- Konu Sahibi Cherry Mom
- #21.221
verirsen kilo kalırsınn
veremessen tekmeyi yersinmi diyosun sempatiksalakcinni
eger böyle isee
ben hiç girmeyim buraya
sonuçta verdigim zamanda olur veremedigim zamanda
insanın bir günü diger gününne uymazkenn
ben her hafta kilo verecegimi size garanti edemem
ben tekmeyi yersin gibi kaba bir tabir kullanmadım...
ama çikolatam açıklamış bu sadece senin değil takımda ki herkes için koyulmuş bir kural, hiç kimse de itiraz etmedi sadece biraz daha gayret göstermeye çabalıyoruz işte ne sen nede ben şu kadar kilo verebilirim diyemem ama herkesin bir verebilme kapasitesi var reyhan abla için aylık yarım kilodur çikolata için bir kilodur yaşa göre değişir kiloya göre değişir bunun ortasını bulmaya çabalıyoruz başka türlüde kimse sıkıya almıyor herkes yarın yarın diyerek boşluyor, bu önümüzde ki cuma takım içindede liste yapmaya başlayacağım herhes bunu kabul etti oylama ile çoğunluk sağlandı sen yeni geldiğin içinde sabah yazma gereği duydum..
kabul etmezsen benim bir kaybım olmaz arkadaşım kendin için çabalamalısın, hiç kimse garanti veremez haftada haftaya ne kadar vereceğini ama çabanı gösterirsin ve aylık toplam verdiğine bakarsın, senin ikili rakamlara inene dek haftada 2 kilo vermen gerek diye düşünüyorum ben böyle düşündü diye bana katılma ama sende fikrini belirt 2 değilde şu kadar verrim de...