Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay bu arada sabah nasıl hafif uyandım,nasıl güzeldi... gerçekten de zayıflığın yerini hiçbirşey tutamaz,hiçbir yiyecek! (bakar mısın sanki 55 kg olmuşum gibi konuştum) :))

o da olacak çikolatım merak etme canım incecik salınıcaz yazın ben inanıyorum beklediğimiz ivme de bu diyetmiş meğerse candycim saolsun bulup getirdi bize internetin de hayırlı olsun bu arada artık yakın takiptesin ona göre bak

selamlarrrrrrr ben geldimmmmmm.
bende acim ama günü kapattim besi biryerde cayi icecegim iki bardak. simdi kalan adimlarimi tamamliyayim.

kızlar evimden bağlanıyorum,selaaaamm :)

bu arada sabah salatamı yemeden tartıldım ve 76.500 olduğumu gördüm.sadece yarım kg vermişim ben yahu...neyse artık,ne verirsem kardır,hem hiç zorlamadı patates günü beni...

şuanda domates ve soğanla kavurduğum semizotumu yiyorum.ayy çok lezzetliii

çikolatam evinde internetinde hayırlı uğurlu olsun.
üzülme senden daha kötü durumda olanda var 400 gram gitmiş benden.ama benim için iyi bir sonuç .benim metabolizmayla sizlerinki birmi ne zorlanıyor garibim.
yaşlandı artıkkk...ama ben patatesde çok zorlandım.hala midem bulanıyor ve haşlanmış patatesi bir daha görmek istemiyorumm.

ne zormuş sebze günü... acımdan ölüyorum :bbo:cokacimcoook
benim içinde en güzel gün bu gün hiççç zorlanmadım.sebze en sevdiğim şey.bu günü patlıcan salatası kurtardı sabahtan yaptım koca bir kase bu saate kadar onu yedim.arada domates salatalık yedim.ve şu anda gayet tok hissediyorum kendimi.ben yarından ve öbür günden korkuyorum.

çikolatım bi de meyve gününe gel de görürsün sen açlığı akannehir

bijox bende aynı o günden korkuyorum meyve beni acıktırır ama bellide olmaz.yarın et günü ayyyyyy....

selamlarrrrrrr ben geldimmmmmm.
bende acim ama günü kapattim besi biryerde cayi icecegim iki bardak. simdi kalan adimlarimi tamamliyayim.

ablam et günü nasıl gitti accık tiyo ver yarın ne yapim.şimdi difrizden kıyma ve tavuk göğüs çıkardım.kıymaları köfte yapsam keşke içine soğan dorayabilseydik ne güzel olurdu.sabah sabah et yenirmi yaaa.sen nasıl yaptın ablam çok zorlandınmı.

zorlandim mersacigim ama cok degil. kiyma kavurdum ben bol baharatli ne yalan söyliyim sogan biber ve maydonozuda doldurdum yoksa yiyemezdim.. birde tütsüde pismis balik yedim ben bugün.. simdide besi biryerde cayi iciyorum.

zorlandim mersacigim ama cok degil. kiyma kavurdum ben bol baharatli ne yalan söyliyim sogan biber ve maydonozuda doldurdum yoksa yiyemezdim.. birde tütsüde pismis balik yedim ben bugün.. simdide besi biryerde cayi iciyorum.

benim için bu gün çok iyiydi.yarın acıkırım heralde zaten etlede aram yok.kıyma köfte yapacam fırında pişirecem.bide tavuk haşlarım birazda kavururum diyet soya sosum var azıcık ondan koysam olmazmı.

canlarım selamlar...
mesajları okuyamıyacağım özür diliyorum.. bu gün trende iki ufak çocuk yüzünden çok felaket bir dört saat geçirdim baş ağrısından ölüyorum trende evcillere özel vagon var kesinlikle çocuklar içinde ayrı vagon olmalı dedim bu gün ne umursamaz insanlar var bu gün anladım annelerini çok kınadım ....

