Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hoş geldin citol.yer yok gibiydi ama her gçen gün biraz daha küçülüyoruz sanırım yer açılacaktır .

citol çıkarma işi çok kötü yaa.çıkarmışsın bide çekirdek çitlemişsin inşallah kabak çekirdeğidir yoksa ayçekirdeğiyse ne kadar kalorisi olduğunu biliyosundur aman cıssss...

valla sana bravo ablacım şimdi rahat rahat uyu.
ne demiş atalarımız herrkes kendi kısmeti ile gelirr bayanssulusmile
ewett acilen bırakmam lazım ama eşim çıt çıtt çitlerken bana çin işkencesi oluyorrrrr

selam millet...
bugün canım sıkkındı biliyorsunuz. çıktım evden, büyük migrosa gittim,beylikdüzünde..sinemaya girdim,tek başıma.aslında bir yandn girmesem mi diyordum,moral bozukluğundan...ama iyi ki girmişim.Romantik Komedi ye gittim...Şiddetle tavsiye ediyorum,görmeniz lazım. Çok keyifli.!

canım bak ;

bu öyle bir denge ki,bir bozduğunda diğer öğünler de bozuluyor.
sabah gayet iyi yemişsin,ara da iyi...
öğlen : bir daha 8 köfte yeme,bu gerçekten çok.en fazla 5 tane ye. pide yiyeceksen de 1 dilim !
işin yanlışı burdan sonra,
çok yediğini düşünüp,ara yapmamışsın.akşam da zaten armut dışında yememişsin.
acıkıp saldırabilirdin yiyeceklere..bak öğlen fazla yemen sana nelere mal oluyormuş nerdeyse.
aman dikkat canım. içtiklerin gayet iyi..öperim[/B
canım , citol 110 kg civarlarında. onun beslenmesiyle bizimki aynı olmayacaktır zira kendisi de sana cvp olarak,bu yedikleriyle aslında kilo verdiğini yazmış.
citol ün bizden en az 3-4 dilim daha fazla ekmek yemeye hakkı var bence. zamanında burda emel diye bir arkadaşımız vardı,o da aşırı kiloluydu ve doktora gidiyordu.doktor ona , bize fazla gelen menüler veriyordu.sonuçta kilolar farklı.
citol canım keşke bir doktora gitsen sen,bir iki ay hiç olmazsa,sana nasıl yemen gerektiğini öğretir.verecek kilon çok çünkü...

moralini bozma canım yaa.yediysen yedin,yakma yoluna git,boşveeer. sık sık yapmazsan sorun olmaz.kendimizi affedemediğimiz için hep kilo almıyor muyuz? kendini affet!

amaaaa bu biraz abartı olmuş,yapma birdaha kız alsanaalsanasmile

citol canım bak kendine eziyet ediyorsun.
ya yeme,ya ye ve pişman olma. ama ikisinin arasınd kalır,hem yer,hem pişman olursan , sen yıpranırsın.kararını ver canım..

ewett br daha ewe börek falan sokmamm
çok cnm sıkıldı akşam kendime ama yaa
tokken yediim yanii
bide regl günümdeyim 3-4 gündür
diaformin kullanıyorum normalde o kesiyor iştahımı
regliyim diye içmiyorum kudurdumm

citolcümopuyorumnanaktan dün yazmıştım eşleşme var diye senin eşin ocean olsun.. günlük olarak ne yedin ne içtin spor yapabildin mi yürüdün mü ne varsa ona yaz oda gereken yorumları yapacaktır sana diğer tüm arkadaşlarımızda yağar orum ve doğruya en yakını bulmamıza yardımcı olur bu durum, oceanda sana yazar sende onda gördüğün eksiklikleri ve normal bulduklarını değerlendirirsin bir deneyelim bakalımopuyorumnanaktan
çok sevinirim ocean ile eşleşmekten

cık cık okumamış olayım :olmaz::olmaz:

yok canım denedim onu daha önce, işe yaramıyor :sinifsinif:

ayy hoşgeldin canımm a.s. facebook güzelim benim kaydirigubbakcemile5

hii çıkardım mı akannehir çitolcüm ya yemiceksin ya da yedikten sonra geçmiş ola bir günümü hatta bir haftamı çöpe attım diceksin.. ona göre bir daha düşün bundan sonra atıştırırken..
tv başında atıştırmak istiyosan yagsız az tuzlu patlamış mısır yiyebilirsin bir kase mesela..

