Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kalliscim neden yanlış anlayımm sadece öyle olmadıgını bil diye açıklama yaptım opuyorumnanaktan

gece hiç bir şey yemedim sadece oburum dedigini yaptım bir bardak ılık suya yarımlimon sıktım içtim
ehh işe yaradı sayılırr

yarın cumaa tartılcam bakalımm acayip heyecan bastı benii
eger tartıda eksik çıkmazsam acayip hevesim kırılıcak , keza uzun süredir bu kadar dikkat etmiyodum

vermiş görürsem kendiimii sanırım 4 el sarılcam

citol günaydın canım yarın tartılınca bence vermiş çıkarsın çünki eski yediklerinin çok azını yiyosun ama olurya aynı çıkarsan sakın moralini bozma bak ben geçen hafta daha çok verdiğimi düşünürken 400 gram vermiş çıktım ve moralim çok bozuldu ve kendimi kontrol edemedim .kendimi anca 3 günde toparladım aman sen benim yaptığım hatayı yapma ben inanıyorum bu hafta sende kilo verdin hatta hepimiz verdik bence...

valla cnm yediklerimi yarı yarıya azalttım desemm abarmış olmamm inankii

karnıma agrı giriyorr heyecandannn

dün koca bi tencere yogurt çorbası yaptım
akşama kadar içer dururum artık
sabah da çok erken kalktık gidim bi tas çorba içiyim
yaw ben bayılıyorum yemek yemeyee
bu kadar kilolu olmamın sebebi işte

kalliscim çora ekmek yerine gçiyor demişsin
bazı çorbalar ewet ama hepsi deyil di ye biliyorum
mesela tarhana -- mercimek-

Son düzenleme:
geldimmm.... reyhan ablam burada gözüküyorsun sen dün verdiğim linki görmedin mi ablam bebek nevresimini koydumduda diğer yazan arkadaşlarımada çok ama çok teşekkür ediyorum..

ablam mesajını aldım yazıcam bende sana...gelmedi sanma..

günaydinlarrrr..
amanin hafta ne cabuk gecti.. evet ya yarin cuma.. hepinize bol sanslar diliyorum.
citol yediklerini yariya indirmekle mutlaka kilo vermissindir. eger vermemissen bile mersamin dedigi gibi sakin dagitma kendini.. herseyin bir süresi zamani var. vücudun alisacak uyum sagliyacak onunda süreye ihtiyaci var. sen bugün cok dikkat et yarin mutlaka kilo vermis olacaksin.
mersacigim ben o hevesimi hic kaybetmedim hatta bagimlilik yapti bende. onsuz attigim her adimi bosa gitmis sayiyorum.. bak sabah sabah 6500adim harika ya benim daha 200 bile olmadi bende kalkip biraz hareket edeyim. en az yarim saat yürürüm.

geldimmm.... reyhan ablam burada gözüküyorsun sen dün verdiğim linki görmedin mi ablam bebek nevresimini koydumduda diğer yazan arkadaşlarımada çok ama çok teşekkür ediyorum..

ablam mesajını aldım yazıcam bende sana...gelmedi sanma..

hoş geldin canım.çatladım burda kimsecikler yok .ben baktım dün verdiğin linke çok güzel olmuş eskileride çok güzeldi daha öncede bakmıştım .becerikli hatunsun ellerine sağlık.

bayildim kallisim ellerine saglik hayatim cok begendim hemde..
yalniz bastan beri yaptiklarina bakacaktim hepsine bakip yorum yapayim demistim.
cok sik olmus en son gördügüm bebek nevresim tekimi cok zarif. kiz bebek bekliyor herhalde arkadasimiz

not defterimi karıştırırken ne buldumm

10,02 2009.....115,3
16,02 .............111,3
20,02..............110,2
27,02...............109,9
06,03,,,,,,,,,,,,,,,108,4
20,03,,,,,,,,,,,,,,,,107,7

