Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

verirsen kilo kalırsınn
veremessen tekmeyi yersinmi diyosun sempatiksalakcinni

eger böyle isee
ben hiç girmeyim buraya
sonuçta verdigim zamanda olur veremedigim zamanda
insanın bir günü diger gününne uymazkenn
ben her hafta kilo verecegimi size garanti edemem

ben tekmeyi yersin gibi kaba bir tabir kullanmadım...

ama çikolatam açıklamış bu sadece senin değil takımda ki herkes için koyulmuş bir kural, hiç kimse de itiraz etmedi sadece biraz daha gayret göstermeye çabalıyoruz işte ne sen nede ben şu kadar kilo verebilirim diyemem ama herkesin bir verebilme kapasitesi var reyhan abla için aylık yarım kilodur çikolata için bir kilodur yaşa göre değişir kiloya göre değişir bunun ortasını bulmaya çabalıyoruz başka türlüde kimse sıkıya almıyor herkes yarın yarın diyerek boşluyor, bu önümüzde ki cuma takım içindede liste yapmaya başlayacağım herhes bunu kabul etti oylama ile çoğunluk sağlandı sen yeni geldiğin içinde sabah yazma gereği duydum..
kabul etmezsen benim bir kaybım olmaz arkadaşım kendin için çabalamalısın, hiç kimse garanti veremez haftada haftaya ne kadar vereceğini ama çabanı gösterirsin ve aylık toplam verdiğine bakarsın, senin ikili rakamlara inene dek haftada 2 kilo vermen gerek diye düşünüyorum ben böyle düşündü diye bana katılma ama sende fikrini belirt 2 değilde şu kadar verrim de...

selam kızlar. dün güzel bir gündü biliyosunz ki yıldönümü nedeniyle fazla kaçıracagım demiştim öylede oldu balık yedim rakı içtim helva yedim ama bugün sabah kaktım limonlu ılık suyumu içtim. bugün sıvı agırlıklı beslenip dengeleyip yarın yine normal programıma geri dönmeyi hedefliyorum. ama hala kilo verememişim. bende hassas tartı yok belki ondan tam bilemiyorum. uygun fiyatta ve kaliteli bir hassas terazi markası biliyor musunuz?

çikolatım oceanım çok sağolun canlarım benim çok teşekkür ediyorum hoş sözleriiz için ..

nice güzel güzel yıllara.. bu güzel yıllar tüm iyilikleri sana getirsin götürdükleri sadece kötülükler ve kilolar olsun tatlım aklinialirimsmile iyiki dogdun

selamlar.. keyifler nasil arkadaslar? eslesmeler devam etmiyormu arkadaslar? bijom en son yazdigima cevap vermemissin kendinde yazmamissin?.. eslesmelere devam etmiyormuyuz?

ben dün az ama sagliksiz yedimohaoldumsmile
sabah.. bi dilim ekmek.bii YK kiymali yumurta
ögle bir tabak yesil salata
aksam sinemadaydim popcorn yedim akannehir ..

kallisim benim kizim buhafta sinifla 10 gün tatile gidicekler kayak gezisine.. ailelerdende yardimcilar gidiyor.. baska bir arkadas gidicekti saniyorum iptal etmis.. belki ben gidicem giden olmassa.. bu aksam belli olucak.. eger gidersem 2 hafta izin istiycem canim

birde püsküptüm haber verdigi bu durum .. tam bakamadim gerci.. ben bu gruba girdigimden itibaren mi? yoksa 9. grupla basladigimdan itibaren mi?bende tarihi tam bilmyorum da

cikolatam caniminici isyan etme gecmis gitmis yemissin daha dogrusu kallisin yasgününü kutlamissin.. bende kutladim allah allah ne var bunda.. bugün biraktigimiz yerden basliyoruz tamammi.
ben isyan edince kendimden nefret edince ne yapiyorum biliyormusun ? biliyorsun tabiki cünkü onun icin kiloluyuz. kendime daha cok kötülük yapiyorum daha cok ve abuk seyler yiyerek kendime ne kadar kizdigimi kanitliyorum sanki.. kizma kendine insaniz hatalarimiz zayifliklarimiz olacak.. hatanla günahinla sev kendini.
orhan gencebay sarkisi gibi oldu tam arabesk..delikafadulden

