Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

annemlerdeyim ama internetim de bağlandı ablacığım.sadece ev tamamen toplanmadı diye annem beni bırakmadı bu gece de...
yarından itibaren evimdeyim kısmetse... iyigeceler ablam

cnm benimkide marka değil hangaar da var 22 tl onlardan alcam bunun benzeri önü düz beyaz öyle tırtıklı değil kot alayım altına da ondan alacağım

ben o gösterdiğinin ayyynısından alıcam canım yani markası olandan. bana lazım, yazın ayaklarıma kaliteli bişeyler giymem gerekicek çünkü. zaten ben alırım öyle senelerce giyerim acımam o yüzden...

herkese günaydın, burası acayip soğuk şu an ve beni uyku tutmadı 5 den beri ayaktayım :bbo:

günaydınnnnn
dünü gayet iyi geçirdim 0 kaçamaksız diyebilirim.bu gün daha kolay olur gibi geliyor bana şimdidesalatalık yiyorum .difrizde közlenmiş biber ve patlıcan vardı onuda yağsız salata yapacam bu gün benim kurtarıcım olacak.kızlar bide havuç yiyebiliyormuyuz yoksa o meyveyemi giriyor.
bijox günaydın canım .düzeldinmi biraz.

günaydınnnnn
dünü gayet iyi geçirdim 0 kaçamaksız diyebilirim.bu gün daha kolay olur gibi geliyor bana şimdidesalatalık yiyorum .difrizde közlenmiş biber ve patlıcan vardı onuda yağsız salata yapacam bu gün benim kurtarıcım olacak.kızlar bide havuç yiyebiliyormuyuz yoksa o meyveyemi giriyor.

günaydın ablam yok nerde hala aynıyım malesef..

Matematikçiler nelerle uğraşıyor...

ÇOK ENTERESAN

Önce hesap makinenizi hazır edin

Ev telefonunuzun ilk 3 rakamını yazın, (alan kodunu kullanmayınız!)

Bu 3 basamaklı sayıyı 80 ile çarpın, 1 ekleyin, 250 ile çarpın

Ev telefonunun son 4 rakamından oluşan 4 haneli sayıyı ekleyin, aynı 4 haneli sayıyı

bir daha ekleyin, 250 ile çıkartın ve 2 ye bölün...

VE SAKIN ÇIĞLIK ATMAYIN ))

Bakalım ne gibi yorumlar gelecek. Lütfen konu ile ilgili yorum yapınız.

Bu durum karşısında bakalım neler diceksiniz ?

kısmen matematikçi olarak yorumum şu :)

abcdefg telefon numaram

abc ilk üç defg son dört hanesi

[[(abc)x80+1]x250+2x8defg9-250]/2

senin yazdığın matematikçe de böyle yazılıyor.. şimdi çözümleyeyim.

[(8000a+800b+80c+1)x250+2x(defg)-250]/2

[2000000a+200000b+20000c+250+2x(defg)-250]/2

[20000(abc)+2x(defg)]/2

10000(abc)+defg

bu da = abcdefg

:1closedeyes:

benimde iyi geçti ama çok zorlandım .midem çok bulandı zaten sevmem haşlama patatesi ama yinede iyi gitti bu saate kadar.
toplam 2 saatte yürüdüm.bol bol çay içiyorum bulantımı alsın diye o biraz iyi geldi.

fırında yağsız da pişirebilirsin patatesi mersa.. haftaya öyle dene bir de.. haftasonu serbest pazartesi katılmak isteyenlerle trekrar başlarız :)

selamlarrrrrr..
ne güzel herkesin diyeti güzel gidiyor masallah.. birlikte olunca katlanmasida kolay oluyor. haftaya yine yapalim bencede.
kallisim hayirli olsun ayakkabilarin güzel ince günlerde giy insallah canim ..
yarin et günü dediniz degilmi? yagsiz kiyma kavursam olurmu?bol maydonozlu baharatli acili. yemek gibi sicak sicak yerim himmm?

et gününde sadece yağsız et yiyebiliyorsun yani kıymayı yağsız kavurabilirsen olur ama maydonoz yiyemezsin.. onun yerine nane ye nane baharat sonuçta

hadi yaaakannehir haslanmis tavuk kokuyor bana baska careler ariyorum. tütsüde kurutulmus alabalik olurmu?

füme diyorlarmış di mi onlara füma et balık hindi.. yenebiliyormuş onlar a.s

günaydınnnnn

havuç yeniyor canım.. ama kahvaltında mutlaka olacak.. mısır yenmiyormuş :delphin:

benim midem çok fena ya.. ekmek dışında hiçbirşeyi almıyo.. sabahta dönendim pilicin çevresinde ama tın fikri bile midemi kaldırıyo.. iki yudum ekmekle bi parça peyniri attım ağzıma ilacımı içtim ama o da tın geçmiyo sancılarım... bi de iş yerinde of çekilmiyo hiç evde olsam yatar uyurdum şimdi..

