• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cok güzel düzene girmissin candy.. ben begendim yediklerini. ama az önce ton balikli salata yemissin bu aksamdan niye korkuyorsunki ?bugün kapanmistir fircala dislerini unut yemegi..:jeyyar:

geceyi 2 avuç leblebi ile kapattım bi de iki bardak meyve suyu içtim benneyaptımki

candycim evet bende beğendim yediklerini ama şu gofretti şuydu buydu yemeyin nolursunuz yaa çitolde yiyordu geçen hafta bak sonucu kötü oldu..

tamam yemicem artık.. bi daha ki pazar da yemicem.. hafta içi hiç risk altında olmuyorum da özellikle pazar günü çok fena yaa :çok üzgünüm:

ablam aklı takılmasın sanada yollayayım:utangac: aşırı seviyorum baklayı ve bezelyeyi hımmmm ay sabah olsada yapsam canım çekti..kaydirigubbakcemile3

bakla ve bezelyeyi ben de çok severim.. salı gelsin pazardan alayım ben de.. baklanın çorbasını da severim :) içerim akşamları

Merhaba sevgili takımım...
Evlendim de geldim :asigim:

çok hoş.. umarım ben de yaşarım bunu :asigim:

SELAM BEN 3. GRUPTANIM BU HAFTA KİLO ALDIĞIM İÇİN CEZAM:

BEN ŞİŞKONUN ÖNDE GİDENİ,PİSBOĞASIN TA KENDİSİYİM.alsanaalsanasmile
AHANDA YAZA DÜĞÜNEDE BÖYLE GİDERİM ARTIKIN

sismanunlukadinlar.jpg

HEPİNİZE İYİ ZAYIFLAMALARa.s.a.s.VERDİĞİM RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM

Kilo alınca böyle cezalar mı oluyo eyvahedigeldismile

Merhaba sevgili takımım...
Evlendim de geldim :asigim:
hayırlı ugurlu olsun cnm
allah bir yastıkta kacatsın :nazar:
selam millet ben geldim.az kalsın küsüyodumki reyhan ablanın yazdıklarını okudum.niye beni merak etmiyosunuz diye bağıracaktım.hiçmi beni sevmiyosunuzzzz diycektimki reyhan ablam merak etmiş.özleyin beni anacım opuyorumnanaktan

saolasın ablam bu gün iyiyim.bayağı kötü oldum ama bu gün toparlandım.bide işlerim çok yoğundu dün yönetim kurulu toplantısı bu günde denetleme kurulu ile toplantım vardı.hesap verdim .alnımın akıyla çıktım içinden.

kalisim mervişin morali bozuk o yüzden girmiyor aslında benimde bozuldu .bayağı dikkat etmişti bu hafta yada ben öyle sandım.hiç kilo verememiş almamışta.sadece 1.5 cm incelmiş.doktoru daha bir sıkıya almış bu hafta babasıyla gitmeside iyi oldu şimdi babamızda olaya daha ciddi bakmaya başladı.mervişi sıkı takipe aldı.bakalım umudumuz bu haftada.

ablacım canım benim. beni ne ara gördün .geçmişi okuordum ama yazmaya fırsat kalmadı acil çıkmam gerekti.yoksa bir selam vermeden gidermiyim.
mersacım amhsuru yoksa kızının yaşı ve kilosu nedir
birde tuzlu -turşu biliyosun vucutta su tutyo
öle bir şeylermi tüketti acaba
allah mesut etsin canım.allah bir yastıkta kocatsın.inşallah çok mutlu olursun.annelere çok zordur nazlı kuzusunu vermek.kına gecemde herkes gittikten sonra annemin kucağına yatmıştım o benim saçlarımı sevmişti bende kucağında ağlamıştım.üstünden 16 sene geçti ama hala annemin kucağında ağladğımı ve o kucağın ne kadar sıcak olduğunu hiç unutmadım.o güveni o huzuru bir daha hiç bir yerde bulamadım.ayyybeni ağlattın haa..
neyse allahım hiç ağlatmasın hep gül hep mutlu ol.
:gitme: :delphin:
çitol arkadaşım bak nasıl silkelenmişsin .bu hafta süper olacak ben inanıyorum.

