Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar biraz yatiyim demiştim ama aşağıdan çağırdılar .iyide oldu yoksa bütün gün uyuşacaktım evde.bende inmişken lalerimizin resmini çektim .sizlerede gösterim dedim.

Eklentiler

• $(e)SP_A0454.webp
    $(e)SP_A0454.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 30
günaydinnnnn yani tünaydinnn
lalelerin cok güzelmis mersacigim. benim nergizler sarardi ama acamadilar kar yagdi dün bugün günes var ama bilmem ne haldeler bakmadim daha..
kolay gelsin bijom basarilar diliyorum canim a.s.

mersacım mersinin hangi ilçesindesin sen.. merkez değil sanırım orası CADIARZU

tombisim arabaniz hayirli olsun canim. kazasiz sorunsuz kullanin insallah..:nazar:
valla canim yeme düzeninde miktarinda yada saatlerinde degisiklik yaparsan mutlaka bir tetikleme olur. en kesin sonucu aksam cok erken ve hafif yiyerek alirsin yada kisa süreli detoks yapabilirsin yada mersanin bünyeyi sasirtma yöntemi. aslinda cok cok iyi gidiyorsun yaza mezun olacaksin insallah.:nazar:

teşekkür ederim ablacım ödemeler biraz zorlayacak ama inşallah iyi olacak
bilmiyorum valla bu gidişle her hafta 100-200 gramla mezuniyet biraz uzak gözüküyor bana sanki ama detoksu bi araştırıyım bakıyım ne yapabilirim

dün yediklerimi de yazıyım çikolatam bakar göremez sonra pek beğenmeyecek listeyi ama yazıyorum

sabah: peynir zeytin ekmek 2 dilim kepekli
ara: biskot 2 tane 1 kutu süt
öğle: köfte salata
ara: hatırlamıyorum yemiş de olabilirim yememiş de ama yemişsem zararlı bişey değildir yok çünkü almıyorum
akşam:2 kepçe çorba salata yağsız bolca
su 3 litre
yürüyüş yarım saat
bu ara yine bi yürüyüş fırsatı buluyorum ama artık araba da geliyor o da kalmayacak ama şöyle olabilir araba olduğu için evden erken çıkmak gerekmez o zaman havalar da düzeldi sabahları erkenden en azından bi yarım saat yapabilirim inşallah bugün 1 saat yürüdüm bu arada akşama da niyetliyim hadi bakalım

dün yediklerimi de yazıyım çikolatam bakar göremez sonra pek beğenmeyecek listeyi ama yazıyorum

sabah: peynir zeytin ekmek 2 dilim kepekli
ara: biskot 2 tane 1 kutu süt
öğle: köfte salata
ara: hatırlamıyorum yemiş de olabilirim yememiş de ama yemişsem zararlı bişey değildir yok çünkü almıyorum
akşam:2 kepçe çorba salata yağsız bolca
su 3 litre
yürüyüş yarım saat
bu ara yine bi yürüyüş fırsatı buluyorum ama artık araba da geliyor o da kalmayacak ama şöyle olabilir araba olduğu için evden erken çıkmak gerekmez o zaman havalar da düzeldi sabahları erkenden en azından bi yarım saat yapabilirim inşallah bugün 1 saat yürüdüm bu arada akşama da niyetliyim hadi bakalım

tombilim niye beğenmeyeyim çok olan birşey yok,yanlış olan birşey de yok.sadece yine meyven yok,onu da düzene koyarsan tamamdır.

merhabalar kızlar hepinizi tebrik ederim herkes vermiş bravo ama en büyük alkış bana bu haftanın tersine şampiyonu benim 100 gramla sırnaşık şey gülüyorum ama neden veremedim anlayamadım bu hafta güzel beslendim kaçamak yoktu yürüyüş vardı biraz 3-4 saat yürüdüm yazdığım oldu yazmadığım oldu bi duraksamaya girdim bişeyler yapmam lazım ama ne bilmiyorum aslında yürüyüşe ağırlık vermem lazım ama........of canım sıkılmadı ama üzüldüm biraz duraklamasına
dün çok yoğun bir gündü hiçbişey yemedim çikolatacım sabah kahvaltısı yaptım normal olarak eve vardığımda saat 10.30 du sadece 1 kepçe çorba içtim yattım araymış öğleymiş boş geçtim.dün araba aldık biz krediyle falan küçük bişey aldık çünkü işe güce yetişemiyorduk arabasız onun işlemleriyle uğraştık daha teslim alamadık arabayı haftaya salıya kaldı ama noterdeki halimiz tam komediydi türkiyenin komedisi. 3. noter halledebildi işimizi o da artık mesai bitiyordu bazı şeyleri görmezlikten geldi ama hepimizde kayış kopmuştu o sırada satıcı ben eşim noterin karşısında kahkahalardan kırıldık
bu hafta için önerilerinize ihtiyacım var kızlar çünkü bir hafta daha böyle sonuç alırsam ciddi anlamda bir motivasyon bozukluğu yaşıycam yılbaşında başladım diyeti şu ana kadar motive eksikliğim olmadı ama haftaya da aynı sonucu alırsam sonuç facia olabilir ne yap derseniz yaparım valla hala motiveöm yerindeyken bi el atıverseniz bana ben izin falan almak istemiyorum çünkü non stop devam etmek istiyorum lütfen yardım

