Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar gelmeden son bakayım dedim .. reyhan ablam gelmiş nasıl geçti ablacım ilk günün özlemişmisin yoksa zormu geldi...

özlemisim kallisim cok güzel gecti bugün. herkes ziyaretime geldi isyerinde. günün nasil gectigini anliyamadim bile.ne tatlisin kimseyi unutmuyorsun. herkesin her sorunundan haberdarsin..a.s. anac tavugum benim..ŞenizŞenizŞeniz

hayırlı geceler

ablam kolay gelsin .bugün işbaşı yaptın ha .........
kalişim seninde istanbul işi ertelenmiş biraz . hayırlısı olsun ......
şu 5 gün diyetinimi yapıyorsunuz . hım umarım güzel sonuç alırsınız hadi bakalım kolaygelsin ... bugün patat yediniz ha kaçıncı gün bu gün?..

ablam senin orda sebze ne pahalı ....sen bize et yolla biz sana sebze..ha hayyy .

aeben canim benim basladim bugün ise.. dinlenmek iyi geldi ama baslamakta sevindirdi beni. allah saglik versin de calisalim bosver ...
bugün ilk günümüzdü canim yarin sebze günümüz olacak kismetse..
valla dogru diyorsun ben ot cinsi seyleri cok sevdigim icin burada pahali besleniyorum birde üstüne cok tatsiz hersey. türkiyedeki bir maydonozun tadi bile yok burda. agac gibi maydonozlar tadida kerevize benziyor.. iyide neden bukadar cok beslenip kilo aliyorsun almanyada deme sakin cünkü tatlilari dehset güzel oluyor. pastalar kekler bisküiler cikolatalar gercekten dehsetsempatiksalakcinni

reyhan ablam çikolatam iyi geceler .bu gün neler yaptınız diyetiniz nasıl gitti.çikolatam taşındınmı evine canım yazdıklarını biraz okudum okurkende çok üzüldüm ama toparlanacaksın inşallah .allah yolunu açık etsin inşallah her şey çok daha güzel olacak.

reyhan ablam sen neler yapıyorsun ben sık giremiyorum özledim sizleri.

reyhan ablam bu diyeti nasıl yapıyorsunuz sabah öğlen akşam aynı şeylerimi yiyorsunuz ben bu gün başlayamadım .buraya uğrayamadığım için unutmuşum bu gün başlayacağınızı yarın başlasam olmazmı.

çikolatam sendemi yarın başlıyosun patatestenmi yoksa sebzeden devam edeceksin olmazsa bende sana uyarım.bide patates benim en korktuğum şeylerdendir fazlası zararlı değilmi kilo verecez derken almayalımda .ne kadar yiycez onuda bilmiyorum .bana anlatınnn.

selam kızlar,
patates günü nasıl geçti bakalım ?

ben bugün çok yoruldum,yatak odamı filan kurduk babam annem teyzemin oğlu ...çok zor oldu valla,eve geldik..kendimi aşırı aç bıraktığım için az önce birsürü yedim :oklava: pişman oldum ama çok açtım yaa...

ben yarın başlayayım diyorum ama siz 2.günde olacaksınız.... ne yapsam haftaya biri benimle yapar mı bu diyeti acaba...birlik beraberlik önemli çünkü zor diyet.burda ne kadar takılırsam yapmam o kadar kolay olur...neyse ben yarın başlayayım en iyisi,yarın patates günüm.bir gün geriden gelicem napalım..

bugün iyiydim,henüz hiç ağlamadım.içim patlıyor ama ağlayamıyorum. eşim msn mde kayıtlı hala, iletisine şunu yazmış : Aşk yalanmış sevda yalan.. keder oldu bana kalan..bir masalmış bu yaşanan..yalanmış yalan..." o beni görmüyor,engeli var..silemiyorum.merak ediyorum... :(

bende seni özledim canim mersacigim.. bugünkü diyet cok iyi gitti doyurucuydu nede olsa patates... senin islerin hala cok yogun galiba.. cokta yorma kendini be canim zaten kimseye yaranilmiyor.

cikolatam hic sorun degil canim . yarin mersa ile birlikte baslar bir gün geriden gelirsiniz. hem bu daha avantajli olur sizin icin bizden tarifler tüyolar alirsiniz.. bence cok uygun olur. yarin 1_1,5 kilo patatesi ya haslanmis ya firinda ya buharda pismis seklinde yiyebilirsiniz