işte bu tarihtan sonra evime inşaat girdi ve olanlar olduuuu benn yapamadım dahaa düzenim bozuldu
sonrada konsatre olamadım
ama almamıştımda kilo bi aşşa bi yukarı en azından ta ramazana kadar kendillginden
104 çıktım tartıda bayramdaa
ama şimdi çozuttumm
ay aynı azimle gitseydimm şimdiyee ne kadar kilo vermiştimm
ama işte kör nefiss insnaın kendine hakim olması feragat etmesi şart yoksa olmuyorr
ye ye nereye kadarr
buda son gbt
05,02,2010 112,6
12,02,,,,,,,,,,,,113
19,02,,,,,,,,,,,,111,8
26,02,,,,,,,,,,112,2 ohaoldumsmile

günaydinlarrrr..
amanin hafta ne cabuk gecti.. evet ya yarin cuma.. hepinize bol sanslar diliyorum.
citol yediklerini yariya indirmekle mutlaka kilo vermissindir. eger vermemissen bile mersamin dedigi gibi sakin dagitma kendini.. herseyin bir süresi zamani var. vücudun alisacak uyum sagliyacak onunda süreye ihtiyaci var. sen bugün cok dikkat et yarin mutlaka kilo vermis olacaksin.
mersacigim ben o hevesimi hic kaybetmedim hatta bagimlilik yapti bende. onsuz attigim her adimi bosa gitmis sayiyorum.. bak sabah sabah 6500adim harika ya benim daha 200 bile olmadi bende kalkip biraz hareket edeyim. en az yarim saat yürürüm.

reyhan ablacım acaba kallistenin dediği gibi benim adımsayarda bir bozukluk olmasın bak sen daha200 adım bile olmadı yazmışsın.merak ettim sen yarım saat yürüyünce kaç adım oluyor ortalama ordan hesaplamaya çalışıyim bende .6500 adım dediğim sabah kalktım ve taktım adımsayarı 50 dakika yürüdüm bide bahçede yarım saat uğraştım evde de biraz dolanmışımdır o kadar sencede tuhafmı bu bozukmu yoksa ben kendimimi kandırıyorum.

hoş geldin canım.çatladım burda kimsecikler yok .ben baktım dün verdiğin linke çok güzel olmuş eskileride çok güzeldi daha öncede bakmıştım .becerikli hatunsun ellerine sağlık.
teşekkürler mersam gördüm not yazmışsın zaten opuyorumnanaktan
bayildim kallisim ellerine saglik hayatim cok begendim hemde..
yalniz bastan beri yaptiklarina bakacaktim hepsine bakip yorum yapayim demistim.
cok sik olmus en son gördügüm bebek nevresim tekimi cok zarif. kiz bebek bekliyor herhalde arkadasimiz
tamam ablacım be daha öncekileri gördün sanıyordum.. bugünde gökçeye yaptığım çantayı ekleyeceğim... kaybeden olursa diye link veririm yine :))

reyhan ablacım acaba kallistenin dediği gibi benim adımsayarda bir bozukluk olmasın bak sen daha200 adım bile olmadı yazmışsın.merak ettim sen yarım saat yürüyünce kaç adım oluyor ortalama ordan hesaplamaya çalışıyim bende .6500 adım dediğim sabah kalktım ve taktım adımsayarı 50 dakika yürüdüm bide bahçede yarım saat uğraştım evde de biraz dolanmışımdır o kadar sencede tuhafmı bu bozukmu yoksa ben kendimimi kandırıyorum.
mersacım bende dışarı çıktım ya yarım saatlik benimde yürüyüşüm var 2000 adım olmuş ....

