Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydinlarrrrrr..
dünde bizde bahar hatta yaz havasi vardi nerdeyse. ben ince ceket ve ayakkabi ile ise gitmistim.. bu sabah bir baktim ortalik yine bembeyaz kar yagmis hey allahim dünkü saltanatim bir gün sürdü bugün yine cizme ve kalin ceket giyecegim.
kalkip yürüyeyim biraz.. görüsürüz yine

günaydın ablacım .şimdi burası yaz gibi şimdiye kadar hiç böyle terlememiştim kan ter içinde eve döndüm yürüyüşten duşumuda aldım .kahvemi kaptığım gibi size geldim.

amin piacigim. hani olmamis olmiyacak birsey degil. bende nekadar kilo verdim hepsini geri aldim bir yil ugrastim vermeye ama geri almam birkac ay bile sürmedi.. bu sefer kesin kararliyim be piam bir kiloda versem geri almiyacagim. almiyacagim iste.:kızgın:
ins ablacim..sen 1 yil ugras sonra bir kac ayda geri al.. olucak is degil.. aman cok dikkat etmeliyiz

ne tadlu konuştun piam,ben de seni yerimmm ...ayy piam sen çok iradelisin kurtarırdın bence...hakikaten ben eskiye oranla iyi gidiyorum ama,Allah bozmasın :)
amin.. 2 haftayi geciyor bu sekilde duzenlisin .. bu istikrar devam ederse tamadir bu is.. sonrada zaten yeme aliskanligi olusur ins sonra fit bir hayata merhabaaaa

herkese yağmurlu bir istanbul sabahından günaydınn opuyorumnanaktan

henüz yağmur yağmadı burası da günlük güneşlik ama yağacak diyodu o anda hava durumu o yüzden öyle yazdım :roflol:

bostancıdayım şu an ben..

:roflol::roflol: nasi yakalanmissin .. alemsin yaa

günaydinlarrrrrr..
dünde bizde bahar hatta yaz havasi vardi nerdeyse. ben ince ceket ve ayakkabi ile ise gitmistim.. bu sabah bir baktim ortalik yine bembeyaz kar yagmis hey allahim dünkü saltanatim bir gün sürdü bugün yine cizme ve kalin ceket giyecegim.
kalkip yürüyeyim biraz.. görüsürüz yine
ayy ablaaa 3 gündür burda bir firtina varki sorma.. bahce evimizin catisindaki sey uctu ben evde ucucak sandim..felaket bir rüzgar ve soguk.. bu kis cok cetin geciyor

sanada günaydın çikolatam .burda da hava cam gibi .bu gün yürürken denizde bir ördek gördüm dalıp dalıp çıkıyordu oynuyodu suyun içinde çok hoşuma gitti.hatta durup biraz seyrettim çok şekerdi..zemuszemus

ahhh ahhh dünyada ne sansli insanlar var.. iste onlardan birisin mersacim.. su bahsettigin manzarayi görmek icin neler vermezdim

piacım günaydın canım .evet ben cennette yaşıyorum.harika bir manzaraydı o ördeğin suyla oynaması keşke telefona kaydetseydim hiç aklıma gelmedi.

ben simdi bu sabah ne yaptim ohaoldumsmile

uzun zamandir yemek istedigim bi sey vardi.. yemiyordum zamanlama uymuyordu
bu sabah kalktim sabah sabah üsenmeden yaptim ve yedim.. can güvenligim icin söylemiycem kaydirigubbakcemile3 saka bi yana diyet sayfasi gerek yok söylememe
sabah özellikle yedim ki ögle ve aksam hafif yerim ve gun icinde yakarim diye
haftasonu regl olucam oyuzden heralde sabah uyandigim gibi aklimdaydi
üzmek istemedim nazik ruhumukaydirigubbakcemile3

xynthia bu firtinanin ismi piacigim.. cok hasar acti canimizdan bezdirdi dedigin gibi 3 gündür. ama dün sahaneydi ya az rüzgarli olmasina ragmen. bugünde kar yagdi bizde simdi durdu ama
mersacigim gercekten cok sanslisin. bu mevsimde o güzellik .bizim icinde keyfini cikar canim..
bende yarim saat yürüdüm ter su icindeyim. dus almam lazim daha kahvalti da etmedim

pia şimdi yaptığın tariflere baktım hepside harika ama krize girdim.ellerine sağlık hepside çok güzel olmuş.istanbul o bambaşka bir şey zatennnn.....

