Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

isabah: 2 dilim ekmek peynir ve yaseminli yeşil çay
sizin dediginizi yaptım öglene kadar hiç bişey yemedim bir bardak süt ve 2 portakal oldu ara ögünüm

öglen: koca kase çorba yogurt 2 dilim kepek ekmegi
fakat ögle yemeginden sonra 2 saat kendime gelemedim

sonra eşim çips getirmiş birde hediye bi paket gelmiş içinde çezerye kaysı çeşit çeşit koymuşlar bi akç ondan aldım

ve son cipsi yedim bi daha yemicemm ıvır zıvıra çekirdege çipse SON

ha bi parça et yedim

akşama dogru arkadaş kandı simidi getirmiş 2 tane yedim büyük deyildi iki parmagımla yapacagım halkadan az büyük

akşam yemegindede salata ve zeytinyaglı fasulye patates karışımı bişe yedim
sonlara dogru iki parça ekmek yedimm

yaseminli yeşil çay içtim

rapor vermeye başlamışsın süper.. seni bir nebze durduruacaktır sanıyorum..

bir de demişsin ki arada hiçbişey yemedim 2 portakal 1 süt kaydirigubbakcemile3 e daha ne olsunn.. ama öğleni az geçmişsin bir tabak sebze yemeği veya haşlanmış tavuk veya köfte eklemen gerekirdi çorbanın yanına daa bakıyorum ondan sonra cips falan.. hadi bakalım inşallah son pakettir. ben de bayılırım cipse hep orda burda gördüğümde içim gider ama yemeyeli ne kadar oldu hatırlamıyorum bile mafoldumben

bir de unlu şeyleri mümkün olduğunca kesmeye çalışırsan senin yararına olur.. poça simit vs gibi..

çitol meraktan soruyorum diyet yapmadığın zamanlarda nasıl yiyordun bir yazar mısın bana öğün öğün.. tabi senin tercihin yazmayabilirsin de..

kızlar benim kız nihayet bu gün girebildi ama herzamanki sıkılganlığı burdada devam etti.sanırım biraz alışınca daha çok girer.yediklerini yazacaktı baktım şimdi yazmamış.yarın büyük gün bakalım ne olacak .yinede bazen ufak tefek kaçamaklarıma rağmen kendimle ve sizlerle gurur duyuyorum .tam bir takım ruhuyla devam ediyoruz.
mersam benim kızda okudu dün mervenin yazdıklarını alıntı yapmış cevap yazıyordu ama sonra yollamamış oda utandı sanırım :)) bide dün kek yediği için yazamamış olabilir gelince okusunyerimseniben ama bugün yediklerini akşam okuldan dönüşte yazaakmış onu söyledi hatırlıyorum....
günaydınnnn
nerdesiniz ya akşam dükkanı ben kapatmışım sabahta ben açtım .uyanın artık 5.takım hatunları hadi yine iyisiniz erken kalkıp çayıda yaptım sizi bekliyorum.
bitteri izliyosunuz dediğin için kırıldıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 o yüzden gelmedik.. ben öyle diziyi ne izlerim ne çoluğuma çocuğuma izletirimsempatiksalakcinni

günaydın herkeslereee kaydirigubbakcemile4 hayırlı bildirimlerrrr kaydirigubbakcemile5

mersa günaydın hayatımmm Şeniz
ben alayım bir kupa çay zemuszemus
yaa hep söylenirim kocama bir yardımcı getirmedin o kadar rusyaya gittin diyekaydirigubbakcemile3 çayımı kahvemi yaacak biri olsa evimin işi bitse bende sporumu diyetimi yapsam hıngıdı hıngıdı gezsem kaydirigubbakcemile3 gezi kolu başkanı seçilsem:roflol:

günaydınlar..
kilomu bildirip kaçıcam,haftasonu uğrayamayabilirim.
şehir dışında,aşkımın yanında oliciğiiim :asigim:

geçen cuma 81.3
bugün 80.5

hedefim değildi ama yürüyüşsüz ve de kaçamaklarla fena değil diyelim.

yaa hep söylenirim kocama bir yardımcı getirmedin o kadar rusyaya gittin diyekaydirigubbakcemile3 çayımı kahvemi yaacak biri olsa evimin işi bitse bende sporumu diyetimi yapsam hıngıdı hıngıdı gezsem kaydirigubbakcemile3 gezi kolu başkanı seçilsem:roflol:
bi tane de bana getirsin hayat çok daha güzel olsun -tatlicadiarzu-

günaydınlar..

geçen cuma 81.3
bugün 80.5

canım benim güle güle git opuyorumnanaktan hayırlı yolculuklar dileyelim...

