Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tamam mersam'a haftasonu yediklrimi yazayım.Hem bende neler yemişim hatırlayıp bakayım çok mu yemişim.
Cumartesi sabah sirkeli su ,az sütlü nesfit
öğlen 1 simit peynir domates salatalık biber
ara biraz elma biraz armut
akşam??????????? hatırlamıyorum yedim boş durmadım ama ne yedim????
gece çay çay:oklava::oklava: çıtladım.
Pazar günü öğlen kalktım.1 simit ve peynir domates salatalık biber
akşam üstü 1 fincan salep
arada az meyva
akşam salata ,3 kaşık bulgur pilavı
Ayyyy hatırladım cuartesi akşamı MENEMEN yedim.cokacimcoookAma içinde kaç yumurta var bilmiyorum ÇÜnkü evde menemeni eşim yapar.Ne kadar tereyağı koydu peynir ve sucuğu saymıyoruuum.:oklava:alsanaalsanasmileBoşu boşuna unutmamışım ne yediğimi.Abartığım için kafa silmişti.Zorlayınca hatırladım.
Daha sonra gene uğrayacağım.Bulduğum yazıları ekleyeceğim çok faydalı ve hatırlanması gereken bilgiler.Görüşmek üzere canlarrr.

kızlar tekrar günaydın hepinize
nihayet girebildim .nolduysa bilmiyorum açıyorum peri saati hoşgeldiniz diyor sonunda oldu.
bu gün yürüyüşümü yaptım ama sadece yarım saat inşallah akşam telafi etmeye çalışacam .hafif kahvaltımıda yaptım neler konuşmuşsunuz bir bakıp geliyim.

kızlar tekrar günaydın hepinize
nihayet girebildim .nolduysa bilmiyorum açıyorum peri saati hoşgeldiniz diyor sonunda oldu.
bu gün yürüyüşümü yaptım ama sadece yarım saat inşallah akşam telafi etmeye çalışacam .hafif kahvaltımıda yaptım neler konuşmuşsunuz bir bakıp geliyim.

mersacım günaydın canım akşam merveninde başına aynı şey gelmiş mesaj yazarken senin nick açık kalmış sonra toparladık mesajları, bu tür karışıklıkları yaşamamanız için buradan çıkarken çıkış yapın mutlaka...

pericim annenle karışan mesajlarını düzelttim şekerim çaktırma tamammı merak etsinler :))
bu ne yaa artık mesajlarımada ek koydu .benim herşeyimi alıyor özellikle arkadaşlarımı.almanyada bir arkadaşım var .beni arıyor mervişi verirmisin diyor sen beni aramadınmı diyorum yok merveyele konuşacam diyor.bu ne yaaaa...

herkese merhabalar..
ben de evime döndüm, çok yorgunum..
bayağı bi gezdik mobilya baktık nişanlımla..
haftasonu da çok düzensiz ve fazla yedim..
ama yılmak yok yine devam,bu hafta yürüyüşümü de aksatmayacağım..
en azından yediklerimi yakmalıyım..
görüşmek üzere. sevgiler....

hoşgeldin tatlım oh ne güzel gezmişsin .hafta sonu kaçyıysada bu gün silbaştan devam.

günaydın oburcuğum, ben de geleli bayağı oldu fakat birderdim var bölümüne dalmışımkaydirigubbakcemile3

arkadaşlar arada sırada yazdıklarımız aşırıya kaçabiliyor okumak için kendinizi yormayın ciddein bunalmayın...a.s.

gece yatmadan içtiğim suyun haddi hesabı yok kocaman pet şişeye bir limon sıkıyorum eskiden yaptığım gibi, içtikçede uyku filan kalmıyor neyse zorla uyudum ama kaç kez wcye kalktım bilmiyorumkaydirigubbakcemile3 birde benim odamın olduğu katta wc yok çünki sonradan yapılmış bir bodrum odasında benim odam ve yatak odaları en üst katta, orta kattada var ama o kediye ait:roflol: çık bakaım çık bir gece salıcam ama yetişene kadar bakalım ne zaman:roflol:

yine kalkınca hazırladım suyumu, çin çayımıda içtim yerimseniben
bugün büyük kızımla dışarı çıkacağız yürüyüşedelikafadulden hava hoş gibi çünkü artık başlayalım değilmi...

