Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bijom senin çizelgene bakarken akşam haberleri geldi aklıma kadını biri troidi kilosu zartı zurtu varmışta doktora gitmiş 35 haftalık hamile olduğunu öğrenmiş 1 saat sonrada doğuma gitmişkaydirigubbakcemile3 hamile olduğunu bilmiyormuş... ne rahat bir hamilelik geçirmiş aklım ermedi bende alişi 3.5 aya dek anlamamıştım egl filan düzenliydi çünkü ama insan kilo aldığını bebeğin tekmelediğini filan anlamazmı yaa....

bijom senin çizelgene bakarken akşam haberleri geldi aklıma kadını biri troidi kilosu zartı zurtu varmışta doktora gitmiş 35 haftalık hamile olduğunu öğrenmiş 1 saat sonrada doğuma gitmişkaydirigubbakcemile3 hamile olduğunu bilmiyormuş... ne rahat bir hamilelik geçirmiş aklım ermedi bende alişi 3.5 aya dek anlamamıştım egl filan düzenliydi çünkü ama insan kilo aldığını bebeğin tekmelediğini filan anlamazmı yaa....

evet onu ben de izledim kallisim hayret bişey nedense ben hiç inanmıyorum öyle haberlere.. yahu karnın şişer adet olmazsın ya da ne bileyim dediğin gibi bebek döner.. hiç mi gitmezsin dr a bana ne oluyor diye..
bedavadan bebek sahibi olduk diyolardı :roflol:

hey maşallah :nazar: çitolüm tebrik ederimŞeniz bak azmedince nasıl güzel sonuç alınıyormuşŞeniz

ekmekle patates yemeyince böyle oluyomuş:roflol::roflol:

ay hemen yazimmmmmkaydirigubbakcemile4

bencedeeeeee :1rolleyes:

bi de lütfen ama lütfen pilav ve makarnayı kesin eyyyyyyy takım... görüceksiniz farkı vereliniortak

evet onu ben de izledim kallisim hayret bişey nedense ben hiç inanmıyorum öyle haberlere.. yahu karnın şişer adet olmazsın ya da ne bileyim dediğin gibi bebek döner.. hiç mi gitmezsin dr a bana ne oluyor diye..
bedavadan bebek sahibi olduk diyolardı :roflol:

yaa benimde başıma geldi ama ben birde oyalandım annem hasta diye gidemedim kaç hafta doktora gitseydim 2,5 aylıkken farkedecektim... ben hastayım karnımda bişey var dye gittim kist filan oluştu sandım hissediyordum yani doktora gidip ultrasona girince orda baygılı geçirdim kocaman bir bebiş yatıyodu doktor söylemeden gördüm yani:roflol:

günaydın millet.
yazdıklarınıza azcık baktım valla süper kilolar gitmiş.bana gelince önce bahanelerimi yaziyim sonra kilomu.akşam yemeğe davetliydik kalorili hiç bişey yemememe rağmen ızgara tavuk ve ciğer yedim yanında 1 açık ekmek ve 2 gündür yine tuvalete çıkamıyorum.sonuç hüsran sadece 600 gram vermişim.

bencedeeeeee :1rolleyes:

bi de lütfen ama lütfen pilav ve makarnayı kesin eyyyyyyy takım... görüceksiniz farkı vereliniortak

be zaten bir süre yememe kararı aldım bijom sanada söz veriyim birde bu hafta beni düzene sok şunu ye bunu ye de bana yaşam koçum ol :roflol:
ayyyyyyy yaşam koçu dedimde bizim ayçayla gökçe birbirleriyle çok pis espiri yaparlar eşşek şakaları vardır hiçte kırılmazlar bibirlerine, geçen tam yemek yiyoruz babamız yok gelmedi kızlarla ben, ayça gökçe bitirdi aliş son yudumunu alıyor ben daha yemeğimin yarısındayım cokacimcoook siz kaç göz işareti ile yarışma başlatın tam yanımdalar :kedi: geğirerek gaz çıkarma yarışması:roflol: bir yaptılar başladım bağırmaya çok iğrençsiniz iştahım kalmadı dedim tabağı ittim:çok üzgünüm: anne yaşam koçun olduk bak başka türlü olmayacak yoksa yarım porsiyon yedin bitti işte ne güzel diyerek gülme krizine girdiler..

**** 5.TAKIM 148 .ETAP ****

tombili ( 82.5 / 80.5 / 2.0 / 2.42% )
mersa ( 77.6 / 77.0 / 0.6 / 0.77% )
obur ( 74.6 / 74.6 / 0.0 / 0.00% )
Ocean ( 80.3 / 79.7 / 0.6 / 0.75% )
chocolategirl ( 79.3 / 79.3 / 0.0 / 0.00% )
citol ( 113.9 / 111.4 / 2.5 / 2.19% )
candy_candy ( 105.5 / 105.1 / 0.4 / 0.38% ) ( yeni üye )

5.TAKIM TOPLAM KıLO ( 613.7 / 607.6 / 6.1 / 0.99% )

Son düzenleme:
Günayyydın kızlar
Geçen haftayla aynıyım 74,6.Bir haftadır adam bilgisayarın başından kalkmadığı için sııra bana gelemedi.Bugünde istnabula götürüyor.Çoook üzgünüm.Fırsat bulunca yazacağıııım.
Çıkmam lazım kızı servise bırakacağıııım.Öoüyorum hepiniziiiii........