mersacım ve pia cım ne üzüldüm yazdıklarınızı okuyunca mafoldumben ama hayat bu ohh herşey ne güzel gidiyor demek anca 1-2 gün sürüyor.. hepimiz sınav oluyoruz.. Allah yardımcınız olsun. keşke tedavi olsa abin, günde içtiği 1 hap bütün hayatını düzeltebiliyor hem kendisini hem etrafındakilerin yaşamını..
:kedi:
canım kilonun fazla olması ve yeni azim göstermen diyetinde yaşayabileceğin en verimli dönem olacaktır eğer bir kaç hafta istikrar sağlarsan çok güzel kilo verip ikili rakamlara hemen inebilirsin bak bende ilk başladığımda 107 kiloydum ama sadece bir iki hafta içinde ikilileri görmüştüm sadece çıkıp biraz yürümeye çalış ve bol salata bol yoğurt bakliyattan sebzeden yardım al...
agzın bal yesin ne güzel demişsin inşl..
ben bitter sevmediğim için sorun yok bijom. olursa sadece 1 kare yemekle yetinebilirim.

ammaaaaaaaaaaaaa eğer sütlü çikolata olursa ve de hatta bunun içinde antep fıstığı da olursa,o bir koliyi ben de yerim yani..cuk
görmedigim zaman sorun yokk
gördügüm zaman bendee duramıyorum yemeden

kıslar citolün buraya takıldığını gördümm hemen koştum geldim ona bir şiir yazdımm yada arakladım deyim citol bu sana canımm

bahçelerde börülce
oynar gelin görümce
edvırd gelir citolü görünce
vırd vırd edvırd:)
koca kafalı edvırdd:roflol::roflol::roflol:kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

buda bana gelsinalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

merhaba sevgili takımım.
fazla gelemedim çok yoğundum.
nikah işlemlerimizi başlatıyoruz da..
sağlık raporu ikametgah ıvır zıvır..
onlarla uğraşıcam..

yediklerime gelince:
sabah 2,5 dilim ekmek
1 yumurta, az peynir,3 zeytin, yeşil çay.

11 de 1 albeni:kedi: (görünce dayanadım)

13.00 da 2 dilim ekmek, yoğurtlu ıspanak

şimdi ara yapmam lazım ama ne yesem?? haa buldum kayısım vardı.
3 tane ondan yiyim.

akşama da tavuk+salata yemeyi planlıyorum.

bu arada sabahleyin dayanamdım tartıldım gördüğüm sonuç çok güzeldiboshayallersmile
başım çok ağrıyor, burnum akıyor ve halsizim..
yürüyüşe gidemicem sanırım:gitme:

mersacım Piacım ikinizde zor şeyler yaşamışsınız ve yaşıyorsunuz allah yardımcınız olsun konuya uzak olduğum için yorum yapamıyacağım ama zor olduğu okuyunca bile hemen hissediliyor bir an önce sevdiklerinizin sağlığı düzelir inşallah canlarım yaa ...

