Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Mersaaam hayatım senin listeni okudum.Arada sende ekmeği biraz kaçırmışsın.Ama harikasın 0.4 kg vermişsin.Olsun sen verde ne olursa olsun ,kilo kilo olup, sonra geri almaktansa, gr gr ver.Sanırım bu hafta arada yediğin o bitterler seni yavaşlattı.yoksa gayet iyiydi listelerin.bakma sen burda yok gibi gözüksemde arada girip okuyorum.
Bu arada Merve Hoşgeldin canıım.Umarım senin varlığın bizi daha heyecanlandırıp hızlandırır.Sizin gibi gençlerle yarışmak zor iş.Sizin gençliğiniz zaten 1-0 önde başlamanıza neden oluyor.Yani hani şu bahsettikleri büyüme hormonu varya siz onu daha ürettiğiniz ve biz ise tüketmeye başladığımız için siz daha şanslısınız.Sakın bunu kedinize kaçamak yapmak için bahane olarak düşünme.Aksine bir avantaj olarak gör.Düzenli ve sağlıklı beslenmeye alışarak bizim hallerimize düşmeyiiiin.Ey gençler Allleyyyna sanada sesleniyorumm.Onun için çoğul anlattım.Zaten anneleriniz bir düzene geçmişler ve sizde onları örnek alın.Başaramayacağınız şey yok.
ay çok yazdııım.Yemek yapmam lazım.Yarın fırsat bulursam gelirim.Hepinizi öptüüüm.

oburum selam canım.benimde bu günüm süreneerek geçti öğleden sonra bir ara yattım.bide o kadar dikkat edipde 400 gram verince moralim bozuldu ben 1 kilo bekliyordum çünki ciddi kestim herşeyi.moralim bozulunca birazda abur cubur kaçırdım gündüz ama abartmadım.belki reglim yaklaştı o yüzden olabilir.canım sıkıldı yaaa.

sıkma canını sen yazmışsın hayatım."Bugün geçti sakın yarın aynı hataları yapma" :olmaz:diye.Boşver akşamüstü kaçmış olsun akşam telafi ettt.Sakın beni örnek almaa.....eyvahedigeldismile

aleyna nerdesin göremiyorum seni???
Bugnkü yedklrm:
Sabah 6 gibi
taze sıkılmış meyve suyu(portakal ve greyfurt karışımı)
kaşarlı(kepek ekmekli) tost
9 gibi (kuşluk)
elma
13 gibi
5-6 sarma
2 dolma
bi kase cacık
ikindi (saate bakmadım hiç)
yine bi elma
akşam (7 gibi)
bi dolma
bi kase cacık
(ekmek yemedim diyebilirim.....)
1-2 l de su içtim
sen bugn nelr yedin içtin??

Pricim hoşgeldin canım yediklerine baktım mükemmel olmuş, aleyna okuldan öğlenci olduğu için saat 7 ye doğru geliyor hemen yemek yiyoruz şimdi az tv bakıyor odasınıda toplayıp gelip yazacaktır opuyorumnanaktan

Bugünde sabahtan hesapta penciler gelecekti ,ama hava yağışlı olduğu için gelmediler.Ben de 1 saat sporuma gittim.Ama hiçç mi hiç iyi değilim.Sabah bir de C vitamini aldım.Demek ki onuda almasam yerlerde sürünecektim.Geçtiğimiz haftadan beri kulağım sancıyor.İki ayrı dr. gittim.İkiside birşey yok diyor.Nasıl bir ağrı yaaa.En son gittiğim kulağımda uçuk olabileceğini söyledi.Duymamış olmayın uçuk kulakta da çıkıyormuşşş!...Nasıl oluyorsa olmuş işte.Filmlerde hani olurya büyü bebekleri iğne saplarlar öte taraftan kimin bebeğiyse onun canı acır.Aynen öyle kulak memesinin çene kemiği ile birleştiği noktadan biri şiş geçiriyor.5-10 sn canıma okuyor.Kulağıma bastırıp elimi üstünde tutup ısıtınca geçiyor.Aradan 1-2 saat sonra gene oluyr.Ne güzel 2 gündür geçmişti bugün öğlen gene şişlemeye başladılar.

