• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hoşgeldin şkercikimmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan çok özledik seni bebişide opuyorumnanaktan iyimisiniz anlat bakalım aklımız kaldı sende neyiniz var neyiniz yokmuş neyiniz çokmuş her bişeyi anlat ceylanıda atlama onun durumu nasıl...

hoşbuldukkk kallisim ablamm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
geldim evdeyim şükürler olsunnn. hemen duşa girdim sonra da buraya geldim. eşim hiç iş bırakmamış bana sağolsun.. ben çoook iyiyim aşırıı ama aşırıııı mide bulantımdan başka hiçbir sorunum yok. her gün 3 litre serum yedim.. kendimi 70 kilo hissediyorum valla. çok şiştim su mu bilmiyorum ama tartılıcam yarın sabah..

hergün 1 kan sulandırıcı igne, 1 bulantı ignesi olucam. ayrıca 3-4 tane daha ilacım var içicem 10 gün sonra da kontole gidicem..

ceylan hastanede kaldı onun da aşırı mide bulantısı, afedersiniz öğürme ve gaz problemi var. çok ağır geçiriyor o yüzden o çıkmadı dahaa..

bijom çok sevindim iyi olduğuna. inşallah bu son rahatsızlığın olur ve bütün hamileliğin çok rahat geçer ve sağlıkla bebeğine kavuşursun

çikolatım iyiyim şimdi bitanem neden olduğunu bende anlamadım hani değişik bir şey yesem ondan oldu diyeceğimde ama dedim ya alişte geçen akşam geldi anne karnım ağrıyor dedi midem cumbur cumbur dedikaydirigubbakcemile3 tam yatmak üzereykende şimdide bulanıyor dedi ama öylede geçti benimkide çabuk geçti anlamadımbilmiyorumkismile
ama sık hastalanmamın sebebi kendi kendimi çok bunaltmam olabilir diyorum, bazen kendimi öyle bunaltıyorum kimafoldumben tek derdim yalnız olmam biliyorsunuz başka derdim yok çok şükür ama geçende diyorum ki konuşmayı unutacağım artık bazen konuşurken cümlelerimi toparlayamıyorum inanmazsınız ne olacak insanın hayatında bir kişi bile olmazsa sonuç böyle, çoluk çocuk dersen okul ders koşturmacası koca dersen yorgun argın geçim sıkıntısı akşam evde sadece tv yani böyle boshayallersmile allah başka dert vermesin ne diyim...

canım benim doğum gününe gidip kazasız cezasız dönmen ne kadar hoş olmuş yapılabiliyormuş demekki:lepi: tebrik ederim...

bijomun haberine sevinmene gelince :ecrin_bebek: benim kızları bir gör şimdiden inşallah kız olur diyorlar kız egemenliği var bizdede kaydirigubbakcemile3 erkeklere düşmanız kim hamileyse inşallah kız olur derler hep alışkanlık işte kaydirigubbakcemile3 evet işte inşallah kız olur diyerek kıyafet patik battaniye bakıyorlar onlara ne oluyorsaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan allah sağlıkla sıkıntısız geçirsin hamileliğini güzel bijomuza inşallah Şeniz

Bu arada günaydınlar tüm takımcığımopuyorumnanaktan

biraz konulara göz atayım..