kendimi çok daha iyi ve enerjik hissediyorum
inşalhh :Saruboceq:

ayy kızlar çıkmadan 1 mesaj daha yazim dedim baktım 899 mesaj bari şunu düz 900 yapıpta yatim dedim aklımda kalacaktı yoksa.inşallah 1000.mesajımda büyük bir parti verecem hepinizi beklerim.ay amma geyik yaptım haaaa...
:dance::dance::dance::dance::dance::dance:

Günayydııın kızlar
Geçmişi okumadan başlayayaım yazmaya, yoksa cevap yazmaya başlıyorum.cumadan beri gelemedim.Tüm yaptıklarımı yazacağım.İnanın 16-20 kat banadan atlasam yere düşmem UÇARIM.Balooon gibiyim.Son demlerimi yaşıyorum.Pek yakında uçacağım yada birilerini uçuracağım.Sinir küpü oldum.Cuma günü Sabah 1 dlm kepekli ekmek peynir 1 brd nescafe az sütlü
1 saat aerobiğimi yaptım
Spordan döndükten sonrası bir karışık ki inanın bende ne yedim ne bıraktım bilmiyorum.Aşırıya kaçmadım.Cumartesi akşamına misafirim vardı.Onlara hazırlık yaptığım için hazırladıklarımın tadına bakarken yemek falan yemedim.Arada kepekli galete aldmıştım.Beyazpeynirle onu kemirdim.
Akşam da mis gibi yeşilsalatayla 2 kaşık yoğurt yedim.Tamam daha birşey yemem dedim.Ama saolsun eşim gene yapacağını yaptı ve tuturdu menemen yapacağım sende yiyeceksin.Az yiyeceğim dedim.Sanırım yaptığının yarısını bana yedirdi.Allahtan çok geç değildi.21 de masadan kalkmıştık.Sonrasında ağzıma lokma koymadım.
Her zaman ki gibi düzensiz yemek yediği için, masa koyduğumda acıkmadım ,birşey istemiyorum.Yarım saat sonra hadi yemek yiyeceğim.Onu yemem bunu yemem.Sucuklu yumurta veya salamlı ,mayonezli,domatesli peynirli sandöviç veya börek veya pohaça ........ şeklinde istekleri oluyor.
Cumartesi sabahtan evi toplayıp temizledim.Arada büyük kızı kursa götürdüm.Hesapta eşim, kursa da götürecekti , ufaklıkları sinemaya götürecekti ve dönüşte kurstan da alacaktı.ben rahat iş yapacaktım.Tabii hesapta.Sinemaya gitmediler.Sürekli didiştiler.Arada benim babam sabahtan geldi.Çocukları sinemaya götürecek diye eşim oturmadan gitti.Hiç durmadan çamaşır yıkayıp,önceden asılı olanların kuru olanlarını toplayıp,yeni yıkananalarını astım.
akşam üzeri yaptığım tiramusunun kremasını tamamen süt şeklinde kestiğini görerek kafayı yedim.Saat 17,45 den sonra tekrar bidiğim şekilde pasta kreması pişirdim ve tiramusunun kedi dillerini teker teker ayıklayarak yeniden yaptım.Bununla uğraşırken kayınvaildemler yoldayız size uğrayacağız dediler.Saat 18.30 da geldiler.Ne yemek saati ne çay saati ne ikram edeyim.Hazırladıklarım tam pişmemiş.Ben hazır değilim.Neyse çay yaptım.Böreklerimi pişirdim.Ben misafirlerim gelmeden önce börekler tekrar ısınsın ve taze olsun diye akşamüzeri hafif pişiririm.Daha sonra gelmelerine yakın tekrar fırınlarım hem sıcak olur hemde taze.
Kayınvaildem tuturdu."Az pişirdin bunlar kazık gibi olacak, ben söyleyeymde sen bilirsin" demeye."Biz gideceğiz oturmayacağız.birşey ikram etmene gerek yok.Sen hazırlığını yap."
Eşim öte yandan söylenir," yemek koy çay koy annemler açtır.Zaten 21 de biriyle buluşacaklarmış.Olmaz aç kalırlar."
Neyse ben herşeye rağmen hazırlığımı tamamladım.Kendimide hazırladım.
Misafirler (komşularımız)geldi.Saolsunlar ;Komşum her geldiklerinde evde birşeyler hazırlatıp getirir.Kadıncağız yorgunluktan herhalde elinde tuttuğu tabağı küüüt diye yere düşürdü.

