• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

reyhan abla bende gece rüyamda balık tutarken gördüm
sanırım çupra tuttum
oltayı denize çok salladım tutma hevesi ile ama tutamadım... berrak ttemizb,r sumuydu yoksa kirlimi bilmiyorum..
sonra üniversiteen arkadaşları gördüm
aslında hiç görüşmemeyi istiyorum rüyamda ..
mutfak görüyorum rüyamda dışarı çıkıyodum döneyim kntrol edyim ocagı diorum
bakıyorum ocakta yemek taşıyo vsvsvsvs kafamçokkarıştı

hayatim baligi tuttunmu tutamadinmi? karisik olmasi normal rüya olurda karisik olmazmi hic.
ama balik nasiptir yani lotto oyna bu hafta eger baligi tuttuysansempatiksalakcinni
balik nasiptir ya para ya yeni bir evlat yada mülk edinmektir. allah hayirlara getirsin citolcügüm. ama yemek listen harika tebrikler. ilk basladigin zamanla simdi arasinda daglar var kutluyorum canim.a.s.

SELAM BEN 3. GRUPTANIM BU HAFTA KİLO ALDIĞIM İÇİN CEZAM:

BEN ŞİŞKONUN ÖNDE GİDENİ,PİSBOĞASIN TA KENDİSİYİM.alsanaalsanasmile
AHANDA YAZA DÜĞÜNEDE BÖYLE GİDERİM ARTIKIN

sismanunlukadinlar.jpg

HEPİNİZE İYİ ZAYIFLAMALARa.s.a.s.VERDİĞİM RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM

hayret bisiy yaaaaa.. su güzellige bakarmisiniz??????? silagül bu senmisin yoksa biryerden tombis foto bulup onumu koydun?. eger sen dügüne böyle gidersen tüm gözlerin sende olcagi kesin hayatim. acaip bir karizma.. valla kiloyu falan göremedim cok positif etkilendim.. isil isil bir hanima.s.

bak bak bak benim arzum diye yazmışlar bir kere ben arzumu şimdi hatırladım önden arkadan totodan boydan resimlerinizi istemiştimmmm.kaydirigubbakcemile5.

sansini fazla zorlama istersen mersacigim.. elindekiyle mutlu ol daha fazlasini agustosta göreceksin insallah..:sm_cool::sm_cool:

senin filmin yeni fragmanı yayınlanmış cuma günü eclipse mi ne gaztede okudum aklinialirimsmile seyrettin mi?
izlememmii kızımm
film setini bile izledim
çok etliendimm
abırsızlıkla bekliyorum
hatta hedefimi 30 haziran
filmin yayaın tarihi
99 olarak belirledimm
öyle karışık işler ki özelden atayım. Milletin kafasınıda karıştırıp şişirmeyeyim.
tmm cnm
ama eminim merak edecektir arkadaşlar
belki onlarında faydası olur paylaşman
hayatim baligi tuttunmu tutamadinmi? karisik olmasi normal rüya olurda karisik olmazmi hic.
ama balik nasiptir yani lotto oyna bu hafta eger baligi tuttuysansempatiksalakcinni
balik nasiptir ya para ya yeni bir evlat yada mülk edinmektir. allah hayirlara getirsin citolcügüm. ama yemek listen harika tebrikler. ilk basladigin zamanla simdi arasinda daglar var kutluyorum canim.a.s.
ilk balıgı tuttum sanırım eşimle birlikte tuttuk
hemde cupra küçüktü
ama hemen aklıma şey geldi gidiyimde fırınlayım şunu diye :D
orda bile bugaz ya

aman hamile olmayım :Dyok
hatta reglim de çok yakın

izlememmii kızımm
film setini bile izledim
çok etliendimm
abırsızlıkla bekliyorum
hatta hedefimi 30 haziran
filmin yayaın tarihi
99 olarak belirledimm

hımm.. o da güzel.. bakalım ben 30 haziranda kaç olacakmışım.. hemen ajandamı alayım..

hımm 84 kilo olacakmışım..
eğer ikimiz de hedef kilomuzda olursak sen sinemadan dönünce topiklerimizde parti veririz.. bu mesajları da alıntı yaparız.. zemuszemus :dance: :dance:

şu an li kilom 105,5 citolümünde .. onunkini bilmiyorum kaydirigubbakcemile3

hımm.. o da güzel.. bakalım ben 30 haziranda kaç olacakmışım.. hemen ajandamı alayım..

hımm 84 kilo olacakmışım..
eğer ikimiz de hedef kilomuzda olursak sen sinemadan dönünce topiklerimizde parti veririz.. bu mesajları da alıntı yaparız.. zemuszemus :dance: :dance:

şu an li kilom 105,5 citolümünde .. onunkini bilmiyorum kaydirigubbakcemile3

20 kilo nasıl vericem ben yaaa akannehir nasıl bi hesap yapmışım böyle ben CADIARZU

Sabah kalktım ufaklığın göğsü hırıl hırl nefes alamıyor.Okula gidemedi.Yanımda mızıldanıp duruyor."anne nefes alamıyorum"Gariban yaaa her havanın böyle ani soğuyup ısınmasında göğsü sıkışıyor.İlaçlarını tam bıraktık diyoruz.Gene başlamak zorunda kalıyoruz.Hesapta 6-7 yaşında bu sorunlar kalmayacaktı.Ama halen çekiyor.Yapacak birşey yok .Alerjik astımı var.En azından ne olduğunu ve neden olduğunu biliyoruzda önlem alabikliyoruz.Önceden ne olduğunuda bilmiyorduk.
oburum benimde ortanca kızım aynıydı gece gündüz doktordan çıkamazdık sokağa çıksak boğmaca oldu diye insanlar kaçardı yanından öyle nefes alamaz öksürürdü.. doktor 7 yaşında geçer dedi ama 10 yaşını budu canım allah sabır versin geçmiş olsun insan üzülüyor çocuklar böyle olunca...

Günaydınlarrr, size güzel haber vermek için geldim alişte şu an yanımdabayanssulusmile veeeeee açıklıyorum tammmmmm 1.0 kilo atmış üzerinden aklinialirimsmile

mervişim bu hafta sende güzel kilo vereceksin ben inanıyorum ama buraya gelip aliş ile yazışırsan ikinizde yaza kalmadan hedefe ulaşmış olacaksınız ayrı ayrı olursanız kendinizi yalnız hissedip yolu yarıda bırakabilirsiniz....ohaoldumsmile

lütfen şu sabah verdiğim habere yorum yaparmısınızalsanaalsanasmile çocuğum kaç kez geldi bana ne yazdılar diye kaydirigubbakcemile3

çitol yediklerini yazmışsın ya seninle gurur duydum bravo tebrik ediyorum bak azcık kaldı cumaya lütfen güzel sonuç almak için azcık daha çabala...

oburum benimde ortanca kızım aynıydı gece gündüz doktordan çıkamazdık sokağa çıksak boğmaca oldu diye insanlar kaçardı yanından öyle nefes alamaz öksürürdü.. doktor 7 yaşında geçer dedi ama 10 yaşını budu canım allah sabır versin geçmiş olsun insan üzülüyor çocuklar böyle olunca...

lütfen şu sabah verdiğim habere yorum yaparmısınızalsanaalsanasmile çocuğum kaç kez geldi bana ne yazdılar diye kaydirigubbakcemile3

aliş oglunmu (ali)
kaç kilo ve yaşı kaç kallistem
( bu ara srtık seni görünce korkmuyorum kaydirigubbakcemile3)
haftada 1 kilo ayda 4 1.5 ayda 6 kilo oda nerden baksan 1 bedene yakın bir incelmee :nazar:

aliş oglunmu (ali)
kaç kilo ve yaşı kaç kallistem
( bu ara srtık seni görünce korkmuyorum kaydirigubbakcemile3)
haftada 1 kilo ayda 4 1.5 ayda 6 kilo oda nerden baksan 1 bedene yakın bir incelmee :nazar:

çitolüm aliş kızım adı aleynakaydirigubbakcemile3 11 yaşında canım mersanın kızı merve ile yapıyorlar işte birbirlerine destek oluyorlar tabiki bizdende bekliyorlar...

ben bugün bir çorba yaptım pişiyor şimdi ocakta.. bol lahana kabak soğan patates domates taze soğan yeşil biber ayy daha kaç çeşit maydanoz filan en sonda baharat ekliycem öğlen ara ve akşamlarda yiyeceğim ... :lepi:

ah tatlim ya alisim canim benim.. tebrikler güzelim candan kutluyorum. harikasin sen .. az kaldi sana soracagiz nasil yaptin be güzelim bizede akil ver diye.. iradeli güclü kizim öptüm kocaman.Şeniz
kafami var canim bende. ne giyecegim yemek ne götüreyim daha yürümedim vakit yklasti ise gidecegim diye telastan.. kusura bakma alisim gözardi edilecek sey degil kocaman bir kilo. masallah.:nazar:

selam millet neler yaptınız hafta sonu keyfiniz nasıl .ben güne güzel başladım sabah mis gibi havada yürüyüşümü yaptım .artık kocamda benle yürüyor.1saat 10 dakka yürüdük hafifte bir kahvaltı yaptım.bu günü sakin huzurlu geçirmek istiyorum inşallah hepimizin öyle olur.

selam bayanlar..ben 8. takım üyesiyim..bu hafta kilo aldığım için cezalıyım..
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
ben şişkonun ,pisboğazın tekiyim..
hepinize sağlıklı kg vermeler..