ins canim cok saol..hoslanmiyorum böyle bahsetmekten ama malesef dahasida var..bahsettiklerim %50 si sadece.. ama hayiflanmanin kimseye bir faydasi yok..yapabiliceklerimizide zaten yapiyoruz gerisi allahtan:Saruboceq:

mersacım ve pia cım ne üzüldüm yazdıklarınızı okuyunca mafoldumben ama hayat bu ohh herşey ne güzel gidiyor demek anca 1-2 gün sürüyor.. hepimiz sınav oluyoruz.. Allah yardımcınız olsun. keşke tedavi olsa abin, günde içtiği 1 hap bütün hayatını düzeltebiliyor hem kendisini hem etrafındakilerin yaşamını..
benim abim 190 boyunda 90 kilo ve agresiv ukaladir..hapini ictiginde bildigin kedi.. minicik kedi..bu hal bile aslinda üzüyor insani.. faydasi kadar cok zararlarida var bu haplarin

piacım dün yumurta günüm iyiydi ama akşam geç vakte kadar oturmak zorunda kaldım misafir vardı, bu da beni mahvetti çooooook acıktım :bbo: ama bozmadım :1closedeyes: 1 saatten fazla da yürüdüm, 1 litre su içtim.. 3-4 büyük kupa çay ve 2 büyük kupa yeşil çay içtim..

bugün de meyve günü. az önce bir kücük portakal, bir küçük elma dogradım.. elmaların üzerine tarçın serptim yedim. gayet doymuş gibiyim ama bakıcaz ilerleyen dakikalarda sempatiksalakcinni

süppersin bebeim.. ins bugününde guzel gecmistir.. eger cok zorlanirsan bence .. fazla zarar vermiycek bisey at agzina.. üzme kendini..

ammaaaaaaaaaaaaa eğer sütlü çikolata olursa ve de hatta bunun içinde antep fıstığı da olursa,o bir koliyi ben de yerim yani..cuk
(gözlerinizi kapayin .. okumayin lutfen)
hele birde bademli deneee...affetmemm aabii..ritter sport bademliakannehir

kıslar citolün buraya takıldığını gördümm hemen koştum geldim ona bir şiir yazdımm yada arakladım deyim citol bu sana canımm

bahçelerde börülce
oynar gelin görümce
koca kafalı edvırdd:roflol::roflol::roflol:kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

:roflol::roflol: edward kurban olsun size.. ama evet icte hafif bir titreme , bir ilima fln olmuyo degil yani:roflol::roflol:

merhaba sevgili takımım.
onlarla uğraşıcam..

bu arada sabahleyin dayanamdım tartıldım gördüğüm sonuç çok güzeldiboshayallersmile

hadi canim allah tamamina erdirsin ins

desene cuma süpriz bekliyor bizi.. offf o keyfi bilirimm

bijoma acik mektup :)

benimde günüm fena degildi.. evet ilaveler oldu malesef ama ins korkunc degildir..
disaridaydim sabah 9 ve 15 arasi
sabah patatesimi yedim ciktim .. ama kalabalik bir ortamdaydim yemiycem dedigimde 2 saat sorup muhabbeti oluyor..nerene rejim yapiyosun hatta bazen kirici bile oluyo muhabbet.. oyuzden söylemek istemedim sadece cevizden kücük 2 yuvarlak köfte yedim kizarmamis psirilmis ve yulafli biskuvili bisey vardi cok kucuk bir dilim ondan baska bisi yemeddiimmmmohaoldumsmileohaoldumsmile 2 minik köfte ve yarim dilim yulafli birsey ..suyumu cayimi citim simdi spor yapicam evde.. disarsi hala cok kötü araliksiz yagmur yagiyorakannehir

hadi canim allah tamamina erdirsin ins

desene cuma süpriz bekliyor bizi.. offf o keyfi bilirimm

teşekkür ederim piacımopuyorumnanaktan
inşallah o süprizi yapabilirimboshayallersmile
yürüyüş yapamadım yapamicam sanırım hem hava soğudu, hem de sinüzit oldum sanırım..
rüzgar yüzüme vurdukça başım çok ağrıyor..
bakalım son 3 gündelikafadulden

bijoma acik mektup :)