tombilicim sabah sana birşeyler yazmıştım ama hepsi silinmiş.ben hiç bereber oturmadım bilmiyorum ama tahmin edebiliyorum ne kadar zor olduğunu .ben özgürlüğüme çok düşkünümdür kimsenin evinde uzun süre kalamam misafiri çok severim ama onunda uzun olanına dayanamam.tabiki mecburi durumlarda katlanmak zorundayız seninkide öyle sanırım şu anda mecburen oturuyorsunuz.ne kadar iyi insanlarda olsalar aynı evin içinde farklı kişiliklerde insanların yaşaması çok zor.mecburi bir durum olduğundan dolayı olayın iyi yanlarına bakmaya çalışki daha fazla sinir olma.mesela en azından çocuğuna bakılıyor işe gidince aklın çocuğunda kalmıyordur çok iyi bakmasalar bile bir yabancı bakıcıdan çok daha iyi bakıyodur.böyle iyi yönlerini düşünmeye çalış canım işleriniz yoluna gireene kadar.inşallah bir an önce işleriniz toparlanır sizde kendi evinize çıkarsınız sende istediğin gibi düzenini kurarsın.

inşallah canım teşekkür ederim dilekelrin için belki en başta beraber otursaydık bu kadar sorun olmazdı benim için ama biz tamamen ayrı kişilikleriz çok zor oluyor allahtanki eşimle tutuyor huylarımız ben hep kendi hayatımı yaşarım onlarsa başkalarınınkini. zor yani daha çok şeyler yazdım da kafa şişirmeyim diye sildim bi de yazdıkça açılırım ben ve sonu gelmez daha kötü hissederim kendimi

bozulmamıştır mersam yaa ayarı kaçmıştır iyice oku kitapçığını.. olmazsa resetle arkasında minik bir delik vardır yoksada pilni çıkartıp tak

kallistem vallaha sen çok akıllı kadınsın pili çıkarıp taktım çalıştı .yosa iade nasıl edilir onu araştırıyordum.teşekkürleropuyorumnanaktanzemuszemusohaoldumsmilekaydirigubbakcemile4olumunekankayizsmilehihoyyytkaydirigubbakcemile3

kallistecim nevresim takımına bayıldım canım harika olmuş benim görümcem de böyle şeyler yapıp satıyor eşiyle ayrı eve bi katkı oluyor böylece ona da göstericem mutlaka o da bayılacak hem de fikir almış olur iznin olursa

ben de dün yediklerimi yazmıştım hepsi uçtu gitti maalesef :delphin:

mersacigim yanlislik yok. bende 45 dakika yürüdüm cok hizli hemde birde evde dolastiklarim falan 5800 adim olmus.. ne kadar hirsli oldugumu görüyorsun degilmi? sana yetisecegim diye tikanip kalacaktim.::roflol::roflol: ter su icinde kaldim dus yapip geldim simdi
kallisim seninki iki adimi tek sayiyordu galiba yanilmiyorsam ordan fark olabilir

ya kallistem şunları nasılyaptıgını anlatan bi video çeksen yüklesen bizde ögrensekk

ben çok istiyorum gitmek kurs gibi bişeye ama malesefff

ögretsen cicim şurda bizee

mersacigim yanlislik yok. bende 45 dakika yürüdüm cok hizli hemde birde evde dolastiklarim falan 5800 adim olmus.. ne kadar hirsli oldugumu görüyorsun degilmi? sana yetisecegim diye tikanip kalacaktim.::roflol::roflol: ter su icinde kaldim dus yapip geldim simdi
kallisim seninki iki adimi tek sayiyordu galiba yanilmiyorsam ordan fark olabilir

tamam reyhan ablam benimkide doğru o zaman yürüyebildiğim kadar yüriyim.aman aman dikkat et sen benden daha hızlısın şimdi bende hırs yaptım akşama kadar 10000 adım yapacam .

herkese selamlarrr zemuszemus
size evimden sesleniyorum a dostlar..

çok işim var ama bugün toto büyütüp yarın yapmayı düşünüyorum. bir yemek yapsam yeter valla..

orda da hiç dikkat etmedim yediklerime, yine başlıyorum bugün sıkmaya...

hosgeldin bijommmm hosgeldinnnnnn evine..:teytey:
mersacigim zaten cok kalmadi onbine. bende onun icin sabahtan cok yapmaya calisiyorum aksama cok kalmasin diye .. cikolatam seni görüyorum asagida öpüyorum hepinizi ve cikiyorum allaha emanet olun.

Back
X