- Konu Sahibi Cherry Mom
- #23.501
bu zalimi kim????kafamçokkarıştı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar gelmeden son bakayım dedim .. reyhan ablam gelmiş nasıl geçti ablacım ilk günün özlemişmisin yoksa zormu geldi...
çikolatım kesinlikle çok haklısın bu sözlerinde, toparlanma hızın zayıflamana bağlı opuyorumnanaktan kafanı takmamaya çalış evini yerleştir sonra dışarı çık zaten sporunda var kendinden başkası için üzülme artık kendini düşün çok çabuk atlatacağına inanıyorum ben, kızkardeşlerinle aran ne derece iyi bilmiyorum ama samimiyseniz bu günlerinde sana iyi geleceklerdir gelip sende kalabilirler sohbet filan derken evide toparlarsınız...
.
cikolatam hic sorun degil canim . yarin mersa ile birlikte baslar bir gün geriden gelirsiniz. hem bu daha avantajli olur sizin icin bizden tarifler tüyolar alirsiniz.. bence cok uygun olur. yarin 1_1,5 kilo patatesi ya haslanmis ya firinda ya buharda pismis seklinde yiyebilirsiniz
reyhan ablam bu diyeti nasıl yapıyorsunuz sabah öğlen akşam aynı şeylerimi yiyorsunuz ben bu gün başlayamadım .buraya uğrayamadığım için unutmuşum bu gün başlayacağınızı yarın başlasam olmazmı.
çikolatam sendemi yarın başlıyosun patatestenmi yoksa sebzeden devam edeceksin olmazsa bende sana uyarım.bide patates benim en korktuğum şeylerdendir fazlası zararlı değilmi kilo verecez derken almayalımda .ne kadar yiycez onuda bilmiyorum .bana anlatınnn.
reyhan ablam çikolatam iyi geceler .bu gün neler yaptınız diyetiniz nasıl gitti.çikolatam taşındınmı evine canım yazdıklarını biraz okudum okurkende çok üzüldüm ama toparlanacaksın inşallah .allah yolunu açık etsin inşallah her şey çok daha güzel olacak.
reyhan ablam sen neler yapıyorsun ben sık giremiyorum özledim sizleri.
bende seni özledim canim mersacigim.. bugünkü diyet cok iyi gitti doyurucuydu nede olsa patates... senin islerin hala cok yogun galiba.. cokta yorma kendini be canim zaten kimseye yaranilmiyor.
cikolatam hic sorun degil canim . yarin mersa ile birlikte baslar bir gün geriden gelirsiniz. hem bu daha avantajli olur sizin icin bizden tarifler tüyolar alirsiniz.. bence cok uygun olur. yarin 1_1,5 kilo patatesi ya haslanmis ya firinda ya buharda pismis seklinde yiyebilirsiniz