- Konu Sahibi Cherry Mom
- #21.781
günaydinlrrrrrr.. gece yine kar yagmis ama simdi günes yüzünü gösteriyor ara ara.
bahari özledimmmmmmmm.. yürüyüsümü yapmaya gidiyorum..
mersa deniz kenarinda yürüyüs yapiyor ördek kaz izliyerek. bense pencereden cam agaclarinin üzerindeki karlara bakarak. akannehirvalla cok kiskaniyorum haberin olsun.
ama baharda o agaclara sincaplar geliyor cam fistigi yemek icin. onlari izlemekte ilginc oluyor .cok seker hayvanciklar. o kozalagi tutan ellerini minciklamak geliyor icimden..
reyhan ablacım burası çok güzel yaşaması kolay bir şehir ama bizde senin dediklerine hasretiz.bir kar görmek için kilometrelerce gidiyoruz bu sene hiç göremedik mesela onun keyfide bir başka sabah kalktığında heryer bembeyaz bende bunu yaşamak istiyorum ara sıra ama sürekli yaşayamam heralde karda yürüyemem ben düşüp düşüp bir yerlerimi sakatlarım .ay ne güzeldir o sincaplar ordan oraya zıplıyolardır heryerin kendine özgü bir güzelliği var hepsini bir arada yaşamamız ne yazıkki mümkün olmuyor.siz yazın güneş deniz için bu taraflara geliyorsunuz bizde kışın kar bulmak için geziyoruz.eminim şu anda orada harika bir görüntü var bembeyaz ağaçlar hele karı yağarken seyretmek ne güzeldir bende seni kıskandım ....