dü çikolatamın yazdığı hiç çıkmadı aklımdan spora başladığı yeni olmasına rağmen vücut sıkılaşıp çok kilo vermiş gibi görüüyor geçen yıl bende öyleydim şimdi alakası yok ayy yaaa o egzersizleri yapmalıyımalkisalkisalkis

kallisim çok hoşsun yaa kaç kat çıkıyosun tuvalete ulaşmak için .bak bir gün bir kazaya kurban gitme.sen yatak odana acil durumlar için bişeyler tedarik et .yazacamda ne olduğunu gülmekten yazamıyorum.bide kızarsın belki diyeee.çocuklardan kalma felan bişeyler yokmubilmiyorumkismiledelikafadulden

tamam mersam'a haftasonu yediklrimi yazayım.Hem bende neler yemişim hatırlayıp bakayım çok mu yemişim.
Cumartesi sabah sirkeli su ,az sütlü nesfit
öğlen 1 simit peynir domates salatalık biber
ara biraz elma biraz armut
akşam??????????? hatırlamıyorum yedim boş durmadım ama ne yedim????
gece çay çay:oklava::oklava: çıtladım.
Pazar günü öğlen kalktım.1 simit ve peynir domates salatalık biber
akşam üstü 1 fincan salep
arada az meyva
akşam salata ,3 kaşık bulgur pilavı
Ayyyy hatırladım cuartesi akşamı MENEMEN yedim.cokacimcoookAma içinde kaç yumurta var bilmiyorum ÇÜnkü evde menemeni eşim yapar.Ne kadar tereyağı koydu peynir ve sucuğu saymıyoruuum.:oklava:alsanaalsanasmileBoşu boşuna unutmamışım ne yediğimi.Abartığım için kafa silmişti.Zorlayınca hatırladım.
Daha sonra gene uğrayacağım.Bulduğum yazıları ekleyeceğim çok faydalı ve hatırlanması gereken bilgiler.Görüşmek üzere canlarrr.

canım eşim senin yedklerinde benim gibi düzensiz olmuş.ama çok görünmüyor.tabi menemeni ne kadar yediğin belli değil.aman arkadaşım bu gün tekrar toparlanma günü kendimizi bırakmayalım.bence artık yürüyüşlerede başla bak halsizliğine daha iyi gelecektir kendini daha zinde hissedersin.

mersacım günaydın canım akşam merveninde başına aynı şey gelmiş mesaj yazarken senin nick açık kalmış sonra toparladık mesajları, bu tür karışıklıkları yaşamamanız için buradan çıkarken çıkış yapın mutlaka...

tamam canım sonunda anladım çıkış yapmam gerekiyomuş hep tek giriyordum o yüzden böyle sorun olmamıştı.öğrendim artık.sanada iş çıkarmışız teşekkür ederim arkadaşım.

hoşgeldin tatlım oh ne güzel gezmişsin .hafta sonu kaçyıysada bu gün silbaştan devam.

aynen öyle ablacım haklısın..
benim hatam hep bu oluyordu önceden.
biraz kaçırınca amaaan nasılsa bozuldu deyip homini gırtlak yiyordum..
ama şimdi akıllandım bozmuyorum..
belki bu hafta daha az veririm ama yine de bozmak yok..
bir haftayı bile boş geçirmemem lazım..

günaydinlarrrrrrr. öglenciyim bugün saat sekize kadar uyudum ohhhh simdi kahvemi ictim giyinip biraz yürüyeyim.. sonr kahvaltimi eder ise giderim..
oburcugum sagol canim totoyu kaldirip basliyana kadar aslinda gerisi nasilsa geliyor birde ongün iki hafta gecince baglasalar durmuyorsun cünkü cok iyi geliyor. kilo vermek icin tabiki baska sporlar var ama ben yürüyüsü seviyorum. birkere elimde kanitim oluyor kac adim yürümüsüm vs. ve onbini görünce vazifesini yapmis insanlarin huzurunu yasiyorum.. birde cok enerjik oluyorum yasim yayilip kalmaya müsait ben mümkün oldugu kadar dik durmaya calisiyorum.
obur yemek listene baktimda seker, her abartida kendini oklavalamissin.. demekki artik nerde hata var görüyorsun. sorunu bilmek cözmenin yarisidir diger yarisida istemektir sorunun kaynagini bilir birde bu sorunu cözmek istersek cözmek icin birtek baslamak kalir. bak sana bir tavsiye, takimin en canli istekli ve hirsli oldugu bir zamandayiz bundan faydalan ve bugün itibariyle basla derim buradaki arkadaslara uymaya calis inan sonunda sen mutlu olacaksin. kendini seveceksin. etrafina huzur vereceksin.a.s.