Günayyydııın kızlar
bildirimimi yapıp kaçıyoruuum geçen haftayala aynııı 75 spordan döndükten sonra gelmeye çalışırım.Herkese kolay gelsiiiin.

günaydın herkeslereee kaydirigubbakcemile4 hayırlı bildirimlerrrr kaydirigubbakcemile5

mersa günaydın hayatımmm Şeniz
ben alayım bir kupa çay zemuszemus

günaydın bijom bu gün bildirim var diye çok heyecanlanmıştım ama hevesim kursağımda kaldı tartıya çıktıktan sonra.

mersam benim kızda okudu dün mervenin yazdıklarını alıntı yapmış cevap yazıyordu ama sonra yollamamış oda utandı sanırım :)) bide dün kek yediği için yazamamış olabilir gelince okusunyerimseniben ama bugün yediklerini akşam okuldan dönüşte yazaakmış onu söyledi hatırlıyorum....

bitteri izliyosunuz dediğin için kırıldıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 o yüzden gelmedik.. ben öyle diziyi ne izlerim ne çoluğuma çocuğuma izletirimsempatiksalakcinni

tamam kallistem benimkinede bu gün yazdırıyim.akşam matematik hocası gelecek ama 4-5 gibi girer sanırım.

aşkolsun şaka yapmıştım.aslında kendime kılıf uydurmuştum size yazdığım sırada kocamla kavga ediyodum bitteri seyrettirmiyosun diye.

dünki mantar sote çok güzel oldu ama senin dediğin gibi biberi sonra atacakmışım biberler fazla pişmişti.

günaydınlar..

geçen cuma 81.3
bugün 80.5

hayatım fena değilimde ne demek gayet iyisin .

kallistenin dikkatine
kilom 79.600 sadece 400 gram verebilmişim.delirecem ya aç geziyorum artık.
valla benim suçum yok hep şu metabolizmanın suçu yaşlandı artık iyi çalışmıyor
.

Günayyydııın kızlar
bildirimimi yapıp kaçıyoruuum geçen haftayala aynııı 75 spordan döndükten sonra gelmeye çalışırım.Herkese kolay gelsiiiin.

oburcum günaydın canım .neyse kilo almamışsın en azından bu haftayı kaçamaklı geçirdin.ben kaçamak yapmadımda noldu verdiğimin hepsi 400 gram bu ne ya ömür boyu suçlu gibimi yaşıycaz.ömür boyu yemek yemek yasak en ağır ceza müebbet.

günaydin.. kilomu bildiriyorum 59,800

bu kaçamaklar yüzünden bu diyet sana tam ne kadar verdiriyor bilemiceksin cık cık cık.. ama olmuş bir kere dicem ama bir kere de değil :umursamaz:
dışarda ben çok tokum teşekkürler diyorum mecburen, hele burayı bir görseniz akannehir gittiğiniz her yerde yemek yemek zorundasınız, bol şekerli kahve mutlaka sormadan yapılır zaten. reddede ede insanlar alıştı bana artık ısrar etmiyolar..
bakalım senin sonucun bugün belli olacak hadi gel de yazz :lepi:

evet bijom kacamaklarla 1 kilo fln anca vermisim..bana az geldi moralim bozuldu aslinda.. dun 5 haneli gorim raziyim diyodum ama degilmisim akannehir ya 5 günde topu topu olan kacamaklar bir ögün bile yapmaz ama yaa
senin saniyorum 2 ye yakin olur kesin inss simdi bu hafta bu detoksu korumak lazim bagirsakla bos dolunca hemen verdiklerini geri almis gibi oluyosun

ben dün 5 kase yogurt yiyemedim valla. canım hiçbişe yemek istemedi dün nedense.. evden de çıkmadım oturdum bütün gün dizi izledim ohh yarasın. azıcık toto büyüttüm yani kaydirigubbakcemile3 4 kase yedim o da zorla. hala da aç değilim az sonra içerim ilk sütümü. pia cım kahveli harika fikirrr :lepi: iyi ki yazdın..

son günün yarin mükemmle bi sonucla 5 günün mükafatini göriceksin canim .. ben arada yapardim sütle osekilde ordan geldi aklima.. sadece miktari düsürdümopuyorumnanaktan

bozma moralini piacım.. işte amaç hiç yağ almamak hiç şeker almamak falan bu diyette. sen yaptığın kaçamaklarla zinciri bozdun, bunu söylemeye çalışmıştım ama bizim kilodakiler için de 1 kilo harika birşey hele 59 u görmek paha biçilemezzzz akannehir

detoks konusunda haklısın, ben de nesfit+az yağlı az salçalı sebze ve çorba yemeyi düşünüyorum yarından itibaren...

rapor vermeye başlamışsın süper.. seni bir nebze durduruacaktır sanıyorum..

bir de demişsin ki arada hiçbişey yemedim 2 portakal 1 süt kaydirigubbakcemile3 e daha ne olsunn.. ama öğleni az geçmişsin bir tabak sebze yemeği veya haşlanmış tavuk veya köfte eklemen gerekirdi çorbanın yanına daa bakıyorum ondan sonra cips falan.. hadi bakalım inşallah son pakettir. ben de bayılırım cipse hep orda burda gördüğümde içim gider ama yemeyeli ne kadar oldu hatırlamıyorum bile mafoldumben

bir de unlu şeyleri mümkün olduğunca kesmeye çalışırsan senin yararına olur.. poça simit vs gibi..

