Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben ise gidiyorum canlarim.. kendinize cok iyi davranin..
mersacigim o dedigin duygulari cok iyi biliyorum.. ama inan bana hersey elimizde.. nefsimize hakim olmakta. hem karnimiz tok olsun hem ekmegimiz bütün kalsin olmuyor. insan her istedigine sahip olamiyor burda bizi teselli eden tek sey bu soruna istedigim anda cözüm bulurum diye düsünmemiz bugün olmazsa yarin .yarin olmazsa gelecek yil bir baslarim diyetime aslanlar gibi incelirim fiyakami atarim dememizdir ama o gün bugün olsun bugün basliyalim hayat akip gidiyor diyemiyoruz.. hep yarindan itibarendir planlar hafta basi iste aybasi iste yeni yilbasi hayir bugün demeliyiz hatta dün baslamaliydik demeliyiz.. kendini hirpalama tamammi yalniz degilsin seni cok seviyorum ben ve öpüyorum kocaman..
kizlar gününüz aydin sansiniz bol olsun byeeeeeee

canım ablam benim bende seni çok seviyorum.ah ablam allahım daha fazla dert vermesinde bazen altından kalkamıycam gibi geliyor herkesi idare etmekten çok yoruldum.akşam abimin ayrıldığı hanımının yanına gittim oğlu çok sorunlu .neler söyledi hepimize hakaretler etti ama ben hepsini kabullendim .çünki daha 17 yaşında .öptüm kokladım geldim....

iyi gecmis günün mersacigim..
biliyormusun o duyguyu bende hic tanimiyorum. benim acligim sadece aksamlari barizlesir ve vakit gectikce ezmeye baslar en iyisi mümkün oldugu kadar erken yatmak.
hayirli geceler hepinize ben cikiyorum

evet ablam benimde hep korkum akşamlarıdır.ben bide açlıktan uyuyamıyorum .bir zamanlar uykum gelsin diye koyun saymaya kalktım koyunları köfte pirzola olarak görmeye başladım yine acıktım.artık salatalık havuç felan sayacam .bu gün deniyim bir yarın etkilerini yazarım.iyi geceler ablacım kendine çok iyi bak.

yapmaya çalışıyor birşeyler,bana ayrı akıl veriyor,oğluna ayrı..napsın..ama gerçekten çok iyi bir insan,her kaynana yapmaz onun yaptığını.
geldiği gün bıraktım gittim kadını evde,sesi çıkmadı hiç.evi temizlemiş,lahana sarmış... başka insan olsa belki surat yapar,melek gibi ya...üzülüyorum bize çok üzülüyor...

tabii ablacım haklısın,geçen ben de çok az yemiştim,dün de öyle...iştah olmayınca,nasılsa depoda bol var diyip yememişiz :) ama sana maşallah ,adılarını ne güzel tamamlıyorsun..
canım benim evlilikte ailede çok önemli sen bide bu tarafından bak .en azından iyi bir ailesi var sana destek .ben inanıyorum her şey yoluna girecek ...tabiki herşey karşılıklı sen saygılı iyi huylu bir insan olmasan oda sana karşı bu kadar anlayışlı olmaz.ama en azından senin değerinin farkında inşallah oğluda farkeder.bizde neler yaşadık bir bilsen kocamın çok yanlışları oldu ama biliyordumki o çok iyi bir insan ve iyi bir baba.nihayet herşey yoluna girdi:nazar:geç te olsa bana hakettiğim değeri verdi.bende ayrılmanın eşiğinden çok döndüm ama şimdi diyorumki iyiki ayrılmamışız.bizim arkamızda destek olacak kimsemizde yoktu o yüzden çok yıprandık .kendinide çok üzme .allahım herkesin evine huzur mutluluk versin..

hayatım inan bende diğer duyguyu tanımıyorum.. asla akşam atıştırmaları olmaz bizde.. mesela çok şaşkın izlediğim durum var en yakın ablam bile çocukları filan akşamları dolaptan çıkmazlar sürekli elleri mutfaktadır buzdolabında vs... ama benim ne eşim ne çocuklarım nede ben akşam yemeği yenilip masa kaldırıldıktan sonra asla ve asla mutfağa girmezler bende girmrm.. kimsenin canı bir şey istemezmi istemiyorkaydirigubbakcemile3 en fazla birer bardak süt içilir yatılır yani meyve bile zoraki yenir bizde..

kallistem sen yazdıkça ben imreniyorum.ne güzel bizdede eğer ben tantana yapmasam kocam ne bulursa getirir.adamın en büyük zevki akşamları abur cubur bizide alıştırdı.şimdi bu alışkanlığı yıkmak için uğraşıyoruz bakalım.

henüz yağmur yağmadı burası da günlük güneşlik ama yağacak diyodu o anda hava durumu o yüzden öyle yazdım :roflol:

bostancıdayım şu an ben..

bende bu gün yaptıklarımı yazayım oburun ve hepinizin dikkatine.
sabah:yarım kase nesfit yarım yağlı sütle.
ara:1 dilim peynir ve 1 dilim ekmek.yine beyaz ekmek.:çok üzgünüm:
öğlen:2 kaşık ıspanak üzerine 2 kaşık yoğurt ve yarım kase yeşil mercimek çorbası.
ara:3 tane kepekli bisküi.
akşam:3 kaşık ıspanak(çok azyağlı demeyi unutmuşum) ve üzerine 2 kaşık yoğurt.

bu günü iyi geçirdim gibi kızlar aslında çokta acım ama yemiycem .kalliste akşamları acıkmamak nasıl bir duyguki hiç tanımıyorum..

