- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #21.121
hayır sadece bakacaz mersacım kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evetttt tam 1 kilo benim için çok iyi bir rakam.
canım ben doğum gününü dün sanmıştım dün kutlamıştım ama bu günmüş .iyiki doğdun ve iyiki seni tanıdım kallisim.nice uzun mutlu sağlıklı yıllara ailenle beraber....
bijox da pastayı süper yapmış .yiycez dimi ondannn..
hayır sadece bakacaz mersacım kaydirigubbakcemile3
hoş geldin ocean .canım çok sevindim allah mesut etsin .
canım takma ,hiç belli olmaz.belki de vermişsindir..
hayırlı olsun bitanem,inşallah çok mutlu olursun Şeniz
tebrikler canimm
canım benim hayırlı olsun diyelim şimdiden.. nikahtan sonra telaşınız geçince sende düzene girersin burayıda merak etme hemen dönersin toparlanırız beraberce düğüne inşallaheyvahedigeldismile yaa arkadaşlar biraz daha gayret edelimde oceanımın düğününe gidelim dombililer gurubu olaraksempatiksalakcinnisempatiksalakcinni düğünün nerde nasıl olacak azıcık anlatsana bizede...
ayy ne heyecan hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden..
Bijom çok teşekkür ederim hayaımın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ablam kızıyo 39 dan büyük olmama diye mumu da 39 koymuş:roflol: ablama göstertmem lazım bu pastayı mutlu olsun kadıncağız yoksa kendi yaşlandı diye üzülüyodu:roflol:
Tekrar teşekkür ederim bijom çok beğendim mutlu oldum..
günaydin
aman sitem sitem neye yarar..insanin icinden gelmedikce ne anlami var.... siir gibi oldu:)
bende taaaaaammm 60, 00 kiloyum arkadaslar... bu kiloya cok sevindim daha fazla cikarsa diye cok korkmustum.. gecen ayki reglimde 61 küsür gelmistim demekki bir kiloya daha veda etmisim
ay şişme valla evet pasta da çok güzel ama napalımmm bakarak doyucaz :sinifsinif:
kallisimin dovum gününü kutlayayım derken, bizim bi taraflarımızı şişirtcenklava:
kalliste teyzecimmmm nice mutlu yilllarraaaŞenizŞenizŞeniz
allah saglik,sihhat,huzur ,basari versin.. hep iyi insanlarla karsilasin ins
dilimden düsmeyen bir dua dir bu...evlatlarimida hep iyi insanlarla karsilastir diye dua ederim
ay şişme valla evet pasta da çok güzel ama napalımmm bakarak doyucaz :sinifsinif:
ocean tsklerrr... olsun sende vermissin 300 gr ... az görme cunküher hafta kilo vermek onemli degil arada dursanda kilo almadiginda cok onemli kendin yazmistin nisanlinin yanindayken düzensiz yedigini.. baksana hic almamissin geri... onemli olan gidenlerin saglam gitmesi... bir iki kacamakla geri gelicek kiloari vermenin hic anlami yok
chokocum az mi 500 gr yaaa... aa aaa sunlara bak gr begenmez olmuslar:hulya:
hoşbulduk çitolcümm kaydirigubbakcemile5
ayy ne heyecan hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden..
[/COLOR]
çitolcüm bak sende farkındaysan eğer sana özel bir ilgi gösteriyorumopuyorumnanaktan yanlışlarını daha çabuk farkedip moralini daha çabuk toparlayabilmen için.. gayret edersen nasıl güzel sonuçlar alacağız aslında...
şu krom kullan dediğim mesajımı ikidir görmezden geliyosun gelip sana krom tableti getireceğim haberin olsunaklinialirimsmileaklinialirimsmile
çikolata ve çekirdeğin dışında gayette güzel hoş bir gün olmuş.. şu an saçma yiyecekleri atabilsen hayatından yavaş yavaşta öğün ufaltmaya geçersin sonrası süper olur zaten ama haa gayrett:lepi:
gezi kolu başkanımızkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
:dilcikar::dilcikar: teysen yesin seni:dilcikar:
canım benim teşekkür ederim güzel dileğin için amin diyelim canım allah çocuklarımızı da bizi de kötüyle karşılaştırmasına.s.
haklısın valla, almamış olmam bile iyi..
çünkü acayip yemiştik fast food..
ben de özlemiştim götürdüm valla:kedi:
ona rağmen iyi bir gelişme cidden,unutmuştum..
valla kendime geldim, saol piacımŞeniz