eğer birgün hamile kalırsam kızlar bana da aynı şekilde dua etsinler..kız çocuklarına deliriyorummmmm!!!
kallisim yalnızlık kadar zor birşey yok.
ben ki ,kendi kendime çok güzel eğlenebilen,mutlu olmasını bilen biriyim.ama yalnızlık Allah a mahsus dememişler boşuna,bir tane dostum yok...evet evet bir tane dostum yok,bijomla buluştuğumuzda ona da söylemiştim. ismini sayabileceğim,çok sevdiğim arkadaşlaarım var hayatımda.hatta bazılarını dostum sanmıştım zamanında...ama değiller,sadece arkadaşım olurlar.dostluk nedir bence? bir kere,dostuma ihtiyacım olduğunda,onu arayıp söylediğimde bana "neden?" demeyendir...hemen geliyorum diyendir.(tabii ki çok zorunlu haller dışında)... sık sık arayandır,hayatının çok önemli bir parçası olduğunu hissettirendir.vıcık vıcık olmaktan,her an yanyana olmaktan söz etmiyorum,bunu kimseye anlatamadım...dost,kalbi benimle bir atandır. her hatamda,ama her türlü hatamda bana destek olandır,doğruyu mutlaka söyleyip,üzülmemem için destek çıkandır.ben verdiğim paranın peşine düşmem,dostlar arasında verilen ufak tefek paraların ardı arkası düşünülmez.ben düşmem! benim dostum da düşmemeli,para isteyecekse ihtiyacı olduğu için istemeli,borç verdiği için değil. aramıza nifak sokulduğunda,bunu önce bana sorandır,orda burda konuşup küsen benim dostum olamaz!!! dert anlattığımda bunu kendi derdi gibi dinleyip çözüm yolları arayandır dost dediğin bana göre... benim derdimi dert edinendir...ben böyle davranır ve hissederim dost dediğim insana...
yanii benim dostluk anlayışım biraz extreme,uçlarda...herkes gelemiyor işte bunlara.dolayısıyla benim hiç dostum yok,sadece ara sıra aradığım ve beni arayan kişiler var hayatımda.öyle ki,bir zamanlar 2 ay onu arayıp ulaşamadığım için,çok merak ettiğim ve ulaştığımda sitem ettiğim arkadaşım beni tersledi...anladım ki,dostluk her yiğidin harcı değil!bu bağlamda,çevremde insan olsa nolur,olmasa nolur.böyle olacaksa çok problem değil olup olmamamları.heee ama dediğim gibi yalnızlık Allah a mahsus,ben de senin gibi çok değil,bir iki dostum olsun isterdim.daha yaş 26,inş birgün olur :)

çikolatım ne güzel demişsin gidipte yemeden dönmek ne güzel diye .insan ne kadar mutlu oluyor dimi iradesiyle başedince.
canım kendime ceza verdim dün.önceki akşam börek yemiştim ya onun için bundan sonra böyle akıllı durmazsam aç duracam.
bende labne veya krem peynire reçel sürüp yemeyi çok severim .yani severdimmmm..

evet canım gidip yemeden dönmek inanılmaz bir güven duygusu veriyor insana,o gün yaptım bugün de yaparım dedirtiyor.
hımmm demek ceza verdin kendine...kıyamam,böyle ağır cezalar verme.bari bol salata ye filan.2 kaşık olur mu kız...hayat o kadar kısa ki,ne sebeple olursa olsun cezalandırma kendini canım.

biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş gibi gözüktü gözüme ama zaten yazınca sen de farketmişsin ama bundan önemlisi doğum gününe gidip pasta yemeden dönmüşsün bu kadar karbonhidrata bir de pasta eklesen tuz biber olurdu ve de reyhan kallis ikilisi sevinirdi lülülülülülü benim yapamadığımı yapmışsın alkisalkisalkis olumunekankayizsmile ya biz işte böyle bir takımız birimiz tökezlese diğerimiz tutar kaldırır elinden olumunekankayizsmile

evet cnm biraz karbonhidrat kaçtı ama bugün toparlayacağım inşallah. heyt be,tombilim tökezlemek yok,beraber bu işi halledeceğiz bu yaz bizim yazımız olacak!!!
günaydinnnn..
cikolatam caniminici.. ne güzel yapmissin bende gurur duydum iste bu ya. valla öyle seviniyorumki ne kadar güzel toparlandik masallah citolun yediklerine bakin aman allah nazarlardan esirgesin.:nazar:

cikolatacigim dogrudur tatlim 1 dakikada 120 adim. eger süratli yürüyorsan saatte 5.5 km hizla falan yürürsen 140- 150 adima kadar cikarsin. ama sen gün icinde yaptigin adimlarida kat o bir saat sporun icine mutlaka onbin adimi tamamliyorsundur. yani spordayken sadece kosu bandinda degilsin ama degilmi ? baska seylerde ypiyorsun. o zaman bilemiyecegim diger sporlarin kapatir merak etme.
önemli olan birseyler yapmak. devrilip yatmiyoruzya. bak kallisim yesillik almaya soguk buz demeden disari cikiyor. mersam hergün sabahin köründe yürüyor. herkes birseyler yapiyor cok sükür.
yaz bizi beklesin gümbür gümbürdenek geliyoruz :nazar:

evet reyhan ablam ben sadece yürüyüş yapmıyorum ,spor salonunda geçirdiğim toplam vakit 1 saat oluyor genelde,ama bundan sonra akşamları evdeki koşu bandımda da yarım saat yürümeyi planlıyorum.bugün öyle yapacağım mesela.spor yapınca daha az yiyorum ben,evdeki bandı da kullanmak lazım.
bu arada bugün tam 1 ay oldu spora başlayalı,sadece 2 kg gitti :( üzgünüm,arada kaçamak yaptım ondan belki ama çok da yapmadım niye böyle oldu derken bir programda spor koçu konuşuyordu dedi ki,ilk ay kaslarınız şişer ve kilo almış gibi görünebilirsiniz bile dedi...acaba bu durumu mu yaşıyorum ben,fakat bugün salonda bana sizde değişimler var dedi 2 kişi..ben de bana olmayan bir pantolonumu giydim az önce gelince,sıktı fakat oldu yani...önceden bacağımdan geçmiyordu.eski bir pantolon.neyse yılmadan spora devam,hiç bırakmayacağım sporu...hepimiz toparlandık dediğin gibi,ben de çok seviniyorum.bırakmayalım hatunlar,alnımız dik kapatalım takımımızı...

eşim 2002 de inşaat mühendisi olarak mezun olmuş sen hangi bölümden mezun oldun ama sık sık geliyoruz oralara arkadaşları var orda belki geldiğimizde görüşebiliriz ne dersin?
evet çok şanssızlıklar yaşadılar sorma ama sonra tayinini aldırabildik kayseriye şimdi kayseride görev yapıyor

aaaa benim de eşim inş müh... o da 2003 mezunu

hemen yediklerimi de yazıyım çikolatım değerlendirsin bakalım
sabah:1 dilim kepekekmek peynir zeytin
ara: 1 simit(araya bak öğün gibi kapıdan geçiyordu ben küçük olanlarından alacaktım ama kalmamış )
öğle:koca bir kase (leğen de denebilir bu büyüklüğe) salata yedim domates aslatalık dereotu maydonoz kırmızı biber yeşil biber peynir booooll limon yanında ekmek falan yemedim
ara: yok
akşam:3-4 kaşık pilav (öğlenki simitten sonra olmasa daha iyi olurdu farkındayım) yanında 1 kepçe kadar nohut yemeği susuz (yemeğin suyu yarayışlı asıl diye mümkün olduğu kadar susuz yemeye çalışıyorum z.yağlıları falan zaten içinde et yoktu z.yağlı sayılır et yemiyorum ya yemek içinde) ve 2 bardak ayran ben yaptım eşim de bayıldı bak aklıma geldi onu da anlatıyım bari geçen salata yapmıştım yani zaten ben yapıyorum aslataları genelde yemek yanına ve herkes bayılıyor salatalarıma eşim çok güzel olmuş dedi sadece bununla doyabilirim demişti kayınpeder de senin açlığına gelmiştir de ondan dedi ben de aşkolsun baba yani salata kötü aslında ama o aç olduğu için mi güzel geliyor dedim o da senin için fesat ben öyle demedim dedi. eşim de dün ayran çok güzel olmuş hanımım yaptı diye demiyorum haa dedi babasından da onay bekledi ses çıkmadı ben de dedim ki aaa olur mu hayatım senin açlığına denk gelmiştir.hiç de yok kızım eline sağlık şudur budur demedi sinir oluyorum yaa bi gönül almadır bu ama bunu bile çok görüyor bana valla yaptıklarına bakıyorum da aslında benim kayınvalidem o diyorum kaynana ne olacak :umursamaz:

ayyy uyuz oldum kayınpederine tombilim,sinir herif...aman sen de boşver onu hiç sallama,ne düşünürse düşünsün. yaprak dökümünü izliyor musun bilmiyorum,fikret kayınvalidesini taksa da hiç takmıyormuş gibi davranıyor ya,hayranım ona.öyle olmak lazım,demek ki adamın yapısında var kıllık...ay kızmadın bana inş...
yediklerine gelince... beğenmedim!
niye beğenmedim...elbetteki karbonhidrat fazlalığından,ve ara öğün olarak simiti tercih etmenden.akşam ki pilav da tuz biber olmuş tabii... dikkat et canım,bu şekilde ancak kilo vermeni yavaşlatırsın,ben de bunu hiiiiiç istemiyorum,hain domdomlar var aramızda kaydirigubbakcemile3 sonra sevinmesinler

ablam yaa büyük derdim depreşti:gitme: bende kaç yıl aradım ilk okul öğretmenimi ama bulamadım, eşide öğretmendi çocuklarının eşinin isminden aradım internette ve rehberlerde eşi bir kitap yazmış mail adresine ulaştım mail yazdım o da beni iyi tanırdı ama kullanılmayan bir maildi sanırım cevap alamadım çok üzdü beni bu konu öğretmenim rahmetli annemi çok severdi, ablamla benide .. çok aramak görmek istememe rağmen olmadı malesef bulamadım ne yazık ki..

ben ilkokul öğretmenimi her yıl öğretmenler gününde mutlaka ararım. çok yaşlandı,ödüm kopuyor arayınca kötü bir haber almaktan.çok seviyorum onu,hayatımda tanıdığım en işini iyi yapan öğretmen...

hoşbuldukkk kallisim ablamm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
geldim evdeyim şükürler olsunnn. hemen duşa girdim sonra da buraya geldim. eşim hiç iş bırakmamış bana sağolsun.. ben çoook iyiyim aşırıı ama aşırıııı mide bulantımdan başka hiçbir sorunum yok. her gün 3 litre serum yedim.. kendimi 70 kilo hissediyorum valla. çok şiştim su mu bilmiyorum ama tartılıcam yarın sabah..

hergün 1 kan sulandırıcı igne, 1 bulantı ignesi olucam. ayrıca 3-4 tane daha ilacım var içicem 10 gün sonra da kontole gidicem..

ceylan hastanede kaldı onun da aşırı mide bulantısı, afedersiniz öğürme ve gaz problemi var. çok ağır geçiriyor o yüzden o çıkmadı dahaa..

canım sen bu 3 ayı atlat da sonra dikkat edersin kilona,serumları mecbur yiyeceksin takma kafana.iyi olmana çok sevindim canım benim,sensiz forum çekilmiyor...

Son düzenleme:
bugün yediklerimi yazayım ,akşam yiyeceğim şey planlı ,rahat rahat yazabilirim...

sabah : 2 dilim ekmek,1 yaşlanmış yumurta,çok az peynir,5-6 zeytin,1 çay kş bal

ara:yok(geç uyandım)

spora gittim,1 saat cardio yaptım,sonra 1 fincan yeşilçay içtim

öğle: tavuk,3 kaşık pilav(bunu yemeyecektim ama kalsaydı atılacaktı,hiç atamam yemekleri,günah)

ara yapmayacağım,spordu alışverişti derken öğleni de geç yedim.

akşam : 1 adet levrek,bol salata

ara: 2 meyve

evet cnm biraz karbonhidrat kaçtı ama bugün toparlayacağım inşallah. heyt be,tombilim tökezlemek yok,beraber bu işi halledeceğiz bu yaz bizim yazımız olacak!!!

,fakat bugün salonda bana sizde değişimler var dedi 2 kişi..ben de bana olmayan bir pantolonumu giydim az önce gelince,sıktı fakat oldu yani...önceden bacağımdan geçmiyordu.eski bir pantolon.neyse yılmadan spora devam,hiç bırakmayacağım sporu...hepimiz toparlandık dediğin gibi,ben de çok seviniyorum.bırakmayalım hatunlar,alnımız dik kapatalım takımımızı...