cuma cumartesi kötü geçti ama dün birazda olsa toparladım .moralim bozukken bazı şeyler belirsizlik içindeyken kendimi kaybediyorum bu benim yıllardır aşamadığım sorun hıncımı yiyceklerden alıyorum.ama yinede hafif geçirdim diye düşünüyorum dün daha kontrollüydüm.tabi benim ufaklığın bunda çok etkisi var.bana söylediği söze bakarmısınız anne sen 2 gündür kudurdun tekrar kilo alacaksın diyor.beni takip ediyor çabuk mutfaktan çık diyor.dün aşağı indi tabi o inince ben daldım mutfağa eve bir geldi söyle bakalım ben yokken neler yaptın dedi.bir bir anlattım.bundan sonra benden izinsiz lokma almıycaksın ağzına ben evde yoksam telefon edeceksin izin verirsem yiyceksin diyor.parayla çalışıyor ya işini çok ciddiye alıyor.mafoldumben

dünki yediklerimide yaziyim.
sabah öğlene doğru kalktık saat 11 gibi kahvaltı yaptık.kahvaltıda biraz kaçtı.:sinifsinif:
kahvaltı:3 dilim beyaz ekmek.2 kibrit kutusu kadar sucuklu yumurta.1 parça peynir 4 zeytin bol yeşillik.
öğle:yok sabah geç yediğimiz için.
ara:saat 3 gibi 3 tane kepekli bisküi .
1saat sonra 1 dilim peynir ve yarım dilim ekmek.1 portakal.
akşam:2tane ızgara balık ve yanında közleme patlıcan biber salatası.

cuma cumartesi kötü geçti ama dün birazda olsa toparladım .moralim bozukken bazı şeyler belirsizlik içindeyken kendimi kaybediyorum bu benim yıllardır aşamadığım sorun hıncımı yiyceklerden alıyorum.ama yinede hafif geçirdim diye düşünüyorum dün daha kontrollüydüm.tabi benim ufaklığın bunda çok etkisi var.bana söylediği söze bakarmısınız anne sen 2 gündür kudurdun tekrar kilo alacaksın diyor.beni takip ediyor çabuk mutfaktan çık diyor.dün aşağı indi tabi o inince ben daldım mutfağa eve bir geldi söyle bakalım ben yokken neler yaptın dedi.bir bir anlattım.bundan sonra benden izinsiz lokma almıycaksın ağzına ben evde yoksam telefon edeceksin izin verirsem yiyceksin diyor.parayla çalışıyor ya işini çok ciddiye alıyor.mafoldumben

görüyo musun cimcimeyi, nasıl da ciddiye almış işinikaydirigubbakcemile3

ben de bugün yediklerimi yazayım...

10.00 - 1 haşlanmış yumurta,az peynir,1 dilim ekmek,4-5 zeytin,1 çay kşğ bal

13.30 - 8-9 badem

1 saat cardio !

15.30 - 1 elma 1 portakal

17.00 - 1 tabak yağsız haşlanmış makarna,2 kaşık yoğurt

19.00 - 2 ceviz 6-7 badem ve 2 avuç antepfıstığı,1 küçük muz

21.00 küçük bir kahvaltı (az peynir,1-2 zeytin,1 dilim ekmek)

24.00 karnabahar haşlama ve yoğurt

not : niye böyle oldu? çünkü bu gece sabaha kadar ayaktayım,sahne programım var. sabah 7 de yatacağım.son yemeğim 12 de olacak ve ben sabah sahneden indiğimde sadece bir meyve yiyebiliyorum.daha sonra pazar öğlen 2 gibi kalkacağım için,böyle planlayabildim ancak...

itiraf : su içiyorum ama çok içemedim cuma ve cts... yine de bu gece uzun,sabaha kadar yolu var. çok içmeyi planlıyorum...

ilk önce amaniiiinn ne yapmış bu böyle dedim ama açıklamanı okuyunca eh tamam o zaman dedim sanki antep fıstığı fazla kaçmış gibi geldi ama madem sahnedesin onu da enerji niyetine yemiş oldun ve fazlasıyla yakmışsındır zaten keşke biz de dinleyebilseydik seni opuyorumnanaktan
erkekler nedense terapist falan deyince korkuyorlar bence bu eşinin savunmasıdır herşey ortaya dökülür mahremiyet kalmaz ya da zaten ne yapabilir ki gibi düşünüyorlar benim de aklıma gelmiyor değil eşim her seferinde istekli gözüküyor sorun yok ama mutlaka bahane var biz kadınlar her zaman daha cesaretliyiz daha gözümüz kara bi akıllarına girebilsek terapistin öcü olmadığı konusunda herşeyin yoluna girebileceğine inanıyorum