Harika bir liste daha ne olsun.opuyorumnanaktanzemuszemusŞu akşam yemelerine bir çare olsa çoook şahane olacak.Benimde sorunum o biliyorsuuun.eyvahedigeldismilemafoldumbenHa gayret arkadaşım akşamları ağzmıza kocaman koli bandı yapıştıralım.

henüz yağmur yağmadı burası da günlük güneşlik ama yağacak diyodu o anda hava durumu o yüzden öyle yazdım :roflol:

bostancıdayım şu an ben..

Dün akşam penciler de ,bugünün yağmurlu olacağını ve gelemeyeceklerini söylemişlerdi.Ama vallaha dışarda bahar havası var.Kuşlar cıvıl cıvıl ötiiiiii.Bir keresinde benim ortanca kız demişti ki.Fen dersinde okumuşlar.Eğer kuşlar sabahleyin ötüyorsa ,öğleden sonra yağmur yağmayacakmış.Sonbahardan beri dikkat ediyorum.Doğru vallaha ,öğleden sonra yağmıyor.Daha neler duyup ,öğreneceğiz.
Aman aman yağmasın da şu cam olayı bitsin.İki haftadır ortalık ayakta.adamlar ha bugün gelecek ,ha yarın, doğru düzgün temizlikte yapamıyorum.

Mersamm dün yediklerimi yazayım.Adamlar gelmeden bitireyim.Yoksa sonra dünya iş beni bekliyor olacak.
Sabah form çayı 3 dlm peynirle ekmek domates biber
ÖğlenYemek yedim ,ama ne ,hatırlayacağım işaallah.Birşeyi ısıtıp yedim ama NEEEE?Tamam buldum simidin arasına peynir koyup yağsız tost yapıp yedim.1 brd.az sütlü nescafe içtim.
Akşam patates haşladım bol taze soğan+maydonoz+taze nane kırmızı biberle salata yaptım+1 ince dlm ızgara tavuk göğsü+3 çatal yağlı havuç salatası
Veeee sonunda 2 lt'lik bir su şişesini bitirdiiiim.Gecede 1 brd form çayı içtim.

günaydınlar..
dün çok uykum vardı yediklerimi yazamadım şimdi yazayım.

sabah 2 dilim ekmek, peynir,2 zeytin, yeşil çay.

ara 1,5 galeta

öğle 2 yumurta 1,5 dilim ekmek,minik bi peynir

ara 1.5 galeta

akşam 1 tabak mantıbilmiyorumkismile salata

içtiğim su ise 5 bardak anca olmuştur, içemiyorum yaa..
aklıma gelmişken hemen içeyim bi bardak..

günaydinlarrrrrr..
dünde bizde bahar hatta yaz havasi vardi nerdeyse. ben ince ceket ve ayakkabi ile ise gitmistim.. bu sabah bir baktim ortalik yine bembeyaz kar yagmis hey allahim dünkü saltanatim bir gün sürdü bugün yine cizme ve kalin ceket giyecegim.
kalkip yürüyeyim biraz.. görüsürüz yine

Mersamm dün yediklerimi yazayım.Adamlar gelmeden bitireyim.Yoksa sonra dünya iş beni bekliyor olacak.
Sabah form çayı 3 dlm peynirle ekmek domates biber
ÖğlenYemek yedim ,ama ne ,hatırlayacağım işaallah.Birşeyi ısıtıp yedim ama NEEEE?Tamam buldum simidin arasına peynir koyup yağsız tost yapıp yedim.1 brd.az sütlü nescafe içtim.
Akşam patates haşladım bol taze soğan+maydonoz+taze nane kırmızı biberle salata yaptım+1 ince dlm ızgara tavuk göğsü+3 çatal yağlı havuç salatası
Veeee sonunda 2 lt'lik bir su şişesini bitirdiiiim.Gecede 1 brd form çayı içtim.

canım benim yediklerin çok değil ama bence öğlen simit yerine kepekli ekmekle tost yapsaydın hem yağsız olurdu hemde bolca lif alırdın.akşam için söyliyceğimde ben patatesi elimden geldiğince az kullanıyorum çünki yoğun nişasta ve şeker içeriyor .bende bazen salatasını yapıyorum ama mesela 1 patates ve bolca yeşillik sende öyle yaptıysan sorun yok.havuç salatası hemde yağlı. oburum ben bunuda havuç yerine kabakla yapıyorum biliyosun havuç çok şeker içeriyor yada 2 havuç 2 kabaktan yapıyorum.aslında kötü değil yediklerin aklıma gelenleri yazdım .sen sakın pes etme tamammı arkadaşım.biz harika bir takımız..opuyorumnanaktan

herkese yağmurlu bir istanbul sabahından günaydınn opuyorumnanaktan

sanada günaydın bijom.demek yağmurlu haa.ben az önce yürüyüşten geldim kan ter içindeydim allahım nasıl sıcak tam bahar.ben kat kat giyindim soğuk diye bide ne göriyim herkes yarım kollu bahar gelmiş.ama arkasıda yaz ve ben yazı hiçççç sevmiyorum.

bizim burda kapalı yüzme havuzu var keşke sizin ordada olsaydı...alkisalkisalkis
ya ne kadar şanslısın keşke burdada olsaydı ama yokk:çok üzgünüm:

bizim burasıda aksine pırıl pırıl bahar havası var ..zemuszemus

günaydın herkese.. ben işime döneyim :)

günaydın canım kolay gelsin bittimi nevresim takımın resmini çekte öyle ver.

günaydın takımcığım...

bijom valla ben de yağmur göremedim,aynı şehirdeyiz ama burası güneşli,harika...

sanada günaydın çikolatam .burda da hava cam gibi .bu gün yürürken denizde bir ördek gördüm dalıp dalıp çıkıyordu oynuyodu suyun içinde çok hoşuma gitti.hatta durup biraz seyrettim çok şekerdi..zemuszemus

Back
X