aaaa benim de eşim inş müh... o da 2003 mezunu

ayyy uyuz oldum kayınpederine tombilim,sinir herif...aman sen de boşver onu hiç sallama,ne düşünürse düşünsün. yaprak dökümünü izliyor musun bilmiyorum,fikret kayınvalidesini taksa da hiç takmıyormuş gibi davranıyor ya,hayranım ona.öyle olmak lazım,demek ki adamın yapısında var kıllık...ay kızmadın bana inş...
yediklerine gelince... beğenmedim!
niye beğenmedim...elbetteki karbonhidrat fazlalığından,ve ara öğün olarak simiti tercih etmenden.akşam ki pilav da tuz biber olmuş tabii... dikkat et canım,bu şekilde ancak kilo vermeni yavaşlatırsın,ben de bunu hiiiiiç istemiyorum,hain domdomlar var aramızda kaydirigubbakcemile3 sonra sevinmesinler

]

ay ne kızıcam hayatım ya asıl ona kızıyorum ben biraz da kendime hala kendimi sevdiremedim mi desem ne desem bilmiyorum bir türlü yaranamadım yani anlayacağın ve geçmişi silip atamıyorum daha 1 haftalık bile evli değildik beni ilk ağlattığında soktu soktu lafları ben de edepli terbiyeli gelinim ya sıkı öğütler aldım ya sustum o arabanın önünde laf soktu ben arkada ağladım hiçbişey demedi bütün hamileliğim kayınpederim ve kayınbiraderim yüzünden ağlamakla geçti hala sus diyorlar bana sus anlayacak o senin kıymetini gerçi sadece yengem biliyor yaşadıklarımı annem babam duysa mümkün değil kıyamet çıkar valla ben de anlamasını bekliyorum susuyorum genelde yoksqa bir konuşursam kendimi biliyorum gelmiş geçmiş her şeyi döker duman ederim etrrafı hiç esirgemem lafımı ama sus diyorlar senin fikreti örnek verdiğin gibi
bu yaz 5. takımın yazı olacak valla baksana sıkılaşıyorsun sen illaki bir yararı oluyordur sporun kaçamaklara yok demeyi de öğrendin zaten bu iş tamam artık gitsin kilolar gelsin defileler kaydirigubbakcemile3 ben de söylemesi ayıp 36 beden kot giyiyordum şu anda üstümde 33 beden var ama bol geliyor 32 alsam olacak kocamın kotu bu da ünideyken de 29 giyiyordum ah ahhh.
aa demek senin kocan da inşaat mühendisi ne güzel seninle yaşlarımız da aynı herhalde kocalarımızın yaşları da aynı burcun neydi senin bu arada bu kadar benzerlikten sonra belki o da tutar eşin nerden mezun o da mı niğde üniversitesinden yoksa?
dostluk kavramına gelince bence hiç extrem değil uç değil olması gerektiği gibi dost budur zaten ben ünideki ev arkadaşlarımla her gün konuşmuyorum aylarca konuşmadığım da oluyor bazen ama küslük bilmem şimdi arasam nerde olsalar koşarlar sorgusuz sualsiz derdimi paylaşırlar sevincime ortak olurlar tam dediğin gibi kalplerimiz bir atar bizimde benim sayıca daha fazla dostum 4 dostum var böyle ama uzaktalar görüşemiyoruz yüzyüze ben de arkadaş istiyorum dostum yanımda olsa daha iyi ama olmayınca bir daha onlar gibisini bulamam diye arkadaş bakıyorum kendime ama bulamıyorum zor yani
yediklerimi beğenmemişsin hiiiiççbişey diyemem sonuna kadar haklısın ara öğündiye simit komik oldu doğrusu sanki kilo alma yarışmasındayız kaydirigubbakcemile3 en azından akşam pilav yemeseydim tam olacaktı ama neyse bakalım bu cumadan ümidim var hala benim kimsecikleri sevindirmeye niyetim yok merak etme zafer bizim :lepi: :hooray:
ama bir sorunum var cumadan bu yüzden bazen ümit kesiyorum 4-5 gündür tuvalete çıkamıyorum ben şiştim yine anlayacağın ama hala perşembem var önümde sabah kayısı yiycem aç karnına üstüne sıcak su içecem sonra da gün içinde form çayı içersem çözerim inşallah cuma sabahı boş mideyle tartılmak istiyorum çünkü

bugün yediklerimi yazayım ,akşam yiyeceğim şey planlı ,rahat rahat yazabilirim...