ahh aleyna biliomusn bnde çk sewiyorum bisiklet sürmeyi kışları bnde sürmeye çalışıyorum vakt buldukça ama yazları bisikleti daa fazla sürüyorum kışa oranla ama yazları da da çk yüzmeyi çooo....k seviyorum eer geliştirseydm kendimi blki yarışmalara bile katılırdım (yüzme antrenörü öle demişti bir ara kulacımı gelstirmek içn yzme kursuna gtmistim)..
yerimseniben:1closedeyes::jeyyar:CADIARZUkafamçokkarıştıakannehirkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3:emir_bebek:boshayallersmile:umursamaz:zemuszemusopuyorumnanaktanalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
bende yüzmeye gidiyordum ama bu kış gidemedim yazları gidiyorum bu yazda gitçem çünkü bende yüzmeyi çokkkk seviyorum....alkisalkisalkis bu arada bisiklet sürmek benim için bir hobiye döndü çokk zevkli bir iş...:lepi:

bitirdim tamam allahima bin sükür cok zor geldi bugün ama bitti 10bin adim 321 calori 41,7 gr yag 5,7 km olmus.. sabah kahvaltiyi biraz abarttim ama aksam yemegim sadece salataydi sonrada bir portakal toplam iki portakal.. iyide 321 kalori sizede az gelmiyormu?bu durumda bir ayda yani 30 günde 9630 calori yapar. 7000 calorinin 1 kilo yag oldugunu hesaplarsak 1375 gr yag yakariz...........
keske hesaplamasaydim ya..mafoldumben
tamam ben direk yag yakmak icin yürümüyorum ama biraz daha fazla olsaydi daha mutlu olurdum tabi..

sen bi emek sarfediyorsun bunu düşün bence emeklerinin karşılığını da alacaksın hasta hasta yürüyorsun ben de bu yaşımda dışarıda veya evde yürümek totişimi kaldırmak için bahaneler üretiyorum kayınpederim bile eğer yağış varsa dışarda evde yürüyor yaşına rağmen amaaaan bu günde böyle olsun demiyor. az maz biz bunu bile yapamıyoruz kimlerin önünde olduğunu düşün

sen bi emek sarfediyorsun bunu düşün bence emeklerinin karşılığını da alacaksın hasta hasta yürüyorsun ben de bu yaşımda dışarıda veya evde yürümek totişimi kaldırmak için bahaneler üretiyorum kayınpederim bile eğer yağış varsa dışarda evde yürüyor yaşına rağmen amaaaan bu günde böyle olsun demiyor. az maz biz bunu bile yapamıyoruz kimlerin önünde olduğunu düşün
ŞenizŞeniz
sagol canim

günaydın hanımlar ve güzel kızlarıı
dünkü listem aşşada
aslında hafta sonları ben izne ayrılırım ama bu hafta sonu gayet verimli geçti sanki benim adıma kendi düzenime göree
işte yediklerim

9,00 kocamann kase mercimek çorba 2 dilim trabzon ekmegi

12,00 portakal kreker 5-6 tane

13,00 sahanda yumurta 2 dilim kepek ekmek yogurt

14,30 yaseminli yeşil çay

19,00 1 patates ( kızarmış) 2 dilim kepek ekmek 4 goflet ( ince uzun)

ben de dünkü yediklerimi yazıyım
sabah harika bir kwahvaltı yaptık patlayana kadar yedim ama ne salata tabi ki yeşillik falan filan doymak bilmedim valla ama bu süper kahvaltı bozdu öğünleri çok doymuştum öğle 2 elma yedim ara falan hak getire akşam da oğluşla eşimle dışarda yemek yemeye gittik kuzu belki yer diye yedi biraz o da çok şükür ben de yarım lahmacun bir gofret büyüklüğünde küçük bir dilim pizza ve azcık kumpirin patateesli mayonezsiz kısımlarından yedim saat 6 ydı en azından buna avunabilirim günüm düzensiz oldu ama fazla olmadı en azından ve artık midem ne kadar küçüldüyse çok rahatsız oldum eskiden nasıl dayanabiliyordu acaba midem diye düşünmeden edemedim
bugün yine iş günü ve yemekte düzen günü :lepi:
çikolatam ne oldu kayınvalidenle nasıl geçti gününüz hiç öyle sizi de daraltıyorum diye düşünme belki iyi haberlerini okumak daha hoşumuza giderdi ama derdini paylaşmaya çalıştığımız için rahatlıyoruz en azından opuyorumnanaktan

günaydın hanımlar ve güzel kızlarıı
dünkü listem aşşada
aslında hafta sonları ben izne ayrılırım ama bu hafta sonu gayet verimli geçti sanki benim adıma kendi düzenime göree
işte yediklerim