Günaydınlarrr, size güzel haber vermek için geldim alişte şu an yanımdabayanssulusmile veeeeee açıklıyorum tammmmmm 1.0 kilo atmış üzerinden aklinialirimsmile

mervişim bu hafta sende güzel kilo vereceksin ben inanıyorum ama buraya gelip aliş ile yazışırsan ikinizde yaza kalmadan hedefe ulaşmış olacaksınız ayrı ayrı olursanız kendinizi yalnız hissedip yolu yarıda bırakabilirsiniz....ohaoldumsmile

geçmişi okurken ilk gözüme çarpan mesaj bu oldu .
alişim seni kocamannnn öpüyorum ve seni çok tebrik ediyorum:nazar:.afferin kız sana ikimiz kurtaracaz bu takımı yoksa bunların hareketleneceği yok.bide merviş eklenecek inşallah bu hafta.ben inanıyorum oda verecek .üçümüz götürürüz bu takımı kızlar siz rahat rahat yemeklerinizi pastalarınızı götürün.kötükedihüso

dün mervede bizimle 1 saat yürüdü .şimdi bisikletini tamire gönderdim bu günde bol bol bisiklete binecek inşallah.ben size inanıyorum ve güveniyorum.

güzelim sakinles biraz icindeki stress rüyalarina yansiyor. huzursuzsun, yasadigin hayatin hareketliligi seni yoruyor ve bunaltiyor. esinle cocuklarinla ve ev isleriyle yasadiklarin seni bunaltiyo...r ve en önemlisi seni asiyor. bu durumdan keyif almanin yollarini bulmalisin. cok hareketli ve beni zorliyan bir hayatim var demek yerine, allaha sükür herseyim var kurulu düzenim, esim, saglikli evlatlarim, pek cok insanin isteyipte sahip olamadigi cok seye sahibim demelisin.. sakin ol cocuklar böyle kücük kalmiyor büyüyorlar evden gidiyorlar evleniyorlar zaten vakit bulduklarinda sana yardimcida oluyorlar demek istedigim suki. hayatin zor günleri senin icin gecmek üzere.. gelecege ümitle ve sakin gözlerle bak .
rüyana gelince. o stressinin arasinda negatif düsüncelerle doluydun
belkide haketmiyen kisiler hakkinda kötü düsündün yani niye geldiler bu telasin arasinda gibi yani bilemiyorum sadece tahmin. ama rüyada hamilelik,birinin günahini almaktir. bilmeden birinin kalbini kirdin belki.. yada sadece icindeki huzursuzluk rüyana yansimis üzerinde duracak kötü bir rüya degil bu allah hayirlara getirsin canim.:1hug:

Saol Ablaaam ya çok teşekkür ederim.İnanın burası olmasa ben herhalde hastanede falan olurdum.İnanın ki güzel ve geniş dünyamı daraltan ,öyle bir eşim varki anlatsam abartığımı ve saçmaladığımı düşünürsünüz.Ama inan , hani yatağınızdaki görünmeyen mikro organizmaları bile, size evinizi istila etmiş bir canavarlar ordusu gibi anlatıp, sanki evde boş boş durup bütün gün yan gelip yatığınızı ,bir işe yaramadığınızı herşeyle kendisinin ilgilendiğini tüm dertlere kendisinin çözüm getirdiğini.işlerinin arasında birde evle uğraştığını anlatıp sizi yerden yere vuran bir insanla yaşamak.Bir de bu insanın haftanın sadece 1 günü işe gittiğini düşünürseniz.Onun dışında akşamdan sabaha bilgisayar başında ya oyun oynar ya film indirir.Öğlen 2-3-4 kadar yatarsa ne hissedersiniz.Bir de her işin içinde çay demlememden,alış verişime,temizliğime ,çamaşırıma ,ütüme ...........
Ha bunalmışsın çık dolaş kafa dağıt diyeceksiniz.Onu da yapamıyorum çünkü müsade etmiyor.Komşuya gideyim.Tamam git ama 2 saate gel.Geç kalırsam telefon açar nerdesin eve gel.Yahu karşı kapı komşudayım.Kapıdan çıkıp karşı kapıyı dinlese yada duvara koysa kulağını duyacak. Bir hobi kursa gideyim dedim ona bile bir mani buldu göndermedi.evde puzzle yapayım dedim.Onada söylendi.Ben diyorum size balon gibiyim uçacaaaaağııııııım.