haklısın ama ablam,ama yapan nasıl yapıyor... demek ki hiç aklından çıkmıyor amacı.benim de çıkmıyor ama çok açken önüne gelen mantıyı nasıl yemez insan.bunu yapabildiğim zamanlar oldu ama her zaman aynı iradeyi gösteremiyorum işte.sadece farklı olan şu ki, nasılsa bozuldu diyip devam etmiyorum yasaklı şeyleri yemeye...eskiden bir bozdum mu toparlayamazdım,şimdi kaldığım yerden devam ediyorum.sonuçta 1 gün yanlış yemek başka,hergün başka...

sana kızıyım kızıyım ama hangi yüzle kızıyım bilmiyorum ki çikolatam al benden de o kadar ben bugün abarttım belki de senden çok yemişimdir hiç bahsetmeyim en iyisi ben dün yediklerinmi yazıyım daha güzeller
sabah: 1 dilim ekmek peynir zeytin domates falan
ara: 3 biskot
öğle: misafirimiz vardı yine mangal yedik kiloyla olandan ama bu sefer daha iyiyim 1 dilim ekmek salata bolca 3 köfte 3 tavuk kanat
ara yok tok tuttu bunlar beni yiyesim olmadı
akşam:yoğurt ve bakla yemeği 1 dilim ekmek erken yedim ki iyice belki nötrler diye sonra da evde bolca sıcak su içtim
ben artık işyerinde akşam yemeklerimi yiyim diyorum böylece çok geçe kalmam ama kaynuş üzülür aklına bişey gelir diye de düşünüyorum neden evde bizimle yemiyorsun derse anlatsam anlamaz karar veremedim yani
bugün kaçamaklardan sonra tanıdık bi diyetisyeni aradım bu böyle olmayacak bana liste ver dedim pazartesi onun listesini uygulamaya başlaacam haftanın 2 gününe ayrı liste verdi diğer günler aynı bakalım ne olacak

evet bu yediklerin daha güzel tombilim,ikimizin de birbirine söyleyecek lafı yokmuş meğer.neyse,sen bugünü ben de dünü unutalım en iyisi...
diyetisyen işini iyi düşünmüşsün,ben de bunu düşünüyordum kız ne tesadüf. pazartesi bir diyetisyene gideceğim,tanıdık.bakalım o bir liste versin bana... yazalım buraya da,bakalım ne kadar uyabileceğiz

dün eşimle planlar yaptık şöyle yaparız böyle yaparız kendi evimizde kalırız diye bana ihtiyaç olduğu gün de bir önceki günden doruku kaynuşa ya da kendi anneme bırakırız diye çok heyecanlandım keşke bir arabamız olsa bu planlara hiç gerek kalmayacak eşim gel dediğinde ben arabayla doruku bırakacam ve şirkete geçecem o da dışardaki işlerini halledecek arabayla ama yok işte bir arabamız en güzeli de bu planları eşimin yapmasıydı o da bunalıyor kendi evini istiyor ben iyi kötü alıştırmıştım kendimi üzülmemek için aklıma getirmiyordum ama bu aralar o benden beter durumda ev hasretiyle yanıyor

canım tabii insanın kendi evi gibi olmaz hiçbir yer.hele ki evlendikten sonra anne babanın evi bile yabancı ev oluyor artık.Allah ım gönlünüze göre versin,hayalleriniz gerçekleşsin inşallah

ben de bugün yediklerimi yazayım bakalım

sabah: nesfit ,süt

1 saat cardio

öğlen : 1 parça tavuk , biraz bulgur pilavı

ara : 2 ceviz,10 badem

akşam : ızgara köfte,salata,1 dilim kepekli ekmek(plan)

ara: 2 meyve

Uzun bir aradan sonra eski bir alışkanlığımıza geri dönüyoruz.. Bundan sonra her ayın ilk etabında, yarışmacı üyelerin bugüne kadar verdikleri kiloların hesaplandığı ve kilo kayıp oranlarına (%) göre sıralama yapıldığı "Bugüne Kadar Kim, Kaç Kilo verdi?" listemizi yayımlamaya başlıyorum.
İlk listemiz 146. etap verilerine göre hazırlanmış olup, linki tıklayarak inceleyebilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/11951800-mesaj21.html
Sözkonusu listede, yarışmacıların yarışmaya giriş tarihlerini ve bugüne kadar kaç kilo verdiklerini öğrenebilirsiniz.