benimde günüm fena degildi.. evet ilaveler oldu malesef ama ins korkunc degildir..
disaridaydim sabah 9 ve 15 arasi
sabah patatesimi yedim ciktim .. ama kalabalik bir ortamdaydim yemiycem dedigimde 2 saat sorup muhabbeti oluyor..nerene rejim yapiyosun hatta bazen kirici bile oluyo muhabbet.. oyuzden söylemek istemedim sadece cevizden kücük 2 yuvarlak köfte yedim kizarmamis psirilmis ve yulafli biskuvili bisey vardi cok kucuk bir dilim ondan baska bisi yemeddiimmmmohaoldumsmileohaoldumsmile 2 minik köfte ve yarim dilim yulafli birsey ..suyumu cayimi citim simdi spor yapicam evde.. disarsi hala cok kötü araliksiz yagmur yagiyorakannehir
oof of karbonhidrat gününde protein yemişsin :umursamaz: ne diyim şimdi ben sana ohh yarasın :roflol: :roflol: benim için de bir tane yeseydin keşke :roflol: e yapıcak bişey yok olan olmuş -tatlicadiarzu-

ben de 4.meyve hakkımı şimdi yedim, 9 gibi falan da sonuncusunu yerim ve 2.gün biterrr :1rolleyes: kaldı 3 gün.. en zoru olan süt günü için uyku hapı olan varsa adresimi vereyim :roflol:

arkadaşlar kalliste az önce mesaj yolladı bana.. interneti yokmuş, arıza varmış. ne zaman gelir belli değil yani merak etmeyinn :1rolleyes:

arkadaşlar kalliste az önce mesaj yolladı bana.. interneti yokmuş, arıza varmış. ne zaman gelir belli değil yani merak etmeyinn :1rolleyes:

ay canım benim sağolasın ben gelmez diye haber verdim saat 3 ten beri pc başındayım çünkü ama geldi az önce ve hemen koştum...opuyorumnanaktan

kendime 2 dilim tost ekmegi arasına 4 dilimli sucuklu domatesli bir tost yaptım yanınada ayran
afiyet olsun banaaaa
çitolüm canım yediklerini şöyle bir günlük liste halinde önce bir kağıda topla sonrada bize buraya ekle sana bir kaç kişi artılarını ve eksilerini yorumlayalım yeme işin düzene girsin canım yazdıklarını ayrı ayrı okuduğumdan mı anlamadım ama düzensiz gibi geliyor...

bahçelerde börülce
oynar gelin görümce

bende istiyorum zemuszemuszemuszemus
merhaba sevgili takımım.
onlarla uğraşıcam..

ah canım benim şimdi stres vardır sende üstüne yorgunluk hastalanma sakın dikkat et vitamin al bari...koşturmacanızda hayırlı olsun opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

oburcum bende bu günki raporumu veriyim.

sabah 2 dilim ekmek ama bu gün beyaz.peynir ve zeytin bol yeşillik.
ara:1 parça peynir.
öğlen:1 tavuk baget 1 dilim patates 2 kaşık pilav ve cacık.
ara:çok acıktım kepekli hamurum vardı küçük bir beze açtım taflonda gözleme gibi yaptım arasına peynir koydum yedim.(1 saat sonra 1 kare bitter çikolata):oklava:
akşam:ikindin kaçırdım diye yemedim sadece ağzıma bir parça tavuk attım.
spor:akşam 35 dakika yürüyüş.
not:oburcum 1 kare çikolata hani paketlerin içinde kareler varya ondan 1 tane .yani 1 cola kapağından küçük.buda benim zaafım çikolata benim vazgeçemediğim tek şeydir.suyuda fazla içemiyorum ama bol bol çay açık içiyorum şimdi yine elimde.