oburum canım bu hafta sıkıya alalım senide benide .birbirimize daha çok destek olalım .senin bu hale gelmen hep kocanın yüzünden evde olması çok zor sürekli bişeyler hazırlıyosun tabi sende kıyısından köşesinden derken bak yaa üzüldüm.neyse haftaya arkadaşım sakın moralini bozma..

günaydınlar..
kilom 79,7

ocean tebrikler canım .aynı hızda gidiyoruz gibi seninle.

veeee benim de kilom 80,5 zemuszemuskaydirigubbakcemile4 :lepi:

tombilim canım ya süpersin .harika vermişsin.

yazz kallisim yazzz haftanın takım birincisi biziz kesinn
111.4

citol arkadaşım sana diycek söz yok bak isteyince neler oluyor .harikasınız kızlarrr..

günaydın millet.
yazdıklarınıza azcık baktım valla süper kilolar gitmiş.bana gelince önce bahanelerimi yaziyim sonra kilomu.akşam yemeğe davetliydik kalorili hiç bişey yemememe rağmen ızgara tavuk ve ciğer yedim yanında 1 açık ekmek ve 2 gündür yine tuvalete çıkamıyorum.sonuç hüsran sadece 600 gram vermişim.
yalistene bi bakönceki günkü
anladımki aç gezerek kilo verilmiyo senni menülerin nerdeyse hiç yemeksiz geçiyo
bilmiyorum ben mi abartıyorum
yoksa kilo verdim diye eleştrmenlik tozumu döküldü üstüme bilmiyorum :roflol:
Citol biz toplam kiloyu çok arttırdık yahu :roflol:
canyd kendi kendine nazar ettin
onu yapıyım bunu yapıyım diye diye kafan bulandı
eski düzenine donsen bişi kalmıyacak zemuszemus

yaa benimde başıma geldi ama ben birde oyalandım annem hasta diye gidemedim kaç hafta doktora gitseydim 2,5 aylıkken farkedecektim... ben hastayım karnımda bişey var dye gittim kist filan oluştu sandım hissediyordum yani doktora gidip ultrasona girince orda baygılı geçirdim kocaman bir bebiş yatıyodu doktor söylemeden gördüm yani:roflol:
haha kallisim ne güldüm ha :roflol:
günaydın millet.
mersacım 600 grmı mı küçümsüyosun sen :1shok: maşallah de maşalllahhh :nazar:
be zaten bir süre yememe kararı aldım bijom sanada söz veriyim birde bu hafta beni düzene sok şunu ye bunu ye de bana yaşam koçum ol :roflol:
ayyyyyyy yaşam koçu dedimde bizim ayçayla gökçe birbirleriyle çok pis espiri yaparlar eşşek şakaları vardır hiçte kırılmazlar bibirlerine, geçen tam yemek yiyoruz babamız yok gelmedi kızlarla ben, ayça gökçe bitirdi aliş son yudumunu alıyor ben daha yemeğimin yarısındayım cokacimcoook siz kaç göz işareti ile yarışma başlatın tam yanımdalar :kedi: geğirerek gaz çıkarma yarışması:roflol: bir yaptılar başladım bağırmaya çok iğrençsiniz iştahım kalmadı dedim tabağı ittim:çok üzgünüm: anne yaşam koçun olduk bak başka türlü olmayacak yoksa yarım porsiyon yedin bitti işte ne güzel diyerek gülme krizine girdiler..
olim ben senin yaşam koçun sen de benim bebenin yatak takımını yapan teyzesi ol nası fikir ama sırnaşık şeysırnaşık şey

105,1 benneyaptımki
naptın candy bütün bir haftayı çöpe attın değdi miii :umursamaz:

kızlar ya ben 2 gün önce bile 1 kilo vermiş çıkıyodum.akşam yediklerim hemen nasıl etkilemiş bide şu tuvalet sorunu .günlerdir akşam yemiyordum tamda dün akşam yiycek zamanı buldum of yaaa .aslında benimkisi en az 1 kilo ama tartıda ne çıktıysam o hile yok.kalisim hadi çık artık şu tartıya bekliyorum bak çatlıycam meraktannn....delikafadulden

bende kilo veren herkesi tbrk ediyorum
aç geçirmedim haftayı
ne zaman açıktım o zaman yedim
yaklaşık 2.5- 3 saatte açıkıyorum ben
bol bol su içtim

aslınd ageöen hafta ne kadar fazla çıktım anlamış deyilim
regl olucam falan sandım ama oda gelmedi
şu tarihleri yazıyım diyorum

çitolüm mersanın yememesinden kaynaklanmıyor şu an az vermesi sende hemen kendine yemek için pay çıkartma:roflol: o kaç haftadır fazla fazla verdi illaki azalma yaşayacaktır opuyorumnanaktan son iki hafta müthiş verdi ...

bijom tıs ben onun neler yapan teysesi olurum sen bilmiyon dahazemuszemuszemuszemus

candycim çok az vermişsin

evet çok çok az bu.. birer santim de incelmişim.. ama neden böyle bilmiyorum ya.. 2 kilo vermem lazımdı.. şimdi bu hafta 2,5 vermem lazım.. mafoldumben

hafta sonu sıkı diyet uygulayacağım.. of.. dün hep tatlı yedim ondan kesin.. cumaya yaklaşınca stres mi oluyorum ne artık anlamadım ben bilmiyorumkismile

Back
X