öpüyorum hepinizi....

gecmis olsun kallisim. var gercektende böyle vurdum duymaz ebeveynler.. neyse hayirlisiyla gelmissiniz . güzel zaman gecirirsiniz insallah.Şeniz

benim için bu gün çok iyiydi.yarın acıkırım heralde zaten etlede aram yok.kıyma köfte yapacam fırında pişirecem.bide tavuk haşlarım birazda kavururum diyet soya sosum var azıcık ondan koysam olmazmı.

bilemiyorum canim olur herhalde. ben baska türlü yiyemiyecektim yag haric bende normal kiyma kavurdum napim:sinifsinif:

İkballe Şifalı Yemekler adlı programa katılan Şems Aslan,Arap kraliçelerinin kullandığı Zümrüt Kokteylinin tarifini verdi.İŞTE MALZEMELER
1 su bardağı süt kesiği,(Süte limon sıkıp, kestirdikten sonra suyunu süzerek elde edebilirsiniz)
1 tutam maydanoz,
bir kaç dal dereotu,
1 kaşık bal,
1 bardak ayran,
1/2 çay bardağı su
Bu karışımı blenderdan geçirin..Karışımı afiyetle tüketinSelülit ,kilo problemi olanlar sabah kahvaltılarında tüketebilirler..Vücudu sıkılaştıran süper bir karışımdır..Çocuklar,ergenler,orta yaşlılar ve yaşlılarda güvenle kullanabilirler
bakin ne buldum.....
bu hanimin güzel bir boza tarifi vardi ama bulamiyorum zayiflaticiydi.
sems aslan hanimin isimi

21da8.gif

çikolatım bi de meyve gününe gel de görürsün sen açlığı akannehir

katılıyorum :1closedeyes:

bir de o günü hiç meyve yemesek yediğimiz halimizden daha rahat geçirecekmişiz gibi.. çünkü meyve acıktırıyor..

öyle oluyo ablacım.. bana da dereotu koyma dediler koydum napayım.. ama sen biraz aşmışsın tabi benim dereotu masum kaldı.. yağ koymamışsındır umarım ablacım.. koydun di mi :1ninca:

günaydın herkeseee.. opuyorumnanaktan

günaydın milleettt.nerdesiniz kimse yokmu.
bu gün kalktım ve ilk işim tartılmak oldu sonuççç tam 1 kilo gitmiş ilk günde 400 gram süper yaa .ama çok zorlanıyorum hele patates günü benim için tam kabustu bakalım bu gün ne olacak.güne tavuk göğüs ve yağsız kıymayla başladım.

günaydın milleettt.nerdesiniz kimse yokmu.
bu gün kalktım ve ilk işim tartılmak oldu sonuççç tam 1 kilo gitmiş ilk günde 400 gram süper yaa .ama çok zorlanıyorum hele patates günü benim için tam kabustu bakalım bu gün ne olacak.güne tavuk göğüs ve yağsız kıymayla başladım.

kutlarım mersacım..

eğer haşlanmış patates sevmiyorsan fırında da yapabilirsin canım.. hatta bütün at patatesi kabuklarıyla çıkar bi saat sonta hımm mis gibi oluyo valla.. ben bu pazartesi öyle yapıcam.. kumpir i öyle pişiriyorlar ya sempatiksalakcinni

bu aradda güne tavuk ve kırmızı etle devam et balık falan yeme salam sucuk sosis yasak.. et günü azıcık peynir azıcık yoğurt yiyebilirsin ama yağsız olacak.. gününün güzel geçmesi dileğiyle.. ben en çok et gününü seviyorum

kutlarım mersacım..

eğer haşlanmış patates sevmiyorsan fırında da yapabilirsin canım.. hatta bütün at patatesi kabuklarıyla çıkar bi saat sonta hımm mis gibi oluyo valla.. ben bu pazartesi öyle yapıcam.. kumpir i öyle pişiriyorlar ya sempatiksalakcinni

bu aradda güne tavuk ve kırmızı etle devam et balık falan yeme salam sucuk sosis yasak.. et günü azıcık peynir azıcık yoğurt yiyebilirsin ama yağsız olacak.. gününün güzel geçmesi dileğiyle.. ben en çok et gününü seviyorum

candy yoğurt yiyebilirmiyiz .eğer öyleyse işim daha kolay etle hiç aram yok.yumrtada yiyemem o günüde yoğurt süt günü yapacam.bende en çok sebze gününü sevdim ve 1 kilo gitmiş tabi bu kilomu mide boş o yüzdenmi bilmiyorum .inşallah geri gelmezde emeklerimiz boşa gitmez.

Back
X