9,00 kocamann kase mercimek çorba 2 dilim trabzon ekmegi

12,00 portakal kreker 5-6 tane

13,00 sahanda yumurta 2 dilim kepek ekmek yogurt

14,30 yaseminli yeşil çay

19,00 1 patates ( kızarmış) 2 dilim kepek ekmek 4 goflet ( ince uzun)

sanki daha güzel gibi gittikçe düzenini oturtacağına inanıyorum ben senin. patates kızarmış olmasaydı ve abur cuburları çıksak mükemmele yakın bir liste. herşeyi birden kesmene gerek yok ben de buraya üye olduğumda diyetteyim demiyordum herşeyden azar azar yiyorum diyordum buna abur cubur da dahildi. ama artık abur cubur kaçamak oluyor benim için ve mesela geçen günkü gibi sadece 1 tutkuyla sınırlı kalıyor çoğu zaman. öyle her akşam aman az yiyorum diye bir iki bir iki yok yavaş yavaş uzaklaştım ve artık nasıl beslenmem gerektiğini biliyorum karnım her zaman tok olduğu için kötü şeylere yanaşırken şekerimi bahane edemiyorum

ewet hayatım olmasaydı iyi olurdu ama
işte nefiss
hayır diye bilseydim
bu kiloda olmazdım
birde hayatım benim bunlarla geçecek her zaman olacak etrafımda
hiç yemedende duramam ama en azında az la yetinirim
şimdilikk

görüyo musun cimcimeyi, nasıl da ciddiye almış işinikaydirigubbakcemile3

evet benim bebeğim yaşam koçum oldu şimdi okulda gelince tek tek rapor verecem.valla kaçamak yok yaşam koçuma para ödüyorum dün anlaşma yapıldı imzalandı.ama merviş reddetti hem yemiycem hemde ona paramı ödüycem dedi oyun bozan nolacak..lülülülülülü

günaydinlarrrrrrr. öglenciyim bugün saat sekize kadar uyudum ohhhh simdi kahvemi ictim giyinip biraz yürüyeyim.. sonr kahvaltimi eder ise giderim..
oburcugum sagol canim totoyu kaldirip basliyana kadar aslinda gerisi nasilsa geliyor birde ongün iki hafta gecince baglasalar durmuyorsun cünkü cok iyi geliyor. kilo vermek icin tabiki baska sporlar var ama ben yürüyüsü seviyorum. birkere elimde kanitim oluyor kac adim yürümüsüm vs. ve onbini görünce vazifesini yapmis insanlarin huzurunu yasiyorum.. birde cok enerjik oluyorum yasim yayilip kalmaya müsait ben mümkün oldugu kadar dik durmaya calisiyorum.
obur yemek listene baktimda seker, her abartida kendini oklavalamissin.. demekki artik nerde hata var görüyorsun. sorunu bilmek cözmenin yarisidir diger yarisida istemektir sorunun kaynagini bilir birde bu sorunu cözmek istersek cözmek icin birtek baslamak kalir. bak sana bir tavsiye, takimin en canli istekli ve hirsli oldugu bir zamandayiz bundan faydalan ve bugün itibariyle basla derim buradaki arkadaslara uymaya calis inan sonunda sen mutlu olacaksin. kendini seveceksin. etrafina huzur vereceksin.a.s.

reyhan ablam ne güzel söylemişsin etrafına huzur vereceksin diye aynen katılıyorum.evim dağınık pis olduğunda bide kilo aldığımda etrafımıda bunaltıyorum kendim huzurlu olmuyorumki etrafıma huzur veriyim.doğru söze ne denir...

ewet hayatım olmasaydı iyi olurdu ama
işte nefiss
hayır diye bilseydim
bu kiloda olmazdım
birde hayatım benim bunlarla geçecek her zaman olacak etrafımda
hiç yemedende duramam ama en azında az la yetinirim
şimdilikk

citol bak hayatım yediklerini inceliyorum ilk başlardakiyle bayağı farklı giderek alışacaksın biraz daha gayret .önce kendin istiyceksin dışardan söylenen herşey boş ama sendede biraz istek varsa dışardan söylenenlerde çok etkili tabiki.

Back
X