- Konu Sahibi Cherry Mom
- #22.821
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tombisim arabaniz hayirli olsun canim. kazasiz sorunsuz kullanin insallah..
valla canim yeme düzeninde miktarinda yada saatlerinde degisiklik yaparsan mutlaka bir tetikleme olur. en kesin sonucu aksam cok erken ve hafif yiyerek alirsin yada kisa süreli detoks yapabilirsin yada mersanin bünyeyi sasirtma yöntemi. aslinda cok cok iyi gidiyorsun yaza mezun olacaksin insallah.![]()
dün yediklerimi de yazıyım çikolatam bakar göremez sonra pek beğenmeyecek listeyi ama yazıyorum
sabah: peynir zeytin ekmek 2 dilim kepekli
ara: biskot 2 tane 1 kutu süt
öğle: köfte salata
ara: hatırlamıyorum yemiş de olabilirim yememiş de ama yemişsem zararlı bişey değildir yok çünkü almıyorum
akşam:2 kepçe çorba salata yağsız bolca
su 3 litre
yürüyüş yarım saat
bu ara yine bi yürüyüş fırsatı buluyorum ama artık araba da geliyor o da kalmayacak ama şöyle olabilir araba olduğu için evden erken çıkmak gerekmez o zaman havalar da düzeldi sabahları erkenden en azından bi yarım saat yapabilirim inşallah bugün 1 saat yürüdüm bu arada akşama da niyetliyim hadi bakalım
merhabalar kızlar hepinizi tebrik ederim herkes vermiş bravo ama en büyük alkış bana bu haftanın tersine şampiyonu benim 100 gramla sırnaşık şey gülüyorum ama neden veremedim anlayamadım bu hafta güzel beslendim kaçamak yoktu yürüyüş vardı biraz 3-4 saat yürüdüm yazdığım oldu yazmadığım oldu bi duraksamaya girdim bişeyler yapmam lazım ama ne bilmiyorum aslında yürüyüşe ağırlık vermem lazım ama........of canım sıkılmadı ama üzüldüm biraz duraklamasına
dün çok yoğun bir gündü hiçbişey yemedim çikolatacım sabah kahvaltısı yaptım normal olarak eve vardığımda saat 10.30 du sadece 1 kepçe çorba içtim yattım araymış öğleymiş boş geçtim.dün araba aldık biz krediyle falan küçük bişey aldık çünkü işe güce yetişemiyorduk arabasız onun işlemleriyle uğraştık daha teslim alamadık arabayı haftaya salıya kaldı ama noterdeki halimiz tam komediydi türkiyenin komedisi. 3. noter halledebildi işimizi o da artık mesai bitiyordu bazı şeyleri görmezlikten geldi ama hepimizde kayış kopmuştu o sırada satıcı ben eşim noterin karşısında kahkahalardan kırıldık
bu hafta için önerilerinize ihtiyacım var kızlar çünkü bir hafta daha böyle sonuç alırsam ciddi anlamda bir motivasyon bozukluğu yaşıycam yılbaşında başladım diyeti şu ana kadar motive eksikliğim olmadı ama haftaya da aynı sonucu alırsam sonuç facia olabilir ne yap derseniz yaparım valla hala motiveöm yerindeyken bi el atıverseniz bana ben izin falan almak istemiyorum çünkü non stop devam etmek istiyorum lütfen yardım
mersacım mersinin hangi ilçesindesin sen.. merkez değil sanırım orası CADIARZU
günaydinnnnn yani tünaydinnn
lalelerin cok güzelmis mersacigim. benim nergizler sarardi ama acamadilar kar yagdi dün bugün günes var ama bilmem ne haldeler bakmadim daha..
kolay gelsin bijom basarilar diliyorum canim a.s.
5. takımın içinde benim adım yazmıyor amaadiğer takımlarda "yeni üye" olarak başlangıç kiloları belirtilen kişiler var da o yüzden dikkatimi çekti yoksa ben üye değilmiyim ki :gitme:
kallisimi de özledik heee mafoldumben
tombilim niye beğenmeyeyim çok olan birşey yok,yanlış olan birşey de yok.sadece yine meyven yok,onu da düzene koyarsan tamamdır.
canım arabanız hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız kullanın inşallah.
seni anlıyorum tombilim,motivasyonumuz hep aynı gidemiyor malesef,4 gün oldu spora gitmedim,bende de var bu motivasyon eksikliğinden.ama 5.güne tamamlamayacağım,yarın spora kesinlikle gideceğim,pazar olsa da...
benim de diyette değişik bir yol izlemem lazım , en önemlisi de motivasyonumu tekrar kazanmam lzm. zayıf olmak istiyorum ben artık yaaa... en azından bu alanda başarı elde etmem lazım![]()