canım çok geçmiş olsun,biliyorsun kulak ağrısını yaşadım,Allah düşmanıma vermesin.kulakta uçuk da ilk kez duyuyorum,umarım biranönce geçer...

kızlar ben şimdi kendim ekepekli makarna yapıyorum ama aklıma takıldı şu karbonhidrat protein olayı yüzünden üstüne yoğurt mu döküyüm peynirli mi yiyim yoksa light ton balığı var onu mu koyuyum üstüne? ama bunlardan seçin lütfen işyerindeyim çok imkanım yok çünkü

canım bunların hepsi de güzel seçenekler,ne yersen ye,afiyet olsun...

chokocum evet kesinlikle böyle cümleler daha cok etkiliyo beni
ama sen yapamazsin chokocum sanmiyorum zayifliycagini lülülülülülü

hahahaha sen görürsün kıskanççççççççççç seniiii :)) kaydirigubbakcemile

dün yediklerimi de yazıyım
sabah: 1 dlilim kepek ekmek, 1 yumurta, peynir,zeytin 1 bardak süt
ara: 1 armut 1 fincan süt
öğle: 1 simit 1 ayran domates maydonoz limonlu salata gibi azcık peynir ykk kadar
ara: 1 armut
akşam: 1 kepçe çorba 2 kaşık makarna bol salata yağsız
ara:3-4 fındık 3-4 fıstık 3-4 kabak çekirdeği herkes kuruyemiş yiyordu ben de en sağlıklı olanlarını oyalanırcasına yedim

artık daha iyi gidicek diyetim kayınpederime de doktor diyet vermiş 95 kilo boyu benden kısa ama erkek olduğu için herhalde günde 12 dilim ekmek hakkı varmış haaa bi de çok güldüm doktor 1 çay bardağı yoğurt vermiş yemeklerin yanına kayınpederim de ben çayı bununla içiyorum diye kocaman kupaya koymuş yoğurdu kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey öldürdü bizi akşam gülmekten sabahları da namazdan sonra yürüyüş yapıyor artık ben de ona katılırım kaydirigubbakcemile2

kayınpederin beni de güldürdü sağolsun kaydirigubbakcemile3

yediklerine gelince,ben beğendim.söyleyecek birşey yok üstüne..bravo dostum kaydirigubbakcemile5

chocolam verdigin bilgiler çok dogru .....

benim yaptıgım beslenme gibi . ara fazla yapılmıyor çünki hazmolmadan tekrar yemek dogru deyil o yüzden ögün aralarında 4 saat geçmesi gerek ..

meyve yemekten en az 20 dk önce ve miğde açken yenmeli çünkü miğdede sindirilmezler ....yemekle özeliklede etle asla yenmemeli.

karbon hidratlarla proteinlerin karışmaması ne kadar dogru bilmiyorum ama ben sadece ekmegi kavaltıda yiyorum helede etle asla ekmek makarna yemiyorum .....
yemeklerin hemen yenmesi konusunda hem fikirim .... asla bahçeden koparıkdıkları kadar vitaminli olmuyorlar.....

bazı zayıf insanlarında çok yedikleri halde zayıf kalmaları onlarım şeker ,tansiyon gibi hastalıklara yakalanmıycakları anlamına gelmiyor .... ik etapta öyle görünmesede ilerleyen yıllarda problemle karşılaşılıyor .....
bi kere daha anlıyorumki monti amcam haklı....
kıslar kl. çok yediklerinizim gl. endeksine dikkat edin biliyorum bunu çok sık tekrarlıyorum ama inanın sizi düşündügümden .

ne güzel,işte bu ...az az da olsa kurallara uymak uzun vadede çok şeyi değiştiriyor canım değil mi... harikasın

arkadaşlar süt gününü es geçmeye karar verdim. pia cım özür dilerim ama birden bire acayip bi açlık hissi yaşadım o yüzden gidip bişeyler yemek zorunda kaldım. normalde disiplinliyimdir ama düşün artık nasıl oldum..

pazartesi sabah: 63,1

perşembe bu sabah: 61,5

toplam 1,6 kg gitmiş 4 günde..