Bu listede bana göre en önemli şey, bu işin eğer istenirse başarılabileceğini gösteriyor olması..
Listenin üst sıralarında yer alan arkadaşlarımız, başarının canlı kanıtları.. Hepsini bu vesile ile tebrik ediyorum. a.s.

Dedim ya, uzun bir süre ara vermiştik.. Aranızda tanımadığın bir çok yeni üye var. Malum.. Paylaşım alanını takip etme alışkanlığını kazanmamış olabilirler.. İşte bu nedenle de sadece bu aya mahsus olmak üzere her takım topiğinde sözkonusu gelişmeyi duyurmak istedim.

Önümüzdeki ay, listedeki sıralamanızın yükselmesi dileğiyle, sağlıklı zayıflamalar dilerim.

Not : Gerek başlangıç tarihinizde, gerek kilo bilgilerinizde, gerekse nickinizin yazım şeklinde sizi rahatsız eden en ufak şey için bile temas kurmaktan lütfen çekinmeyin. Mesajlarınızı paylaşım alanına yazın ki görebileyim.. yerimseniben

ben 3. olmuşum ya püsküüt benide tebrik etmiş.teşekkür ederim.bu listede 1. olmak istiyorum .:enbuyukkk:

selam kızlar. dün güzel bir gündü biliyosunz ki yıldönümü nedeniyle fazla kaçıracagım demiştim öylede oldu balık yedim rakı içtim helva yedim ama bugün sabah kaktım limonlu ılık suyumu içtim. bugün sıvı agırlıklı beslenip dengeleyip yarın yine normal programıma geri dönmeyi hedefliyorum. ama hala kilo verememişim. bende hassas tartı yok belki ondan tam bilemiyorum. uygun fiyatta ve kaliteli bir hassas terazi markası biliyor musunuz?
canım dünü boşver bugün telafi etmişsindir bende dün akşam yediğim için bugün aşırı rahatsız oldum sanırım yarın düzelir moralim...
tartı işine gelince bilmiyorum ki çarşı pazarda ne var, ama uygun fiyata çok fazla marka var artık hemde çok ucuz bulabilirsin...

nice güzel güzel yıllara.. bu güzel yıllar tüm iyilikleri sana getirsin götürdükleri sadece kötülükler ve kilolar olsun tatlım aklinialirimsmile iyiki dogdun
canım teşekkür ediyorum aynı dilekler sizin içinde geçerli olsun sağlık ve huzrla geçsin nice yıllarınız inşallah...olumunekankayizsmile

selamlar.. keyifler nasil arkadaslar? eslesmeler devam etmiyormu arkadaslar? bijom en son yazdigima cevap vermemissin kendinde yazmamissin?.. eslesmelere devam etmiyormuyuz?

kallisim benim kizim buhafta sinifla 10 gün tatile gidicekler kayak gezisine.. ailelerdende yardimcilar gidiyor.. baska bir arkadas gidicekti saniyorum iptal etmis.. belki ben gidicem giden olmassa.. bu aksam belli olucak.. eger gidersem 2 hafta izin istiycem canim

birde püsküptüm haber verdigi bu durum .. tam bakamadim gerci.. ben bu gruba girdigimden itibaren mi? yoksa 9. grupla basladigimdan itibaren mi?bende tarihi tam bilmyorum da
Piacım izin mevzusunu düşünme canım hallederiz aynı geçeriz kilonu olur biter sorun yok, sen eğlenmene bak güle güle gidin...

