- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #20.641
rapor vermeye başlamışsın süper.. seni bir nebze durduruacaktır sanıyorum..isabah: 2 dilim ekmek peynir ve yaseminli yeşil çay
sizin dediginizi yaptım öglene kadar hiç bişey yemedim bir bardak süt ve 2 portakal oldu ara ögünüm
öglen: koca kase çorba yogurt 2 dilim kepek ekmegi
fakat ögle yemeginden sonra 2 saat kendime gelemedim
sonra eşim çips getirmiş birde hediye bi paket gelmiş içinde çezerye kaysı çeşit çeşit koymuşlar bi akç ondan aldım
ve son cipsi yedim bi daha yemicemm ıvır zıvıra çekirdege çipse SON
ha bi parça et yedim
akşama dogru arkadaş kandı simidi getirmiş 2 tane yedim büyük deyildi iki parmagımla yapacagım halkadan az büyük
akşam yemegindede salata ve zeytinyaglı fasulye patates karışımı bişe yedim
sonlara dogru iki parça ekmek yedimm
yaseminli yeşil çay içtim
bir de demişsin ki arada hiçbişey yemedim 2 portakal 1 süt kaydirigubbakcemile3 e daha ne olsunn.. ama öğleni az geçmişsin bir tabak sebze yemeği veya haşlanmış tavuk veya köfte eklemen gerekirdi çorbanın yanına daa bakıyorum ondan sonra cips falan.. hadi bakalım inşallah son pakettir. ben de bayılırım cipse hep orda burda gördüğümde içim gider ama yemeyeli ne kadar oldu hatırlamıyorum bile mafoldumben
bir de unlu şeyleri mümkün olduğunca kesmeye çalışırsan senin yararına olur.. poça simit vs gibi..
çitol meraktan soruyorum diyet yapmadığın zamanlarda nasıl yiyordun bir yazar mısın bana öğün öğün.. tabi senin tercihin yazmayabilirsin de..