Liste harika !.... alkisalkisalkisalkisalkisalkishayatım kare çikolata zaten bitter diyorsun o kadarcık olsun.Gayet güzelde yürüyüş yapmışsın.
Çay suyun yerini tutmuyor ama olsun. O da birşey sen içte ne olursa olsun.

reyhan ablam fırsat bulmuşken rapor veriyim... kociş dediki göbek indi sen farkında diilsinalkisalkisalkis totoyada bak dedim döndümbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile kusura bakma arkandan konuşamam dedi:roflol::roflol::roflol:

sabah
peynir 2 dilim ekmek çay ve 4 zeytin maydanoz da vardı

öğlen
1 tane haşlama tavuk baget butun uç tarafı yani 5-6 kaşıkta pilav 2 kaşık yoğurt

akşam
fırında yağsız sadece baharatlı bir kaşık kremalı patates ama sadece bu patatesi yedim başka bii yemedim

aralardada bir bardak süt içtim

form çayı söylemiyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bir bardakta diyet kola vardı bugün...sempatiksalakcinni

yaa arkadaşlar bugün sabah bijomla msnde konuştuk buraya yazmaya fırsatım olmamıştı.. dün akşam tam yatacağım boynumda tek tarafta bir acı hissettim elim çarptı öyle hissettim sonra huylandım oynadım oynadım daha çok acımaya başladı ama elime kitle filan şişlik bişey gelmedi bu sabah kalktım acı gittikçe arttı böyle yutkunurken filan bişi yok sadece dıştan acı var hemen doktora gittim sabah guatr kontrolü ve testi yapılacak sonra bişey çıkmazsa başkalarına bakılacak, bir tıçımı doğrultamadım son zamanlarda nasıl canım sıkıldı... allah dermansız dert vermesin, amin....

kendini affetmek haa ? hiç düşünmemiştim böyle harika bir fikir affettim gitti o zaman kendimi zemuszemus ama bu affetme hakkı çok fazla olmamalı değil mi? zaten o kadar sinir oldum ki kendime sizin yazdıklarınızı da görünce sizden utandım vallahi. ama artık tam gaz devam dünkü yediklerime de kızacaksın ama artık bu gün toparladım kendimi merak etme.
tek başına sinema da güzel olur ara sıra boşver sefan olsun oh oh zemuszemus

evet canım kendini affetmek.. biz kendimize kızıp yiyoruz aslında,düşünürsen...
zaten kendini affeder de, normal düşünürsen ,çok yemiyorsun o zaman.
yine kızmayacağım sana canım,önemli olan hataları sık sık tekrarlamamak,ayrıca sen sorumluluk sahibi bir insansın,bu ,aramıza katıldığın günden beri gördüğüm birşey. kendin daha da çok farkındasın doğrunun yanlışın.

sabah harika erken kalkılmış ve nefis bir kahvaltı yapılmış ara güzel elma yeşilse hele daha da güzel ama öğle öğünü yok herhalde patlamış mısırdan sonra yemek istemedin. en büyüklerden miydi yoksa mısır? yağsız olanların çok zararı yok ama bu kesin yağlıdır da neyse bakalım her gün mü sinemaya gidiyorsun sqanki ondan sonrakiler de çok güzel vereliniortak

dün yediklerimi de yazıp diyet maratonumun son azarını da işittikten sonra yoluma hızla devam etmek istiyorum
sabah:çeyrek ıspanaklı pide
ara: çeyrek ıspanaklı pide
öğle:1 armut 1 fincan süt
ara: 3 biskot 1 portakal
akşam: 2 dilim ekmek ve kıymalı menemen
2 slim çay 2 yeşil çay 3 litre sıcak su yarım saat yürüyüş
bu mönümü değerlendirmeyebilirsin bile neresinden tutsan elinde kalır sadece meyveler güzel bir de yanında süt içmem ve içeceklerimle yürüyüşüm güzel

tatlım sen doğruyu biliyorsun. ama şunu söylemek isterim ki,yediklerin çok değil. yanlış sadece.yanlış besinlerle beslenmişsin ama miktarlar buysa,çok zararlı görünmüyor.içtiklerin yine harika...meyvemiz de var...ama dediğim gibi,bu hatalı beslenme tarzını,kilo verme aşamsında 2 haftada bir filan yapmalıyız en azından.