ins bir gün afiyetle yedirmekte nasip olur mersacim .. kimbilirzemuszemus

aa ablacim sen öglencisin diymiii.. ohh sefan olsunnn simdi bir güzel dus ardindan kahvalti harika bir güne baslandic.. yani gun harika degil baslangincin harika :)

ins bir gün afiyetle yedirmekte nasip olur mersacim .. kimbilirzemuszemus

aa ablacim sen öglencisin diymiii.. ohh sefan olsunnn simdi bir güzel dus ardindan kahvalti harika bir güne baslandic.. yani gun harika degil baslangincin harika :)

öglenciyim canim bende cok seviyorum bu is saatlerini. hic calisiyormusum gibi gelmiyor. sanki gezmeye gidiyorum.. ama son sene is krizi vardi bu yilda devam ediyor nezaman bitecegide yildizlara kalmis. bu arada 10haftada okulum vardi uzun süredir öglencilik hayaldi. simdide galiba sadece bu hafta belkide ikinci haftada olabilir ama daha fazla degil.
olsun bunada razi olmak gerekir. dusumu aldim hazirlanip gidiyorum ben artik öptüm hepinizi..Şeniz

Agop’la karisi Haykanus kahvalti ediyorlarmis. Haykanus sormus:
- Sular akmoor Agop, bir bakarsin degil mi?
- Nereden cikarirsin simdi Haykanus, ben muslukcuuuu ?
- Peki havagazini kontrol etsen. Canim, ben tesisatciiii!!
- Agop, elektrik dugmesi de bozulmus
- Yeter artik Haykanus...
Agop aksam eve geldiginde bir bakmis ki butun aksakliklar onarilmis.
Merakla sormus Haykanus’a:
- Canim karim, kime yaptirdin bunlari?
- Kirkor ’a rica ettim beni kirmadi.
- Ne?...Kirkor mu? O dunyanin en kotu adamidir. Karsiliksiz bir sey yapmaz.
- Evet bana "ya benimle yatacaksin ya da cikolatali pasta yapacaksin" dedi
- Guzel...Pastayi yaptin degil mi?
- Ah Agop, nereden cikarirsin bunu? Ben pastaciiiii?

Agop’la karisi Haykanus kahvalti ediyorlarmis. Haykanus sormus:
- Sular akmoor Agop, bir bakarsin degil mi?
- Nereden cikarirsin simdi Haykanus, ben muslukcuuuu ?
- Peki havagazini kontrol etsen. Canim, ben tesisatciiii!!
- Agop, elektrik dugmesi de bozulmus
- Yeter artik Haykanus...
Agop aksam eve geldiginde bir bakmis ki butun aksakliklar onarilmis.
Merakla sormus Haykanus’a:
- Canim karim, kime yaptirdin bunlari?
- Kirkor ’a rica ettim beni kirmadi.
- Ne?...Kirkor mu? O dunyanin en kotu adamidir. Karsiliksiz bir sey yapmaz.
- Evet bana "ya benimle yatacaksin ya da cikolatali pasta yapacaksin" dedi
- Guzel...Pastayi yaptin degil mi?
- Ah Agop, nereden cikarirsin bunu? Ben pastaciiiii?
koptum yaa
ne güzelmiş
ben pastaciiii?

benimde sali günleri pazar günüm
alışverişimi yaptım geldim yoruldum bacakalrım agrı sempatiksalakcinni
herkese selammm boshayallersmile

merhaba... bugün çok güzel bir hava var izmirde yaz geldi dedim kendi kendime ve aklıma kısa kollu tshrtler elbiseler bikiniler mayolar geldi kendimi mayo içnde bi böyle bide 5 kilo vermiş olarak hayal ettim ve bunun etkisinde sabah 11:00 civarında 2 bardak yeşil çayımı bir dilim kepek ekmegimi yagsız peynirimi ve salatalıgımı yedim. saat 1e kadar acıkmadım. 2ye dogru acıktım ve annemin yapıp gönderdigi mis gibi karnıbaharımı yedim. çokta doydum. şimdi su kaynatıyorum yeşil çayımı içecegim. kızlar yaz gelince banada moral geldi :)) akşama da kalan karnıbaharımı ve 2 top sade dondurmamı yemeyi planlıyorum.