Saol Ablaaam ya çok teşekkür ederim.İnanın burası olmasa ben herhalde hastanede falan olurdum.İnanın ki güzel ve geniş dünyamı daraltan ,öyle bir eşim varki anlatsam abartığımı ve saçmaladığımı düşünürsünüz.Ama inan , hani yatağınızdaki görünmeyen mikro organizmaları bile, size evinizi istila etmiş bir canavarlar ordusu gibi anlatıp, sanki evde boş boş durup bütün gün yan gelip yatığınızı ,bir işe yaramadığınızı herşeyle kendisinin ilgilendiğini tüm dertlere kendisinin çözüm getirdiğini.işlerinin arasında birde evle uğraştığını anlatıp sizi yerden yere vuran bir insanla yaşamak.Bir de bu insanın haftanın sadece 1 günü işe gittiğini düşünürseniz.Onun dışında akşamdan sabaha bilgisayar başında ya oyun oynar ya film indirir.Öğlen 2-3-4 kadar yatarsa ne hissedersiniz.Bir de her işin içinde çay demlememden,alış verişime,temizliğime ,çamaşırıma ,ütüme ...........
Ha bunalmışsın çık dolaş kafa dağıt diyeceksiniz.Onu da yapamıyorum çünkü müsade etmiyor.Komşuya gideyim.Tamam git ama 2 saate gel.Geç kalırsam telefon açar nerdesin eve gel.Yahu karşı kapı komşudayım.Kapıdan çıkıp karşı kapıyı dinlese yada duvara koysa kulağını duyacak. Bir hobi kursa gideyim dedim ona bile bir mani buldu göndermedi.evde puzzle yapayım dedim.Onada söylendi.Ben diyorum size balon gibiyim uçacaaaaağııııııım.

oburum canım ya ne kadar sıkılmışsın hafta sonu.allah yardımcın olsun.eşinin haftada 1 gün işe gitmesi kötüymüş .tabi bütün düzenini alt üst eder.bir pazar günü ben afallıyorum evin altı üstüne geliyor.hergün aynı olsa kafyı yerim heralde.
sen ne yap et sporunu bırakma sabah erkenden yürüyüşe çıkmaya çalış.acayip kafa dağıtıyor.benimde kendime ayırabildiğim tek özel zamanım yürüyüşlerim.beni güne çok iyi hazırlıyor.biliyorsun temiz hava ve spor mutluluk hormonu salgısını arttırıyor.ben böyle bir çıkış buldum uzun zamandır .bunca sıkıntının arasında günlük sıkıntıları hiç düşünmüyorum 1 saat boyunca o saat bana ait.denizi kuşları seyreiyorum bol iyot alıyorum ve tabiki antidepresanımda günlük alınıyor.onu almasam nzaten kafayı yerim.böyle kalkmaya çalışıyorum bu sıkıntıların altından.sende kendine bir çıkış yolu bulmaya çalış seni rahatlatacak.arkadaşım yoksa bu yüklerin altında ezilir kalırsınve sakın kendine üzülme ben güçlüyüm her sorunun üstesinden gelirim de kendi kendine.bak buda bana iyi bir çözüm oldu inanki yaşadığım her sıkıntı bana artı olarak döndü tabi uzun vadede .çünki daha fazla güçlendim ve kendimi hiç bırakmadım.sende çok güçlüsün ve bütün bunların altından kalkabilirsin.

çitol kızımın yaşını kilosunu sormuşsun.yaşını söylerim 14 ama kilosunu ondan izinsiz söyleyememmmm.devlet sırrı bu söylersem beni uçurur valla .oburumla ikimiz uçar gideriz.

kızlar niye kimse yediklerini yazmıyor .cıvıtmayalım bakın bu hafta 1. olacaz dedik.
ben yazimde dün yediklerimi.
sabah:2 dilim kepek ekmek 2 zeytin peynir ve bol yeşillik bir parçada yumurta.
ara:yok.
öğlen:toplantım vardı.o yüzden orda 3 tane kuru pasta yedim.
ara:3 tane kayısı ve az ceviz.
akşam:yağsız tavuk göğüs.ve bol salata.
ahanda bu kadar yediklerim.
spor:1 saat yürüyüş.

Back
X