canım arabanız hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız kullanın inşallah.
seni anlıyorum tombilim,motivasyonumuz hep aynı gidemiyor malesef,4 gün oldu spora gitmedim,bende de var bu motivasyon eksikliğinden.ama 5.güne tamamlamayacağım,yarın spora kesinlikle gideceğim,pazar olsa da...
benim de diyette değişik bir yol izlemem lazım , en önemlisi de motivasyonumu tekrar kazanmam lzm. zayıf olmak istiyorum ben artık yaaa... en azından bu alanda başarı elde etmem lazım:(

mersacım mersinin hangi ilçesindesin sen.. merkez değil sanırım orası CADIARZU

merkezdeyim canım.ama biraz dışında yaşadığım yeri çok seviyorummm.sessiz sakin havası çok güzel.merkeze arabayla 20 dakika uzaklıktayım.böyle sakin yerlere alıştım artık şehrin kalabalığında yaşayamaıyorum.

günaydinnnnn yani tünaydinnn
lalelerin cok güzelmis mersacigim. benim nergizler sarardi ama acamadilar kar yagdi dün bugün günes var ama bilmem ne haldeler bakmadim daha..
kolay gelsin bijom basarilar diliyorum canim a.s.

aslında lalaerimin daha güzel olması gerekiyordu ama istediğimiz verimi alamadık.1 ay sonra yazlık çiçekler ekilecek onlar daha güzel olacaklar ..ama artık bahçe kendini göstermeye başladı her yer pırıl pırıl çiçekler çimenler ağaçlar harika .tam baharı yaşıyoruz.sabah balkona çıkıyorum mis gibi çiçek kokuları .reyhan ablam burda denize bile girmeye başlayan var.sizin orda kar yağıyor burda denize giriyorlar.

bu gün bahçede bir komşumuz barbekü partisi verdi.çok entel dantel bir partiydi.fonda sürekli yabancı caz müzik .bide senin oralardan misafirler vardı alman türk dostluk derneğinden almanlar vardı .tarzancada olsa anlaştık.ama fazla yemedim inanın herkes içki içti ağzıma bile koymadım.3-4 parça ekmeksiz et yedim o kadar akşamda yemedim.ama doğrusunu söyliyim çok sıkıldımmm.sabahta bahçede kahvaltı yapacaz.keşke sizlerlede böyle imkanımız olsa.

Son düzenleme:
bellimi olur mersacigim bir bakarsin birgünde birlikte barbekü partisindeyiz. ama eminim hic sikilmazdik..
olsun ya degisiklik olmustur senin icinde..

ben daha yeni görüyorum sonuçları bende haftaya yazıcam inşallah şimdilik 1 kg gitmiş görünüyorr ilk hafta genelde fazla veriliyor ama sonra gram gram gram...

5. takımın içinde benim adım yazmıyor amaa :( diğer takımlarda "yeni üye" olarak başlangıç kiloları belirtilen kişiler var da o yüzden dikkatimi çekti yoksa ben üye değilmiyim ki :gitme:

5. takımın içinde benim adım yazmıyor amaa :( diğer takımlarda "yeni üye" olarak başlangıç kiloları belirtilen kişiler var da o yüzden dikkatimi çekti yoksa ben üye değilmiyim ki :gitme:

canım 1-2 hafta paylaşıma göre deneme süresi oluyor. şu anda sen de o dönemdesin üzülme opuyorumnanaktan

sabah sınava gittim geldim. biri iyi diğeri fena geçti kaydirigubbakcemile3 allaha şükürle olsun bugün biraz iyiyimmm kaydirigubbakcemile5 hava da süper burda. herkese iyi hafta sonlarıııııı kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

kallisimi de özledik heee mafoldumben

kallisimi de özledik heee mafoldumben

ösledinismiiiiiguclubacismileguclubacismile biras daha ösleyeceksinizkafamçokkarıştı kallisiniz şimdi ablasına dönüş yaptı bugün 3 saatte beykozdan haydarpaşaya gidemedik ablam trafikte kriz geçirdi:çok üzgünüm: trenimizi 2 dakikayla kaçırdık köprüden gara geçiyoruz trenimizde attan hareket etti gidiyor tekrar aynı trafiği dönüp geldik akşam trenleri doluydu yarın döneceğim...mafoldumbenmafoldumben... herkes hava güzel diye kendini dışarı atmştı çünkü 45 dakikalık yolu 3 saatte gidemedik off yaaaaa...