çikolatım kesinlikle çok haklısın bu sözlerinde, toparlanma hızın zayıflamana bağlı opuyorumnanaktan kafanı takmamaya çalış evini yerleştir sonra dışarı çık zaten sporunda var kendinden başkası için üzülme artık kendini düşün çok çabuk atlatacağına inanıyorum ben, kızkardeşlerinle aran ne derece iyi bilmiyorum ama samimiyseniz bu günlerinde sana iyi geleceklerdir gelip sende kalabilirler sohbet filan derken evide toparlarsınız...
.

kallisim ben kilolarım yüzünden çok içime kapandım,kilo versem çok iyi olacak,çok değişeceğime inanıyorum. artık asılma zamanı..daha sık buralarda olacağım .3 amacım var, gerekli sınavları geçip öğretmenlik hakkımı almak,hayatımı kazanabilmek ve zayıflamak...Allah üçünde de başarı versin bana inşallah,azim versin...

cikolatam hic sorun degil canim . yarin mersa ile birlikte baslar bir gün geriden gelirsiniz. hem bu daha avantajli olur sizin icin bizden tarifler tüyolar alirsiniz.. bence cok uygun olur. yarin 1_1,5 kilo patatesi ya haslanmis ya firinda ya buharda pismis seklinde yiyebilirsiniz

evet mersam bana eşlik ederse süper olacak,beraberce yaparız. haşlarım yarın patatesleri,annem de bana eşlik edecekmiş öyle diyor :) hiç inanmıyorum ya ....

reyhan ablam bu diyeti nasıl yapıyorsunuz sabah öğlen akşam aynı şeylerimi yiyorsunuz ben bu gün başlayamadım .buraya uğrayamadığım için unutmuşum bu gün başlayacağınızı yarın başlasam olmazmı.

çikolatam sendemi yarın başlıyosun patatestenmi yoksa sebzeden devam edeceksin olmazsa bende sana uyarım.bide patates benim en korktuğum şeylerdendir fazlası zararlı değilmi kilo verecez derken almayalımda .ne kadar yiycez onuda bilmiyorum .bana anlatınnn.

evet mersam yarın yapalım beraber işte... bir gün geriden gidelim nolcak sanki... patatesle başlayalım,korkma sadece patatesten bişey olmaz..sınırsız patates cnm

reyhan ablam çikolatam iyi geceler .bu gün neler yaptınız diyetiniz nasıl gitti.çikolatam taşındınmı evine canım yazdıklarını biraz okudum okurkende çok üzüldüm ama toparlanacaksın inşallah .allah yolunu açık etsin inşallah her şey çok daha güzel olacak.

reyhan ablam sen neler yapıyorsun ben sık giremiyorum özledim sizleri.

canım taşındım evet,toparlanmaya çalışıyorum. uğraşıyoruz işte,başa gelen çekiliyor...

bende seni özledim canim mersacigim.. bugünkü diyet cok iyi gitti doyurucuydu nede olsa patates... senin islerin hala cok yogun galiba.. cokta yorma kendini be canim zaten kimseye yaranilmiyor.

ah ablam sorma şimdide trafo patladı jeneratörde devreye girmedi elektrikçileri aradım eşim aşağı indi karanlıkta yazıyorum bu gün sabahlarız heralde.offfff.

reyhan abla bütün gün başka hiç bişey yemiycekmiyiz sabah kahvaltıdadamı patates meyve felandamı yok .sadece patatesmi haşlama yada fırında mesela patates salatası içi eşilliki olmazmı.