Püsküütümün listesine çok bakamadım senin en baştan itibaren olması gerek bakarız ama yine...

eşleşme konusuda devam ediyor tabiki ama arada bir iki günlük boşlamalar olsun canım bizde reyhan ablayla yapıyoruz mesela bu önümzdeki haftaya çok sıkı hazırlanacağız bugün yarın boşluyoruz değilmi ablam :))
bijomunda eşi evde ya fırsat bulamamıştır yazmaya...

evetttttt reyhan ablam gördüm ve bu bana çok iyi geldi.ben o listenin en başına oturacammmm:hooray:

mersacım hadi bakalım otur o listenin başına olumunekankayizsmile listeden geri gittinizmi hiç olumunekankayizsmilebak bakalım kim var o listenin başında zemuszemuszemuszemushemde kaç ay boyunca sürmüş zemuszemuszemuszemus

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...rismasinda-bugune-kadar-kac-kilo-verdi-2.html

mersam ya mervişimiz nerde merak ettim ben onu dün doktora gittiğini doktorun ne dediğinide anlatmadı halbuki doktor ona ne söylediyse bizde alişe uygulayacaktık bize anlatmasını stiyordum..

alişte şu an ateşli yatıyor yanımda senağlama ilaç verdim çok çıkmasın ateşi diye:gitme:

kendime aylık bir hedef belirlemekte şu an için çok zorlanıyorumm
2 diyelim
deneyim bakayım bu ay

dene bakalım ama bunu denemek değil başarmalısın çitolcüm, dediğimde ısrarlıyım sen ayda değil haftada ikiyi rahatlıkla verebilirsin çünkü daha yeni başladın...guclubacismile

mersacım hadi bakalım otur o listenin başına olumunekankayizsmile listeden geri gittinizmi hiç olumunekankayizsmilebak bakalım kim var o listenin başında zemuszemuszemuszemushemde kaç ay boyunca sürmüş zemuszemuszemuszemus

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...rismasinda-bugune-kadar-kac-kilo-verdi-2.html

kallistem yaaa şurda azıcık şımarim dedim hevesimi kursağımda bıraktın yaaaa aşkolsun .mafoldumbenkaydirigubbakcemile:dilcikar:

mersam ya mervişimiz nerde merak ettim ben onu dün doktora gittiğini doktorun ne dediğinide anlatmadı halbuki doktor ona ne söylediyse bizde alişe uygulayacaktık bize anlatmasını stiyordum..

canım şimdi söyledim senin yazdıklarını ben sonra yazarım sen verdiğim kiloyu söyle dedi 10 günde 600 gram vermiş.

alişte şu an ateşli yatıyor yanımda senağlama ilaç verdim çok çıkmasın ateşi diye:gitme:

canım ya geçmiş olsun ben biraz toparlandı sanıyodum.doktora götürdün dimi aman ateşine dikkat edin.geçmiş olsun alşim güzelim benim.ben hiç dayanamam çocukların hasta olmasına.

dene bakalım ama bunu denemek değil başarmalısın çitolcüm, dediğimde ısrarlıyım sen ayda değil haftada ikiyi rahatlıkla verebilirsin çünkü daha yeni başladın...guclubacismile

kalistem ya citol bana kızmasın ama ben buna çok güldüm.çitol kaliste sana haftada diyor sen ayda belki diyosun yaa yok böyle bişey hadi canım canlan biraz bak takımı bu kadar motive olmuş şekilde bir daha zor bulursun bundan faydalan.

kallistem yaaa şurda azıcık şımarim dedim hevesimi kursağımda bıraktın yaaaa aşkolsun .mafoldumbenkaydirigubbakcemile:dilcikar:

canım ya geçmiş olsun ben biraz toparlandı sanıyodum.doktora götürdün dimi aman ateşine dikkat edin.geçmiş olsun alşim güzelim benim.ben hiç dayanamam çocukların hasta olmasına.

yok mersam yok ben hevesin kırılsın diye şettmedimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 arkamdan rekorumu takip edeek kiinin sen olacağı için sevindimkaydirigubbakcemile3 de verdim linki, ay kıvıramadım da kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

alişe gelince off sorma arkadaşım, doktora götürmedim çünkü 2 saat öncesine dek gayet iyiydi bugün iyice toparlanmıştı ayaküstü geçiriyor dedim ki bugün pat atşlendi :gitme: şimdi durdurduk yükselmesini bu gecede beraber yatalım kontrolüm altında olsun dedim bakalım sabaha dek ilerlemez inşallah olursada gece gideriz acile filan ne yapalım