sabah : 2 dilim ekmek,1 yaşlanmış yumurta,çok az peynir,5-6 zeytin,1 çay kş bal

ara:yok(geç uyandım)

spora gittim,1 saat cardio yaptım,sonra 1 fincan yeşilçay içtim

öğle: tavuk,3 kaşık pilav(bunu yemeyecektim ama kalsaydı atılacaktı,hiç atamam yemekleri,günah)

ara yapmayacağım,spordu alışverişti derken öğleni de geç yedim.

akşam : 1 adet levrek,bol salata

ara: 2 meyve

işte bu ya valla süper senin listelerin daha güzel benimkinden valla inan bana ben bu kadar düzenli değilim biliyorum kendimi evde olsam pilav falan yapmam mesela daha dikkat ederim yediklerime aman neyse ben yorumuma devam ediyim pilav önemli değil bu kadar üzülme 1. si öğlen yemişsin zaten 2. si akşam yemeyeceksin zaten kaydirigubbakcemile3 böylece herhalde 3 dilim ekmek yapıyor günlük o da bende ki diyet listesine göre yemen gerekenin yarısı yani sonuç olarak listen harika sporun harika yeşil çayın harika yazmamışsın ama su da içmişsen mükemmel daha ne denir ki o kadar heyecanlanıyorum ki cuma gelsin de sallayalım listeleri

mersaya bir şey sormaya gelmiştim burayada merhaba demeden çıkmayayım didim :))

yaa bu hafta gidemiyorum ablamın almanyadan kaynı ve eltisi gelecekmiş yalnız kalamayız dedi iyide söylemişim gideceğimi sürpriz yapacaktım hesapta bugün konuşurken dayanamadım söyledim birde gitseydim o telaşta birde kalabalıkta amaninnn ... neyse buralardayım :))

hoş geldin bijo

cikolata ne güzel tarif etmişsin
benimde etrafıma yok hiç dostum
arkadaş çokta
herkeslede dert paylaşlmıyor

ne yedim bugun
sabah kahvaltımı resimlemiştim saat 11 gibi aynından yedim
2.30 gibi bir parça ekmege patates koydum yedim
4 gibi komşuya geçtim çay içtik yanına kendi ekmek düründu
banada 1 dilim kedar ekmekle paynir yedim

5.30 gibi koca bir tabak çorba içtim 2 dilim ekmek yedim domates falan
lahmacum yaptırmış eşim akşam 6.00 da ondan yedim
yemicektima ma ne oldu birden herşeyi unuttum ve yedim :mymeka:

ben geldim :1ninca:

hosgeldin canimmmmm.. herseyin yolunda olnmasi ne kadar güzel .kilonuda hic sorun etme. herseyin basi saglik. gerisi hallolur gider. 6 haftalikmis ha? masallah galiba benim yas günüme yakin bir zamanda dogum yapacaksin .hayirlisi canim.. sen tez canlisin temizligi falan takma sakin duydunmu? uzat ayaklarini keyfini cikar..:nazar:

mersaya bir şey sormaya gelmiştim burayada merhaba demeden çıkmayayım didim :))

yaa bu hafta gidemiyorum ablamın almanyadan kaynı ve eltisi gelecekmiş yalnız kalamayız dedi iyide söylemişim gideceğimi sürpriz yapacaktım hesapta bugün konuşurken dayanamadım söyledim birde gitseydim o telaşta birde kalabalıkta amaninnn ... neyse buralardayım :))
iyiki vaktinde söylemissin kallisim misafirleri uzunmu kalacaklarmis belkide öteki haftasonu gidersin.

bugün sabah kahvesinden sonra standart kahvalti ettim.
ara bir armut
öglen kocaman bir kase yesil salata. 9 zeytin ve bir dilim peynirli bir dilim ekmek
ara iki portakal
aksam 100gr kadar izgara biftek. bir bardak ayran
adimlarimi tamamladim

iyiki vaktinde söylemissin kallisim misafirleri uzunmu kalacaklarmis belkide öteki haftasonu gidersin.

