- Konu Sahibi Cherry Mom
- #23.301
reyhan abla sana sordum ama yazdıysanda kaçırdım sende bu beş günlük diyeti yapacakmısın bizimle..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
size bir şey daha söyleyeyim şu anki liste durumuna göre en sondan ikinciyiz yani battıkça batıyoruz... haftaya son toparlanma haftamız olsun yani çikolatamın dediği gibi yaz gelecek biz hala aynı şeylerden bahsediyoruz ben artık çok bunaldım haftayada takımın durumu kötü olursa artık kimseye hadi şunu yapalım hareketlenelim filan fişmanda demeyeceğim...
eşime bahsettim bu diyetten pazartesi sadece patates yiycem ve başlıycam haftaya da beş kilo eksik gircem dedim o da hemen sana patates cipsi alıyım madem sırf papates yiyeceksin onu da yiyebilirsin dedi. eşim benim rejimimi sabote etmeye başladı kızlar :1ninca: ona yaklaştığımdan mıdır yoksa hiç zayıf hatunu olsun istememiş ondan mıdır bilmem ama sabote ediyor açıkça alsanaalsanasmile
**** 5.TAKIM 152 .ETAP ****
tombili ( 79.3 / 78.7 / 0.6 / 0.76% )
mersa ( 77.0 / 76.7 / 0.3 / 0.39% )
Ocean ( 79.7 / 80.5 / -0.8 / -1.00% )
chocolategirl ( 78.0 / 77.0 / 1.0 / 1.28% )
zazez ( 68.0 / 67.6 / 0.4 / 0.59% )
5.TAKIM TOPLAM KİLO ( 382.0 / 380.5 / 1.5 / 0.39% )
canım benim ben yarışmaya bir daha girmeyeceğim çünkü girmek istediğimde kimse onay verdik demeye tenezzül etmedi istenmeyen kişiyim :bbo: böyle iyiyim ama orası burası derken ben tartılmadım bile hafta sonu tartılıp yeni hafta için belirleyeceğim bakalım ne gitmiş ne kalmış yazacağım takım içi listesini yapıyordum onuda ihmal ettim daha doğrusu yetiştiremedim kaç haftadır onda bari tam takım havasını veriyorduk reyhan ablayla benide yazınca.. bu hafta onuda yaparım inşallah yani cumaya...
.
bu arada reyhan abla ve senin kilonu niye göremiyoruz biz? takıma girmenizi istiyorum!
inanmıyorum takım içi birincisi mi oldum ben şimdi ??
aşkolsun size..tebrik eden yok beni Çok üzgünüm çoook
ablacım benimkiler sanırım 10 tane oldular ve boylarıda 2 - 3 cm oldu bile her gün herkes sırayla başına gidip iyice inceliyor:roflol: seninkiler soğuktan çıkamamıştır yazık :1rolleyes:ya kallisim benim soganlar cikmadi hava cok soguk ondanmi ?
tabiki yapacagim kallisim. anca beraber kanca beraber.olumunekankayizsmile
bencede artik kimlerin istekli ve azimli oldugu ortada kilo vermek icin. daha fazla israra gerek yok. istemiyen istemez. az ve öz motivasyonumuz daha yüksek olabilir
canım benim ben yarışmaya bir daha girmeyeceğim çünkü girmek istediğimde kimse onay verdik demeye tenezzül etmedi istenmeyen kişiyim :bbo:
ne demek istenmeyen kişiyim... :1shok: kallisim emin ol kimse böyle bir soru beklemediğinden dikkatli okumamıştır,yani ben hiç görmedim böyle bir soru sorduğunu... ben ,eğer sen de girmek istersen ,takıma katılmanı çok isterim.zaten takımdasın da,yarışmacı olmanı isterim yani..ama önemli olan senin istemen..nasıl iyi hissediyorsan öyle yap canım... opuyorumnanaktan
çikolatım evin için üzülme gülüm bak sonra hayal bile edemiyeceğin güzellikte ve şıklıkta eve geçersin sen bile şaşırırsın...bir kaç haftalık sıkıntıdan sonra kafanı toparlayıncada rahatlayacaksın inşallah...
:roflol::roflol: yetişeyim dedim yetişememişim :roflol::roflol: yok hayatım takım içinde bir problem yok ben takımımı ve tüm üyeleri fazlasıyla seviyorum benim derdim diğer liderlerin onay vermemesiydikaydirigubbakcemile3
birde şey var çikolatım streste engelliyor biliyorsun kilo vermeyi sen sakın sporundan vazgeçme ahh benim içim gidiyor geçen yılı çok arıyorum .... birden inecektir kilon sakın inancını kaybetme..
ne saçma bir kural bu.. takıma girmen için diğer liderlerin onay vermeyeceğini de sanmıyorum ama..neyse...
kallisim bugün yorgunluktan ölmeme rağmen 1 saat spor yaptım,öyle girdim eve... çok yoğun yapamıyorum ben,seviyorum ama sıkılıyorum.1 saati aşamıyorum yani.inşallah işe yarar ama yememe dikkat etsem de bitse bu iş dimi...
bende sevmiyorum lila mobilya filan oluyor ya bir ara kızlar heveslenmişti birinin gardrobu lila baktıkça aynen senin gibi sinir oluyorum geçici bir renk.. bizim ev hep buz beyazı olur yada kirli beyaz olur yıllardır bende şu kesekağıdına heves etmiştim ama bu yılda balkonun bahçenin tadilatı derken bizde boyatamayacağız sende takma yaa boşver biraz baktıkça sinir olursun ama kendi evin değil ya dert etme sonra istediğinin alası olacak ben buna inanıyorum...