mersam avatarına bayıldım bizim evde günlerdir bunun konuşması gidiyor ayçayla gökçe birbirine hep bunun dilinde konuşuyor su vereydi iyiydikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bn hmn 1600 kcal olan diyetimi yazayım ayrıca 10 gn içinde vere vere 600 g vermismmirmirmirmir
Sabah uyanır uyanmaz(05:45) 1 su bardağı ılık su
kahvaltı(06:00 - 06:15) 1 su bardağı süt (1,5 tatlı kaşığı nesquik)
2 dilim ekmek
1 kibrit kutusu kadar penir veya (2dilim ekmek arası) tost
Domates / salatalık/ yeşillik
VEYA
1 su bardağı süt
4 yemek kaşığı corn flakes
2 ceviz + 1 porsiyon meyve
1 tatlı kaşığı bal VEYA 2 tatlı kaşığı şeker
Kuşluk[2-3 saa sonra (08-09) ] 1 - 2 porsiyon meyve VEYA 1/3 simit
Öğle: (12:45) (Bir subardağı su + bir kase salata)
1 kase çorba
1-2 köfte kadar et VEYA 2-3 köfte kadar tavuk/balık
VEYA 1 tabak kurubaklagil yemeği
Bol salata (az zeytinyağlı)
4yemek kaşığı (silme) pilav/makarna
İkindi:(16:00) 1 adet gofretli / bisküvili çikolata
Akşam:(18 - 19 ) [ 1 su badağı su + 1 kas salata ]
1 kase çorba
1 - 2 köfte kadar et VEYA 2 - 3 köfte kadar tavuk / balık
Bol salata (çok az zeytinyağlı)
1 ince dilim (esmer) ekmek
VEYA 1 kase çorba ve 1 ince dilim ekmek yerine 4 yemek kaşığı pilav/makarna
Gece:(Yatmadan bir iki saat önce) 1 kase yoğurt/süt + 1 porsiyon meyve

hepsi bu kadar :):nazar::nazar::teytey::smiley-cool::hooray::dance:

pericim hoş geldin şekerim görüşmeyeli nasılsın özledim seni.ay listen harika gördüğüm kadarıyla çikolata bile var .ben senin bu hafta 800 gram vereceğine inanıyorum .ama sakın moralini bozma şekerim 600 de gayet iyi.amanınnn bir diyet listem bile yokkk.periş listeni bana ödünç verirmisin.
NOT:yazan havuçlu annen.

mersam avatarına bayıldım bizim evde günlerdir bunun konuşması gidiyor ayçayla gökçe birbirine hep bunun dilinde konuşuyor su vereydi iyiydikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aynen bende evde havuçlu anne modunda geziyorum kocamda kazım oldu bu arada .ateşle beni kazımmmmm.....

citol canim bak sen simdi bu hafta 1 kilo verdin .. koca bir 3 hafta var 1 kilo daha veremiycekmisin canim.. yani yazicagin kiloyu 4 haftada vericeksin canim..ben bukonuda cok zor durumdayim aslinda 3 kilo vericem topu topu düsünsene.. onlarda gitmiyor gitmiyor.. ama simdi basta hedefledigim kilo 57 idi.. eger suan yeterli diyip birakirsam kendimi basarisiz sayicam oyuzden de birakamiyorumcokta zor oluyor.. spor yaptigim icin aslinda siklasmada var goruntuden memnunum ama tartida o kiloyu göstericeeeeeekkkkkk göstermeden bu yoldan dönmiycem .. ayy sana endiselenme diycektim aslinda iste kendimden anlattim bizim isimiz cok daha zor sen yaparsin yaniiii

kaliisim tamam biz carsamba gidicez iki hafta geri dönemk pzere izin istiyorum sen nasil uygun görürsen yazarsin kallisim... ay ne bilim alindim ayol
ayy ben bu regl günlerinde allahimmm felaketim :gitme:bilmiyorumkismile:sinifsinif:

aaa kizallarrrr listeye baktimda bende hic fena bir sirada degilimmmmm beni niye tebrik etmiyosunuzzzz:dilcikar: ben 68 dim aslinda diyete basladigimda o yuzden süphe ettim kallistecim .. ama ilk basladigim tarihten alinmis oyle yaziyor altinda

geçmiş olsun kalistee

insanın ewladı hasta oldumu gerisi boş geliyorr
allahım onlara ömür ver sin saglıklı uzun ve mutlu

kilo konuusnda elimden geleni yapıcam kaydirigubbakcemile4

Back
X