evet ablacım kısmet olursa önümüzdeki hafta sonu giderim, çok fazla kalmazlar devir işlemleri var şimdi onlar için geliyorlardır sanırım

çitolüm üzgünüm ama bugün hiç beğenmedim yediklerini, hep ekmek yemişsin hep karbonhidrat olmuş patates dürüm ekmek lahmacun zaten sabah ve öğle arasıda kahvaltı yanında yemiştin çok çok çok fazla kaçmış yarın eğer az yiyerek bugünkünü dengelemezsen cumaya yine üzüleceksin.... süt yoğurt salata neden tüketmiyorsun...

bugün sabah kahvesinden sonra standart kahvalti ettim.
ara bir armut
öglen kocaman bir kase yesil salata. 9 zeytin ve bir dilim peynirli bir dilim ekmek
ara iki portakal
aksam 100gr kadar izgara biftek. bir bardak ayran
adimlarimi tamamladim

ablam hemen bende yazayım gaza geldimsempatiksalakcinni
sabah bir nescafe yanında bir ufak paket yulaflı form bisküvi 6 tane galiba ama yırtıkla beraber yiyoruzsempatiksalakcinni

ara yapmadım
öğlen 3 köfte yanında pilav

ara olarak bir aktivia yoğurt yedim

akşam yemeğimde sadece lahanalı çorbam vardı kocaman bir kase içtim yanındada yeşil salata yedim... ekmek filan yemedim..

ablacım seninde yediklerin gayet hoş olmuş bravo cumaya sonuç alırız demi ablacım yaaafisfisfis çok korkuyorum kıpırdamamış oluruz diye fisfisfis

çikolatım sana söyleyeyimde için rahatlasın belki hatırlamazsn ama spora giderken geçen yıl bende aynısını söylüyordum hatta hiç kilo veremiyordum sen hep bana bir sorun var diyordun ama spora merhaba dedikten 1,5 ay sonra müthiş bir incelmek yaşamıştım ve 5 kilo filan bir iki haftada inmiştim diyetin en sonlarıydı galiba tam hatırlayamadım ve bir hafta içinde orada ki bayanların hepsi beni çevirip ne yapıyorsun bir şeymi kullanıyorsun bir anda değiştin diyorlardı...

ay ne kızıcam hayatım ya asıl ona kızıyorum ben biraz da kendime hala kendimi sevdiremedim mi desem ne desem bilmiyorum bir türlü yaranamadım yani anlayacağın ve geçmişi silip atamıyorum daha 1 haftalık bile evli değildik beni ilk ağlattığında soktu soktu lafları ben de edepli terbiyeli gelinim ya sıkı öğütler aldım ya sustum o arabanın önünde laf soktu ben arkada ağladım hiçbişey demedi bütün hamileliğim kayınpederim ve kayınbiraderim yüzünden ağlamakla geçti hala sus diyorlar bana sus anlayacak o senin kıymetini gerçi sadece yengem biliyor yaşadıklarımı annem babam duysa mümkün değil kıyamet çıkar valla ben de anlamasını bekliyorum susuyorum genelde yoksqa bir konuşursam kendimi biliyorum gelmiş geçmiş her şeyi döker duman ederim etrrafı hiç esirgemem lafımı ama sus diyorlar senin fikreti örnek verdiğin gibi
bu yaz 5. takımın yazı olacak valla baksana sıkılaşıyorsun sen illaki bir yararı oluyordur sporun kaçamaklara yok demeyi de öğrendin zaten bu iş tamam artık gitsin kilolar gelsin defileler kaydirigubbakcemile3 ben de söylemesi ayıp 36 beden kot giyiyordum şu anda üstümde 33 beden var ama bol geliyor 32 alsam olacak kocamın kotu bu da ünideyken de 29 giyiyordum ah ahhh.
aa demek senin kocan da inşaat mühendisi ne güzel seninle yaşlarımız da aynı herhalde kocalarımızın yaşları da aynı burcun neydi senin bu arada bu kadar benzerlikten sonra belki o da tutar eşin nerden mezun o da mı niğde üniversitesinden yoksa?
dostluk kavramına gelince bence hiç extrem değil uç değil olması gerektiği gibi dost budur zaten ben ünideki ev arkadaşlarımla her gün konuşmuyorum aylarca konuşmadığım da oluyor bazen ama küslük bilmem şimdi arasam nerde olsalar koşarlar sorgusuz sualsiz derdimi paylaşırlar sevincime ortak olurlar tam dediğin gibi kalplerimiz bir atar bizimde benim sayıca daha fazla dostum 4 dostum var böyle ama uzaktalar görüşemiyoruz yüzyüze ben de arkadaş istiyorum dostum yanımda olsa daha iyi ama olmayınca bir daha onlar gibisini bulamam diye arkadaş bakıyorum kendime ama bulamıyorum zor yani
yediklerimi beğenmemişsin hiiiiççbişey diyemem sonuna kadar haklısın ara öğündiye simit komik oldu doğrusu sanki kilo alma yarışmasındayız kaydirigubbakcemile3 en azından akşam pilav yemeseydim tam olacaktı ama neyse bakalım bu cumadan ümidim var hala benim kimsecikleri sevindirmeye niyetim yok merak etme zafer bizim :lepi: :hooray:
ama bir sorunum var cumadan bu yüzden bazen ümit kesiyorum 4-5 gündür tuvalete çıkamıyorum ben şiştim yine anlayacağın ama hala perşembem var önümde sabah kayısı yiycem aç karnına üstüne sıcak su içecem sonra da gün içinde form çayı içersem çözerim inşallah cuma sabahı boş mideyle tartılmak istiyorum çünkü