1 haftada da 2 kg gitmiş..

yarın istanbula gidiyorum, o yüzden bir süre hesap veremicem piacım onu da yazayım şimdiden..

bravo bijooooommm kaydirigubbakcemile5

9:00 sabah: 1 dilim kepek ekmek -1 haşlanmış ymurta

10:30 ara :bir bardak süt 3 kuru kaysı, 2 ceviz ,

11:00 1 portakal

12:25 öglen : yogurt çorba bir dilim kepek ekmek ızgara tavuk ( 2 köfte kadar)

15:00 bir tabak yemek -yogur

16:00 elma

1630 yer elması

18:00 bir küçük çikolata

19:00 sebzeli tavuk .. salataa.. 2dilim trabzon ekmeginin dış kenarı

gereksiz olaratan ama kendime engel olamadıgım için 3-4 grisiniyiközlenmiş biber ezmesine batırıp yedim

ben bugün çok az ama çok düzensiz yedim. sebebini bilenler bilir,moralim aşırı bozuk. bu yazdıklarımı bile zorla yedim,boğazımda bir düğüm var mafoldumben

öğlene doğru :5-6 zeytin , çok az peynir,1 dilim ekmek

spora gittim,herşeye rağmen! 1 saat cardio!

17.00 : 1 portakal,1 kandil simidi (annemdeydim)

19.30 : 1 kase çorba , 4-5 kaşık haşlanmış nohut katılmış çok az yağlı salata

gece meyve yerim heralde...

selam kızlar ben 3. takımdayım.bu hafta yeni bi ceza sistemi uygulamaya başladık.bende cezamı yerine getiriyorum suan.şöyle ki;

BU HAFTA HıÇ KıLO VEREMEDıM

BEN PıS BOĞAZIM TEKıYıM:kedi:

hepinize sağlıklı kilo vermeler diliyorum

rporumu vereyim sonra gidip yatacagim erkenden iyi degilim üsütmüsüm cok sicak dus aldim iyi gelir diye ama hicde iyi gelmedi.. cocuklar ilac doldurdu evi caylar suruplar aman ya. birde icirip gittiler ihmal ederim diye..
sabah az ezilmis cavdari sütle islattim minik kesilmis bir elma bir portakal bir muzu ilave ettim.bir kasik bal koydum.sonra cala kasik yedim
öglen yine kuru fasulye yarim kepce kadar bir dilim ekmek az salata..
yürüyüsten sonrada iki portakal aksam yemedim üsütme caylari ictim birde gece surubu
hadin kizlar öptüm hepinizi karnim acikiyor en iyisi yatayim

selam kızlar ben 3. takımdayım.bu hafta yeni bi ceza sistemi uygulamaya başladık.bende cezamı yerine getiriyorum suan.şöyle ki;

BU HAFTA HİÇ KİLO VEREMEDİM

BEN PİS BOĞAZIM TEKİYİM:kedi:

hepinize sağlıklı kilo vermeler diliyorum

hahahahah ay canim benim kiyamam sana, haftaya bunu düsünür biraz gayret edersin mutlaka. hay allah iyiligini versin ya,,delikafadulden delikafadulden

9:00 sabah: 1 dilim kepek ekmek -1 haşlanmış ymurta

10:30 ara :bir bardak süt 3 kuru kaysı, 2 ceviz ,

11:00 1 portakal

12:25 öglen : yogurt çorba bir dilim kepek ekmek ızgara tavuk ( 2 köfte kadar)

15:00 bir tabak yemek -yogur

16:00 elma

1630 yer elması

18:00 bir küçük çikolata

19:00 sebzeli tavuk .. salataa.. 2dilim trabzon ekmeginin dış kenarı

gereksiz olaratan ama kendime engel olamadıgım için 3-4 grisiniyiközlenmiş biber ezmesine batırıp yedim

bence iyi gibi.. olumunekankayizsmile

Sevgili kardeş takım, gene ilk üçtesiniz. 3 haftadır harika giden yükselişinizi tebrik ediyorum :))))
eyvallah

yalnızlık ne zor yahu kaydirigubbakcemile3

kiyamam.. hani sen diyosunya yalnizim yalnizim... bende ayneennn yalnizim..