bende sizi çok ösledim ama çokta kızıyorum kaç günde 2 sayfa yazıp yol alamadınız:gitme: giriş yapamasamda sürekli kontrol ettim aslında neyse yarın eve dönünce rahatça konuşuruz öpüyorum hepinisiiiŞeniz

annnnaaaaaammmmmmmm 2 dakikayla trenimi kacirdin abovvvvv. ne cansikici durum ya:umursamaz:
neyse yarin olsun kallisim. bugün bende daha yeni gelebildim. misafirim vardi.. evet haftasonu buralar zaten yalniz oluyor ama bu haftasonu pek öksüzdük.mafoldumben

günaydın arkadaşlar.. haftasonu raporumu veriyorum..

nohut+yoğurt ohaoldumsmile

tek besin diyeti yapmış gibi oldum annem yemeği biraz fazla yapmış da... üç gün yedik kaydirigubbakcemile3

bi de çok hastayım :çok üzgünüm: boğazlarım şişmiş.. haftasonu da sınavlar vardı.. bi uyandım sınava gitmek için hasta olmuşum.. çok kötü bi süprizdi.. haftasonu hiç spor yapmadım ama yine de hareketli geçti az buçuk..

herkese günaydınnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
iyi uyandım iyi geçer inşallah ve zorla tocamdan temizlik yapma izni aldımmmm yehuu..
hava süper burda camlar açık zemuszemus

herkese yağsız ve şekersiz bir gün diliyorum kaydirigubbakcemile5

merhabalar kızlar ben de geldim sabah sabahh moralim bozuldu ama hemen bakıyım dedim buralara
acayip kıl bir müşterimiz ardı tabi işleri de ters gitti ama o kadar da değil ama sabah sabah geldi yemediğim küfür kalmadı ben de kapı dışarı ettim adamı o kadar lafı haketmedik sonuçta tamam aksilikler oldu müşteri her zaman haklıdır ama düzenbazmışız yok efendim sahtekarmışız daha ne ağza alınmayacak laflar amaaan bir daha böyle kıl adamların işlerini alırsam ne oluyum hımmm buldum şişko patates oluyum kaydirigubbakcemile3
bijocum inşallah güzel sonuçlar alırsın sınavlarından ben de hamile hamile akrnım burnumda ne sınavlara girdim bi seferinde de uyuyakaldım sınavda kaydirigubbakcemile3 benim sadece acayip uykum geliyordu hamileyken gözetmen geldi dürttü uyandırdı en öne pencere kenarına aldı beni camı da açtı öyle devam ettim sınava. herkes gülmüştü halime

günaydinnnnnn.. yani bijom kutahyaya bile yaz geldi burasi hala sibirya..
insallah artik rahatlarsin canim yavas yavas bulantilarin gecer. öyle birdenbire olmaz zamanla azalir iste..
candy gecmis olsun canim.a.s.
bugün kallismi geliyor belkide yoldadir juhuuuuuuu:teytey::teytey::teytey:

cumartesi günü yediklerim içtiklerim yürüyüşüm
sabah: klasik peynir zeytin ekmek 2 dilim
ara:biskot
öğle:salata peynirli bolca ve de yağsız
ara:1 kutu süt
akşam: 2 kepçe çorba bol salata
2 saat yürüyüş 3 litre su

pazar
sabah: süper kahvaltı 2 dilim ekmekle bol yeşillikle
ara: yok sabah geç yedik
öğle: 2 kepçe çorba
ara: 1 dondurma
akşam: 1 kepçe çorba 2 minicik kuru biber 4-5 tane de yaprak sarması yoğurt azcık salata
yürüyüş 2 saate yakın su 3 litreyi bulamadım ama içtim

Son düzenleme:
tombisim ya güleyimmi kizayimmi sasirdim.
nasil müsteriymis öyle. allah beterinden saklasin.
demek uyuyakaldin sinavda. peki sonucu nasil olmustu acaba sinavin basardinmi?

tombilim niye beğenmeyeyim çok olan birşey yok,yanlış olan birşey de yok.sadece yine meyven yok,onu da düzene koyarsan tamamdır.

canım arabanız hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız kullanın inşallah.
seni anlıyorum tombilim,motivasyonumuz hep aynı gidemiyor malesef,4 gün oldu spora gitmedim,bende de var bu motivasyon eksikliğinden.ama 5.güne tamamlamayacağım,yarın spora kesinlikle gideceğim,pazar olsa da...
benim de diyette değişik bir yol izlemem lazım , en önemlisi de motivasyonumu tekrar kazanmam lzm. zayıf olmak istiyorum ben artık yaaa... en azından bu alanda başarı elde etmem lazım:(

ama cuma güzel vermişsin hayatım meraklanma doğru yoldasın sen ilerliyorsun sporu aman sakın aksatma bak yürüyüşleri aksattım durdu kilo vermem hem sana moral oluyor spor
beğenmezsin dedim listemi çünkü meyve yoktu ve bilmişim meyve yok demişsin

Back
X