..

Arada kepekli galete aldmıştım.Beyazpeynirle onu kemirdim.

..

Beyaz peynirle galeta kemirmek gibisi var mı ya opuyorumnanaktan

Tüm maceranı bi çırpıda sildim ama :ecrin_bebek: bu cümleyi ayıkladım arasından

Daha bitmedi neyse misafirlerimi kayınvaildemleri ağırladım.Kayınvaildemler 9.30 gibi kalktılar.Misafirler 3.30 gibi gittiler.Bende sanırım 5 gibi uyudum.
Pazar günü saat 11 de uyandım.Kızlara kahvaltılarını koyup akşamdan yıkanan bulaşıkları kaldırmam 13 buldu.
Kahvaltı olarak, bir lokma ekmekle bir lokma yumurta yedim.
Sonra ablayı kursa bıraktım.Birbuçuk saat pazarda deli gibi ortancaya düz siyah tshort aradım.Haftaya tiyatro gösterileri var.Birde ilçeler arası yarışmaya katılmışlar.Pazardan sonra koşturarak eve geldim.Mısır patlattım.Paketledim.Abla kursum bitti dedi.Onu aldık.Cumartesi gidilecek sinemaya pazar günü akşam üstü gidildi.Sinemadan patlatığım mısırdan yedim.Akşamda gene yemek saati düzensiz.Sinirlerim yerinden oynamışş,yorulmuşum.Ne yemek varsa tezgaha dizdim, ne istiyorsanız ,ısıtıp yiyin ,daha birşey hazırlayamam diye isyan ettim.
Eşim her zaman ki gibi aç değilim birşey istemiyorum, sadece çay demle dedi.kızları yedirdim.Ben ufak bir parça az yağlı peynirli börek yedim.Sonrasında da bira kalan tiramusudan yedim o kadar.

ay oburrrrrrrr ömür törpüsü olmuşş
okurken ben dellendimm
allah sabır versinn cnmm
zor iki gün geçirmişsin
benim eşimde öle durur durur gece yatacak saat yemek ister
ne olurs aolsun kendimizi şartlayıp yememeliyiz
sonuçtaa onlarla baglı deyil göbegimiz
böyle deyip kandırmaya çalışıyorum bende kendimi

Esas şişmemin sebebi ayrı ama inanın onu buraya yazsam sizde şişersiniz.Dün gece sabaha kadar rüya görüp durdummmm.Ben rüya görmeyi hiiiiiç sevmem çünkü her seferinde çıkar.
Reyhan abla ne olur yorumlar mısınnnn?gerçi hiç mi hiç hayra alamet değil ama belki sen bir hayır bulursun!..Yazarken bile daralıyorum.ılk önce bir okuldaydım ve imtihana girecektim.Onun stresiyle çatlamak üzereyken birden hamile olduğumu farkettim.Sancılarım başladı.Beni hastaneye yetiştirdiler.Eşimi telefonla arıyordum ama birtürlü ulaşamadım.Sonunda hesapta birine ulaştım ama inanın kim olduğunu bilmiyorum.Hastanede olduğumu ve doğum yapmak üzere olduğumu yanımda hiçbirşeyin olmadığını söyledim.Tamam geliyoruz dediler.Sonra yanımda küçük kızımı gördüm.Ama başka kimse gelmedi ve beeeen doğuramadııım.

