Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

1687.jpg

aranızda kahveyi seven reyhan abladan başka kimse varmı ayın 21 inde ayçayı istanbula kursa yolluyorum :)) barista (kahve sanatı) kursu otelde yazın faydalı olurum anne gideyim diye çok istedi bende pek merak ettim şu köpürterek yapılan kahveler varya üzerlerine resim filan yapıyorlar onlardan yapacaklarmış buzlu kahvelerin tariflerini vereceklermiş yapımını göstereceklermiş :)) ben bile heveslendim...

valla dogru bende heveslendim. cok iyi yapmissin kallisim. ögrenmeyi seven cocuklarin var ne kadar güzel.. trdede ne kurslar var masallahyerimseniben

oy oy maşallah reyhan ablacım o nasıl bir güzelliktir öyle haklısın valla bunun hasretine dayanılmaz her gün yanı başında oplsun ister insan

öyle valla inanmazsin ne kapris yapiyorum kizima. niye götürdünüz kücücük cocugu ben evdeydim bakardim bilmemke sirf kapris yani. zavalli kizimda anne bensiz durduramazsin deyip alttan aliyor. emen cocuk bende dururmu 8 gün töbe yarabbim. ama cok özledigim icin kapris yaptigimi biliyor.

valla dogru bende heveslendim. cok iyi yapmissin kallisim. ögrenmeyi seven cocuklarin var ne kadar güzel.. trdede ne kurslar var masallahyerimseniben

sorma ablacım ayça hele herşeye heves eder... bu kurs bir günlük ama faydalı olacağını sanıyorum büyük bir otel tarafından veriliyor boshayallersmile bende şeyi istedim ama kaçırmışım bir daha yaparlarsa gideceğim.. taze italyan makarnaları ve sosları kursu buda aynı otelde yine bir günlük... yani gideceksek bir şeye faydalı olacağa gidelim dedik... bakalım bende bekliyorum tekrar yapsınlar diye.. sizede tüyolar veririz artık kahvelerden opuyorumnanaktan

****5.TAKIM 151 .ETAP ****

tombili ( 80.1 / 79.3 / 0.8 / 1.0% )
mersa ( 77.0 / 77.0 / 0.0 / 0.00% )
Ocean ( 79,7 / 79.7 / 0.0 / 0.00% )
chocolategirl ( 78.0 / 78.0 / 0.0 / 0.00% )
candy_candy (104 .9 ) geri dönecek
zazez ( 68.0 / 68.0 / 0.0 / 0.00% )

5.TAKIM TOPLAM KİLO ( 382.8 / 382 / 0.8 / 021% )

ay reyhan ablaaaa :)) yapma öyle yahuu özlüyorum filan de ama kapris yapma üzülür kızın sonra :))

alisik onlar benim kaprislerime.. üzülmezler. sanki biraksa ben istermiyim. o yavru her agladiginda annesini istiyecek ben dayanabilirmiyim.. allahim anneli babali büyütmek nasip etsin insallah. gecenlerde annesi disdoktoruna gitmisti bana birakti kaani. biz oynuyorduk annesi geldiginde.. annesini görür görmez o cocuk ne oldu biliyormusun... birden gülmeye basladi sesli sesli ama gözlerinde yaslar vardi..ilk defa iki damla düstü yanaklarina benide aglatti velet. annesinide..

tombilim sen dene canım ben hesaplamalara bakıyım ... olursa yolla bana bi daha..

candycim bırakırmıyım seni bugün gidip lahana alıcam bide enginar enginarda koyuyorum lahana çorbasına özellikle yapraklarını sonra alıyoırum içinden tabiki çok sert oluyor ama kilo vermeye yardımcı oluyor tavsiye ederim...

bi sonraki tenceremde bu önerini değerlendireyim.. ben azar azar yapıyorum zaten bir iki günlük.. yarın pazara çıkıcam alırım enginar ama görsem tanımam ki ben enginarı :roflol: nasıl yapıldığını da bilmem.. yaparken sorarım sana anlatırsın.. :hulya:

:nazar: :nazar: nazar değmesin ufaklığa çok datluu :nazar: :nazar:

buzlu gibi görünen yerler cam ama füme cam diğer yerler kırmızı beyaz ahşaptan olacak kulp yerlerine yeni dikkat ettim kenarda değil aşağıda ortada olacaklar yukarı doğru açılacaklar müşterimiz değişik olsun dedi o yüzde değişik çalıştım ben de 2 günde 3-5 tan eçizdim ama en içime sinen bu oldu bunu sundum o da beğendi bir tane daha var beğendiği kararsız kaldılar bakalım hayırlısı tüm ev için fiyat verdik onlara fiyata çok dediler biraz bi ayarlama yapmaya ç.alışıyoruz mutfağı beğenmediniz mi ona bişey dememişsiniz?