zalimi ne kadddan mikemmel kilo veriyo yaa boshayallersmile onu gördükçe valla inaancım daha da artıyo.. anam inşallah geri almaz.. hem kilosu da 80 düşük yani yine de 3er 4er veriyo valla.. been de ilk hafta 3,5 vermiştim boshayallersmile pazartesi olsun hemeeeenn :Saruboceq:

günaydın kızlar
nasılsınız bu sabah nasıl gidiyor et günü
reyhan ablacım darıldım valla neden kıyma kavurmayı ben buralardayken söylemedin canım çekti şimdi dün de zaten aklıma patlıcan közlemesi geldi neden daha önce aklıma gelmedi ki dedim neyse haftaya daha tecrübeli oluruz burda da mersa ve çikolatın şansı var daha geriden geldikleri için
zazez neler yapıyor neler ediyor anlatmadan çıkmış bi matematik problemi sarmış herkesi :) ben de yaptım gerçekten tel numarası çıktı ama herhangi bir yedi haneli numarayla denesek de aynısı çıkacaktı kızlar açıklamasını yapmış zaten
dün sabah bi kase salata yedim herşeyden koydum içine sonra 2 sefer salatalık yedim bi sefer domates yedim bi sefer 2 kırmızı biberi közledim üstüne limon ve sarımsakla yedim akşam da marul ve domatesten salata yedim ve sabah tartıldım 900 gram gitmiş meraklanma kallisim bu hafta listeleri sallıycaz hep beraber

az önce de ilk yemeğimi yedim yavuk göğüs kavurmuşum baharatla gerçi baharat kalmamış evde sadece kekik ve reyhan var ama nefis olmuş sadece tuzunu biraz kaçırmışım ona üzüldüm sonra biraz da haşlama tavuk göğüs yedim bi çatal da ton balığı yedim light olandan dün biraz sersem gibiydim ama bugün daha tok olacak karnım herhalde daha rahat ederim.
annemde kalıyoruz biz yine pazartesiden beri olmayan kıyafetlerimi bizim ev küçük diye oraya koymuştum okul bitince ilk işe başladığımda bir sürü gömlek almıştım onları denedim yarısı oldu güzelce takımımı giydim geldim bizim yan dükkana biri başlamış onunla tanıştık sabah evliyim çocuğum var diyince şaşırdı ben sizi ilk gördüğümde bekar zannetmiştim maşallah çocuğa rağmen bu ne güzel fizik dedi tabi beni artık indir indirebilirsen yok dedim daha bi bu kadar daha vermem lazım dedim hiç gerek yok dedi ama o kadar da havalanmadım daha yolun yarısındayım ben ama çok mutlu oldum

günaydın kızlar
nasılsınız bu sabah nasıl gidiyor et günü
reyhan ablacım darıldım valla neden kıyma kavurmayı ben buralardayken söylemedin canım çekti şimdi dün de zaten aklıma patlıcan közlemesi geldi neden daha önce aklıma gelmedi ki dedim neyse haftaya daha tecrübeli oluruz burda da mersa ve çikolatın şansı var daha geriden geldikleri için
zazez neler yapıyor neler ediyor anlatmadan çıkmış bi matematik problemi sarmış herkesi :) ben de yaptım gerçekten tel numarası çıktı ama herhangi bir yedi haneli numarayla denesek de aynısı çıkacaktı kızlar açıklamasını yapmış zaten
dün sabah bi kase salata yedim herşeyden koydum içine sonra 2 sefer salatalık yedim bi sefer domates yedim bi sefer 2 kırmızı biberi közledim üstüne limon ve sarımsakla yedim akşam da marul ve domatesten salata yedim ve sabah tartıldım 900 gram gitmiş meraklanma kallisim bu hafta listeleri sallıycaz hep beraber

tombilicim yani toplamda 1900 verdin di mi .. şimdi kaç kilosun canım çizelgendeki kiloda mısın? kutlarım arkadaşım a.s. çok iyi gidiyorsun..

bütün haftasonu bu listeye uygun yemekler arayacağım bir sürü seçenek bulacağım inşallah.. haftaya tecrübeli olacaz.. kaydirigubbakcemile2 çok hevesleniyorum siz kilo veriyorsunuz ben kaldım böyle ya :gitme:

Son düzenleme:
ay cnm şuan ne kdr mutluyum anlatamam:sm_cool:

gözle görünür bir değişme varaklinialirimsmile

göbeğim ve midem neredeyse yok oldu:sm_cool:

basenlerimde küçüldü ayyy uçuyorum havalara:sm_cool:

günaydinlarrrrr..
bugün düzeldi burada hava günesli cok sükür. dün yagmur yagmisti. oda iyi geldi simdi günes piril piril.
tamam candycigim ben kiyma kavurup balik füme yerim ozaman ( maydonozsuz)
ya tombisim ben pek et sevmemde onun kokusunu kapatmak icin careler ararim tek carede ot cöp ve baharat tabiki. dün saat 20.00 ye kadar calistim hayatim söyliyecek vakit olmadi. neyse haftaya et gününde kiyma kavurursun. yarin ne günü? simdiden düsüneyim..
ya 5 gün nedirki iste 3. gündeyiz..
sen cok güzel kilo veriyorsun tombis aman nazar degmesin masallah.:nazar:
candy yarina daha düzelirsin insallah canim.
bijomunda bulantilari gecmemis daha.ama az kaldi sabirrr:1hug:

tombilicim yani toplamda 1900 verdin di mi .. şimdi kaç kilosun canım çizelgendeki kiloda mısın? kutlarım arkadaşım a.s. çok iyi gidiyorsun..