cnm şişkinlik için düşündüğün çözüm gayet iyi,sanırım bu şekilde çözersin.
susmak her zaman iyi olmuyor canım,bu öyle bir durum ki çok konuşunca çirkef hiç konuşmayınca enayi oluyorsun. bazen haddini bildirmek lazım bazı insanlara... ilk zamanlar alttan alman iyi olmuş,eşinin takdirini kazanmışsın ama artık kendini bu kadar ezdirme derim ben,ya da dediğim gibi hiç kaale alma,notr ol...
dost konusunda herkes dertli,ne diyeyim,Allah dostsuz bırakmasın..
cnm burcum koç...eşim niğdeden değil ne yazık ki,elazığ fırat mezunu.

işte bu ya valla süper senin listelerin daha güzel benimkinden valla inan bana ben bu kadar düzenli değilim biliyorum kendimi evde olsam pilav falan yapmam mesela daha dikkat ederim yediklerime aman neyse ben yorumuma devam ediyim pilav önemli değil bu kadar üzülme 1. si öğlen yemişsin zaten 2. si akşam yemeyeceksin zaten kaydirigubbakcemile3 böylece herhalde 3 dilim ekmek yapıyor günlük o da bende ki diyet listesine göre yemen gerekenin yarısı yani sonuç olarak listen harika sporun harika yeşil çayın harika yazmamışsın ama su da içmişsen mükemmel daha ne denir ki o kadar heyecanlanıyorum ki cuma gelsin de sallayalım listeleri

canım listemi beğenmene sevindim,umarım cuma günü kendini gösterir...

Son düzenleme:
çikolatım sana söyleyeyimde için rahatlasın belki hatırlamazsn ama spora giderken geçen yıl bende aynısını söylüyordum hatta hiç kilo veremiyordum sen hep bana bir sorun var diyordun ama spora merhaba dedikten 1,5 ay sonra müthiş bir incelmek yaşamıştım ve 5 kilo filan bir iki haftada inmiştim diyetin en sonlarıydı galiba tam hatırlayamadım ve bir hafta içinde orada ki bayanların hepsi beni çevirip ne yapıyorsun bir şeymi kullanıyorsun bir anda değiştin diyorlardı...

kallisim hakikaten çok rahatladım yaa,sağol. demek ki doğruymuş kas şişmesi olayı...

demek 1.5 ay sonra.. ben yürümeye 21 subatta basladim demek nisan ortalarinda bendede biraz degisiklikler olmaya baslar insallah yarabbim..

kallisim yediklerin gayet uygun .yeterli su iciyormusun ? ben biraz zorlaniyorum iste cay kahve cinsi icecekler disinda en fazla 3 bardak kadar su icebiliyorum.

Back
X