ben de bugün yediklerimi yazayım ;

10.00 birkaç badem,birkaç fındık(kahvaltıya davetliydim,yolda giderken yedim)

11.00 1 haşlanmış yumurta,3-4 zeytin,az peynir,1 kere nutellaya uzandım,2-3 dilim ekmek (sofra çok doluydu,ama ben bu şekilde kurtarabildim)

14.30 bir adet türk kahvesi(yanında çikolata vardı,yemedim...büyük başarı:))

15.30 2 kaşık mantı ,samısaklı yoğurt (hala aynı yerdeydim,kadın coşmuş,neler neler vardı da 2 kaşık mantı ile kurtardım)

18.30 lahana sarma,yoğurt (kayınvalidem yapmış be yokken,gelince 5 adet filan yedim.çok büyük değillerdi)

22.00 badem,ceviz,1 minicik elma ve küçük bir muz

içecekler : 1 bardak lahana suyu,1 bardak beşi bir yerde çayı,2 lt su

not:bugün yanlış beslendim,gereksiz şeyler yedim farkındayım.biraz mecbur kaldım,biraz da önüme gelince ayıp olmasın diye yemek zorunda kaldım...tek tesellim erken saatlerde yemiş olmam ve azar azar yemiş olmam. yarın sporu artırıp dengeleyeceğim...bu arada bugün spora gidemedim,yarım saat yürüdük kaynanayla...

valla ben hiç gereksiz bişey göremiyorum canım çok güzel öyle bir ziyafetten böyle bir listeyle dönmen sadece büyük bir başarı başka bişey değil

canım benim söylediklerime kızmışsın gibi biraz ama ben belki haddim olmayarak senin yazdıklarına dayanarak yorum yapmıştım.hani sabah patlayana kadar yedim felan demişsin yana o yüzden yazmıştım.senin azmini kırmak gibi bir niyetim yoktu.yanlış anlaşıldığım üzgünüm.kaş yapayım derken göz çıkarmışım meğer..mafoldumben:çok üzgünüm:

ay ypk canım kızmadım neden kızıyım sen yanlış anlamışsın beni sabah patlayana kadar salata ve yeşillik yedim maydonoz falan salatalık falan işte bu kadar yazdıklarım da kızgınlığım yoktu yani nasıl anlatsam sadece yemeğe atlamadım başka bir boyuta geçtim demek istedim istediklerimi yedim ama abartmadım demek istedim hiç üzülme sen ben gerçekten kırılmadım haddim değil ne demek hem buraya yazıyorsam yorumları kaldırabilecek yapıda olmam lazım

bugün işlerim yoğun o yüzden pek uğrayamadım yediklerimi yazıyım bari unutmadan
sabah peynir zeytin 1 dilim ekmek yeşillik
ara: 3 incirli diyet bisküvi
öğle: kereviz salatası yoğurtlu
ara 3 biskot 1 portakal
akşam: kaynuş etli yemek yapmış hiç sesim çıkmadan salatadan yedim sadece ve 1 kase yoğurt ama o laf soktu bana ne yiyip ne yemediğim belli olmuyormuş ya yaptıklarını yiyecekmişim ya da artık kendim akşamdan kendime yemek yapacakmışım bişey demedim ama üzüldüm her gün etli yemek ne yapıyorsa etsizini bana yapardı ben de anne ellerine sağlık 2 iş oluyor sana etli yapacaksan beni düşünme ben yiyecek bişeyler bulurum diyordum yani ne ben zorladım onu her gün etsiz bişeyler olacak diye ne de yemek etli diye surat astım bişey yaptım ama çok üzüldüm lafına. ne zaman misafir gelecek olsa kadın kendinden geçiyor cumartesi misafirleri var ve yine büyüüüüük bir temizliğe girişti bunun her ay olduğunu düşünürsek hiç gerek yok o kadar büyük temizliklere nerdeyse bizi de sokacak banyoya iyice çitileyecek tüm gün temizlik yapmış tabi akşam eve gittiğimde baktım ki oğluşun çişi çıkmış kıyafetlerine o kadar dolmuş ki bez ona üzüldüm zaten bi misafir kadar kıymeti olmadı hiçbir zaman ne oğlumun ne de bizim ama bişey yine demedim bu sabahta kendi annemgile sepetlendik rahat rahat temizlik yapacakmış baklava börek yapacakmış hafta sonu ne yapılacaksa yardım ediyim ben camları falan siliyim dedim ama yok neymiş bir gün önceden silecekmiş yağmur yağıp duruyormuş ben bu kadının misaifr geldiğinde hala elinde cam bezi dolaştığını bilirim sanki misafir kontrolden geçirecek
offf canım sıkıldı anlattım halbuki işim var yazamam diyordum

