Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

size bir şey daha söyleyeyim şu anki liste durumuna göre en sondan ikinciyiz yani battıkça batıyoruz... haftaya son toparlanma haftamız olsun yani çikolatamın dediği gibi yaz gelecek biz hala aynı şeylerden bahsediyoruz ben artık çok bunaldım haftayada takımın durumu kötü olursa artık kimseye hadi şunu yapalım hareketlenelim filan fişmanda demeyeceğim...

reyhan abla bak geliyorum bekliyorum kimse olmayınca sıkılıp gidiyorum dedin saniyesinde sana kaç mesaj yazdım senden tık yok:roflol::roflol: şaka şaka.. gökçe bekliyorda kaçmaya bahane yaratıyorum...Şeniz

size bir şey daha söyleyeyim şu anki liste durumuna göre en sondan ikinciyiz yani battıkça batıyoruz... haftaya son toparlanma haftamız olsun yani çikolatamın dediği gibi yaz gelecek biz hala aynı şeylerden bahsediyoruz ben artık çok bunaldım haftayada takımın durumu kötü olursa artık kimseye hadi şunu yapalım hareketlenelim filan fişmanda demeyeceğim...

haklısın ve bence böyle yapmalısın... en çok kilo vermemiz gereken haftalar bunlar,serenleri takımdan atmak lazım,bu kadar net konuşuyorum. belli bir kg belirlemeyelim,gerek yok.elinden geleni yapan yazılarından belli oluyor zaten, bir kere çok az insan hala yediklerini yazıyor.herkes yazsın.yediklerini ve yaptıklarını ısrarla herkesten bekleyelim.ben de eve net bağlatır bağlatmaz başlayacağm yazmaya yeniden
.
bu arada reyhan abla ve senin kilonu niye göremiyoruz biz? takıma girmenizi istiyorum!

eşime bahsettim bu diyetten pazartesi sadece patates yiycem ve başlıycam haftaya da beş kilo eksik gircem dedim o da hemen sana patates cipsi alıyım madem sırf papates yiyeceksin onu da yiyebilirsin dedi. eşim benim rejimimi sabote etmeye başladı kızlar :1ninca: ona yaklaştığımdan mıdır yoksa hiç zayıf hatunu olsun istememiş ondan mıdır bilmem ama sabote ediyor açıkça alsanaalsanasmile

nerde öyle koca var mı? hatunu şişman olsun isteyen? varsa hemen alabilirim,hazır boşanıyorken :))

**** 5.TAKIM 152 .ETAP ****

tombili ( 79.3 / 78.7 / 0.6 / 0.76% )
mersa ( 77.0 / 76.7 / 0.3 / 0.39% )
Ocean ( 79.7 / 80.5 / -0.8 / -1.00% )
chocolategirl ( 78.0 / 77.0 / 1.0 / 1.28% )
zazez ( 68.0 / 67.6 / 0.4 / 0.59% )

5.TAKIM TOPLAM KİLO ( 382.0 / 380.5 / 1.5 / 0.39% )

inanmıyorum takım içi birincisi mi oldum ben şimdi ??
aşkolsun size..tebrik eden yok beni Çok üzgünüm çoook

ben de sabah kilo bildirimini yaptıktan sonra evden çıktım,annemlere gittim. benim yeni evi temizledik bugün,zaten çok pis değilmiş,zorlanmadık.
daha orta halli bir evim var artık,birazcık üzülüyorum tabi... nerden nereye hesabı..hayır kocamla beraberken yaşasam bu düşüşü umrumda olmaz, fakat yalnız kalmak ve daha az özelliği olan bir eve geçmek üzücü. ama çok takılmıyorum,huzur olsun içinde.yalnızlığı göze aldım huzur için ben...
sonra annemleri eve bıraktım ve spora gittim. bir saat spor yaptım,çok komik ama spora başladığımdan beri sdc 3,5 kg verdim. halbuki tam 2 ay oldu başlayalı.en az 6 kg vermem gerekirdi.. çok dikkat etmedim yememe,bu bir gerçek. arada kaçırdığım günler oldu.artık minimuma indireceğim ki yaz sonu bu iş bitsin...

alistirdim kendimi kallisim .. hatta seviniyorum ise gidecegim diye.. ne yapayim bu benim hayatim.. bir düzenim oluyor calisirken bir planim programim.. saatimi günümü biliyorum. evdeyken böyle olmuyor alisik olmayinca.. ama bu rapor isini siklastiracagim. biraz canimin kiymetini bilmem gerek artik genc kiz degilim.
cicilerin resimlerinide istiyoruz ha.. ya kallisim benim soganlar cikmadi hava cok soguk ondanmi ?
tabiki yapacagim kallisim. anca beraber kanca beraber.olumunekankayizsmile
bencede artik kimlerin istekli ve azimli oldugu ortada kilo vermek icin. daha fazla israra gerek yok. istemiyen istemez. az ve öz motivasyonumuz daha yüksek olabilir