pzar günü ne yedim
sabah 10 gibi süper bir kahvaltı yaptım 2 dilim kepek ekmegi ile
ara da elma ve çubuk krekar yedim
2.30 gibi etli sebzeli tava yaptım az salata ile ondan yedim

akşam kardeşim mangallık tavuk gögsü ve kanat ketirmiş mangalda yedim 3-4 kanat ve tavuk gögsünden yedim salata ile
ekmek hiç yemedim

az gibi görünüyor ama çok güzel doydum menüleirmde
bir ara eşimle keyif kahvesi içtik sütlü idi

Esas şişmemin sebebi ayrı ama inanın onu buraya yazsam sizde şişersiniz.Dün gece sabaha kadar rüya görüp durdummmm.Ben rüya görmeyi hiiiiiç sevmem çünkü her seferinde çıkar.
Reyhan abla ne olur yorumlar mısınnnn?gerçi hiç mi hiç hayra alamet değil ama belki sen bir hayır bulursun!..Yazarken bile daralıyorum.İlk önce bir okuldaydım ve imtihana girecektim.Onun stresiyle çatlamak üzereyken birden hamile olduğumu farkettim.Sancılarım başladı.Beni hastaneye yetiştirdiler.Eşimi telefonla arıyordum ama birtürlü ulaşamadım.Sonunda hesapta birine ulaştım ama inanın kim olduğunu bilmiyorum.Hastanede olduğumu ve doğum yapmak üzere olduğumu yanımda hiçbirşeyin olmadığını söyledim.Tamam geliyoruz dediler.Sonra yanımda küçük kızımı gördüm.Ama başka kimse gelmedi ve beeeen doğuramadııım.

bir şeye en başta şer dersen zaten
orda kaybediyo
güzel bak güzel yorumlaki iyilere vesile olsun

Sabah kalktım ufaklığın göğsü hırıl hırl nefes alamıyor.Okula gidemedi.Yanımda mızıldanıp duruyor."anne nefes alamıyorum"Gariban yaaa her havanın böyle ani soğuyup ısınmasında göğsü sıkışıyor.ılaçlarını tam bıraktık diyoruz.Gene başlamak zorunda kalıyoruz.Hesapta 6-7 yaşında bu sorunlar kalmayacaktı.Ama halen çekiyor.Yapacak birşey yok .Alerjik astımı var.En azından ne olduğunu ve neden olduğunu biliyoruzda önlem alabikliyoruz.Önceden ne olduğunuda bilmiyorduk.

bir şeye en başta şer dersen zaten
orda kaybediyo
güzel bak güzel yorumlaki iyilere vesile olsun

Hayatım çooook haklısın.Ama inan midemin sancısıyla uyandım.Halen kasılıyor.Veee benim gördüğüm rüyalar maalesef çıkıyor.Hele hatırlıyorsam, kesinlikle şimdye kadar hayırlı birşey görüpte,gerçekleştiğini yaşamadım.

reyhan abla bende gece rüyamda balık tutarken gördüm
sanırım çupra tuttum
oltayı denize çok salladım tutma hevesi ile ama tutamadım... berrak ttemizb,r sumuydu yoksa kirlimi bilmiyorum..
sonra üniversiteen arkadaşları gördüm
aslında hiç görüşmemeyi istiyorum rüyamda ..
mutfak görüyorum rüyamda dışarı çıkıyodum döneyim kntrol edyim ocagı diorum
bakıyorum ocakta yemek taşıyo vsvsvsvs kafamçokkarıştı

