- Konu Sahibi Cherry Mom
- #23.581
ay cok yorgunum ben gözlerim kapaniyor.. hayirli geceler cikolatam Şeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınnnnn
dünü gayet iyi geçirdim 0 kaçamaksız diyebilirim.bu gün daha kolay olur gibi geliyor bana şimdidesalatalık yiyorum .difrizde közlenmiş biber ve patlıcan vardı onuda yağsız salata yapacam bu gün benim kurtarıcım olacak.kızlar bide havuç yiyebiliyormuyuz yoksa o meyveyemi giriyor.
bijox günaydın canım .düzeldinmi biraz.
Matematikçiler nelerle uğraşıyor...
ÇOK ENTERESAN
Önce hesap makinenizi hazır edin
Ev telefonunuzun ilk 3 rakamını yazın, (alan kodunu kullanmayınız!)
Bu 3 basamaklı sayıyı 80 ile çarpın, 1 ekleyin, 250 ile çarpın
Ev telefonunun son 4 rakamından oluşan 4 haneli sayıyı ekleyin, aynı 4 haneli sayıyı
bir daha ekleyin, 250 ile çıkartın ve 2 ye bölün...
VE SAKIN ÇIĞLIK ATMAYIN ))
Bakalım ne gibi yorumlar gelecek. Lütfen konu ile ilgili yorum yapınız.
Bu durum karşısında bakalım neler diceksiniz ?
benimde iyi geçti ama çok zorlandım .midem çok bulandı zaten sevmem haşlama patatesi ama yinede iyi gitti bu saate kadar.
toplam 2 saatte yürüdüm.bol bol çay içiyorum bulantımı alsın diye o biraz iyi geldi.
selamlarrrrrr..
ne güzel herkesin diyeti güzel gidiyor masallah.. birlikte olunca katlanmasida kolay oluyor. haftaya yine yapalim bencede.
kallisim hayirli olsun ayakkabilarin güzel ince günlerde giy insallah canim ..
yarin et günü dediniz degilmi? yagsiz kiyma kavursam olurmu?bol maydonozlu baharatli acili. yemek gibi sicak sicak yerim himmm?
hadi yaaakannehir haslanmis tavuk kokuyor bana baska careler ariyorum. tütsüde kurutulmus alabalik olurmu?
günaydınnnnn
dünü gayet iyi geçirdim 0 kaçamaksız diyebilirim.bu gün daha kolay olur gibi geliyor bana şimdidesalatalık yiyorum .difrizde közlenmiş biber ve patlıcan vardı onuda yağsız salata yapacam bu gün benim kurtarıcım olacak.kızlar bide havuç yiyebiliyormuyuz yoksa o meyveyemi giriyor.
bijox günaydın canım .düzeldinmi biraz.
günaydın kızlar
nasılsınız bu sabah nasıl gidiyor et günü
reyhan ablacım darıldım valla neden kıyma kavurmayı ben buralardayken söylemedin canım çekti şimdi dün de zaten aklıma patlıcan közlemesi geldi neden daha önce aklıma gelmedi ki dedim neyse haftaya daha tecrübeli oluruz burda da mersa ve çikolatın şansı var daha geriden geldikleri için
zazez neler yapıyor neler ediyor anlatmadan çıkmış bi matematik problemi sarmış herkesi :) ben de yaptım gerçekten tel numarası çıktı ama herhangi bir yedi haneli numarayla denesek de aynısı çıkacaktı kızlar açıklamasını yapmış zaten
dün sabah bi kase salata yedim herşeyden koydum içine sonra 2 sefer salatalık yedim bi sefer domates yedim bi sefer 2 kırmızı biberi közledim üstüne limon ve sarımsakla yedim akşam da marul ve domatesten salata yedim ve sabah tartıldım 900 gram gitmiş meraklanma kallisim bu hafta listeleri sallıycaz hep beraber
tombilicim yani toplamda 1900 verdin di mi .. şimdi kaç kilosun canım çizelgendeki kiloda mısın? kutlarım arkadaşım a.s. çok iyi gidiyorsun..
bütün haftasonu bu listeye uygun yemekler arayacağım bir sürü seçenek bulacağım inşallah.. haftaya tecrübeli olacaz.. kaydirigubbakcemile2 çok hevesleniyorum siz kilo veriyorsunuz ben kaldım böyle ya :gitme:
ay cnm şuan ne kdr mutluyum anlatamam:sm_cool:
gözle görünür bir değişme varaklinialirimsmile
göbeğim ve midem neredeyse yok oldu:sm_cool:
basenlerimde küçüldü ayyy uçuyorum havalara:sm_cool:
günaydinlarrrrr..
bugün düzeldi burada hava günesli cok sükür. dün yagmur yagmisti. oda iyi geldi simdi günes piril piril.
tamam candycigim ben kiyma kavurup balik füme yerim ozaman ( maydonozsuz)
ya tombisim ben pek et sevmemde onun kokusunu kapatmak icin careler ararim tek carede ot cöp ve baharat tabiki. dün saat 20.00 ye kadar calistim hayatim söyliyecek vakit olmadi. neyse haftaya et gününde kiyma kavurursun. yarin ne günü? simdiden düsüneyim..
ya 5 gün nedirki iste 3. gündeyiz..
sen cok güzel kilo veriyorsun tombis aman nazar degmesin masallah.
candy yarina daha düzelirsin insallah canim.
bijomunda bulantilari gecmemis daha.ama az kaldi sabirrr:1hug:
meyva gününde elma ananas kivi yiyecegim ben.. bu en zor gün olacak galiba.. tutacak hicbirsey yok