- Konu Sahibi Cherry Mom
- #22.381
Mersaa'm nerde ayyy yaaa eşimi bu hafta ben tek başına bıraktım.Kendimi çok kötü hisediyorum.Umarımm dağıtmamıştır.
Kızzzzlar çıtırlarrr Merve ve Aleyna nerdeiniz.Derslerden fırsat bulup gelemiyorsunuz.Biliyorum ama ben sizin ne yaptığınızı çok merak ediyorum.Ne olduuuu kilolar ?!....Onlar gitmese bile dert etmeyin ölçüleri aldınız değil miiiii?Ölçülerden gitmesi bile çooook iyi.Çünkü bu yağların kasa döndüğünü gösterirrr....
oburum sen beni bıraktın bütün suçu sana atim bariii dağıtmak ne kelme yoldan çıktım.benim kızdada tık yok biz ailece bu hafta battık.ama moralimi bozmuycam kilo almışım diye iyce sapıtmıycam arada olur böyle deyip devam edecem.hem bunun yerleşmiş bir kilo olmadığınıda biliyorum.
ha bide ne diycem .ben kiloda çok vermedim ama inanılmaz derecede inceldim gören herkeste öyle diyor zaten giysilerimden bende bunu anlıyorum acaba bendemi kasa çevirdim.kas yağdan daha ağırdır biliyorum ama kas yapacak kadar ağır spor yapmadım.ama nerdeyse 1 aydır yağsız besleniyorum.yani 3 kilo verdiysem inanın valla abartmıyorum 6 kilo vermiş gibi duruyorum.bende kendimi bunlarla avutuyorum.