ahhh ahhh deşmeyin yaralarımı 1 tane bile arkadaşım yok burda benim ben de çok yalnızım
ben de çok yalnızımmm mafoldumbenmafoldumben 5.takımın adını yalnızlıktan kilo vermeye saranlar takımı yapalım :roflol:

Aynen öyle kulak memesinin çene kemiği ile birleştiği noktadan biri şiş geçiriyor.5-10 sn canıma okuyor.Kulağıma bastırıp elimi üstünde tutup ısıtınca geçiyor.Aradan 1-2 saat sonra gene oluyr.Ne güzel 2 gündür geçmişti bugün öğlen gene şişlemeye başladılar.
oburrr ilk defa aynı sorunu yaşayan birini görüyorumm akannehir canım benim 3-4 yıldır ara ara orası çok acır sol taraf. dr baktı rontgen çekti hiçbişe yok dedi 2 yıl önce. ama 3-4 gündür tekrar.. allahım kulak içi desen değil dışı desen değil tam birleşim yerii. ne dedi dr tam olarak. bana sadece bir kas gevşetici vermişti, onlarla da belimden dolayı kankayım zaten uyutmaktan başka bi işe yaramıyolar :bbo:

bravo bijooooommm kaydirigubbakcemile5
oyy canım çok teşekkür ederimmm opuyorumnanaktan daha çok giderdi ama dün bozmak zorunda kaldım biliyosun seninle msn de konuşuyoduk o sırada. bir daha uzun süre düşünmüyorum bu diyeti yapmayı, hiç o kadar acıkmamıştım yaaa akannehir

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...yarismasinda-bugune-kadar-kac-kilo-verdi.html

şu konunun açılmasını isteyen varsa bana bildirsin takım içinde oylamaya sunuyorum :) ona göre püsküüte bildireceğiz...
valla şahsi fikrim gereksiz olduğu yönünde..

günaydın herkesee opuyorumnanaktan
bu gece yola çıkıcaz o yüzden küçük bir valiz hazırlamaktan başka hiçbir işim yok. ha bir de yengem haşhaş istemişti. istanbulda bulamamış, burdan rica etti seve seve götürücem ben de. keklerde ve böreklerde süper oluyor yaaa çok seviyorum ben de ama almıyorum akannehir

dün baya ilerlemiş sayfalar, ah ah yazınki hali geldi bi de aklıma 5 günde 1 sayfa kaydirigubbakcemile3 bir iki ay sonra daha da hareketleniriz süper olurrr kaydirigubbakcemile4

piacım bu sabah 1 dilim ekmeği 1 kase mercimek çorbasına doğradım yedim.. öğlene azıcık bir ıspanak yemeğim var onu bitiririm yine 1 dilim ekmekle. akşama da nesfit yerim. şimdiden yazayım..

kallisim bugün kargonu göndermeye çalışıcam. umarım başarabilirim kaydirigubbakcemile3

Günayyydıııın herkese......
Geçmişi okuyup cevaplarımı yazayım.Daha kendime gelemedim.Ablayı kursa bırakacağım.Offff yaaa sabahın körü hafta sonu bile rahat yok.akannehirAdam hoooooooor hoooooor uyuyor.zemuszemussositososito:sm_cool:Kafam kalkmıyor.Bu grip denen şey insanı öldürmüyor daha beter sürüüüündürüyoooor.sempatiksalakcinnilaelaelaelaelae

oburrr ilk defa aynı sorunu yaşayan birini görüyorumm akannehir canım benim 3-4 yıldır ara ara orası çok acır sol taraf. dr baktı rontgen çekti hiçbişe yok dedi 2 yıl önce. ama 3-4 gündür tekrar.. allahım kulak içi desen değil dışı desen değil tam birleşim yerii. ne dedi dr tam olarak. bana sadece bir kas gevşetici vermişti, onlarla da belimden dolayı kankayım zaten uyutmaktan başka bi işe yaramıyolar :bbo:

