- Konu Sahibi Cherry Mom
- #20.441
hoş geldin citol.yer yok gibiydi ama her gçen gün biraz daha küçülüyoruz sanırım yer açılacaktır .
citol çıkarma işi çok kötü yaa.çıkarmışsın bide çekirdek çitlemişsin inşallah kabak çekirdeğidir yoksa ayçekirdeğiyse ne kadar kalorisi olduğunu biliyosundur aman cıssss...
valla sana bravo ablacım şimdi rahat rahat uyu.
ne demiş atalarımız herrkes kendi kısmeti ile gelirr bayanssulusmile
ewett acilen bırakmam lazım ama eşim çıt çıtt çitlerken bana çin işkencesi oluyorrrrr
ewett acilen bırakmam lazım ama eşim çıt çıtt çitlerken bana çin işkencesi oluyorrrrr
selam millet...
bugün canım sıkkındı biliyorsunuz. çıktım evden, büyük migrosa gittim,beylikdüzünde..sinemaya girdim,tek başıma.aslında bir yandn girmesem mi diyordum,moral bozukluğundan...ama iyi ki girmişim.Romantik Komedi ye gittim...Şiddetle tavsiye ediyorum,görmeniz lazım. Çok keyifli.!
canım bak ;
bu öyle bir denge ki,bir bozduğunda diğer öğünler de bozuluyor.
sabah gayet iyi yemişsin,ara da iyi...
öğlen : bir daha 8 köfte yeme,bu gerçekten çok.en fazla 5 tane ye. pide yiyeceksen de 1 dilim !
işin yanlışı burdan sonra,
çok yediğini düşünüp,ara yapmamışsın.akşam da zaten armut dışında yememişsin.
acıkıp saldırabilirdin yiyeceklere..bak öğlen fazla yemen sana nelere mal oluyormuş nerdeyse.
aman dikkat canım. içtiklerin gayet iyi..öperim[/B
canım , citol 110 kg civarlarında. onun beslenmesiyle bizimki aynı olmayacaktır zira kendisi de sana cvp olarak,bu yedikleriyle aslında kilo verdiğini yazmış.
citol ün bizden en az 3-4 dilim daha fazla ekmek yemeye hakkı var bence. zamanında burda emel diye bir arkadaşımız vardı,o da aşırı kiloluydu ve doktora gidiyordu.doktor ona , bize fazla gelen menüler veriyordu.sonuçta kilolar farklı.
citol canım keşke bir doktora gitsen sen,bir iki ay hiç olmazsa,sana nasıl yemen gerektiğini öğretir.verecek kilon çok çünkü...
moralini bozma canım yaa.yediysen yedin,yakma yoluna git,boşveeer. sık sık yapmazsan sorun olmaz.kendimizi affedemediğimiz için hep kilo almıyor muyuz? kendini affet!
amaaaa bu biraz abartı olmuş,yapma birdaha kız alsanaalsanasmile
citol canım bak kendine eziyet ediyorsun.
ya yeme,ya ye ve pişman olma. ama ikisinin arasınd kalır,hem yer,hem pişman olursan , sen yıpranırsın.kararını ver canım..
ewett br daha ewe börek falan sokmamm
çok cnm sıkıldı akşam kendime ama yaa
tokken yediim yanii
bide regl günümdeyim 3-4 gündür
diaformin kullanıyorum normalde o kesiyor iştahımı
regliyim diye içmiyorum kudurdumm
çok sevinirim ocean ile eşleşmektencitolcümopuyorumnanaktan dün yazmıştım eşleşme var diye senin eşin ocean olsun.. günlük olarak ne yedin ne içtin spor yapabildin mi yürüdün mü ne varsa ona yaz oda gereken yorumları yapacaktır sana diğer tüm arkadaşlarımızda yağar orum ve doğruya en yakını bulmamıza yardımcı olur bu durum, oceanda sana yazar sende onda gördüğün eksiklikleri ve normal bulduklarını değerlendirirsin bir deneyelim bakalımopuyorumnanaktan
:kedi:
cık cık okumamış olayımlmaz:
lmaz:
yok canım denedim onu daha önce, işe yaramıyor :sinifsinif:
ayy hoşgeldin canımm a.s. facebook güzelim benim kaydirigubbakcemile5
hii çıkardım mı akannehir çitolcüm ya yemiceksin ya da yedikten sonra geçmiş ola bir günümü hatta bir haftamı çöpe attım diceksin.. ona göre bir daha düşün bundan sonra atıştırırken..
tv başında atıştırmak istiyosan yagsız az tuzlu patlamış mısır yiyebilirsin bir kase mesela..
mersacım ve pia cım ne üzüldüm yazdıklarınızı okuyunca mafoldumben ama hayat bu ohh herşey ne güzel gidiyor demek anca 1-2 gün sürüyor.. hepimiz sınav oluyoruz.. Allah yardımcınız olsun. keşke tedavi olsa abin, günde içtiği 1 hap bütün hayatını düzeltebiliyor hem kendisini hem etrafındakilerin yaşamını..
agzın bal yesin ne güzel demişsin inşl..canım kilonun fazla olması ve yeni azim göstermen diyetinde yaşayabileceğin en verimli dönem olacaktır eğer bir kaç hafta istikrar sağlarsan çok güzel kilo verip ikili rakamlara hemen inebilirsin bak bende ilk başladığımda 107 kiloydum ama sadece bir iki hafta içinde ikilileri görmüştüm sadece çıkıp biraz yürümeye çalış ve bol salata bol yoğurt bakliyattan sebzeden yardım al...
görmedigim zaman sorun yokkben bitter sevmediğim için sorun yok bijom. olursa sadece 1 kare yemekle yetinebilirim.
ammaaaaaaaaaaaaa eğer sütlü çikolata olursa ve de hatta bunun içinde antep fıstığı da olursa,o bir koliyi ben de yerim yani..cuk
gördügüm zaman bendee duramıyorum yemeden