Günayydııın kızlar
Geçmişi okumadan başlayayaım yazmaya, yoksa cevap yazmaya başlıyorum.cumadan beri gelemedim.Tüm yaptıklarımı yazacağım.İnanın 16-20 kat banadan atlasam yere düşmem UÇARIM.Balooon gibiyim.Son demlerimi yaşıyorum.Pek yakında uçacağım yada birilerini uçuracağım.Sinir küpü oldum.Cuma günü Sabah 1 dlm kepekli ekmek peynir 1 brd nescafe az sütlü
1 saat aerobiğimi yaptım
Spordan döndükten sonrası bir karışık ki inanın bende ne yedim ne bıraktım bilmiyorum.Aşırıya kaçmadım.Cumartesi akşamına misafirim vardı.Onlara hazırlık yaptığım için hazırladıklarımın tadına bakarken yemek falan yemedim.Arada kepekli galete aldmıştım.Beyazpeynirle onu kemirdim.
Akşam da mis gibi yeşilsalatayla 2 kaşık yoğurt yedim.Tamam daha birşey yemem dedim.Ama saolsun eşim gene yapacağını yaptı ve tuturdu menemen yapacağım sende yiyeceksin.Az yiyeceğim dedim.Sanırım yaptığının yarısını bana yedirdi.Allahtan çok geç değildi.21 de masadan kalkmıştık.Sonrasında ağzıma lokma koymadım.
Her zaman ki gibi düzensiz yemek yediği için, masa koyduğumda acıkmadım ,birşey istemiyorum.Yarım saat sonra hadi yemek yiyeceğim.Onu yemem bunu yemem.Sucuklu yumurta veya salamlı ,mayonezli,domatesli peynirli sandöviç veya börek veya pohaça ........ şeklinde istekleri oluyor.
Cumartesi sabahtan evi toplayıp temizledim.Arada büyük kızı kursa götürdüm.Hesapta eşim, kursa da götürecekti , ufaklıkları sinemaya götürecekti ve dönüşte kurstan da alacaktı.ben rahat iş yapacaktım.Tabii hesapta.Sinemaya gitmediler.Sürekli didiştiler.Arada benim babam sabahtan geldi.Çocukları sinemaya götürecek diye eşim oturmadan gitti.Hiç durmadan çamaşır yıkayıp,önceden asılı olanların kuru olanlarını toplayıp,yeni yıkananalarını astım.
akşam üzeri yaptığım tiramusunun kremasını tamamen süt şeklinde kestiğini görerek kafayı yedim.Saat 17,45 den sonra tekrar bidiğim şekilde pasta kreması pişirdim ve tiramusunun kedi dillerini teker teker ayıklayarak yeniden yaptım.Bununla uğraşırken kayınvaildemler yoldayız size uğrayacağız dediler.Saat 18.30 da geldiler.Ne yemek saati ne çay saati ne ikram edeyim.Hazırladıklarım tam pişmemiş.Ben hazır değilim.Neyse çay yaptım.Böreklerimi pişirdim.Ben misafirlerim gelmeden önce börekler tekrar ısınsın ve taze olsun diye akşamüzeri hafif pişiririm.Daha sonra gelmelerine yakın tekrar fırınlarım hem sıcak olur hemde taze.
Kayınvaildem tuturdu."Az pişirdin bunlar kazık gibi olacak, ben söyleyeymde sen bilirsin" demeye."Biz gideceğiz oturmayacağız.birşey ikram etmene gerek yok.Sen hazırlığını yap."
Eşim öte yandan söylenir," yemek koy çay koy annemler açtır.Zaten 21 de biriyle buluşacaklarmış.Olmaz aç kalırlar."
Neyse ben herşeye rağmen hazırlığımı tamamladım.Kendimide hazırladım.
Misafirler (komşularımız)geldi.Saolsunlar ;Komşum her geldiklerinde evde birşeyler hazırlatıp getirir.Kadıncağız yorgunluktan herhalde elinde tuttuğu tabağı küüüt diye yere düşürdü.