yeşil biber.
ara:çok acıktım bir parça peynir ve yarım dilim kepek ekmek yeşillik.
öğlen:1 kase yağsız sebze çorbası.çorbanın tamamını 1 kaşık yağla yaptım.
ara:kuzenime uğramıştım elmalı tart yapmış yarım dilim ondan yedim.
akşam:yemek canım istemedi bir parça tavuk attım ağzıma .onuda protein olsun diye.ve seni dinledim1 elma yedim .hepsi bu kadar.

Mersa'mmmm hayatım ben dün sabahtan girdim.Evelsi gün yediklerin için seni denetledim.Ama sanırım sen arada yazımı kaçırmışsın.Hayattıım senin meyven ve salatan nerde???.... bir baksan çok yememişsin bir baksan az yemişsin,ama bağırsakları hareketlendirecek sebze ,meyve ,su ortalarda yok.
Barbunya zeytinyağlı değildir umarım?.....Tekrar tekrar okuyorum yediklerini karbonhidrat ve protein ağırlıklı gibi geldi bana.akşam yediğin yemişler güzel onlar biraz bağırsakları çalıştırır.Sporun alasını zaten hastanede ve sokakta koşuştururken yapmışsın.

oburcum şimdi gördüm bu yazıyı tamam düzensiz yiyorum haklısın bak meyveye de başladım .ama barbunyaya niye umarım zeytinyağlı değildir demişsin onu anlamadım.zeytinyağlı yapıyorum ama çok az koyuyorum bir tencereyi 2 kaşık yağla pişiriyorum .salatamda kereviz yemişim ya tısssss.akşam elimden geldiğince karbonhidrat değilde protein almaya çalışıyorum.sen söyle canım yanlışlarımı ha bu arada söz bu gün daha çok su içip onuda yazacam.

dünki raporumuda verimde çıkiyim ondan sonra.
oburcum ben senin dünki yaptıklarını göremedim belki kaçırmışımdır yine .neyse sen beni denetle bende bulunca senin yaptıklarına bakarım.
dün sabah:1 dilim kepek ekmek 1 dilim beyaz peynir yeşil biber.
ara:çok acıktım bir parça peynir ve yarım dilim kepek ekmek yeşillik.
öğlen:1 kase yağsız sebze çorbası.çorbanın tamamını 1 kaşık yağla yaptım.
ara:kuzenime uğramıştım elmalı tart yapmış yarım dilim ondan yedim.
akşam:yemek canım istemedi bir parça tavuk attım ağzıma .onuda protein olsun diye.ve seni dinledim1 elma yedim .hepsi bu kadar.

Günaydın hayatım henüz dün yediklerimi yazmadım.Senin liste harika bu hızla biz fark atacağız herhalde.Suyu unutma!!!!!........
Ben dün sabah bi kase az sütlü nesfit
30 dak step 30 dk.aerobik yaptım.
öğlen kk peynirle 2 çaliston biberle bir simit
ara 1 adet armut
akşam sebzeli tavuk 2 çatal havuç salatası
gece :oklava: bir avuç tuzlu yerfıstığı 2-3 kupa çay +1 kupa form çayı içtim.
Bu sabahta az sütlü nesfitimi yedim.Şimdilik bu kadar.Daha sonra fırsatım olurasa gene gelirim.Görüşmek üzere.

Haaaaa haaaa sana su iç diyorumda sanki ben içiyorum.Bana daha çok senin hatırlatman lazım.Bazen günde 1 bardak su içiyorum.ınsan su içmeyi unutur mu? Ben unutuyorum.

Selaam gençlerr ve kendini genç hissedenlerrr:sm_cool: Nasılsınız ?
Gecmısı okuyuncaa cok sevındımm herkes guzel guzel kılolar vermıs kaydirigubbakcemile2
Sevgili eşim Oceaann tebrık ederim cnmm böyle devam edelimm ,,, hepimiz bu işi başarıcazz :)

Herkesi tebrik ediyorumm:)
:içelim:

:roflol::roflol::roflol: bu söz varya az önce bizim evde ki duruma cukk oturdu :roflol:amma velakin söyleyemiyorum:kedi:

olmaz ama kallisim hep böyle merakta bırakıyorsun vallahi...cevap isterim :1closedeyes:

baktın mı kızzz kupalara -tatlicadiarzu-

1-2 haftaya ben de ist teyim hadi ayarlayınn görüşelim :lepi:

bence az biraz daha azaltman lazım çikolatım yediklerini :kedi:

hakikaten de öyle akannehir

kupalara daha bakamadım bijom,bir tansaş bulmam lazm önce.ben hiç tansaşa gitmem de.. bizim burda varmış ama nerde olduğunu bilmiyorum...

bijom çok olmuş yediklerin demişsin,bir de çok olanın hangisi olduğunu yazaydın ya ... :)
eğer kıymalı yumurta olduğunu söylersen,onu ben de beğenmedim ,her zaman yapmam..onun dışında da başka birşey göremiyorum canım...sen söyle

mersam,yarışın adaletsizliğini espri olarak söyledim. baba daha çok kg verecek,daha az para alacak,kız daha az kg verip daha çok para alacak :)) ama olsun iyi olmuş,inş gaza gelir de,verir...

günaydinlar.
gece kar yagdi ama simdi erimis.. bu kis gecsin artik ya. bahar gelsin icim krardi iyice,

adim sayicimi takip evimin islerini yapayim biraz sonrada yürürüm kosu bandinda
gününüz cok güzel gecsin öptüm hepinizizemuszemus

bugün yediklerimi yazayım önce :

sabah: az peynir, yumurta,3-4 zeytin,1 çay kş bal, 1,5 dilim tam buğday ekmeği

ara : 1 muz ,1 avuç kuru meyve

öğlen : kepekli tost (dışardaydım)

ara: 1 elma

ara: 1 kase nesfit,1 bardak süt

akşam : kıymalı soğanlı yumurta, 2 dilim ekmek (bu öğünümü beğenmedim ama kıyma vardı,çözdürmüştüm ve kullanmam gerekiyordu bozulmasın diye)

not : acıktıkça beyaz lahanayı çiğ olarak yiyorum.
dün spora gittim : 20 dk yürüyüş,15 dk bisiklet,15 dk eliptik bisiklet,5 dk twist,5 dk kürek
bugün : spora gidemedim,sadece 45 dk yürüyüş yaptım...

valla ben beğendim her zaman insan öğlen et akşam sebze ikilisini tutturamayabiliyor napalım yani boşver harikasın sporun süper meyven var benim yapamadığımı yapıyorsun ama ben de yedim dün yazıcam az sonra. ve dün için daha düzenli bir program gördüm karşımda sebze açığını zaten lahanayla tamamlıyorsundur harika aynen devam hayatım
ben de su göremedim unuttun yazmayı herhalde maydonoz suyu ne alemde nasıl gidiyor yarar görmeye başladın mı regl olabildin mi? benim de günüm yaklaştı gene kaygılarım da artış başladı kesin bana gene eczane yolları gözükecek akannehir

Back
X