Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

candy bak şimdi bu yazdığına nasıl kızdım bilsen alsanaalsanasmile yahu biraz yol al şöyle sevin mutlu olda ondan sonra yemeyi abart ama biz yol ilerlemeden hemen bozarsak olduğumuz kilodan fazlasına çıkarız kolayca biliyorsun neden kendine bu kötülüğü yapıyorsun ki aşkolalsanaalsanasmile

onu da hallettim kaptanım bu hafta meyve gününü sona atıp riske girmicem.. tam gün meyve beni hep dağıtıyor..

iki patates kendi kafama göre baharat yaptim karabiber kimyon aci biber az tuz ne bolduysam üzerine ekip yedim. candy.sana bir sinir tasi koydum ben..kaydirigubbakcemile5 ister kiz ister daril ama 21 mayis cuma sabahi 95 kilo olacaksin.. bir tasta kendime koydum.. ayni günün sabahi 83 kilo olacagim ölmez sag kalirsam eger..opuyorumnanaktan
allahim düsüncesi hayali bile güzel ya.. kizlar tas istiyen varsa haber versin bende tas cok zemuszemus

en fazla 95 yerimseniben

umarım kolay atlatırsın beniim çok sancılı geçiyor maalesef:a015:

bugünmüş ilk günüm.. başladı sancılarım mide bulantılarım :sinifsinif: öğlen yemedim de şimdi ufak ufak tırtıklıyorum..

dikloron iğne yapılabilirmi diye doktoruna ve eczaneye bir sor tüm haplardan daha etkili ve bitene kadar bida bişeyin olmuyor

candy burdasın görüyorum seni naptın şekercim nasıl gidiyor

hoşgeldin topiğime misafirim..

arkadaşlar giz3m arkadaşımız o da bizimle birlikte diyetimizi yapıyor.. onunda bugün patates günü :dance: geçen hafta da bu diyetle 2 kilo verdi.. ben ce bu hafta sıkı tutunursan daha çok vereceksin :lepi:

dikloron iğne yapılabilirmi diye doktoruna ve eczaneye bir sor tüm haplardan daha etkili ve bitene kadar bida bişeyin olmuyor

benim bi hapım var çok iyi geliyo bana ama evde işte.. gidince içicem..

Son düzenleyen: Moderatör:
slm kızlar buraya çok sevdiğim bir arkadaşım burada olduğu için geldim sadece paylaşımda bulunacağım kilo bildirimi yapmıcam ee kaçamaklarınız yok dimi patates günündeyim ben ve 5 kilo verdim bu diyette ve hafta sonu 1 gram bile almadım süper bir diyet bu ya

fişleme kız beniohaoldumsmile

o yazmış zaten.. görmedim heyecanlandım :kedi:

ewet bencede biri karşı çıktımı moralim bozuluyor bu arada ben çıkıyorum by ha hangi ilacı kullanıyorsun

iki patates kendi kafama göre baharat yaptim karabiber kimyon aci biber az tuz ne bolduysam üzerine ekip yedim. candy.sana bir sinir tasi koydum ben..kaydirigubbakcemile5 ister kiz ister daril ama 21 mayis cuma sabahi 95 kilo olacaksin.. bir tasta kendime koydum.. ayni günün sabahi 83 kilo olacagim ölmez sag kalirsam eger..opuyorumnanaktan
allahim düsüncesi hayali bile güzel ya.. kizlar tas istiyen varsa haber versin bende tas cok zemuszemus

ben de isterim ben de ben de benim neyim eksik ablacım ama bana lütfen beni yıpratacak yemeden içmeden kesecek kaygılandıracak bi taş bul

ben 3. limonlu baharatlı patates kasemi yemiş bulunmaktayım bu gün güzel geçiyor yarın için hemen sebzelerimi aldım bile çikolat seni de görüyorum hayatım başlayabildin mi nasıl gidiyor hallettin mi abonelik işlerini

şimdi karar verin 5 mi verdi 2 mi verdi yoksa 2 haftada mı beş verdi? anlamadım ben

geçen hafta 2 verdi.. öncesini bilmiyorum ben geçen hafta ilk başladım bu diyete..

ben 3. limonlu baharatlı patates kasemi yemiş bulunmaktayım bu gün güzel geçiyor yarın için hemen sebzelerimi aldım bile çikolat seni de görüyorum hayatım başlayabildin mi nasıl gidiyor hallettin mi abonelik işlerini

ben de aynı kaseden iki tane yedim ama benimki püre halinde.. neler yiceksin yarın boshayallersmile

slm kızlar buraya çok sevdiğim bir arkadaşım burada olduğu için geldim sadece paylaşımda bulunacağım kilo bildirimi yapmıcam ee kaçamaklarınız yok dimi patates günündeyim ben ve 5 kilo verdim bu diyette ve hafta sonu 1 gram bile almadım süper bir diyet bu ya
pek memnun oluruz şekerim her zaman gelkaydirigubbakcemile5
fişleme kız beniohaoldumsmile
fişi sildim bak istersen opuyorumnanaktan

ben de isterim ben de ben de benim neyim eksik ablacım ama bana lütfen beni yıpratacak yemeden içmeden kesecek kaygılandıracak bi taş bul
psikopatmısın tombilim yaaaa:bbo:

kilolarından ayrılırsın belkim :jeyyar:
:roflol:

Back
X