- Konu Sahibi Cherry Mom
- #21.901
valla ben beğendim ne diyeyim sadece incir gözüme çarptı bir tane ile kaldıysa iyide kalmadıysa kalori deposu... diğerlerini beğendim...yok yok buradayım.. ben 5te işten çıktığım için girmiyorum bi daha..
17 MART 2010:
sabah: kepek ekmeğiyle kaşarlı tost
ara: tek şekerli çay, kuru incir
öğle: bol yeşillikli yumurtalı patates salatası
ara: kuru kayısı
akşam: susuz cacık (içinde iki kaşık makarna koydum) bi de öğlenden kalan salata
ara: yarım galeta, peynir, taze sarımsak
bi de yaptığım tatlının tadına baktım ama porsiyon yemedim.. hafif bi tatlıydı zaten ertesi sabaha bıraktım ve bu sabah da küçük bi porsiyon yedim kahvaltıda :ecrin_bebek:
bijom bende onu soracaktım sana artık seni mezun edelim karneni al istediğin zaman bildir bunu tabiki, sonra istediğin zaman geri dönüş apmış gözükürsün aklın kalmasın...yaşasın kötülük sempatiksalakcinni
artık diyet yapmayan birisi olaraktan yediklerinize yorum yapmaya ve acımasızca eleştirmeye karar verdim kaydirigubbakcemile yemekteyizdekiler solda sıfır kalıcak görüceksiniz kötükedihüso
bide sen artık yarışmadığına göre seni eleştirmen olarak atayalım...zemuszemus cumalarıda takım içi listesini sen yap istediğin saatte bizi eleştirerek olurmu sıkıldığın anda bırakırsın ben devam ederimzemuszemus