Aynen hayatım ne içi ne dışı görüntü hiçbirşey yok.ama bir ağrı başlayınca of allahım offf sempatiksalakcinnilaelaelaelaelae insan aynen böyle ne ettiini ne edeceğini nasıl baktığını bilmiyor.
ilk dr.görüntü birşey yok dedi.Belki cilt altından iltihabik bir durum olabilir.Onun için antibiyotik verdi.Ben ilacı 2. gün alabildim.Baktım sancı yok.Kullanmadım.
5 gün sonra tekrar edince başka dr.gittim.O da aynen görünen birşey yok dedi.Kulağımın yanında bir gece yolduğum sivilce vardı.Sanırım onu uçuk zannetti.Çünkü burda uçuğa benzer yara var dedi.Ben değil dedim ama adam uçuk ilacıyla ağrı kesici verdi.(Zovirax)yaranın etrafı ve kulağımın dışı her tarafına 2 gün ,günde 4 kez kullandım.Ağrı kesici vermişti onuda kullandım.3.gün geçmişti.Buyrun dün gene başladı.Bilemiyorum ki neyin nesi haftaya dr'a tekrar kontrole gideceğim.Daha rontgen almadılar.Herhangi bir değişiklik olursa yazarım sana hayatım.
Ayyyyy çıkmamız lazım dönüşte gelirim gene yazacaklarım var daha.

aleyna nerdesin göremiyorum seni???
Bugnkü yedklrm:
Sabah 6 gibi
taze sıkılmış meyve suyu(portakal ve greyfurt karışımı)
kaşarlı(kepek ekmekli) tost
9 gibi (kuşluk)
elma
13 gibi
5-6 sarma
2 dolma
bi kase cacık
ikindi (saate bakmadım hiç)
yine bi elma
akşam (7 gibi)
bi dolma
bi kase cacık
(ekmek yemedim diyebilirim.....)
1-2 l de su içtim
sen bugn nelr yedin içtin??

Harika bir listee kızlar utandım:kedi:Vallaha gayet dengeli bir yemek listesi .................... söylenecek hiçbirşey yok.Sedecealkisalkisalkisalkisalkisalkis yapabilirim.Sakııın şımarmaa aynen böyle devam et, bizede örnek olsun hayatım.
Mersaaam canım buarada senide tebrik ederim.Neden diye sakın sorma Merveyi Yönlendiren KİM?Yemeği hazırlayan, gereğinde uyaran ve en önemlisi abur cuburu eve sokmayıp ,kek ,pasta ,börek, çörek yapmayan kim.

Size birşey anlatayım artık güler misiniz ,gıcık mı olursunuz,sizin bileceğiniz şey.
Perşembe günü elektrik dairesinde işim var demiştim.İşte ogün Avcılarda arasokaklardan birinde bir spor mağzası buldum.Adım sayar bulabilirmiyim diye aklıma takılmıştı.Hani belki alırda takarsam belki şevke gelip, daha çok hareket ederim,dedim.
Buldumda 20ytl.Hani siz yaznıştınız adım sayar,kalori ölçer,müzik dinleyebiliriz diye. Bende öyle birşey bekliyorum.Adam koca paketin içinden 2-3 cmlik bir alet çıkardı.Başladı üstündeki düğmelere basıp Adımını sayar,m ,km olarak gittiğin mesafeyi hesap eder....Aynı şeyleri bir daha anlatıyor.Ya kardeşim aleti ne mıncıklıyorsun.Kutusunda yazar ver bakayım.Tam kutuyu aldım okuyacağım, elimden aldı.Sanki ben anlamayacağım.Üstünde yazanları bana tercümeye.Baktım olacak gibi değil."Tamam adım ölçmesinin dışında başka bir özelliği var mı?diye sordum.
Adamda - Haaa evet evet yürürken size MASAL anlatıyor dedi.akannehirakannehirsempatiksalakcinni
Bende- Masal çağımı geçtim.Bana kalorimi ölçüp, müzik dinleteni lazım .dedim ve çıktım.
Sadece adım sayıyor ve 20ytl.Nette böylesini 5 ytl'ye almayanı alsanaalsanasmile dövüyorlar.
Diyorum yaa artık güler misiniz gıcık mı olursunuz size kalmış.

Back
X