Reyhan abla ne olur yorumlar mısınnnn?gerçi hiç mi hiç hayra alamet değil ama belki sen bir hayır bulursun!..Yazarken bile daralıyorum.İlk önce bir okuldaydım ve imtihana girecektim.Onun stresiyle çatlamak üzereyken birden hamile olduğumu farkettim.Sancılarım başladı.Beni hastaneye yetiştirdiler.Eşimi telefonla arıyordum ama birtürlü ulaşamadım.Sonunda hesapta birine ulaştım ama inanın kim olduğunu bilmiyorum.Hastanede olduğumu ve doğum yapmak üzere olduğumu yanımda hiçbirşeyin olmadığını söyledim.Tamam geliyoruz dediler.Sonra yanımda küçük kızımı gördüm.Ama başka kimse gelmedi ve beeeen doğuramadııım.

hayır olsun inşallah.. İnşallah hayır olsun da sen bu genellemeyi yık çıkar kafandan.. hafta sonu yaşadığın sıkıntıdan da olabilir yani olacak bişeyden ddeğil de olmuş bişeyden de kaynaklanabilir rüyan.. kötü düşünme canım olumunekankayizsmile

hayır olsun inşallah.. İnşallah hayır olsun da sen bu genellemeyi yık çıkar kafandan.. hafta sonu yaşadığın sıkıntıdan da olabilir yani olacak bişeyden ddeğil de olmuş bişeyden de kaynaklanabilir rüyan.. kötü düşünme canım olumunekankayizsmile

işte buna katılıyorum
olacaktan deyilde olmuşun sıkıntısı olabilir olumunekankayizsmile

SELAM BEN 3. GRUPTANIM BU HAFTA KİLO ALDIĞIM İÇİN CEZAM:

BEN ŞİŞKONUN ÖNDE GİDENİ,PİSBOĞASIN TA KENDİSİYİM.alsanaalsanasmile
AHANDA YAZA DÜĞÜNEDE BÖYLE GİDERİM ARTIKIN

sismanunlukadinlar.jpg

HEPİNİZE İYİ ZAYIFLAMALARa.s.a.s.VERDİĞİM RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM

Canım ya bu nasıl bir ceza böyle!.....Böyle insanın morali daha çok bozulur.Ne yapalım yani kilo veremediyseniz.Ölecek misiniz?canınız saolsun yüzünüzdeki gülümseme eksilmesin.Zaten kilo veremeyen böyle cezayla falan yola gelmez ki .Kafanızda beyninizde siz gerçekten kilo vereceğinize ve vermeniz gerektiğine inandığınız zaman gerçekten canınız birşey yemek istemeyecek ve bir anda vereceksiniz.
İnanıyorum ki bu kilolarıda keyfinizden almamışsınızdırrr.sadece biraz inanç ve dikkat herşey daha güzel olur.Kolay gelsiiiin.

güzelim sakinles biraz icindeki stress rüyalarina yansiyor. huzursuzsun, yasadigin hayatin hareketliligi seni yoruyor ve bunaltiyor. esinle cocuklarinla ve ev isleriyle yasadiklarin seni bunaltiyo...r ve en önemlisi seni asiyor. bu durumdan keyif almanin yollarini bulmalisin. cok hareketli ve beni zorliyan bir hayatim var demek yerine, allaha sükür herseyim var kurulu düzenim, esim, saglikli evlatlarim, pek cok insanin isteyipte sahip olamadigi cok seye sahibim demelisin.. sakin ol cocuklar böyle kücük kalmiyor büyüyorlar evden gidiyorlar evleniyorlar zaten vakit bulduklarinda sana yardimcida oluyorlar demek istedigim suki. hayatin zor günleri senin icin gecmek üzere.. gelecege ümitle ve sakin gözlerle bak .
rüyana gelince. o stressinin arasinda negatif düsüncelerle doluydun
belkide haketmiyen kisiler hakkinda kötü düsündün yani niye geldiler bu telasin arasinda gibi yani bilemiyorum sadece tahmin. ama rüyada hamilelik,birinin günahini almaktir. bilmeden birinin kalbini kirdin belki.. yada sadece icindeki huzursuzluk rüyana yansimis üzerinde duracak kötü bir rüya degil bu allah hayirlara getirsin canim.:1hug:

Back
X