çikolatam sabah başlıyoruz o zaman hadi kolay gelsin allahım bize güç ve sabır versin.sanada iyi geceler canım güzelce yat uyu kafana bişey takmamaya çalış.

bu zalimi kim????kafamçokkarıştı

benim misafirim kaydirigubbakcemile3

reyhan ablacım söylediklerine alınmadım asıl laf dinlemiyorum diye siz bana alınmayın da :gitme:

çok kötü bir gece geçirdim.. iki kere sancıyla uyandım.. akşam eve gider gitmez yattım.. davul gibi görünüyorum şimdi hem yatmaktan hem reglimden dolayı.. bugün pek yazamayacağım ama diyete devam.. hem çok işim var hem çok ağrım var hem osmanlıca öğrenmem gerek kafamçokkarıştı sabah midem çok bulanıyordu o yüzden sadece salatalık yedim yalnız ben ilaç alabilmek için bir iki dilim de olsa ekmek yiyorum nasıl etkileyecek diyetimi bilmiyorum ama.. eğer aç karnına içersem mide spazmıyla birlikte acilde buluyorum kendimi.. bi kere başıma geldi yani adet sancımı unutturacak kadar beter bişeydi.. riske giremiyorum o yüzden.. ilacı almadan beş on dakika kadar önce atıyorum ağzıma..

yine de devam.. hiç olmazsa haftaya hazırlık olur.. eğer yarına iyi olursam haftasonu sebze ve patates gününü tekrar edip bugünlerde yediğim ekmekleri toparlamaya çalışırım artık.. ilaç aldığım için iyiyim şuan.. gece 3 buçuktu uyandığımda.. bir iki dilim yiyip ilacımı içtim bir iki saate kadar etkisi kalmaz.. yine içerim.. şimdi form çaayımı içiyorum..

hepinize başarılar diliyorum.. ben akşama doğru bi daha yazarım..

bensiz çok kaynatmayın :kedi:

sebze günü için alternatif menülerinizi alalım ama haftaya da lazım olacak yerimseniben

Son düzenleme:
günaydınnn yürüyüşümü yapıp geldim.bende bu gün patates gününe başlıyorum inşallah başarabilirim.çikolatayla ben sizlerden 1 gün geriden gidecez.tek korkum patates şeker yönünden zengin bende şeker hastasıyım ya sorun yaşarmıyım diye korkuyorum .şekerimi kontrol edecem bir sorun yaşarsam bırakırım yoksa devam edecem.

günaydın güzeller..

çikolatım anneye inanmamakbayanssulusmile ne ayıp kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama bak destek olmak için uğraşıyor ne güzel oda kilolumu...

reyhan abla anaç tavuk bu gün bir uyumuş herkesi yollayınca, herkes dediğim eşim ile gökçe diğerleri evde hala ayçanın bu gün dersi yokmuş alişte henüz hazırlanmadı neyse işte kanepede yırtık üstümde bir uyumuşuz ki sormayın gitsin ama akşamdan çok başım ağrıyordu halada ağrıyor neden blmem..
ay bide et ne ucuzmuş yaaa sinir oldum şimdi bak sen en çok 10 eurodan bahsediyorsun bizimki 20 den fazla olacak işmi nasıl alıp yiyeceğiz.. ablam sen ordan yap bize karışık yollakaydirigubbakcemile3
hee aklıma ne geldi eşim yakında almanyaya geliyor ordan makine almış fabrika eşimde kullanışını ve bakımını öğrenecek keşke yalnız olsaydıda bende takılsaydım diye geçirdim içimden ama 3 kişi filan gider her zaman böyle oluyor...ablam şu maple şuruptan istiycemde ne marketlerinden alacak onları biraz fazla istiyeceğim ablamlar içinde kullanmalık bilmiyorumkismile

candycim ben buzlukta iglonun buharda sebzesin buldum canım brokoli bezelye ve fasülye var içinde bir kaç hıyar alıcam şimdi bakkaldan domates filan oldu bitti başka bir şey bulamıyacağımşu an benim menüm bu kadar..hee bide kabağım var ondanda haşlıycam buharda yaparken ...

mersacım aşırı açlık duymuyorsun zaten çok patates yemiyorsun ama yinede dikkatli ol tabiki...

ben birazdan dışarı çıkıcam gelemem ancak akşam üzeri uğrarım, bilet alıcam eşim son anda yine vazgeçti cuma 23 nisan ya o gün mesai yapayım hafta sonu çıkar gelirim izine dedi ben bilet bulursam yarın gidicem inşallah..zemuszemus

kızlar şimdi haşlanmış büyük bir patatesi doğradım üzerine sumak kırmızı biber karabiber azıcık tuz biraz yeşil nane ve 1 damla nar ekşisi döktüm gayet güzel oldu sabah kahvaltım bakalım gerisi nasıl olacak.çikolatam sen ne yaptın yedinmi patatesini.

Back
X