öyle valla inanmazsin ne kapris yapiyorum kizima. niye götürdünüz kücücük cocugu ben evdeydim bakardim bilmemke sirf kapris yani. zavalli kizimda anne bensiz durduramazsin deyip alttan aliyor. emen cocuk bende dururmu 8 gün töbe yarabbim. ama cok özledigim icin kapris yaptigimi biliyor.

aynı annemi görüyorum sen de ablacım o da ona gittiğimizde kendi odasına yatak aldı park yataklardan ona yatırır doruku sabaha kadar da üstü başında nöbet tutar ne zaman bir yerlere gitsek mi desek doruku bırakın nereye gidiyorsanız gidin der

zazez telefonla bildirmiş sağolsun ama bundada benim hatam olmuş akşam sinemada sesini kısmıştım telefonun onu duymamışım bildirimi yaptım haftaya düşerim artık...

ocean senin durumundan hiç haber alamaz olduk 2 hafta bildirimi yapmayanı takımda çıkartma kuralımız vardı senin için kırmıştım bu kuralı ama bu hafta son olsun inşallah gelip okursun canım haftaya tedbir alırsın... kaç haftadır bildirimini ya yapmıyorsun ya geç kalıyorsun böyle olmuyor geçen hafta sana yazdım glemeyeceksen benden telimi iste bir sms at dedim ama okumadın sanıyorum...

çikolatayı bu durumda anlayışla karşılayabiliyorum sadece diğer bildirimleri aksatanlar haftaya üzgünüm ama listede olamayacaklar...

kelebek arkadaşımızda paylaşım yapmadığı için zaten listemizde hiç yer alamayacaktır üzgünüm...

tombilicim beğenmez olurmuyuz ben msnden yazdım diye yazmadım buradanda kusura bakma...

ben kaçıyorum canlarım dışarı çıkıp geleyim lahanamıda alayım birde çiçekçiden petunya alacağım benim fideler yetişmedi yarın eşim gökçenin balkonuna çiçeklik yapacak ona saksı hazırlıyayım sonra çiçeklerim az büyüsün demirleride boyayacağız hemen size foto çekicem..

nasıl verirdin bijiouxcum yaa..

bijiouxcum yazmak kolay ama söylemek zorunda kalsam ne komik olurdu kaydirigubbakcemile3
nasıl mı verirdim.. hiiçç kendi diyetimi yaparak ve asla bozmayarak :olmaz:

gecmis olsun bijom iyisin insallah bugün?
allaha şükür reyhan ablam iyiyim opuyorumnanaktan kaan efendinin de maşallahı var valla gördükçe içimiz açılıyor kocaman oldu bile yaaa :nazar:

mutfakta cok güzel tombisim. baska ilaveleri varmi hepsi bukadarmi. ben her duvari doldurmak istiyorumda cok yayintim döküntüm var benim ya. eline saglik cok hos ikiside ama kitapliga bayildim insallah anlasirsinizda yapilir bitmisi kimbilir nasil güzel olur

nasıl mı verirdim.. hiiçç kendi diyetimi yaparak ve asla bozmayarak :olmaz:

allaha şükür reyhan ablam iyiyim opuyorumnanaktan kaan efendinin de maşallahı var valla gördükçe içimiz açılıyor kocaman oldu bile yaaa :nazar:

bijom hastaymis dedim ici acilsin biraz deyip koydum bijom resimleri. hemde deneme yaptim yeni ögrendimde resim ilave etmeyi kallisim sagolsun ögretti.
ya sorma bak nasil büyüyorlar simdi görsen dahada bir degisik cok büyümüs kücülmüs gibi bir hali var. zaten cok olgun bir cocuk hic gereksiz agladigini görmedim. herkesi tek tek inceler uzun uzun bakar. agzi yüzü tertemiz salya falan hicbirsey görmedim bu cocukta ben.
benimkiler gereksiz aglardi. yada ben cok cocuktum onlarin ne istedigini anlamazdim bilemiyorum. ama benim kizim cok bilgili bilincli ve dikkatli bir anne oldu masallah..

aynı annemi görüyorum sen de ablacım o da ona gittiğimizde kendi odasına yatak aldı park yataklardan ona yatırır doruku sabaha kadar da üstü başında nöbet tutar ne zaman bir yerlere gitsek mi desek doruku bırakın nereye gidiyorsanız gidin der

ama senin dorukta cok seker birtanem allah bagislasin. hakli annecigin .cok özleniyor biliyormusun cokta seviliyor. ne derse ne kapris yaparsa yapsin darilma sakin sevgisinden yapar ne yaparsa. ben bütün hafta görmesem agliyorum bile elimde olmadan iki adim mesafede hasret kaliyorum bilmemne diye herkese kiziyorum..cok kiymetli oluyor torunlar.

mutfakta cok güzel tombisim. baska ilaveleri varmi hepsi bukadarmi. ben her duvari doldurmak istiyorumda cok yayintim döküntüm var benim ya. eline saglik cok hos ikiside ama kitapliga bayildim insallah anlasirsinizda yapilir bitmisi kimbilir nasil güzel olur

bu bir duvar sadece bir de karşısındaki duvara çalıştık bişeyler fırın var orda da mikrodalga var kiler dolabı var tezgahı var yine ama o da bmp herhalde atamadı kallis belki senin mailin eatar ordan bakarsın ablacım yapılırsa çekerim resmini yollarım yin eyerind e de çekerim

Back
X