kendime 2 dilim tost ekmegi arasına 4 dilimli sucuklu domatesli bir tost yaptım yanınada ayran
afiyet olsun banaaaa

citol ,

canım öncelikle şunu söylemeliyim ki,bijoma tamamen katılıyorum. çok yanlış bir beslenme tarzın var.çok karbonhidrat ağırlıklı yiyorsun,alışmışsın buna anlıyorum.ve sana üstüne basa basa,iyi bir beslenme uzmanına gitmeni tavsiye ediyorum.en azından yeme şeklini,örnek bir diyetle görmüş olursun.
not: öğünlerini tek tek değil,akşama hepsini birden yazarsan senin için boş oldukça ben de yorum yapabilirim canım.sen de bizler gibi günü toptan 1 mesajda yaz...

(gözlerinizi kapayin .. okumayin lutfen)
hele birde bademli deneee...affetmemm aabii..ritter sport bademliakannehir

Allaaaaaaaaaaaaaaaahhh kaydirigubbakcemile4 kız sus kız !

iyi akşamlar canım arkadaşlarım hepiniz beni merak etmişsiniz .çok saolun sizleri endişelendirdiğim için kusuruma bakmayın çok kötüydüm özellikle dün bu günde iyi sayılmam ama düne göre biraz daha iyiyim.yine sorunlu günler beni bekliyor bu uzun ve bitmeyen bir maraton.bu bizimle ölene kadar devam edecek ve çok yıpratacak bir süreç.anlatması çok zor çoook uzun şimdiye kadar anlatmadım çünkü sizleride sorunlarımla üzmek istemedim.nasıl anlatacam bilemiyorum .benim sorunlu bir abim var eşinden ayrıldı 2 tanede çocuk.önceleri daha hafifti ama giderek ağırlaşıyor manik depresif sanırım bu beni çooook üzüyor.elimden hiç bişey gelmiyor .yine atakları başladı bizi yani eşimi ve beni diğer abimi 2 çocuğunu yani yakın çevresinde kim varsa hepsini çok üzüyor.ha bu arada bide nişanlı .dert bir ken 2 oldu o kızıda üzmeye başladı .kıza anlatmaya çalıştım o dönemde abim rahatsız böyle göründüğüne bakma dedim seni üzer sağlıklı değil dedim ama kız beni dinlemedi ben onu çok seviyorum ve her haliyle kabul ediyorum dedi.engel olamadım ve nişanlandılar.belki bu hayatımızın bir şansıdr diye düşünüyordum 6 aydır gayet iyiydi ama ataklar tekrar başaldı .artık beni düşünen beni önemseyen biri var hayatımda diyordu ve ben buna çok seviniyordum ama herzaman endişelerim vardı çünki biliyordum atakların devam edeceğini ama bu kadar çabuk beklemiyordum.işin kötü yanı hastalığını kabul etmiyor o yüzden tedaviyide reddediyor.şu anda kime üzülecem kime yetişecem bilemiyorum.nişanlısınamı kendisinemi çocuklarınamı diğer abimemi eşimemi napacağımı şaşırdım yani.az önce oğlu aradı hala ben bu adamı öldürecem diyor çocuk 17 yaşında kanının tam deli aktığı yaş.tam babaya ihtiyacı olduğu yaş .kızı daha küçük oda geçen 1 hafta boyunca bende kaldı baba 1 defa görmeye geldi ilgi bekliyor çocuk ama bunu gösterecek baba yok .aslında çocuklarına çok düşkündür ama bu dönemde hiç birşeyi gözü görmüyor.geldiğinde çocuğa hiç ilgi göstermedi çok kötü konuştu çocuğun önünde ben dayanamadım sinir krizi geçirdim.kahkaha atmaya başladım ve aynı zamanda ağlamaya .dünde yine enson teleofon konuşmasında sinir krizi geçirdim avazım çıktığı kadar bağırdım kontrolümü kaybettim.eşim telefonu elimden aldı kapattı böyle devam ederse eşimlede aram bozulacak.oda artık yeter bende kaldıramıyorum diyor.tüm hayatımızı olumsuz etkiliyor geceleri kabus görüyorum sabah sinirli kalkıyorum sinirimi eşimden ve çocuklarımdan çıkarıyorum.ben yazında bu sorunla uğraşıyordum kallistem sen hatırlarsın uzun bir dönem girememiştim sorunlarım var demiştim ama fazla açmamıştım.ya ne kadar uzun yazmışım başınızı ağğrıtacam biliyorum ama yazmasam da kendimi kötü hissediyordum yazdım artık bu günlerde istemeden sizlerden birinide kırarsam diye korkuyorum.hepinizi öpüyorum iyiki varsınız...