demin gittim aktardan bir paket beşi bir yerde çayı aldım arkadaşlar. içerisinde mate biberiye funda kekik ve yeşil çay varmış. artık her sabah öğlen ve akşam olmak üzere birer bardak düzenli olarak bunu içecegim. daha önce faydasını gören var mı?

bugün işlerim yoğun o yüzden pek uğrayamadım yediklerimi yazıyım bari unutmadan
sabah peynir zeytin 1 dilim ekmek yeşillik
ara: 3 incirli diyet bisküvi
öğle: kereviz salatası yoğurtlu
ara 3 biskot 1 portakal
akşam: kaynuş etli yemek yapmış hiç sesim çıkmadan salatadan yedim sadece ve 1 kase yoğurt ama o laf soktu bana ne yiyip ne yemediğim belli olmuyormuş ya yaptıklarını yiyecekmişim ya da artık kendim akşamdan kendime yemek yapacakmışım bişey demedim ama üzüldüm her gün etli yemek ne yapıyorsa etsizini bana yapardı ben de anne ellerine sağlık 2 iş oluyor sana etli yapacaksan beni düşünme ben yiyecek bişeyler bulurum diyordum yani ne ben zorladım onu her gün etsiz bişeyler olacak diye ne de yemek etli diye surat astım bişey yaptım ama çok üzüldüm lafına. ne zaman misafir gelecek olsa kadın kendinden geçiyor cumartesi misafirleri var ve yine büyüüüüük bir temizliğe girişti bunun her ay olduğunu düşünürsek hiç gerek yok o kadar büyük temizliklere nerdeyse bizi de sokacak banyoya iyice çitileyecek tüm gün temizlik yapmış tabi akşam eve gittiğimde baktım ki oğluşun çişi çıkmış kıyafetlerine o kadar dolmuş ki bez ona üzüldüm zaten bi misafir kadar kıymeti olmadı hiçbir zaman ne oğlumun ne de bizim ama bişey yine demedim bu sabahta kendi annemgile sepetlendik rahat rahat temizlik yapacakmış baklava börek yapacakmış hafta sonu ne yapılacaksa yardım ediyim ben camları falan siliyim dedim ama yok neymiş bir gün önceden silecekmiş yağmur yağıp duruyormuş ben bu kadının misaifr geldiğinde hala elinde cam bezi dolaştığını bilirim sanki misafir kontrolden geçirecek
offf canım sıkıldı anlattım halbuki işim var yazamam diyordum

siz beraber mi yaşıyosunuz canım?

hakkaten de gıcıklığı tutmuş ha,ne de olsa gelinsin işte, göze batar ne yapsan.
sesini çıkarmasan bile bu sefer niye bişey demiyosun der:delphin:

evet canım beraber yaşamaya başladık 3 ay kadar oldu ama yazı zor buluruz bu gidişle evimi özledim evde ailemle vakit geçirmeyi özledim istediğim zaman istediğim şeyi yapabilmeyi özledim. allahtan ki sadece ben değilim bunları özleyen eşim de hiç memnun değil bu durumdan yani haklaarını yemeyim nice kayınvalideler kayınpederler var benimkiler melek sayılır valla allah razı olsun bişey diyemem ama zor valla berabe ryaşama işi allah işlerimize düzen versin inşallah en kısa zamanda ve herkes evinde mutlu olsun

hiç sesimi de çıkarmadım valla onlar dışardaydı geç gelmişlerdi ben de hizmet etmek için yanlarındaydım bunu ben yemek yemiştim yani sadece gülümsedim ve afiyet olsun dedim çıktım mutfaktan eşimde sofradaydı o sırada onun da yüzü attı ama yapacak bişey yok işte ben de böyle koruyorum kendimi artık

Back
X