- Konu Sahibi Cherry Mom
- #23.021

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aranızda kahveyi seven reyhan abladan başka kimse varmı ayın 21 inde ayçayı istanbula kursa yolluyorum :)) barista (kahve sanatı) kursu otelde yazın faydalı olurum anne gideyim diye çok istedi bende pek merak ettim şu köpürterek yapılan kahveler varya üzerlerine resim filan yapıyorlar onlardan yapacaklarmış buzlu kahvelerin tariflerini vereceklermiş yapımını göstereceklermiş :)) ben bile heveslendim...
oy oy maşallah reyhan ablacım o nasıl bir güzelliktir öyle haklısın valla bunun hasretine dayanılmaz her gün yanı başında oplsun ister insan
valla dogru bende heveslendim. cok iyi yapmissin kallisim. ögrenmeyi seven cocuklarin var ne kadar güzel.. trdede ne kurslar var masallahyerimseniben
ay reyhan ablaaaa :)) yapma öyle yahuu özlüyorum filan de ama kapris yapma üzülür kızın sonra :))
tombilim sen dene canım ben hesaplamalara bakıyım ... olursa yolla bana bi daha..
candycim bırakırmıyım seni bugün gidip lahana alıcam bide enginar enginarda koyuyorum lahana çorbasına özellikle yapraklarını sonra alıyoırum içinden tabiki çok sert oluyor ama kilo vermeye yardımcı oluyor tavsiye ederim...
öyle valla inanmazsin ne kapris yapiyorum kizima. niye götürdünüz kücücük cocugu ben evdeydim bakardim bilmemke sirf kapris yani. zavalli kizimda anne bensiz durduramazsin deyip alttan aliyor. emen cocuk bende dururmu 8 gün töbe yarabbim. ama cok özledigim icin kapris yaptigimi biliyor.
nasıl mı verirdim.. hiiçç kendi diyetimi yaparak ve asla bozmayaraknasıl verirdin bijiouxcum yaa..
bijiouxcum yazmak kolay ama söylemek zorunda kalsam ne komik olurdu kaydirigubbakcemile3
allaha şükür reyhan ablam iyiyim opuyorumnanaktan kaan efendinin de maşallahı var valla gördükçe içimiz açılıyor kocaman oldu bile yaaagecmis olsun bijom iyisin insallah bugün?
nasıl mı verirdim.. hiiçç kendi diyetimi yaparak ve asla bozmayaraklmaz:
allaha şükür reyhan ablam iyiyim opuyorumnanaktan kaan efendinin de maşallahı var valla gördükçe içimiz açılıyor kocaman oldu bile yaaa![]()
aynı annemi görüyorum sen de ablacım o da ona gittiğimizde kendi odasına yatak aldı park yataklardan ona yatırır doruku sabaha kadar da üstü başında nöbet tutar ne zaman bir yerlere gitsek mi desek doruku bırakın nereye gidiyorsanız gidin der
mutfakta cok güzel tombisim. baska ilaveleri varmi hepsi bukadarmi. ben her duvari doldurmak istiyorumda cok yayintim döküntüm var benim ya. eline saglik cok hos ikiside ama kitapliga bayildim insallah anlasirsinizda yapilir bitmisi kimbilir nasil güzel olur