çitol meraktan soruyorum diyet yapmadığın zamanlarda nasıl yiyordun bir yazar mısın bana öğün öğün.. tabi senin tercihin yazmayabilirsin de..

elbetteki yazarım cnmm
sabahları : kahvaltı en büyük habimdi benim
nerden baksan 10 zeytin bi kadar peynir fırından yeni çımış pide ise neredeyse tamamı somunsa en çıtırından yarım yada biraz fazla sı
muhakkak sucuk yada haşlanmış yumurta olur
eşim zeytini peyniri kahvaltıdan saymaz
domates alatalık .... yarım şekerli 3-4 bardak çay

öglen: çocuklara baglıydım ne isterlerse onlar o hzırlanır
ya kızartma.( çoknadir)... ya spagett,ii...ya da kıyma veya et kavrulur..tabi yarım ekmek

akşam: genelde yemeklerimi tereyag ile yaparım ben etli olur her çeşit sebze pişer yada bakliyat yada mantı tarzı
elim hangisine giderse onu yaparım salata olur muhakkatt
salataya ekemk banmayaa bayılırımm

aralarda yedigim elma protakal saymıyorum
muhakkakk günde 1 tane çikolata 250 kaloriye denk gelenlerden

akşam eşim cisple çikolata ile gelirr birazda onlardann
çekirdek çay mısırr
alalh ne verdiysee

anlıcann en saglıksızından
en bol ekmeklisinden
ıvıır zıvırlısından bir hayatt
o yüzden zaten 68 kilo iken 2000 senesinde şu an 112 kiloyum
sosyal bir hayattan pasif bir hayata gçeiş
peş peşe 2 dogum
yeme düzenimin tamamen degişmesii
( annemin evinde sebze agırlılı zetinyaglı olurdu yemekler)
bunlar hep etkenn
ama 1 senedir diyetin içindeyim sürekli
bu sayede çocu alışkanlıgımı uzun süre bırakmış bulunmaktayım
ama hala görünce dayanamadım şeylerr agırlıkta
iişte bölee
hiç gocunmam iştahlı bir yapım oldugunu sölemekten.

bozma moralini piacım.. işte amaç hiç yağ almamak hiç şeker almamak falan bu diyette. sen yaptığın kaçamaklarla zinciri bozdun, bunu söylemeye çalışmıştım ama bizim kilodakiler için de 1 kilo harika birşey hele 59 u görmek paha biçilemezzzz akannehir

detoks konusunda haklısın, ben de nesfit+az yağlı az salçalı sebze ve çorba yemeyi düşünüyorum yarından itibaren...

evet haklisin canim

bende düsünüyorum ne yapabilirim diye..ama sabah o sinirle cocuklara tost yapmistim kendime de yaptim ve yedimmmmalsanaalsanasmile ama güzeldikaydirigubbakcemile3

evet haklisin canim

bende düsünüyorum ne yapabilirim diye..ama sabah o sinirle cocuklara tost yapmistim kendime de yaptim ve yedimmmmalsanaalsanasmile ama güzeldikaydirigubbakcemile3

tost altı üstü dicem ama beyaz ekmek miydi ve neyliydi o önemli kaydirigubbakcemile3

hedefin kaçtı senin 59,0 mı olmak istiyosun? eğer öyleyse bu hafta sık da hedefine ulaş işte çook yakınsınnnnnn opuyorumnanaktan

çitolüm bazı şeyleri değiştirmeye çalışman ve rapor vermeye başlaman iyi olmuş inşallah tüm düzenin değişirde sağlıkla verirsin kilolarını hiç alakası yok ama bende bir şeyi merak ettim senin kaç çocuğun var, yaa benim 3 tane var, öğlen çocuklar ne isterse o olur yazmışsın ya genelde et filan akşamda et demişsin... tıss koca ne iş yapar bu zamanda çocuklu aile her güne et yiyebiliyomudelikafaduldendelikafadulden yapabiliyosanız maşallah diyeyim allah daha arttırsın ama her gn cips çikolata ben yeselerde alamıyorum...siz o zaman yemek alışkanlığınızı değiştirseniz kesin bir ev alırsınız:roflol:

Günaydın . Hayırlı Cumalar kıslar.....a.s.
TEBRıKLER PıAM 5 Lı RAKAMLAR GÖRÜLMÜŞ .....
son kilolar çok zor gidiyor helede durmuş bir metoyla dimi....

Back
X