.
bu arada reyhan abla ve senin kilonu niye göremiyoruz biz? takıma girmenizi istiyorum!

inanmıyorum takım içi birincisi mi oldum ben şimdi ??
aşkolsun size..tebrik eden yok beni Çok üzgünüm çoook
canım benim ben yarışmaya bir daha girmeyeceğim çünkü girmek istediğimde kimse onay verdik demeye tenezzül etmedi istenmeyen kişiyim :bbo: böyle iyiyim ama orası burası derken ben tartılmadım bile hafta sonu tartılıp yeni hafta için belirleyeceğim bakalım ne gitmiş ne kalmış yazacağım takım içi listesini yapıyordum onuda ihmal ettim daha doğrusu yetiştiremedim kaç haftadır onda bari tam takım havasını veriyorduk reyhan ablayla benide yazınca.. bu hafta onuda yaparım inşallah yani cumaya...
reyhan abla istediği an girebilir takıma problem yok ama şimdi için istemediğini seziyorumboshayallersmile

canım ben çok dalgın ve bunalmış bir haldeydim halada atamadım üzerimden onu .. o yüzden listeyi verip çıkmak zorunda kaldım kim ne kadar verdi inan hiç bakmadım ama bakmamız gerekiyormuş özür dilerim:çok üzgünüm: ve tebrik ederim .. şimdi bakacağım kimde ne kadar oynama oldu kim yerinde kaldı :kahve:

ya kallisim benim soganlar cikmadi hava cok soguk ondanmi ?
tabiki yapacagim kallisim. anca beraber kanca beraber.olumunekankayizsmile
bencede artik kimlerin istekli ve azimli oldugu ortada kilo vermek icin. daha fazla israra gerek yok. istemiyen istemez. az ve öz motivasyonumuz daha yüksek olabilir
ablacım benimkiler sanırım 10 tane oldular ve boylarıda 2 - 3 cm oldu bile her gün herkes sırayla başına gidip iyice inceliyor:roflol: seninkiler soğuktan çıkamamıştır yazık :1rolleyes:

çikolatım evin için üzülme gülüm bak sonra hayal bile edemiyeceğin güzellikte ve şıklıkta eve geçersin sen bile şaşırırsın...bir kaç haftalık sıkıntıdan sonra kafanı toparlayıncada rahatlayacaksın inşallah...

canım benim ben yarışmaya bir daha girmeyeceğim çünkü girmek istediğimde kimse onay verdik demeye tenezzül etmedi istenmeyen kişiyim :bbo:

ne demek istenmeyen kişiyim... :1shok: kallisim emin ol kimse böyle bir soru beklemediğinden dikkatli okumamıştır,yani ben hiç görmedim böyle bir soru sorduğunu... ben ,eğer sen de girmek istersen ,takıma katılmanı çok isterim.zaten takımdasın da,yarışmacı olmanı isterim yani..ama önemli olan senin istemen..nasıl iyi hissediyorsan öyle yap canım... opuyorumnanaktan

hee çikolatım daha öncede aynı mesajı yazmıştım sende sormuştun yarışmaya girmeyeceğim onay verilmedi dedim.. paylaşım alanında yazdımdı bizim takım 12 kişiydi zaman ve 12 kişi sınırı varya o yüzden bir daha girmem diyorum listelere...

ne demek istenmeyen kişiyim... :1shok: kallisim emin ol kimse böyle bir soru beklemediğinden dikkatli okumamıştır,yani ben hiç görmedim böyle bir soru sorduğunu... ben ,eğer sen de girmek istersen ,takıma katılmanı çok isterim.zaten takımdasın da,yarışmacı olmanı isterim yani..ama önemli olan senin istemen..nasıl iyi hissediyorsan öyle yap canım... opuyorumnanaktan

:roflol::roflol: yetişeyim dedim yetişememişim :roflol::roflol: yok hayatım takım içinde bir problem yok ben takımımı ve tüm üyeleri fazlasıyla seviyorum benim derdim diğer liderlerin onay vermemesiydikaydirigubbakcemile3

çikolatım evin için üzülme gülüm bak sonra hayal bile edemiyeceğin güzellikte ve şıklıkta eve geçersin sen bile şaşırırsın...bir kaç haftalık sıkıntıdan sonra kafanı toparlayıncada rahatlayacaksın inşallah...