bütün haftasonu bu listeye uygun yemekler arayacağım bir sürü seçenek bulacağım inşallah.. haftaya tecrübeli olacaz.. kaydirigubbakcemile2 çok hevesleniyorum siz kilo veriyorsunuz ben kaldım böyle ya :gitme:

78 oldum candycim cuma günü 78.7 yim demiştim ama ne oldu bilmiyorum pazartesi sabah tartıldığımda 79.9 dum bu diyete başlarken
valla nasıl hayırlı bir iş yapmış olursun anlatamam haftaya çeşiştlenecek liste desene
sen hele bi iyileş de dönersin sahalara özellikle ne kadar verdiğimi yazıyorum ben de zaten belki sana veya başkasına biraz azmi düşenlere etkisi olursa diye bir de kendime etkisi olursa diye bak bak o kadar yazdın şu kiloyu verdim bu kiloyu verdim diye sakın atma o çikolatayı ağzına diyebilmek için

ay cnm şuan ne kdr mutluyum anlatamam:sm_cool:

gözle görünür bir değişme varaklinialirimsmile

göbeğim ve midem neredeyse yok oldu:sm_cool:

basenlerimde küçüldü ayyy uçuyorum havalara:sm_cool:

pazartesi başladın sen de dimi bu haftaya ne kadar verdin bu hafta hala almadın dimi?
hadi bakalım tebrik ederim inşallah bizde öbür cumaya ay totom gitti diye seviniriz gerçi benim totom kalsın göbeğim gitsin kaydirigubbakcemile3

ne kadar güzel bir duygu degilmi zalimi??
hicbir yiyecek bu mutlulugu veremez insana..
kaldiki yiyecekler bitmiyor biz forma girdigimiz zamandada var olacaklar. bunu bilincli bir sekilde kafalarimiza kaziyabilsek. cok istah kabartan bir seyi yesek mutlulugu 10 dakika. ama sabah kalkip bir önceki günden yarim kilo eksik oldugunu görmenin mutlulugu koca gün sürüyor. sizi bilmemde ben birkac gram versem tüm psikolojimi etkiliyor. gün boyu dünya yikilsa umurumda olmuyor. birde ideal kilomda oldugumu düsünsem gam keder birsey kalmaz herhalde..

günaydinlarrrrr..
bugün düzeldi burada hava günesli cok sükür. dün yagmur yagmisti. oda iyi geldi simdi günes piril piril.
tamam candycigim ben kiyma kavurup balik füme yerim ozaman ( maydonozsuz)
ya tombisim ben pek et sevmemde onun kokusunu kapatmak icin careler ararim tek carede ot cöp ve baharat tabiki. dün saat 20.00 ye kadar calistim hayatim söyliyecek vakit olmadi. neyse haftaya et gününde kiyma kavurursun. yarin ne günü? simdiden düsüneyim..
ya 5 gün nedirki iste 3. gündeyiz..
sen cok güzel kilo veriyorsun tombis aman nazar degmesin masallah.:nazar:
candy yarina daha düzelirsin insallah canim.
bijomunda bulantilari gecmemis daha.ama az kaldi sabirrr:1hug:

ben de et sevmiyorum ablacım aynı senin gibi kokusu baharatla kamufle edilmiş etleri yiyebiliyorum ama haşlama falan asla ne kadar baharat olursa olsun sinirleri dişlerime takılmıyor mu sempatiksalakcinni kafamçokkarıştı yarın meyve günü ama ben çok şekerli meyvelere gitmek istemiyorum çilek gözüme çarpıyor ama az yerim herhalde başka bi de yeşil elma istiyorum başka da aklıma gelen yok karpuz görmedim daha haa armut olur bayılıyorum bu kadar benden
ablacım inşallah aynı hızla devam eder ve ben dikkat ettiğim halde hafta sonu geri gelmezler siz de güzel vermişsinizdir ya tartılmadınız mı hiç bi yarım yarım gidiyordur en azından sizden de

meyva gününde elma ananas kivi yiyecegim ben.. bu en zor gün olacak galiba.. tutacak hicbirsey yok

ben kivi hiç yiyemiyorum ablacım ağzıma bir lokma alsam ateş basıyor terliyorum şapır şapır kulaklarıma kadar kızarıyorum kaşınıyorum alerjim var herhalde
dün de tutacak bişey yoktu pek ama düzen böyle herhalde p.tesi patates tutar salı sebze tutmaz çarşamba et tutar perşembe meyve tutmaz cuma yumurta tutar şeklinde geçer geçer merak etme çeşitlendirirsek sıkılmayız belki de

Back
X