Allahım allahım bende dertliyim diyordum.Buyrun beterin beteri var.Allah yardımcınız olsun.Nişanlısının yardımıyla hastalığını kabul ettirmenin bir yolu yok mu?Dr.a önce nişanlısı gitse ve daha sonra dr.senide görmek istedi şeklinde ,bir yolla onuda dr.a götürseniz.Bende de başka bir versiyon var.Yani bende denedim bu yolu.Ancak bizde işe yaramadı.
Umarım bir çıkış yolu bulursunuz.Gerçekten zor işiniz.Çünkü babanın bu durumu bir yerden sonra çocuklarıda etkiliyor.Bir süre sonra onlarda da başka taşkınlık ve dengesizlikler ortaya çıkıyor.Ayyy bende moral vereceğim hesapta.
Ooooof içerde bizde de kavga var.En ufak ödevime yardım et diyor.Bende hayır diyorum.Oturdu ağlıyor.Ay bıktım herkese ödev yardımı yapmaktan.

çitolüm canım yediklerini şöyle bir günlük liste halinde önce bir kağıda topla sonrada bize buraya ekle sana bir kaç kişi artılarını ve eksilerini yorumlayalım yeme işin düzene girsin canım yazdıklarını ayrı ayrı okuduğumdan mı anlamadım ama düzensiz gibi geliyor...

bende istiyorum zemuszemuszemuszemus
ah canım benim şimdi stres vardır sende üstüne yorgunluk hastalanma sakın dikkat et vitamin al bari...koşturmacanızda hayırlı olsun opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tmm cnm günlük tek liste halinde yayınlarım
boshayallersmile

yeme alışkanlıklarına ve yediklerine bakıyorum da işin zor çitolcüm kafamçokkarıştı
neden yaa sempatiksalakcinni

bahçelerde börülce
oynar gelin görümce

vırd vırd edwırt haa :roflol:
koptum gülmekten
nan ben ona gurban olurummm :asigim:​
yaa arkadaşlar bugün sabah bijomla msnde konuştuk buraya yazmaya fırsatım olmamıştı.. dün akşam tam yatacağım boynumda tek tarafta bir acı hissettim elim çarptı öyle hissettim sonra huylandım oynadım oynadım daha çok acımaya başladı ama elime kitle filan şişlik bişey gelmedi bu sabah kalktım acı gittikçe arttı böyle yutkunurken filan bişi yok sadece dıştan acı var hemen doktora gittim sabah guatr kontrolü ve testi yapılacak sonra bişey çıkmazsa başkalarına bakılacak, bir tıçımı doğrultamadım son zamanlarda nasıl canım sıkıldı... allah dermansız dert vermesin, amin....
çok çok geçmiş olsunn​

kallisim benim de aynı oldu,3 gün ağrıdı ensemin tek bir tarafı,boynuma doğru...ama benim geçti gibi birşey,gittikçe azaldı..
ihmal etme canım,ama korkma kötü birşey yoktur bence... tutulmuş da olabilir.geçmiş olsun

Back
X