yok kallisim o kadar da kötü değil,ama şuan bulunduğum evle kıyaslanamaz bile...benden önce çıkan kiracı evi lilaya boyamış. belki lila rengi seven vardır ,kusuruma bakmasın ama ben bu renkten nefret ederim. boyatmak istedim ama çok para istediler.yani en azından şuanda öyle bir harcama yapamam.eşimden hiçbirşey istemedim,sadece kendi kazanıp aldığım arabanın (onun üstüneydi) kendi adıma verilmesini ve imam nikahında söz verilen mihir bedelini (4 milyar bile değil) istedim.ama bu paranın 4 e 1 ini verebildi sadece,ben de onunla ev tuttum. boyası yeni yapılmış,temiz ama ,bu renkten nefret ediyorum...günlük kazanan biri olduğum için elimde yeterli para yok ama istediğim değişiklikleri yapabilirsem biraz güzelleştirebilirim. bazen de diyorum kendime ,geçindin de evi güzelleştirmen kaldı :)

birde şey var çikolatım streste engelliyor biliyorsun kilo vermeyi sen sakın sporundan vazgeçme ahh benim içim gidiyor geçen yılı çok arıyorum .... birden inecektir kilon sakın inancını kaybetme..

bende sevmiyorum lila mobilya filan oluyor ya bir ara kızlar heveslenmişti birinin gardrobu lila baktıkça aynen senin gibi sinir oluyorum geçici bir renk.. bizim ev hep buz beyazı olur yada kirli beyaz olur yıllardır bende şu kesekağıdına heves etmiştim ama bu yılda balkonun bahçenin tadilatı derken bizde boyatamayacağız sende takma yaa boşver biraz baktıkça sinir olursun ama kendi evin değil ya dert etme sonra istediğinin alası olacak ben buna inanıyorum...

:roflol::roflol: yetişeyim dedim yetişememişim :roflol::roflol: yok hayatım takım içinde bir problem yok ben takımımı ve tüm üyeleri fazlasıyla seviyorum benim derdim diğer liderlerin onay vermemesiydikaydirigubbakcemile3

ne saçma bir kural bu.. takıma girmen için diğer liderlerin onay vermeyeceğini de sanmıyorum ama..neyse...

birde şey var çikolatım streste engelliyor biliyorsun kilo vermeyi sen sakın sporundan vazgeçme ahh benim içim gidiyor geçen yılı çok arıyorum .... birden inecektir kilon sakın inancını kaybetme..

kallisim bugün yorgunluktan ölmeme rağmen 1 saat spor yaptım,öyle girdim eve... çok yoğun yapamıyorum ben,seviyorum ama sıkılıyorum.1 saati aşamıyorum yani.inşallah işe yarar ama yememe dikkat etsem de bitse bu iş dimi...

ne saçma bir kural bu.. takıma girmen için diğer liderlerin onay vermeyeceğini de sanmıyorum ama..neyse...

kallisim bugün yorgunluktan ölmeme rağmen 1 saat spor yaptım,öyle girdim eve... çok yoğun yapamıyorum ben,seviyorum ama sıkılıyorum.1 saati aşamıyorum yani.inşallah işe yarar ama yememe dikkat etsem de bitse bu iş dimi...

:jeyyar:oldu valla aeben biliyor tek onay veren kardeş takımımız ve aebendi zatenolumunekankayizsmile diğerleri görmediklerini iddia ettiler ya geçti gitti neyse artıklülülülülülü

yemenide düzene sokacaksın senin bitirmene az kaldı diye hissediyorum alkisalkisalkisalkisalkisalkis

bende sevmiyorum lila mobilya filan oluyor ya bir ara kızlar heveslenmişti birinin gardrobu lila baktıkça aynen senin gibi sinir oluyorum geçici bir renk.. bizim ev hep buz beyazı olur yada kirli beyaz olur yıllardır bende şu kesekağıdına heves etmiştim ama bu yılda balkonun bahçenin tadilatı derken bizde boyatamayacağız sende takma yaa boşver biraz baktıkça sinir olursun ama kendi evin değil ya dert etme sonra istediğinin alası olacak ben buna inanıyorum...

yazmışsın ya rütbene, ille de kırmızı.. benim rengim kırmızı..gerçi evi kırmızıya boyamak cesaret ister ama :) ben de kum beji veya duman grisi severim duvarda..aydınlık ve her türlü mobilyaya uyum sağlıyor.

inşallah kallisim Allah diline bağlasın..ama önce sağlık ve huzur!

Back
X